canım ben nisan annesiyim sürekli sizi takip ediyorum deneyimlerinizden faydalanıyorum . ben bu 45 dk yı anlamadım 45 dk da bir mi emzirmek gerkiyor nasıl yani?
yok canım yanlış anlamışsın ben burdaki sohbetlerimizden bahsetmiyorum,adı üstünde sohbet zaten,herkes kendi fikrini söylüyor..mesela "aaa bunu kucağa alıştırmışsın"yani ağlıyor napayım diyorum hala"yok yok ağlamaz sen alıştırmışsın"ee sana ne ya diyesim geliyor ozaman sen mi bakıyorsun..bende biliyorum yararı zararı,ama her bebk kendi kuralını kendi koyar.nokta
göğüs durumunu hiç açma canım..benim gb koca memliler nasıl toplicak bakalım emzirme sonrası:18:
hay allah ya
bende beyaz gürültüyü dinletiyorum çoğu zaman yararı oluyor...Beyaz Gürültü :: Artık Bebeğiniz Uyusun
ya kızlar bu arada pişiğe en iyi ne gelir? ben chicco nun pişik kremini kullanıyorum ama pek tesirli değil gibi sanki. 1 hafta oldu anca hafifledi daha kızarıklıklar.
canım onu pişik olmadan koruma amaçlı kullanacaksın hametan var eczaneden aldık doktorumuz yazdı çok etkili kullananlar da var forumda herkes memnun haberin olsun
ya kızlar bu arada pişiğe en iyi ne gelir? ben chicco nun pişik kremini kullanıyorum ama pek tesirli değil gibi sanki. 1 hafta oldu anca hafifledi daha kızarıklıklar.
Hatice geçmişi okudum yazdıklarını çok geçmiş olsun 2 mayısa birşey kalmadı çok az kaldı , sabır biraz daha .. neden yattı yoğun bakıma annesinin kuzusu? gözünü açıp kapamanla 2 mayıs olmasını diliyorum.geçen yıl buzamanlardı yarabbim bana hayırlı bir evlat ver diye yalvarıyodum çünkü canımmmmmmmmmmm yavrum sana kavuşmak için çok yol katettik melek abini cennete yolladıktan sonra seni 4yıl aradık sonra sana hamile olduğumu öğrendim inanamadım bu gerçeğe alışmam çok uzun sürdü hergün ayrı bir heyacan yaşattın bana sonra tam 7 haftada kalp atışlarını gördüm dahada heycanlandım hemen karnım büyüsün istedim seninle heran konuştum sana dinlemeyi karnımdayken öğrettim bebeğim şimdi herkes hatice sen konuşunca eda sana bakıyor diyolar çünkü biz bebeğimle herzaman sohbet ettik baban bizimleydi ama hep yollardaydı ben seni hep yalnız yaşadım 13 haziranda içime düştün annenin rahminde kandine 9aylık yuvanı yaptın aslında sen henüz 61günlüksün ama 11aydır benimlesin annem biz birbirimize okadar çok alıştıkki hiçbirşey senin kadar benim canımı yakmadı annem ben aşkımı çok özlüyorum senbenim bu hayattaki tek yaşam sebebim oldu oysa ben diyordumki babana sensiz asla ama asla yaşayamam anladımki ben herkessiz yaşarım sensiz olamam rabbim seni bana çok görmez inşallah 9aylık yaşam maratonunda seninle hergün ayrı bir serüven yaşadık 2li test 3li test yok kansızlık mide bulantıları iştahsızlık bıktım demiştim doğursamda kurtulsam hep diyodum ben normal doğum istedim hep ama sen yine bana sürpriz yaptın kordonu boynuna doladın ve acilen sezaryan oldum iyiki ogüzel yüzünü annene gösterdin allahım bu benimmi dedim yani kimse almayacakmı ömür boyu benimlemi olacak dedim kal annem bırakma beni sonra senden zeka testi için kan aldılar hemşireye kızdım kızımın canını yakma diye buda bişeymi dedi sen daha çok ağlarsın yıok tahliller yok aşılar meğerse nekadar doğru söylemiş oda bişeymiymiş çok yaktılar kızımın canını bu son olsun annem yanmasın artık canın az kaldı annem kavuşmamıza 6 koca gün bugün koca 7gün oldu senden ayrı olalı yüzünü unutturmak istiyorlar bana ama ben unutmadım yüzünü dr amcan çok dirençli bir kızın var dedi hemşire ablan edyı kucağıma alınca hemen yüzünü mememe yapıştırıyor dedi çok ağladım annem mememi unutursun kokumu hatırlamassın diye ama bak bugün bile beni aramışsın öyle dediler yarın yine gelecem seni 2 dakikada olsa görmeye dünyalar değer şimdi sütümü sağacam kokumu unutmayasın diye benseni çokkkkkkkk seviyorum iyiki doğurdum seni iyiki yavrumsun evlat kokusu cennet kokusu derler cennet kokulu prensesim ben seni çok seviyorum
