tahin pekmez ve ceviz nasıl bırakılır arkadaşlar, sigaradan beter bunlar yav, kan hapını bıraksam iştahım hemen kapanır ama 3 ay kullan dediler bi de vitamin tabi yedirdikçe yediriyorlar oysa doğumdan sonra ağzıma lokma koymal istemiyordum hapa başladım böyle oldu 85 kg oldum doğumdan sonra 78 e indim şimdi 80i geçtim herhalde du bi tartıya çıkayım sonra da kederimden kendimi tahin pekmeze vereyim
kan hapı yerine kuru üzüm yesen olamazmıki hem pekmezde içiyormuşsunn ama tahini bırak ya o çok yağlı ve ağırr...
canım doktorum devam dedi 3 ay daha o yüzden, tahini aaah tahiiiin tahin verin bana daha çok verin mmmmmmm
canım sen de helvaya dur diyosun ama mesajımı da beğenmeden edememişsinayyy bende bir ara helva yiyordum hemde deli gibi ama baktım gidişat iyi değil hemen duuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrr dedimmm bırakmayaalım kendimziiiiiiiiiiiiii azıcık dikkat edelim :81:
tahin pekmez ve ceviz nasıl bırakılır arkadaşlar, sigaradan beter bunlar yav, kan hapını bıraksam iştahım hemen kapanır ama 3 ay kullan dediler bi de vitamin tabi yedirdikçe yediriyorlar oysa doğumdan sonra ağzıma lokma koymal istemiyordum hapa başladım böyle oldu 85 kg oldum doğumdan sonra 78 e indim şimdi 80i geçtim herhalde du bi tartıya çıkayım sonra da kederimden kendimi tahin pekmeze vereyim
yaaa bişi dicem ama utanıyom doktor banada kan hapı verdi doğumdan sonra hatta aldık bile ama ben unuttum onu yaa ilk günler hemoroid vardı oda iyice kabız yapıyo diye başlamadım sonrada unuttum napsamki şimdi ben kocişe söylemiyim ama offf yaa nolcak benim unutkanlık halim bi ara unutkanlık için ilaç almıştım onuda içmeyi unutmuştum
Kızlar oğlum beni kel edecek saçlarımı yoluyorrrr :2:
Kızlar oğlum beni kel edecek saçlarımı yoluyorrrr :2:
selam kızlar bnde 26 martta kızımı normal doğmla dunyaya getrdm normalde nisanda doğumum olacaktı ama bzm kız sabrsz çıktızaten szi hep takp edyrm bene bundan sonra sznle dewam etmek istyrm tabi aranza alrsanız
kızlaaar kırkından sonra dahada azıtan bebekler kervanına bizde eklendikoğluşuma dün gece itibariyle kolik teşhisi kondu..3 gündür bol gazlı ağlayan bi bebek oldu çıktı tabi koçişle banada sabaha kadar saz çalmak düştü sabaha kadar kucağımızda ne yapcağımızı şaşırdık sürekli ağlıyo yawrum helak oldu gözleri kıpkırmızıydı en sonunda dayanamayıp dün gece hastaneye gittk arabada uyudu giderken doktorun ilk sorduğu soru:gelirken arabada uyudu mu?evet dedik cevap:KOLİK 1,5 ay daha sıkın dişinizi dedi bi fitil verdi ağrı kesiciymiş veeee fitili attık oğluş sabaha kadar sessiz huzurlu uyudu çok şükür ben uyanma saatlerini bildiğimden kalktıp hep uyandırıp emzirdim ve yerine koyar koymaz sallamaya gerek kalmadan uyudu yawrum hala da huzurlu uyuyo fitilin içinde rahatlatıcı bi madde varmış sanırım neyse yawrumun derdine çare oldu ya bizde rahatladık o da..
hoşgeldin allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin cimcimenazcım
kızlaaar kırkından sonra dahada azıtan bebekler kervanına bizde eklendikoğluşuma dün gece itibariyle kolik teşhisi kondu..3 gündür bol gazlı ağlayan bi bebek oldu çıktı tabi koçişle banada sabaha kadar saz çalmak düştü sabaha kadar kucağımızda ne yapcağımızı şaşırdık sürekli ağlıyo yawrum helak oldu gözleri kıpkırmızıydı en sonunda dayanamayıp dün gece hastaneye gittk arabada uyudu giderken doktorun ilk sorduğu soru:gelirken arabada uyudu mu?evet dedik cevap:KOLİK 1,5 ay daha sıkın dişinizi dedi bi fitil verdi ağrı kesiciymiş veeee fitili attık oğluş sabaha kadar sessiz huzurlu uyudu çok şükür ben uyanma saatlerini bildiğimden kalktıp hep uyandırıp emzirdim ve yerine koyar koymaz sallamaya gerek kalmadan uyudu yawrum hala da huzurlu uyuyo fitilin içinde rahatlatıcı bi madde varmış sanırım neyse yawrumun derdine çare oldu ya bizde rahatladık o da..
sağol damlacımahhh yavrum 40ından sonra gazsız olan bebekler gazlıda olabiliyormuş geçmiş olsun kuzucuğa şimdi mışıl mışıl uyusun
tesekkr ederim canm benim
canım benm komşumun oğluda böleydi onada kolik demişlerdi ya arabada durrdu yada fon makinesni karnına doğru tutarlardı belli saatlerde özellkle aglamları artardı evet bi kaç zamn dayanmak gerekyr sonra gecyrmş
slm güzel anneler
oyyyyyy kızım bugün aşılarını oldu 3aşı birden biri sol koldan deri altına,ikiside bacaklarayavrum mahvoldu ağlamaktan içim yandı ben ondan daha beter oldum çok zordu bu 2.ay aşısı çok zor susturduk meme bile faydasız oldu... birdahaki aşımız 4.ay bittiğindeymiş ohhhhh be...
birde muayenesini oldu kızım 1,5 kilo almış 1ayda maaşallah...botuda 60cm.olmuş.kilosuda 6,5kilo olmuş...dr.çok iyi dedi. bi bebek vardı 5aylık 6kiloydu...kızım2aylık daha fazla maaşallah kızıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?