2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aklıma düştükçe dua ediyorum edan için canım.yakında kollarına alıp sımsıkı sarılacaksın kuzuna canım.biliyorum söylemesi çok zor ama biraz daha sabır canım...

merba kızlarr sorum olacak benım dogum yaklastıgı ıcın korkular sardı ya erken dogum olursa dıye tahmını dogum taırhı mayıs olup erkendogum yapan oldumu aranızda cok merak edıyorum erken dogum sebeblerını bırde erken dogum yaapanlar ılla sezryanmı oluyo erken dogum olupta normal yapılmazmı ??

Çoğu bitti azı kaldı annesi, sen perişan olma ki Eda'ya süt yapasın.. Tekrar emmeye başlayınca coşacak sütler, hazırlan sen de !

inşallah yavrumu kucağıma bir alayım bugün teyzeleri ne ciciler almış aşkıma şortlu takımlar dakikaların nekadar çok değerli olduğunu çok iyi anladım 24saatte 1 edamı 2 dakika görmek için sabrım bitiyor rabbim kimseyi yoğun bakım kapısında bekletmesin çok zor çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ALlah başka acısını göstermesin canım ya.. Zor geçiyor eminim günler, dakikalar.. inşallah kızın iyileşip hastaneden çıktığında onu kucağına aldığında hepsini unutacaksın canım bu acıların..

bi cevap verin kızlar ya sualime..

canım 1,5 kg aldığımızda şahane demişti doktorumuz hatta ben vıdı vıdı yapınca bana kızmıştı, büyükler aç diyorlar doymuyo az emiyo sanki falan diyolar dedim çok biliyor onlar zaten dedi, gayet güzel almış kilosunu daha ne vızıldıyosuna getirdi tatlı tatlı yani. Ben kg alımı iyi olduğu sürece hiiiiiiiiiiiiiiç takmıyporum valla endişeye mahal yok, doktor çocuğumu aç bırakacak değil ya korkacak bişey olsa söylemez mi garezi mi var çocuğa di mi?? içini rahat tut canım

Son düzenleme:
Canım endişelenecek bir şey olsa doktor derdi herhalde, belki tahlil filan isterdi. Anormal fazla da değil yani aldığı kilo. Maşallah kuzuya da sana da

sağolun kızlar.. ne bileyim ya, çok kilo aldı gibi geldi bu sefer de ona tasalandım işte. az kilo alsa problem, çok kilo alsa problem. bize de yaranılmıyor ha :)

benim kızım da 1400 gr almıştı ilk ay. doktor bişi demedi ama üst sınırı geçmişiz biz o zaman. endişelenmeli miyim acaba? endişelendim çünkü :26::26:

canım çok deil maşşllh ii almışş tasalanacak bişey yok bnce

canm ebn 1 ay erken doğum yaptm ama normal doğum yaptm suyum geldi hastneye gttk ve sancılarm başladı

herkese gunaydınn

bizde kızımzla otryrz koltkta ...kızım resmen kükrüyor bagırırken valla bu yaşta bu ses
kızlar ben kahvaltı yapack bile zor zamn buluyrm sz nasılsınız ben mi beceriksizim yahuu

sağolun kızlar.. ne bileyim ya, çok kilo aldı gibi geldi bu sefer de ona tasalandım işte. az kilo alsa problem, çok kilo alsa problem. bize de yaranılmıyor ha :)

canım biz 2. ay 1700 aldık valla coştu doktorumuz mama var mı dedi yok dedim sakın olmasın dedi memede az duruyo benimki 2 saatte bir besleniyo bazen 2buçuk ama alıyor şu anda maşallah kilosunu
tasa yapmaya gerek yok ha sütüm azalır da mama yerse valla napim ona da takamam hiçbişeye tasa etmiyorum durum neyi gerektirirse onu yapacağız inan stres herşeyin baş düşmanıben hep kendime tekrarlıyorum dünya yıkılsa emzirecem sütüm de hiç bitmeyecek diye şartlıyorum kendimi işe yarar mı bilmem ama takmayınca herşey daha yolunda gidiyor onu anladım bi de su içiyorum işte o kadar
hamileyken öyle perişandım öyle endişeliydim ki yüzde 3 -5 şans verdiler tedavinin başarısına düşün artık bi de kanamalar düşük tehdidi aylarca kanamam oldu yattım kısaca o kadar stres yeter ne olacaksa o maşallah senin yavruna da Allah bize bağışlasın hepsini canım

