2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada selam sabah vermeden direk konuya dalmısım gayri ihtiyari affola
umarım herkes iyiidir haticem güzel haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla canım
kuzum uyandı geldigim gibi geri gidiyorum yine iyi mi

öncelikle merhaba uzun zamandır rastlaşmamıştık.. sıkıntılarını okuyorum Allah yardımcın olsun ... söylediklerinin hepsine katılıyorum zaten ben kalkanı emzirirken ve bebek uyurken kullanıyorum emzirme d e geçen süre max 15 dk uyurken en fazla 45 dk zaten internetten bayağı araştırdım. 45 dk yı geçmemek gerekiyor. bir de ben delikli olanı değil de süt toplayan aparatını kullanıyorum . şimdilik bir sıkıntım yok ....

çok zor olmaz mı ya hem emzir hem onu al...denedinmi hiç canım..zor olmadıysa ben de deneyim, boşa gitmesin..

yaptım evet hiç zorlanmadım. bebiş bir göğüste emerken bi kaşığı tuttum diğerinin ucuna. zaten öyle çok aşırı bişey gelmedi benden damla damla bi çay kaşığı kadar geldi. ama belki en yararlı yeridir boşa gitmesin diye verdim kaşıkla.

canım ben de tam senin dediğini dedim ama gözden kaçtı herhalde bence de bebekler karar veriyor ne yapılacağına. o mesajı yazdım çünkü istemeden genel konuşurken bi arkadaşımızı üzmüşüz galiba onun halini anlamadan konuşmuş gibi olmuşuz sanırım sitem etmiş sanki biraz. herkes ne gerekiyorsa onu yapacak çaresiz benimki benim deneyimim bu arada evet bence de patron bebekler ona şüphe yok

Son düzenleme:

Sivilceler halen geçmediyse kıyafetlerinde kullandığın deterjandandır, bebeişin yüzü senin kıyafetlerine değiyor, ondan artıyor olabilir.

bizimki 1 2 gundr böle sabahta fskrttıı korktum ben yaa agornce e bebek böle kusarsa kiloda almaz ki yedkleri çıktı hep çok kötü oldm yaaa

selam kızlar aranıza yeni girdim. benim oğlanda 8 mart doğumlu. günü gününü tutmuyor, birgün bol bol kusmuk bir gün az , bazen süt gibi ,bazen kestirme ne olcak bilemiyorum .
bebeği kusupta 2 ay kontrolüne giden var mı ? az kilo alacağından , hatta kusarken boğazına kacıracağından çok korkuyorum.

kızlarr merhaba haticecim çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin dualarımdasın inşallah hepinizi iyisinizdir bu arada şoklardayımmm kızlarr benim oğluş saat 3 ten beri uyuyor çok şaşkınım acaba uykusu düzenemi giriyor uyumayı mı öğreniyor fırsat bu fırsat bende uyudum ama ben uyandım o uyanmadıı

kızlar ya sizinde kanamanız devam ediyormuu cuma kırkımız çıkacak kanamam devam ediyor ve azıcık azıcık hah tam kesildi diyorum birdaha :44:

Son düzenleme:

kırkı çıktıktan sonra çok az oldu bende , rengi değişip açık renk oluyor, sonra sararıyor ve bitiyor. ama herkesin değişik olabilir.

oooofff delircem benim bebişimin yüzündeki kızarıklıklar da geçmiyor. çocuk dr.u zeytinyağlı sabunun köpüğüyle silin demişti birde krem vermişti. bende yenidoğan bebekler için olan ıslak pamukla hergün zeytinyağlı sabunun köpüğüyle siliyordum. baya düzelmişti. ama bırakır bırakmaz tekrar çıkıyordu. bu böyle olmaz bunun kaynağı kesin çözümü bulunmalı diye cilt dr. na götürdüm. o da sakın sabun sürme bu kremi de kullanma dedi. başka bi krem verdi 5 gün sür sonra bırak dedi ama ilk bikaç gün biraz azlatmasına rağmen şimdi artarak devam ediyor ne yapacağımı şaşırdım. çocuk dr. sölediği sürekli yapınca geçiriyordu en azından ona devam etsem diyorum bu kez de cilt dr. sakın sabun sürme dedi ne yapacağımı hangisini dinleyeceğimi şaşırdım. sütümü sürdüm sabah sanki pek bi işe yaramadı gibi.

