2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm geçmiş olsun benim kızımda da pamukçuk oldu dün bende aldırdım eşime o dediğin damladan bakalım işe yarayacakmı pamukçuk oldu deyince eczacı kendi vermiş

ay akşam olması ne guzel bi duygu eşime hoşgeldin deyp atyrm kucagna bebeişi bzde yorlyrz bi yere kadr deil mi

biz de açık ama izlyemiyoruzki. ağlıyor benim cadoloz kaç saattir. bugün 40'ımız cıktı ama:84::84::84:
ne fayda aynen devam. neyse annem kucağıda susdu uyuyor şimdi. tabi şimdilik............
bu arada bugün doktorumla korunma yöntemlerini konuştuk. 3aylık iğneyi tavsiye etmedi.spiral - hap (dediğine göre yeni ilaçlarane sütüne geçmiyormuş-geçen ise bebeği etkilemezmiş)birde prezervatif
yazz diye doğum kontrol hapı yazdı. beni içime pek sinmedi.siz ne düşünüyorsunuz

bu arada haticesu'dan haber yok heralde yoksa ben mi göremedim

eşim korusun ben normaldede doğum kontrol hapı kullanmıyordum...ayy bu bebişler bizi şaşırttılar artık ne yapacağımızı şaşırıyoruz....haticeden haber yok malesef

kızlar aşı sırasında sorun olmamıştı, akıllı oğlum çok ağlamamıştı..eve geldik mızır mızır kucağımı istedi hep..ateş yok gibiydi bi ölçtüm 38i geçmiş çoktan..e demiştim ya yalnızım diye,ilaç almaya da çıkamadım...ayyy bazen insan çok salaklaşıyor benim gibi, ben ateş düşsün diye sağlık ocağından verecekler sanıyordum, vermiyolarmış:84: ee bende oğlumu nereye bırakıp alayım ilacı..iş başa düştü soydum ılık havlular koydum koltukaltına bacaklarına..kendimi daha bi anne hissettim.sonra babası nöbetci eczane buldu,ilaç getirdi..içti ve 4 saattir uyuyor...napıyım şimdi uyandırıp emzirsemmi, aç kalacak bu sefer de...

neyse kızlar diyeceğim o ki, orda burda heryerde okudum calpol verin ateş çıkınca diye ama salaklığa düştüm..siz 2. ay aşısına gitmeden önce calpol şurubu edinin evde dursun..hatta aşıdan yarım saat önce verirseniz ateş hiç çıkmıyormuş..

ben de hap vs hiç kullanmadım canım.hep eşim korundu. ama riske atmak istemiyorum.
kazaya kurban gitmeyelim allah korusun yaaaaaaaaaaaa

ahh canım minik sarpa geçmiş olsun bence kaldır canım emzir derim aç kalmasın kuzucuk

benim kızım da 1400 gr almıştı ilk ay. doktor bişi demedi ama üst sınırı geçmişiz biz o zaman. endişelenmeli miyim acaba? endişelendim çünkü :26::26:

geçmiş olsun canım. arada ateşine bak yine. valla bence 1 saat daha bekle. olmazsa uyandır canım

çok geçmiş olsun canım.bizde bu zamana kadar hep ikinci aşıya gelmeden önce annelere ateş düşürücü verin diyorduk ama geçen gün arkadaşım aradı yeni talimat aşıdan önce ateş düşürücü verilmemesiymiş çünkü aşının etkinliğini azaltıyormuş.yani sen bilmeden doğrusunu yapmışsın güzincim.sarp paşayıda uyanmasada tut memeye canım.o içgüdüsel olarak emer zaten

Ay yavrum ya, ne zor.. Aşı yaparken kim tuttu? Huyu suyu değişti mi çok? Biz haftaya yarın aşı olucaz, şimdiden geriliyroum

Bana sağlık ocağından dediler ki 2 aydan önce spiral takılmaz ama 3 aylık iğne yapabilirz. Ben doktoruma sordum, sakın 3 aylık iğne olma, sütü azaltır dedi. Spirale de daha çok erken, 4 ay dolsun öyle bakalım, o zamana kadar eşin korunsun dedi.. O zaman hangisini yapıcaz bilmiyorum ama..

İyi kotarmışsın, ne güzel.. Soğukkanlı olmak lazım anne iken..
Ben geçen gün gazdan durmayınca doktorumuzu aramıştım, önceden metsil kullanıyorduk, benimki 24 saat ağladı bir gün. Doktor da zinco ya geçin dedi, bi de calpol alın dedi ağrı kesici şurup olarak. Eğer gazı öyle çok fazla olursa kullanabilirsiniz dedi, ama sürekli kullanmayın dedi..
Bu arada bugün de bizim kız sabahtan akşama ağladı. Saç kurutma makinesi bir süreliğine susturuyor, ama sonra yine yüzünü buruşturuyor, içli içli ağlıyor.. Her gün ağlıyor aslında 7den sonra ama bugün iyice fnaydı. Kimyon kaynatıyordum kendime, ona da verdim iki çay kaşığı suyundan sadece. Sonra uyudu ama o mu fayda etti bilmem. Canım kuzum ya

bu arada haticesu'dan haber yok heralde yoksa ben mi göremedim

canım perişanım sizleride üzmek istemiyorum artık içim acıyor canım yanıyor edamın son kıyafetleri elimde geziyorum kokusuyla yaşıyorum çok özledim yavrumu durum hala aynı dr ongünden önce konuşamayız diyor cumartesi ongün oluyor dua ediyorum yavruma kavuşmak için onu kucağıma alacağım an yeniden doğacam

Aşıdan hemen sonra verilse olur mu peki, yoksa beklemek mi lazım ateş çıkarsa mı vericez?

Çoğu bitti azı kaldı annesi, sen perişan olma ki Eda'ya süt yapasın.. Tekrar emmeye başlayınca coşacak sütler, hazırlan sen de !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…