selam kızlar bnde 26 martta kızımı normal doğmla dunyaya getrdm normalde nisanda doğumum olacaktı ama bzm kız sabrsz çıktızaten szi hep takp edyrm bene bundan sonra sznle dewam etmek istyrm tabi aranza alrsanız
cnm sendemi buraya transfer oldun
aynen bnde 8 mart olarak buraya transfer oldum:)
1cc yi direk damlatsam yutar zaten bende beze damlatıp saildim sabah ama aklıma yatmadı açıkçası
canım hoşgeldinselam kızlar bnde 26 martta kızımı normal doğmla dunyaya getrdm normalde nisanda doğumum olacaktı ama bzm kız sabrsz çıktızaten szi hep takp edyrm bene bundan sonra sznle dewam etmek istyrm tabi aranza alrsanız
sağlık ocağı aşıyı geri çeviremez bence de şikayet et canımben orda elif hanıma götürüyorum aşı için sağlık ocağına yolladı bizi burda boşuna para ödemeyin dedi bu arada biz sağlık ocağı konusunda çok şanssızız gittim aşı yok haftaya gelir dediler şimdi bu aile hekimi olayı var ya diğer sağlık ocakları yapmadı nereye bağlıysanız oraya gidin die geri çevirdiler bizi hatta aile sağlığı merkezine kadar gittim ama nafile sonunda yine hastaneye döndük sağolsun elif hanım çok iyi bi doktor anlttım olanları şikayet et istersen dedi bu ilk aşı en ucuzu diğerleri çok pahalı sağlık ocağında yaptırman gerek dedi
yani 1cc silmeden damlatırsam hepsini yutar oğluşum bende anlamadım bide bende baktım netten kuşlar güvercinler için kullanımı filan var nasıl bi ilaç buay hiç bişey anlamadım bazı yerlerde 1 cc yi 10 damla yani damlatın diyo silin felan demiyo. acaba daha büyük bebeklerde mi öyle oluyo. çünkü eczacı bana ilk önce bebek ne kadarlık diye sordu sonra verdi anlattı.
bizim sağlık ocağı bir haftaya gelr dedi bende beklemek istemedim açıkçası diğerleride aile hekimin nerdeyse orda yaptır die geri çevirdi canımcanım hoşgeldin
sağlık ocağı aşıyı geri çeviremez bence de şikayet et canım
valla nasıl özeniyorum sizlere anlatamam. henüz hiç tek başıma yıkamadım bebişi. o kadar korkuyorum ki eşime bile güvenemiyorum bu konuda. annem yıkıyor ben su döküyorum sadece. onda da başına her su döküşümde kalbim duracak gibi yüzünü gözetliyorum iyi mi diye. sanırım ben en az 3-4 ay yıkayamam.
yastık yorgan yok ama bebek reflüsünü engellemek için beslenmeden sonra yatacaksa başı biraz yüksekte yatırmak gerekiyormuş, benimki yüzüstü yatmaya bayılıyor aklım kalıyor ama yatırıyrum ben de uyumuyorum uyuyacaksam yan yatış yastığı kullanıyorum kafasını çeviriyor kendi ama yine de yüzüstü yatarken bazen dalıyorum korkuyla sıçrayarak uyanıyorum yüzüstü gazını çok rahat çıkarıyr karnı ısınıyor ya
ben de huggies organik den hiç memnun kalmadım... kenarları kağıt gibi sert,sanki tenini kesicek gibi.. prima premium care kullanıyoruz.çok memnunum kızlar.pişik sorunumuz 1 kere oldu ona da dr ilaç verdi bi krem,adını unuttum,gunde 2 kez sürdük geçti.. chicco pişik kremi vardı,hiç ii değil...
Alesimi sormussun sedacım,walla yaptım bişiler,umarım iyi bi sonuç gelir.bu arada yine soranlar olmuş dün,akademisyenlik için giriyorum Ales.e.. gerçi olsa da kızıma kim bakacak bi de o kısmı var... kimseye güvenemiyorum...
handancım ben de nerdeyse tüm gun aç dolaşıyorum.kızım hep kucak istiyor.wcye gidemiyorum.bi hemorid var,wc.den cıkmam 15dkyı buluyo,ağlaya ağlaya bi hal oluyorum..gerçi azaldı ilaç kullanıyorum,daha iyiyim cok şükür..
dün bizim de kırkımız cıktı,hanii hiçbi değişiklik yokhala uyumuyo aglıo gazı var... (
yarın kadın dogum dr kontrolum var... alttan muayene yapıomu ya???? gerçi kuaförden randevu aldım akşam 7ye,babası bakacak kızıma,ben uçarak kuaföre gitcem,olmayan sütümü sagıp bırakmam lazım... :S( kıl tüy işi off nefret ediyorum..lazer epilasyon yaptırıodum,hamile kaldım bıraktım,dewam etmem gerek.. emzirme döneminde sakıncası var mı onu bilmiom..
