2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben yapayım canım sana, bilgilerini gönder bebeğin doğum tarihi ile eklemek istediğin bir not olabilir.

kızlar yapmayın allah aşkına ne dışlaması...bebeğinizi ve kendinizi sizden daha fazla düşünecek kimse yoktur..biliyorum bu illeti, bazen özlemiyor değilim ama birdaha elime almamak için ne gerekiyorsa yapacağım.hamile olduğumu öğrendim attım..benimkisi keyfiydi ama bu keyifle kalmıyor çoğu zaman..böyle düşünüp de sıkılmayın..

mert bebişe ve sabırlı annesine kocaman bir kupa da bizden benim oğlan dünden beri beni deli ediyor, hem emzik hem parmak emiyor ,arkamı bi dönüyorum cop cop ellerini bulmuş yalaya yalaya...güya elini emmesin diye emzik verdik...çok doyumsuz bu zamane gençleri

Son düzenleme:

ayy evet gökçencim ne rahatlıkmış dün gece ağlayınca verdim emziği sustu hemde oyalandı kendi kendine emzikle uyudu çektim ağzından uyumaya devam etti

ayy güzincim güldürdün demek zamane çocukları doyumsuz

annem elini emen bebek iyi olur diyor bir eli yağdaymış diğer eli balda ondan ellerini emerlermiş:))

ya süper bu eskiler şunu duydunuz mu?? eğer uyurken gülüyorlarsa babalarının .ükünden (biiip) asıldığını eğer ağlama ifadesi varsa annelerinin memesinden asıldığını görüyor oluyorlarmış ne diyem bu eskilerin hjayal gücü pek kuvvetli mazallah

Son düzenleme:
slm arkadaşlar....
sabahın 8inden beri emzirme alt değiştirme gaz çıkartma şeklinde döngü şeklinde tekrarlamalardan sonra eymen bey sonunda dayanamayıp uyuya kaldı....
benim oğluş emerken birden memeyi bırakıp tekara arıyor emmeye başlyınca tekrar bırakıyor ve bu böyle devam ediyor gaz vardır diye kaldırıyorum bu sefer tekrar memeyi verdiğimde almak istemediği oluyor şöyle uzun soluklu emdiğini hiç görmedim en fazla 10dk sonrada memede uyuyakalıyor gaz için kaldırıyorum bu sefer uyanıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

:)))))))) bu çok çok güzelmiş çok güldüm..

aynı aynı canım merak etme benimki 10* dakka bile durmuyo ama doktor kilo alımı iyi olduğu için bırak nasıl istiyorsa öyle yapsın ilk 5 dk alacağının yüzde 90ini alır dedi hiç saymıyorum artık dakka makka ve saydığım zamana göre bu ay daha fazla kilo almış sıpa kuvvetlendi herhalde ondan çabuk emiyor

Son düzenleme:

Demekki benimki hep babasını görüyor :))))

Son düzenleme:

sağlık ocağındakilere göre bizimkide iyi kilo almış ama ben ordakilere güvenmiyorum cumartesi doktora gidicez bakalım o ne diyecek artık ona göre endişem geçer inş....

canım sen en iyisini bilirsin pratik ve teori farklıdır bebekler de farklı farklı zaten bu arada bi doktor şey demişti bi çocuğa ne yapılacağını en iyi en doğru aslında içgüdüsel olarak anne b,ilir. Mesela doktorumuz avm ye izin vermiyor ama ben annesi olarak içgüdülerime dayanarak açılır açılmaz haftaiçi bi iki saat bebeğe çok yararlı olıur diye düşünüyorum

Son düzenleme:
annem elini emen bebek iyi olur diyor bir eli yağdaymış diğer eli balda ondan ellerini emerlermiş:))

inşallah öyledir gökçencim, annenin ellerinden öperim...
ben anlamadım gitti ne iyi ne kötü..yazılanlar çizilenler herşey bir muamma aslında...bildiğim tek şey her bebek karakteri ile doğuyor, bazı şeylerde onlara yön vereceğiz tabiki ama çoğunlukla onlar bize yön veriyor...çatlasak da patlasak da bazı şeyler onların istediği gibi olacak, ben bunu şimdiden kabullendim..