canım hep yan yatırr...bizim daha 2 ay olmadı ama benim oğlumda bazen kusuyor kestirme gibi bazende fazlalığını çıkarıyor belki ağzında biriktirdiğini çıkarıyordur benim oğluş mememde kalmak için ağzında biriktiriyor sonra fırttt çıkarıveriyor

canım kimisi kilo aldığı için olur diyorlar ya da kırkı çıkmadıysa ve biri adetli geldiyse ziyaretinize o zaman olurmuşş kısa sürede geçeer iinşallah

canım kimisi kilo aldığı için olur diyorlar ya da kırkı çıkmadıysa ve biri adetli geldiyse ziyaretinize o zaman olurmuşş kısa sürede geçeer iinşallah

sağol canım inşallah geçer. o adetli olayını herkes söylüyor normalde ben inanmam öyle şeylere batıl inanç derim ama artık gerçekten inanmak üzereyim tanıdığım herkes aynı şeyi söylüyor.

ben iki kere şahit oldum oğlumda canımm biri ilk günlerde diğeride geçtiğimiz p.tesi komşum geldi adetliymiş bilmiyormuş böyle bişey olduğunu inan ertesi gün çenesi fısır fısır sivilcelenmiş

eveeeeet beklenen soooonnn oğluşşşummm uyandıııııııııııııııııııııııı öpüyorum kızlarrrrr

benim bebiş sabah 6 dan öğlen 1 e kadar hiç durmadan ağladı elimde kolumda tutmaktan belim ağrıdı. en son aklıma geldi dün babası müzikle uyutmuştu bende müziği açtım son ses uyudu hala uyanmadı arada gözünü açar açmaz altını değiştirip emziriyorum tekrar uyuyor. annem gelmişti biraz önce birde oğluma yaramaz diyosun bak ne güzel uyuyor uslu uslu dedi. sen sabah 6 dan beri çektiğimi görseydin dedim. garezi bana yav bebeğin.

canım ben nisan annesiyim sürekli sizi takip ediyorum deneyimlerinizden faydalanıyorum . ben bu 45 dk yı anlamadım 45 dk da bir mi emzirmek gerkiyor nasıl yani?

yok canım yanlış anlamışsın ben burdaki sohbetlerimizden bahsetmiyorum,adı üstünde sohbet zaten,herkes kendi fikrini söylüyor..mesela "aaa bunu kucağa alıştırmışsın"yani ağlıyor napayım diyorum hala"yok yok ağlamaz sen alıştırmışsın"ee sana ne ya diyesim geliyor ozaman sen mi bakıyorsun..bende biliyorum yararı zararı,ama her bebk kendi kuralını kendi koyar.nokta

emcem emcem hep emcem annemin memelerini yere indirene kadar sırtına ağrılar saplanana kadar sadece emcem emmezsem hep ağlıcam hiç uyumucam...

göğüs durumunu hiç açma canım..benim gb koca memliler nasıl toplicak bakalım emzirme sonrası:18:

kızlar az önce nerdeyse 1 baedak dolusu kustu kıızım bir anda yaaa

hay allah ya

bende beyaz gürültüyü dinletiyorum çoğu zaman yararı oluyor...Beyaz Gürültü :: Artık Bebeğiniz Uyusun

ya kızlar bu arada pişiğe en iyi ne gelir? ben chicco nun pişik kremini kullanıyorum ama pek tesirli değil gibi sanki. 1 hafta oldu anca hafifledi daha kızarıklıklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…