- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
bizim de 1 mayısda kırkımız cıkıyor. havalar az daha ısınınca burda yurume yolu var her aksam bebek arabasına koyup kızımı eşimle beraber yürüyüşe çıkalım diyorum. bize spor lur kızım da temiz hava alır diyorum. ama eşim bebek arabasında tasımak ıcın cok kucuk dıye korkuyor. sizce de öyle mi? kanguruyu 3. aydan sonra kullanın demişti burda birine sanırım doktor. ama bebek arabasında bır sakınca olmaz snaırım. sonucta tam yatar pozisyonu var. ne düşünüyorsunuz bu konuda?
kızlar bide sut için nelere dkkat edyrsnz neler yşyşp neler içiyrsnz burdan paylaşsak guzel olr
kızlar bide sut için nelere dkkat edyrsnz neler yşyşp neler içiyrsnz burdan paylaşsak guzel olr
kesinlikle iyi fikir ben ne yiyeceğiimi şaŞIRDIM deli gibi ne derlerse yiyorum dereotu tahin helvası şerbetli tatlılar bool bool su rezene çayı
maaşllh canım ne guzelben çoooook su içiyorum en önemlisi bu...su içmek sütü çoğaltırmış...ve maaş...benim sütüm çok var kızımada çok yaradı 2aylık kızım 6500gr.ve rezene çayı içiyorum günde 2 fincan. başkada özel bişey yok.
kesinlikle iyi fikir ben ne yiyeceğiimi şaŞIRDIM deli gibi ne derlerse yiyorum dereotu tahin helvası şerbetli tatlılar bool bool su rezene çayı
benım oğlum hergun akşam 5-6 gıbı ağlamaya başlıyor 9- 10 a kadar hıç durmuyo, gaz damlası verıyorum çay içiriyorum ama değişiklik yok hep aynı saatler nedenı ne acaba fıkrı olan varmı
canım bizi habrsiz bırakma çook merak ediyoruz.canım perişanım sizleride üzmek istemiyorum artık içim acıyor canım yanıyor edamın son kıyafetleri elimde geziyorum kokusuyla yaşıyorum çok özledim yavrumu durum hala aynı dr ongünden önce konuşamayız diyor cumartesi ongün oluyor dua ediyorum yavruma kavuşmak için onu kucağıma alacağım an yeniden doğacam
annem olmasa bende yapamam canım. bazen annemle bile zor yapıyorum kahvaltıyı düşün yani......herkese gunaydınn
bizde kızımzla otryrz koltkta ...kızım resmen kükrüyor bagırırken valla bu yaşta bu ses
kızlar ben kahvaltı yapack bile zor zamn buluyrm sz nasılsınız ben mi beceriksizim yahuu
kolik kolik......3-3-3 kuralı varmış canım. 3 hafta boyunca 3gün 3 saat (aynı saatlerde) ağlarsa bebek kolik sancısı cekermişbenım oğlum hergun akşam 5-6 gıbı ağlamaya başlıyor 9- 10 a kadar hıç durmuyo, gaz damlası verıyorum çay içiriyorum ama değişiklik yok hep aynı saatler nedenı ne acaba fıkrı olan varmı
bizim de 1 mayısda kırkımız cıkıyor. havalar az daha ısınınca burda yurume yolu var her aksam bebek arabasına koyup kızımı eşimle beraber yürüyüşe çıkalım diyorum. bize spor lur kızım da temiz hava alır diyorum. ama eşim bebek arabasında tasımak ıcın cok kucuk dıye korkuyor. sizce de öyle mi? kanguruyu 3. aydan sonra kullanın demişti burda birine sanırım doktor. ama bebek arabasında bır sakınca olmaz snaırım. sonucta tam yatar pozisyonu var. ne düşünüyorsunuz bu konuda?
ben anlamadan kilolarım gitti bile...hamile kaldığım kiloma şu an döndümheryerim inceldi valla rejimde yapmıyom ve yiyomda kan ilacı bile içiyom...her gören sen 2ay önce doğum yapmamışsın sanki diyolar
bende kızımı ayakta sallıyım diyom asla istemiyo ayağıma altımmı başlıyo ıhlamayabenimki kucakta uyuyo yada ana kucağında...
benim kızda acıkınca emiyo yumruk yapıp elini
damlacım ben dün dr.gittim biliyon dr.yine dedi emzik veriyonmu yok almıyo dedim çok iyi almasın emzik hiç tavsiye etmi dr.lar.
tatlım nazar değecek allah korusun,heryerde söyleme böyle:26:ben çoooook su içiyorum en önemlisi bu...su içmek sütü çoğaltırmış...ve maaş...benim sütüm çok var kızımada çok yaradı 2aylık kızım 6500gr.ve rezene çayı içiyorum günde 2 fincan. başkada özel bişey yok.
canım öncelikle bol su kuru incir dereotu et yumurta yeşillik tüketiyorum. humana still tee var ama arada içiyorum.elma yiyorum portakal ve çilek asitli olduğu için biraz kaçınıyorum. yoğurtlu çorba yapıyorum .dut kurusu hurma bunlar hep elimin altında atıştırıyorum. bir de kahvaltıda helva tüketiyorum.tatlım sütünü verirken son emzirdiğin memeeden başlarsan asıl besleyici olan yağlı süt sonradan geliyor onu ziyan etme önden gelen bildiğin şekerli su asıl süt arkadan geliyor...
inan ağzıma bile sürmüyom helva...günde 2lt.su içiyorum ama illa sütüm artsın diye değil canmm istiyo içim yanıyo bi dikiyom 1,5litrelik şişeyi yarısı gidiyobu yüzdende çok çabuk zayıfladım su içtiğim için.
tabiki kolik...bizde yok ama olanlara 3 ayda geçer demiş doktor canım..benım oğlum hergun akşam 5-6 gıbı ağlamaya başlıyor 9- 10 a kadar hıç durmuyo, gaz damlası verıyorum çay içiriyorum ama değişiklik yok hep aynı saatler nedenı ne acaba fıkrı olan varmı
selam kızlar. hepiniz iyisinizdir umarım bebişlerde tabi. benim bebişim dün akşamüstünden beri çok az kaka yaptı o da yeşilimsi bi renkte. acaba nedendir? gerçi biraz önce normal kaka yapar gibi sesler geldi ama uyuyor olduğu için uyandırıp bakmadım. umarım düzelmiştir. birde dün mikostatin damlayı verdiğimden beri çok ağlıyor acaba kakayı da mı o etkiledi? ama dilindeki beyazlıklar kayboldu sadece ağzının kenarında kaldı az bişey.
yatar pozisyonda bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum,emelcim biz hep öyle taşıdık..
valla ozaman gelecek o tavsiye etmeyen doktor susturacak ağlayan bebekleri..ben de çok tereddüt ettim ama vermek vermemekten daha iyi...hem anne açısından hem bebek...hem bebek daha çok güven duygusuyla yetişiyormuş, annesini sürekli yanında hissetttiği için mutlu oluyormu...benim yiğenlerimin hepsi de buna örnek..
:
sen de ben de kakayı sormusuz canım. bir iki yapmasında bir sorun yok diye biliyorum takip et bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?