- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
aklıma düştükçe dua ediyorum edan için canım.yakında kollarına alıp sımsıkı sarılacaksın kuzuna canım.biliyorum söylemesi çok zor ama biraz daha sabır canım...canım perişanım sizleride üzmek istemiyorum artık içim acıyor canım yanıyor edamın son kıyafetleri elimde geziyorum kokusuyla yaşıyorum çok özledim yavrumu durum hala aynı dr ongünden önce konuşamayız diyor cumartesi ongün oluyor dua ediyorum yavruma kavuşmak için onu kucağıma alacağım an yeniden doğacam
Çoğu bitti azı kaldı annesi, sen perişan olma ki Eda'ya süt yapasın.. Tekrar emmeye başlayınca coşacak sütler, hazırlan sen de !
benim kızım da 1400 gr almıştı ilk ay. doktor bişi demedi ama üst sınırı geçmişiz biz o zaman. endişelenmeli miyim acaba? endişelendim çünkü :26::26:
inşallah yavrumu kucağıma bir alayım bugün teyzeleri ne ciciler almış aşkıma şortlu takımlar dakikaların nekadar çok değerli olduğunu çok iyi anladım 24saatte 1 edamı 2 dakika görmek için sabrım bitiyor rabbim kimseyi yoğun bakım kapısında bekletmesin çok zor çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bi cevap verin kızlar ya sualime..
Canım endişelenecek bir şey olsa doktor derdi herhalde, belki tahlil filan isterdi. Anormal fazla da değil yani aldığı kilo. Maşallah kuzuya da sana da
canım 1,5 kg aldığımızda şahane demişti doktorumuz hatta ben vıdı vıdı yapınca bana kızmıştı, büyükler aç diyorlar doymuyo az emiyo sanki falan diyolar dedim çok biliyor onlar zaten dedi, gayet güzel almış kilosunu daha ne vızıldıyosuna getirdi tatlı tatlı yani. Ben kg alımı iyi olduğu sürece hiiiiiiiiiiiiiiç takmıyporum valla endişeye mahal yok, doktor çocuğumu aç bırakacak değil ya korkacak bişey olsa söylemez mi garezi mi var çocuğa di mi?? içini rahat tut canım
benim kızım da 1400 gr almıştı ilk ay. doktor bişi demedi ama üst sınırı geçmişiz biz o zaman. endişelenmeli miyim acaba? endişelendim çünkü :26::26:
merba kızlarr sorum olacak benım dogum yaklastıgı ıcın korkular sardı ya erken dogum olursa dıye tahmını dogum taırhı mayıs olup erkendogum yapan oldumu aranızda cok merak edıyorum erken dogum sebeblerını bırde erken dogum yaapanlar ılla sezryanmı oluyo erken dogum olupta normal yapılmazmı ??
sağolun kızlar.. ne bileyim ya, çok kilo aldı gibi geldi bu sefer de ona tasalandım işte. az kilo alsa problem, çok kilo alsa problem. bize de yaranılmıyor ha :)
kazaya kurban gitmeyelim allah korusun yaaaaaaaaaaaa
ahh canım minik sarpa geçmiş olsun bence kaldır canım emzir derim aç kalmasın kuzucuk
geçmiş olsun canım. arada ateşine bak yine. valla bence 1 saat daha bekle. olmazsa uyandır canım
çok geçmiş olsun canım.bizde bu zamana kadar hep ikinci aşıya gelmeden önce annelere ateş düşürücü verin diyorduk ama geçen gün arkadaşım aradı yeni talimat aşıdan önce ateş düşürücü verilmemesiymiş çünkü aşının etkinliğini azaltıyormuş.yani sen bilmeden doğrusunu yapmışsın güzincim.sarp paşayıda uyanmasada tut memeye canım.o içgüdüsel olarak emer zaten
canım perişanım sizleride üzmek istemiyorum artık içim acıyor canım yanıyor edamın son kıyafetleri elimde geziyorum kokusuyla yaşıyorum çok özledim yavrumu durum hala aynı dr ongünden önce konuşamayız diyor cumartesi ongün oluyor dua ediyorum yavruma kavuşmak için onu kucağıma alacağım an yeniden doğacam
merba kızlarr sorum olacak benım dogum yaklastıgı ıcın korkular sardı ya erken dogum olursa dıye tahmını dogum taırhı mayıs olup erkendogum yapan oldumu aranızda cok merak edıyorum erken dogum sebeblerını bırde erken dogum yaapanlar ılla sezryanmı oluyo erken dogum olupta normal yapılmazmı ??
günaydın tatlı annecikler ve güzel kuzuları
herkese gunaydınn
bizde kızımzla otryrz koltkta ...kızım resmen kükrüyor bagırırken valla bu yaşta bu ses
kızlar ben kahvaltı yapack bile zor zamn buluyrm sz nasılsınız ben mi beceriksizim yahuu
canım ben önceleri kahvaltı vyemek yaparken ana kucağına koyuyordum ağlayana kadar konuşuyordum bi yandan işimi yapıyordunm sonra yavaştan ana kucağında uyuklar oldu ama 5 dk falan, sonra yine yavaştan sabah yatağına bırakmaya başladım ufak tefek seslenmelerine söylenmelerine bakmadım yanına gitmedim baktım gene uykuya dalıyor kendi kendine duruyor müzik falan açık hep şimdi artık ağlamadıkça yatağına koyuyorum emzirip biraz lafladıktan sonra sanki alıştı gibi artık ama ağlarsa falan hemen alıyorum kucağıma bu arada hiç sallamadım yani hep durduğu yerde uyudu kucağımda yatakta vs sanırım ufaktan alıştırabilirsin böyle böyle ama tabi her bebek farklı ve çok değişkenler bugün böyle yappara yarın bi bakmışsın düzen değişmiş
aynen bir gunleri bir gunlerine tutmuyor benmkide emdkten sonra uyuyor genelde bnde sallamadım hiç ...annme yeni gtti pazr gunu o gttgnden beri elim ayagma dolanyr sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?