şimdi annem gelecek kızımı yıkıcaz..
yarın da bebişi görmeye misafir gelecekmiş. of bıktım valla misafir ağırlamaktan,bi de yakın akrabalar,kardeşler falan hep tek tek gelio,hepsi bir arada gelse ya!!! hiç halim yok zaten uykususum,bi de bgun evi temizlemem gerekiyoo....(
kızlar selam kızımın anakucağı büyük kızımdan kalmaydı ve kullanılcak durumu kalmadıyenisini alıcam fakat şu dondolino falan varya onları merak ediyorum normal anakucağı salla babam salla el bacak kalmadı kullanan varsa arkadaşlar bilgi verirmisiniz kullanışlı mı birdr kendiliğinden uyuyormu bebişleriniz :26:
.dün uzun uğraşlar sonucunda mertin emziği tutmasını sağladımartık alıyor atmıyor bikaç kez almıştı daha önce ama şimdi cop cop emiyor her verdiğimde mecburdum emziği vermeye artık eller sürekli ağıza gidiyordu damak yapısı bozulcak diye ödüm patlıyordu
yani 1cc silmeden damlatırsam hepsini yutar oğluşum bende anlamadım bide bende baktım netten kuşlar güvercinler için kullanımı filan var nasıl bi ilaç bu
öyle canım yaaa keyifciler bu bebişler bende annemle yıkıyordum oda cumartesii dönüyor ankaraya dün eşimle birlikte yıkadık annemde başımızda durduYalnız değilsin canım bende 2 aydır annem ile birlikte olduğum için sadece su döküyorum.
Bizede dr beslenme ve uykuda başının yüksekte olmasını söylemişti.
Benimde tekrar alesle uğraşmamak için kasıma kadar y.lisansımı başlatmam lazım.Kızım içinde e-yüksek lisans yapıcam galiba.
Canım kastettiğin Dondy se ben gayet memnunum.
.
Gözünaydın Damla.Bizim cimcimeyi de annem gece uykusu için alıştırmaya çalışıyor.Bazen alıyor bazen almıyor.Bu bebekler alemler canlarının istemesine göre emzik alıyorlar.
nasılsınız Annecikler?
bugun kadın dogum kontrolum vardı,dikişlerime baktı,ultrasonla rahme baktı,herşey iyi,rahim kendini toparlamış dedi.. contratubx miydi adı öle bi jel vermişti,dikiş izi için,sürmeye dewam dedi.. korunma yontemlerinden bahsetti,spiral ya da eşin korunsun dedi.. yakın zamanda 2 yıl fln bebek istiyosan spral taktırma dedi.ama 5-6 yıl dersen takalım dedi... açıkçası ben spiral fln ,vucuduma yabancı bişey girsin istemiyorum,uzuuun bi süre de -5 yıl falan- bebek istemiyorum. Allahım olmayanlara nasp etsin.. ama bu korunma konusu da kafamı karıştırdı
neyse dr.dan geldim,misafir geldi,walla artık bıktım.. evi topla,hizmet et,çay kahve..yoruldum.zaten uykusuzum.
eşim de bu sabah demez mi ki ohh kırıkın çıktı,artık bnm de yüküm hafifledi,sen iyileştin diye... hamilelikten bu yana bana cok yardımcıydı ev işleri konusunda.. artık yorulmuş beyefendibeni sinir etti ... ilk kez onu sizlere şikayet ediyorum!!! ama üzüldüm öyle diyince,sinir oldum!
öyle canım yaaa keyifciler bu bebişler bende annemle yıkıyordum oda cumartesii dönüyor ankaraya dün eşimle birlikte yıkadık annemde başımızda durduyıkarkende korktum haticenin yaşadıklarını okuyunca
canım üzülme emin ol yapar eşin şu misafir işi çok zor oluyor ben tek değildimde rahattım ama o şekilde bile zor geldi ağırlamak emziriyorsun içeri gidiyorsun bişeyde anlamıyorsunki...aynen bende dün sultana dedim 6-7yaşına gelene kadar mert istemiyorum tabi allah bilir ama hamilelik hiçbişeymiş yahuuuuuuu
Yıkamaktan korkmuyorum da yıkanma sonrası giyinmede Öykü katıla katıla ağlıyor Damlacım.Bu huyuda hiç değişmedi 2 aydır.Ancak annem başedebiliyor,cimcime suyu seviyor ama akabinde giyinme olunca evde kıyamet kopuyor.
hep suda kalıyım diyor yanii öykü deniz kızı olucak desene sedacım
Anesi babası gibi su kuşu olsun da sonrasında yağlanıp giyinmeyi de sevsin Damla teyzesi.Dün Mert'in giyinip kuşanmış resmini gördüm bayıldım.Potansiyel damat adayı gözü ile bakıyorum haberin olsun
ayy sedacım öykü kızımızda pek güze l ne dersin gelecekte olurmu olur demi ama
Heeheh babannemizin yanına İzmite'e giderken damat adayını da görürüz bu işi bitiririz.
Geçtiğimiz aylarda forumda çok popüler olan tavşanlı tulumumuzu ben kızıma ancak 2 defa giydirebildim.1 Aylık olan her kıyafetimizi ancak 1-2 defa giydi kızım ve küçüldüler.Cumartesi civilim den kızıma alışveriş yaparken bu defa tavşanlı tulumun penye büyük bedeninden aldım.Benim gibi tavşanlı tulum içinde ukte kalmış olanlar bakabilirler,ben çok beğendim.
sedacım beklerim herzaman çokda mutlu olurum izmite geliceğiniz zaman mutlaka uğrayın:81::81:
güle güle giysin öykü bebiş sedacım ayy benim içimde kalmasın diye giydirdim baya
İnşallah canım ,çok isterim.Hem seninle hem de mert ile tanışmayı.
Ben 1 aylık almıştım ama Öykü çabuk büyüdü,bacak kısmı da gerince annem hemen küçülenler arasına ayırdı.Şimdi acısını çıkartıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?