emcem emcem hep emcem annemin memelerini yere indirene kadar sırtına ağrılar saplanana kadar sadece emcem emmezsem hep ağlıcam hiç uyumucam...
ben anlamadan kilolarım gitti bile...hamile kaldığım kiloma şu an döndümheryerim inceldi valla rejimde yapmıyom ve yiyomda kan ilacı bile içiyom...her gören sen 2ay önce doğum yapmamışsın sanki diyolar
ben de gebelikte 6 kg aldım oğlum 4 kilonun üzerinde doğdu. değil doğum kilosu eski kilomun bile altına indim.üstelik sezaryen ile doğum oldu göbek falanda kalmadı....
ben kiloya süper bir yöntem buldum annemin eski bozuk bir tartısı vardı öyle kenarda süklüm püklüm duran onu aldım hergün tartılıyorum 46 kiloyum ve çok mutluyum
kızlar szn bebişlerde kusyr mu ya ne yapyrsnz kusmaması için
canım benimki kusuyor her koşulda dik tutsamda kusuyo yatırsamda bişey yapmıyorum anasına çekmiş doğururken bile kustum
arkadaşlar burda hepimiz fikirlerimizi bildiklerimizi paylaşıyoruz naçizane, işimize yarayınca sorunumuz hallolunca hayır duaları ederken aksi yöndekiler sözkonusu olduğunda kızmayalım, şu zor günleri ne güzel birlikte geçiriyoruz değil mi? Kusurum varsa affola ancak benim deneyimim gösterdi ki eğer emzik mama sallama gibi konularda biraz sabırsız olsaydım hepsine alışmış olacaktı ben başka yollar denedim susturmak için ya da ağlamasının açlık ağlaması mı değil mi emin olmaya çalıştım. Eğer sabretmeseydim gereksiz yere mama verecektim mesela ya da hala kucakta olacaktı ama tüm bunlar benim deneyimim bebekler farklıdır huyları farklıdır o nedenle iddialaşmaya gerek yok. Herkes kendi çektiğini yaşadığını bilir hepimize sağlıklı huzurlu bebekler
emcem emcem hep emcem annemin memelerini yere indirene kadar sırtına ağrılar saplanana kadar sadece emcem emmezsem hep ağlıcam hiç uyumucam...
arkadaşlar biz 3. ayın içindeyiz artık oyuncak gibi şeyler kullanabiliriz acaba nler alsak oyun halısı liki egzersiz arkadaşım falan duymuştum ama ne dersiniz
ben kiloya süper bir yöntem buldum annemin eski bozuk bir tartısı vardı öyle kenarda süklüm püklüm duran onu aldım hergün tartılıyorum 46 kiloyum ve çok mutluyum
canım benimki kusuyor her koşulda dik tutsamda kusuyo yatırsamda bişey yapmıyorum anasına çekmiş doğururken bile kustum
süper yöntem, ben de tartının ayarlarıyla oynayım bari..ama aynaları napcaz hala bir göbek görüyorum baktığımda
bu ön süt ve arkadan gelen yağlı süt konusunda düşüncem şöyle ;
şimdi emzirdik diyelim ikinci memeyi tam boşaltamadı bebek yağlı süt orada kaldı. bir sonra ki emzirmede son emzirilen göğüs yerine diğerinden başlanırsa bebek emerken diğer göğüsten bir miktar süt boşalıyor ya işte kalan o yağlı süt o sırada boşuna akıp gidiyor. yani ben böyle bir mantık yürüttüm.. bir de emzirmeye başlamadan meme ucunu sıkıyorum. hangisini yağlı görürsem ondan başlıyorum. tabi oğlum müsade ettiği kadarıyla .....
canm benmkide kusuyor her emzrmeden sonra ama agzndan gaznı ii çıkarttysa kusmayabiliyor dr da bi şurup gbi bi ilaç werdi agzna gunde 3 defa 3 ml werin dedi daha dun başladk bakalım ne olacak
canm benmkide kusuyor her emzrmeden sonra ama agzndan gaznı ii çıkarttysa kusmayabiliyor dr da bi şurup gbi bi ilaç werdi agzna gunde 3 defa 3 ml werin dedi daha dun başladk bakalım ne olacak
iyi gelir inşallah bizde cumartesi götürcez doktora sorcam bende bakalım ne dicek baya kusuyo çünkü belkide bu yüzden bu kadar emmek istiyordur sürekli anlayamadım
bu ön süt ve arkadan gelen yağlı süt konusunda düşüncem şöyle ;
şimdi emzirdik diyelim ikinci memeyi tam boşaltamadı bebek yağlı süt orada kaldı. bir sonra ki emzirmede son emzirilen göğüs yerine diğerinden başlanırsa bebek emerken diğer göğüsten bir miktar süt boşalıyor ya işte kalan o yağlı süt o sırada boşuna akıp gidiyor. yani ben böyle bir mantık yürüttüm.. bir de emzirmeye başlamadan meme ucunu sıkıyorum. hangisini yağlı görürsem ondan başlıyorum. tabi oğlum müsade ettiği kadarıyla .....
bizim sağlıkocağındaki ebe söyleyene kadar benim diğer göğüsten akan sütten haberim yoktu. o söyleyince eve gelir gelmez emzirirken diğer göğsümüde açıp baktım gerçekten süt geliyordu. ebe bana dedi ki o süt boşa akmasın bi çay kaşığına koy. emzirmen bitince uyurken bile çay kaşığıyla onu bebeğine verebilirsin dedi.
kızlar az önce nerdeyse 1 baedak dolusu kustu kıızım bir anda yaaa
çok zor olmaz mı ya hem emzir hem onu al...denedinmi hiç canım..zor olmadıysa ben de deneyim, boşa gitmesin..
işte benimkide öyle oluyo ama hep öyle seninkide yeni bir durum değil dimi annem korkma bazı bebek böyledir ablan resmen fışkırtıyodu normal diyo ama işte gelde bunu kendime anlat
ben de akan sütümü alamıyordum. canım aventin göğüs kalkanı var o çok güzel sütün damlası ziyan olmuyor ondan kullanıyorum ben .link eklemeyi bilmiyorum . yalnız fiyatı 29 lira eşim özelcan bebeden aldı. hem emzirirken diğer göğüsten gelen sütü alıyorum hem de bebek uyurken takıyorum yine de bir yemek kaşığı falan süt birikiyor. onu da huysuzlandığında kaşıkla veriyorum.çok işe yarıyor deneyin derim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?