2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun azizecim maşallah meryem cerene annesinin demek sütü yarıyor nazar değmesin

sağol damlacım...atlattık çok şükür.
ateş yaparmış bu aşı bakalım inşallah olmaz...evet canmm sütüm yaradı çok şükür oğlumda böyleydi kilosu çok iyiydi. bide beni görsen kurudum valla

geçmiş olsun canım prensese..bizimkide 5 kilo olmuş bilebu arada bişey sorcam sana sen avcılar hospitalda dğoum yapmıştın sanırım bende orda yaptım çocuk doktoruna da oraya mı gidiyosun canım?

geçmiş olsun canım kilonuzda baya iyi maşallah bizimki de 5 kilo olmuş şimdidenbu arada bişey sorcam sana avcılar hospitalda doğum yapmıştın sanırım sen bende orda yaptım çocuk doktoruna da oraya mı devam ediyosun?

kızlar selam. dün karbonatı denedim. bebişim boğuluyo gibi oldu çok sinirlendim. eşime dedim yok ben bu anam babam usülüyle uğraşamam yarın damla alıcam dedim sen bilirsin dedi. netten araştırdım tecrübeli anneler mikostatinden çok memnunmuş eczcıya da sorarak ondan aldım. hemen damlattım bikaç güne geçer dediler bakalım. ay ne gerek var avuç kadar bebeğe o kadar eziyet etmeye. damlatması da çok kolay üstelik özel pipeti var. sonucu buradan sizlerle paylaşırım. maşallah bebişimin içmdediği şurup kalmadı.çocuk 15 günlükken kayınpederim grip oldu bende sesimi çıkaramadım aynı odada aynı havayı soludu en sonunda dayanamadım odayı havalandırsak dedimde öylelik anladılar ama iş işten geçmişti tabi. kaç çeşit şurup ve antibiyotik verdiler yazık kuzucuğuma. şimdi hepsi geride kaldı başbaşa ve iyiyiz allaha şükür.

geçmiş olsun canım prensese..bizimkide 5 kilo olmuş bilebu arada bişey sorcam sana sen avcılar hospitalda dğoum yapmıştın sanırım bende orda yaptım çocuk doktoruna da oraya mı gidiyosun canım?

sağol tatlım...şimdi ilk defa sağlık ocağına gittim ve çok memnun kaldım.
önceki aşısını ve muayenesini Avcılar Hospitala çocuk dr.götürdük...30tl muayene ücreti 20tl.de aşı ücreti alıyolar. sağlık ocağında yapılan herşey aynı...ve bedava herşey.
hemde nasıl güzel ilgileniyolar hiç sıra bile bekletmiyolar...

emziren kadın verirmiş nette okuduğum sanırım 500kalori gidiyordu..inşallah ateşi olmaz prensesin

ben orda elif hanıma götürüyorum aşı için sağlık ocağına yolladı bizi burda boşuna para ödemeyin dedi bu arada biz sağlık ocağı konusunda çok şanssızız gittim aşı yok haftaya gelir dediler şimdi bu aile hekimi olayı var ya diğer sağlık ocakları yapmadı nereye bağlıysanız oraya gidin die geri çevirdiler bizi hatta aile sağlığı merkezine kadar gittim ama nafile sonunda yine hastaneye döndük sağolsun elif hanım çok iyi bi doktor anlttım olanları şikayet et istersen dedi bu ilk aşı en ucuzu diğerleri çok pahalı sağlık ocağında yaptırman gerek dedi

canım nasıl kullanıyon bana doktor 1 cc dedi ama 1cc çok geldi gözüme yutması gerek mi bunu doktor damlatıp dilini bezle sil dedi anlamadım nasıl yapsam?

kızlar bebişlerin haftada ortalama kaç alması normal karsılanyr sznkler ne kadr alyr? benmki 1 haftada 200gram aldmş dr az buldu 1ayda 800 eder dedi bz bebeklern 500-1200 almasnı normal karslarz dedi eşimde o zamn 800 normal dedi ama 800 ortalama dedi emdr sonra pompa ile sag kalanını wer dedi ama ne benm ne de eşimn kafasna yatmadı söledkleri :26:

canım nasıl kullanıyon bana doktor 1 cc dedi ama 1cc çok geldi gözüme yutması gerek mi bunu doktor damlatıp dilini bezle sil dedi anlamadım nasıl yapsam?

başka bişey mi acaba o? bana eczacı 3-4 damla damlat zaten ağzına yayılır günde 3 defa dedi. sil felan demedi.

evet yaa en güzeli sağlık ocağıymış şimdi götürünce anladım...bide bizim bebek hemşiremiz süper valla ağladıkça kızım nasıl kucağına alıp seviyodu...hemşire dediğin işte böyle olur inan özel hastanede böyle olmuyo...bende artık hep sağlık ocağına gidicem Allahın izninle.

kız bana diyoki ben seni ararım aşı olcağı zaman merak etme diyo süper valla...1ay sonrada gel kilosona boyuna bakalım dedi...

oğlum 27günlükken 400gr almış halbuki doğumdan 4gün sonra zaten doğum kilosunun 100gr altındaydı alabileceği en az limitte almış dedi ek mama verdi sonra sağdım ve cidden sütüm az istiyorsan sende sağ bir öğünde 60-70cc olmalıymış sütün

benim kızım geçen ay 1kilo almıştı...bu ay 1,5 kilo almış...seninkide normal canmm...

canm sagdm 70-80cc kadr çıkyor kızım da hiç doymama tepksi wermyr gayet ii maşşlh içiyr sonra da yatyr

başka bişey mi acaba o? bana eczacı 3-4 damla damlat zaten ağzına yayılır günde 3 defa dedi. sil felan demedi.
yok canım şimdi baktım aynı işte mikostatin oral süspansiyon dio akşam verdi doktor 1 cc dedi hatta reçeteye yazmış eczacıda kutunun üstüne 1 cc 6 saatte bir yazmış 1 cc çok oluyo direk yutar yani doktor bana damlatıp sil diyince kafam karıştı:26:
çok iyi ya..ama dediğim gibi bizim sağlık ocağı biraz dandik zaten içi kayıp şehir gibi kimse yok sessiz ıssız her gittiğimde boş oluyo

1 cc çok tabi ama sildiğin için kalmıyordur bişey. ben 1 cc değil 3 daml damlattım sadece. iki şekilde de kullanılabiliyor demek ki. dur ben araştırcam netten daha detaylı. merak ettim şimdi.

1 cc çok tabi ama sildiğin için kalmıyordur bişey. ben 1 cc değil 3 daml damlattım sadece. iki şekilde de kullanılabiliyor demek ki. dur ben araştırcam netten daha detaylı. merak ettim şimdi.

1cc yi direk damlatsam yutar zaten bende beze damlatıp saildim sabah ama aklıma yatmadı açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…