2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bayanlar bılgı verenler saolun arkdaslar tesuukur ederım bu ara yanlıs bılgı olmasın mayıs deıl agustos annesı olucam kısmetse

bizde hiç dsraı çımadık bebeişle ...
bebek bakımı ile ilgili bir kitap,
önden dugmeli bir iki kıyafet falan almak istyrm
ama cesaret edemyrm çıkmaya dsarı gezmye çıkan arkadaslar
bebişleri neye koyup çıkaryrsnz portbebe var onnla mı çıksak acep :26:

biz hep çıktık canım ama sadece avm.ye gittik.. orda da bebek arabasını kullandık cok rahat oldu.bebiş de cok seviyo arabada gezmeyi,hep uyuyo.

ya ben çok sıkıldım bu tecrit olma halinden dışarlara atasım var kendimi ama nerdeeeeeee gerçi ev gezmesine gidiyoruz ama amaaan sıkıldım işte iyi ki varsınız

off ya bu aralar ben de sıkıldım iyice. bebişler de ele avuca gelir oldular. kendimi dışarı atmak istiyorum artık ya ama fırsat olmuyor bir türlü. sıkıntıdan kendimi kk ya vurdum ben de bi kızıma bakıyorum bi kk ya

gunaydın annecikler prensesler prensler

günaydın canım sana ve bebişine

avm ler rahat oluyor. sıcak soğuk rüzgar gibi dış etkiler olmadığı için.. bebek arabasına yatırınca çok rahat geziliyor canım. küçük yumuşacık bir astronotumuz var, onu giydiriyorum dışarı çıkarken. avm ye girince de havanın serinliğine göre astronotu çıkarıyorum yada kalıyor. aslında park bahçe gezesim var da cesaret edemiyorum. kırkımız yeni çıktı sonuçta. Allahtan eşim pimpirikli değil. çıkalım bişey olmaz desem çıkar valla belki haftaya küçük bir park gezintisi yaparım bebeğimle.

bu arada ev gezmesi de iyi geliyo valla hiç yoktan iyidir

ewet avm ler daha ii en azndan emzrp altnı degstrblecegn yerler war

Evet avm lerin bazı avantajları var ama ben mümkün olduğunca götürmüyorum.Çünkü genelde kalabalık ve havasız oluyor ve farketmiyoruz ama çok gürültülü yerler.Birde tabi manyetik alan her tarafı.Normal bir insan için bile zararlı olduğunu düşünüyorum.

herkese gunaydınn

bizde kızımzla otryrz koltkta ...kızım resmen kükrüyor bagırırken valla bu yaşta bu ses
kızlar ben kahvaltı yapack bile zor zamn buluyrm sz nasılsınız ben mi beceriksizim yahuu
Gunaydin cnmm bende dışarı çıkmıyordum ama bugün kahvaltıya gittik insan kendini iyi hissediyor böle dışarlara çıkınca...
ya ben çok sıkıldım bu tecrit olma halinden dışarlara atasım var kendimi ama nerdeeeeeee gerçi ev gezmesine gidiyoruz ama amaaan sıkıldım işte iyi ki varsınız
Bence o kadar takma bebeğim Cok küçük deil sonuçta çıkabilirsin ve avm yede gidebilirsin inanmoralin düzeliyor insanın bide benim 2 . Biliyorsun be biz ciktikmi 2 bebek arabasıyla çıkıyoruz eziyeti gor. Tek bebeğiniz varken gezin bide biraz daha buyuncefe zor çünkü arabada hiç dürmüyorlar o zamanda...

aynen canım bizim doktor da alışveriş merkezini şiddetle yasakladı. hem manyetik alan hem aynı hava sirküle oluyor sürekli ama bi gidesim var ki sorma... bu arada havalar ısınınca 2 dk dan başlayarak ve her gün 2 dk arttırark bebişin kol ve bacaklarını sıvayıp balkondan veya pencereden güneşlendir dedi ama güneşi kim kaybetti ki biz bulak

Son düzenleme:

Doğru söylüyorsun canım.Bizde güneşi hasretle bekliyoruz.

bizim de 1 mayısda kırkımız cıkıyor. havalar az daha ısınınca burda yurume yolu var her aksam bebek arabasına koyup kızımı eşimle beraber yürüyüşe çıkalım diyorum. bize spor lur kızım da temiz hava alır diyorum. ama eşim bebek arabasında tasımak ıcın cok kucuk dıye korkuyor. sizce de öyle mi? kanguruyu 3. aydan sonra kullanın demişti burda birine sanırım doktor. ama bebek arabasında bır sakınca olmaz snaırım. sonucta tam yatar pozisyonu var. ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Ayh keşke bizim baba da pimpiriksiz olsa.. Geçen haftasonu arkadşalar parka gidelim dedi, hava iyi gibiydi, zaten astronot montu var, kalın da giydirdim, çıktık bir iki yağmur çiseledi, tutturdu eve dönelim. Cafeye oturalım bari dedik, yarım saat ya oturdu ya oturmadı, koştur koştur eve geldik bi daha.. İşimz var valla, asosyal olacak diye korkuyorum kuzum, çok uğraştırıyor dışarıya alışık olmayan bebekler ya..

kızlar szn bebişlerde kusyr mu ya ne yapyrsnz kusmaması için

biz anne sütünün yanısıra mamada veriyoruz.Normal mamayı kusuyordu.Aptamil HA önerdi doktor.Onuda biraz kustu.Daha sonra Aptamil AR(kusma önleyiciymiş) verdik.Onu pek kusmuyor.Zaman zaman anne sütünüde kusuyor ama çok sık değil.

merhaba kızlar bugunlerde süt problemi yaşıyorum süt gelmeyince bebeğim ağlamaya başlıyor dün ve bugun dayanamadık mama verdik iki kez napcamı şaşırdım
sütümü sağdım 10 15 dk elektrikliyle 30 cc anca çıktı gece uykumuz çok güzeldi iki saate bir uyanıyordu ama emip uyuyordu hemen iki gündür sanırım doymadığından gecede çok huzursuz

ben anlamadan kilolarım gitti bile...hamile kaldığım kiloma şu an döndüm heryerim inceldi valla rejimde yapmıyom ve yiyomda kan ilacı bile içiyom...her gören sen 2ay önce doğum yapmamışsın sanki diyolar
bende kızımı ayakta sallıyım diyom asla istemiyo ayağıma altımmı başlıyo ıhlamaya benimki kucakta uyuyo yada ana kucağında...
annem elini emen bebek iyi olur diyor bir eli yağdaymış diğer eli balda ondan ellerini emerlermiş:))
benim kızda acıkınca emiyo yumruk yapıp elini

damlacım ben dün dr.gittim biliyon dr.yine dedi emzik veriyonmu yok almıyo dedim çok iyi almasın emzik hiç tavsiye etmi dr.lar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…