öyle değilmi ama damlacım, maymun ediyor bu çocuklar bizi:90::90:
senin tarifi en kısa zamanda deneyeceğim,tam benlik..bir de ben misafire değil kendim yemek için yaptığımdan hala kilolar gitmedi, daha da alcam diye korkuyorum ama napıyım, yemek yemek hiç bu kadar keyifli olmamıştı
ben de çok ama çok kolay bir tarif vereyim...
milföy hamurlarını alıyorsunuz,buzu çözülünce hiçbir şekil vermeden fırında alt üst kızarana kadar pişiriyorsunuz.bu arada siz bir güzel muhallebi yapıyorsunuz..1litre süt bir bardak un bir bardak şeker vanilya..soğuyan milföyleri ortalarından bıçakla açıyorsunuz, zaten kat kat olduğu için açılıveriyor hemen.. hafif ılıyan muhallebiyi aralarına sürüp üstüne pudra şekeri buzdolabına koyuyorsunuz hem harika hem çok kolay ve nasıl yaptığınızı anlamıyorlaryalancı laz böreği oluyor

damlacım tebrik ediyorum sonunda emziği vermeyi başardın demek
çok sağol neslihancım

yazalım bu tarifi canım kolaymış cidden amannn gider kilolar güzincim şu dönemi atlatalımda

Kilo konusuna yoğunlaştım ben de bu aralar. 3 haftadır hiç kilo vermedim. Nasıl gidicek bu kadar kilo ya. 8 kilo vermem gerekiyor.. ve ne zaman böyle düşünsem çok feci bir açlık bastırıyor. gidip bir güzel götürüyorum tatlıları :26::26:

huhuu kızlar nasılsınızzz...geçmişi okuyamadım inşallah herkesler iyidirrr...artık ankaraya gelmiş bulunaktayız 2 gündür oğluşumla yalnızız...yani dün komşum geldi ziyarete ama bebek varken misafir hakketten zormuş yaaaaacuma günü kırkımız çıkıyor kızlarr Ankaradada akrabamız olmadığı için avm ye gitmek istiyoruz sorun olmaz dimi yaaaa :26: bu arada benim oğlan doğru dürüst uyumuyor yaa ıkınmaktannnn hele birde ayakta sallamaya alıştı sormayın ayağımı durdurduğum zaman basıyor bağlığı bugün ağlarsa ağlasın sallamıcam kendi kendine uyusun dedim ama dayanamadım yine ben mi çok acele ediyorum 37 günlük bebekten çok şeylermi bekliyorum acaba :44: şimdi biraz uyuyor oda ıhlaya tıslaya ahanda kıpırdanmaya başladııı :18:

zamanla gider ya 8 kilo fazla birşey değil canımm bende dikkat ediyorum hamur işi yemiyorumm zaten booool da su kolay gier yaaa inşalah..bende de 5 kilo kaldı kırkım çıksın yürüyüşe başlayacağım, akşamları eşim gelince bende vınn dışarı zaten sağolsun oğluşum yemek yememe fırsat vermiyorrr

tahin pekmez ve ceviz nasıl bırakılır arkadaşlar, sigaradan beter bunlar yav, kan hapını bıraksam iştahım hemen kapanır ama 3 ay kullan dediler bi de vitamin tabi yedirdikçe yediriyorlar oysa doğumdan sonra ağzıma lokma koymal istemiyordum hapa başladım böyle oldu 85 kg oldum doğumdan sonra 78 e indim şimdi 80i geçtim herhalde du bi tartıya çıkayım sonra da kederimden kendimi tahin pekmeze vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…