Son düzenleme:
kazaya kurban gitmeyelim allah korusun yaaaaaaaaaaaa

ahh canım minik sarpa geçmiş olsun bence kaldır canım emzir derim aç kalmasın kuzucuk

geçmiş olsun canım. arada ateşine bak yine. valla bence 1 saat daha bekle. olmazsa uyandır canım

teşekkür ederim arkadaşlarım, ben size yazarken uyanmış zaten,doyurudm uyudu...gecemiz de sakin geçti şükür..
ilknurcum iyiki önce vermemişim ozaman, okadar sıkıntı çekiyor bebekler de bizde etkisinin azalmasını istemeyiz...

hep aklımızdasın canım, hele banyo yaptırırken hep seni düşünüyorum, Allah beterinden esirgesin...

canım erken doğum okadarda korkulacak bişey değil..artık 25 haftalık bebekler bile sorunsuz yaşıyor.. ha erken doğan bebeğin bakımı kontrolleri biraz daha özveri istiyor okadar..ben 35 haftada doğum yaptım, sıvımız azalmıştı sezeryan oldum...bu gibi durumlarda bebeği riske atmamak için sezeryan oluyor ama bebek kendi yola çıkmışsa normal de oluyor..biraz daha detaylı takip ediliyor bebek..

senin korkacak bişeyin kalmamış zaten mayıs diyorsn, Allah hayırlı doğum nasip etsin, güle güle al bebeğini kucağına...
bi cevap verin kızlar ya sualime..

canım benimki de hızlı kilo alıyor..az kilo ile doğduğu için aradaki farkı kapatıyor..endişelencek bişey olduğunu sanmıyorum.
günaydın tatlı annecikler ve güzel kuzuları

günaydınnn ilknurcum veeee yahya alp kuzuuuusuuu

herkese gunaydınn

bizde kızımzla otryrz koltkta ...kızım resmen kükrüyor bagırırken valla bu yaşta bu ses
kızlar ben kahvaltı yapack bile zor zamn buluyrm sz nasılsınız ben mi beceriksizim yahuu

canım ben önceleri kahvaltı vyemek yaparken ana kucağına koyuyordum ağlayana kadar konuşuyordum bi yandan işimi yapıyordunm sonra yavaştan ana kucağında uyuklar oldu ama 5 dk falan, sonra yine yavaştan sabah yatağına bırakmaya başladım ufak tefek seslenmelerine söylenmelerine bakmadım yanına gitmedim baktım gene uykuya dalıyor kendi kendine duruyor müzik falan açık hep şimdi artık ağlamadıkça yatağına koyuyorum emzirip biraz lafladıktan sonra sanki alıştı gibi artık ama ağlarsa falan hemen alıyorum kucağıma bu arada hiç sallamadım yani hep durduğu yerde uyudu kucağımda yatakta vs sanırım ufaktan alıştırabilirsin böyle böyle ama tabi her bebek farklı ve çok değişkenler bugün böyle yappara yarın bi bakmışsın düzen değişmiş

ya ben çok sıkıldım bu tecrit olma halinden dışarlara atasım var kendimi ama nerdeeeeeee gerçi ev gezmesine gidiyoruz ama amaaan sıkıldım işte iyi ki varsınız

aynen bir gunleri bir gunlerine tutmuyor benmkide emdkten sonra uyuyor genelde bnde sallamadım hiç ...annme yeni gtti pazr gunu o gttgnden beri elim ayagma dolanyr sanki

Kızlar merhaba.Ben emzirdikten sonra sütüm yetmediği için mama veriyorum.Önceleri aptamil ha veriyordum.Onu kusunca doktor aptamil ar verin dedi.Bu seferde kakası katılaştı.Sizin bebişlerinizin kakası nasıl.

aynen bir gunleri bir gunlerine tutmuyor benmkide emdkten sonra uyuyor genelde bnde sallamadım hiç ...annme yeni gtti pazr gunu o gttgnden beri elim ayagma dolanyr sanki

benimki önceleri uykuya sadece kucakta dalıyordu sen de ufaktan oyalamaya çalış bazen yatakta mızmızlanıyor ben de kucağım almadan yanına yatıp konuşuyorum aslında çocuğu kucağa alıştırmayın diyenlere çok kızyorum bana ağır da gelmiyordu ancak yemek yapim bi iş halledeyim derken kendi kendine keşfettim ki benim çocuk her mızmız yaptığında alıveriyodum ama çocuk mesela gaz girmiş ona söylenmiş sonra gene sakinbleşip duruyodu yerinde bunu farkeince ben de böyle devam edeyşim dedim ama akşam katiyen yatmıyo hep kucakta akşam olunca anlıyo mu ne babası geiyo ortam değişiyor falan aman maymun ettiler bizi işte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…