geçen yıl buzamanlardı yarabbim bana hayırlı bir evlat ver diye yalvarıyodum çünkü canımmmmmmmmmmm yavrum sana kavuşmak için çok yol katettik melek abini cennete yolladıktan sonra seni 4yıl aradık sonra sana hamile olduğumu öğrendim inanamadım bu gerçeğe alışmam çok uzun sürdü hergün ayrı bir heyacan yaşattın bana sonra tam 7 haftada kalp atışlarını gördüm dahada heycanlandım hemen karnım büyüsün istedim seninle heran konuştum sana dinlemeyi karnımdayken öğrettim bebeğim şimdi herkes hatice sen konuşunca eda sana bakıyor diyolar çünkü biz bebeğimle herzaman sohbet ettik baban bizimleydi ama hep yollardaydı ben seni hep yalnız yaşadım 13 haziranda içime düştün annenin rahminde kandine 9aylık yuvanı yaptın aslında sen henüz 61günlüksün ama 11aydır benimlesin annem biz birbirimize okadar çok alıştıkki hiçbirşey senin kadar benim canımı yakmadı annem ben aşkımı çok özlüyorum senbenim bu hayattaki tek yaşam sebebim oldu oysa ben diyordumki babana sensiz asla ama asla yaşayamam anladımki ben herkessiz yaşarım sensiz olamam rabbim seni bana çok görmez inşallah 9aylık yaşam maratonunda seninle hergün ayrı bir serüven yaşadık 2li test 3li test yok kansızlık mide bulantıları iştahsızlık bıktım demiştim doğursamda kurtulsam hep diyodum ben normal doğum istedim hep ama sen yine bana sürpriz yaptın kordonu boynuna doladın ve acilen sezaryan oldum iyiki ogüzel yüzünü annene gösterdin allahım bu benimmi dedim yani kimse almayacakmı ömür boyu benimlemi olacak dedim kal annem bırakma beni sonra senden zeka testi için kan aldılar hemşireye kızdım kızımın canını yakma diye buda bişeymi dedi sen daha çok ağlarsın yıok tahliller yok aşılar meğerse nekadar doğru söylemiş oda bişeymiymiş çok yaktılar kızımın canını bu son olsun annem yanmasın artık canın az kaldı annem kavuşmamıza 6 koca gün bugün koca 7gün oldu senden ayrı olalı yüzünü unutturmak istiyorlar bana ama ben unutmadım yüzünü dr amcan çok dirençli bir kızın var dedi hemşire ablan edyı kucağıma alınca hemen yüzünü mememe yapıştırıyor dedi çok ağladım annem mememi unutursun kokumu hatırlamassın diye ama bak bugün bile beni aramışsın öyle dediler yarın yine gelecem seni 2 dakikada olsa görmeye dünyalar değer şimdi sütümü sağacam kokumu unutmayasın diye benseni çokkkkkkkk seviyorum iyiki doğurdum seni iyiki yavrumsun evlat kokusu cennet kokusu derler cennet kokulu prensesim ben seni çok seviyorum
allah yardımcın olsun. tüm dualarım seninle. inşallah mümkün olan en kısa zamanda bebeğin kucağında gülücükler atar. rabbim büyüktür. meleğini sana bağışlayacaktır.
Hatice geçmişi okudum yazdıklarını çok geçmiş olsun 2 mayısa birşey kalmadı çok az kaldı , sabır biraz daha .. neden yattı yoğun bakıma annesinin kuzusu? gözünü açıp kapamanla 2 mayıs olmasını diliyorum.
ahh azizecim görsen emzik hayatımızı değiştirdi mecbrum kızlarında dediği gibimert beye mecbrum vermeyeben anlamadan kilolarım gitti bile...hamile kaldığım kiloma şu an döndümheryerim inceldi valla rejimde yapmıyom ve yiyomda kan ilacı bile içiyom...her gören sen 2ay önce doğum yapmamışsın sanki diyolar
bende kızımı ayakta sallıyım diyom asla istemiyo ayağıma altımmı başlıyo ıhlamayabenimki kucakta uyuyo yada ana kucağında...
benim kızda acıkınca emiyo yumruk yapıp elini
damlacım ben dün dr.gittim biliyon dr.yine dedi emzik veriyonmu yok almıyo dedim çok iyi almasın emzik hiç tavsiye etmi dr.lar.
arkadaşlar biz 3. ayın içindeyiz artık oyuncak gibi şeyler kullanabiliriz acaba nler alsak oyun halısı liki egzersiz arkadaşım falan duymuştum ama ne dersiniz
kızlar mart annesi olup sigara içen var mı?? ben kendimi tutamıyorummm
Cnmmm benim ya inanki edana kavusucaksin edalar nazlidir annesi naz yapıyor sama a güçlüdür az kaldı Cnm bnm dualarımız hep seninle İnan kendini hatan etme sende güçlü ol...geçen yıl buzamanlardı yarabbim bana hayırlı bir evlat ver diye yalvarıyodum çünkü canımmmmmmmmmmm yavrum sana kavuşmak için çok yol katettik melek abini cennete yolladıktan sonra seni 4yıl aradık sonra sana hamile olduğumu öğrendim inanamadım bu gerçeğe alışmam çok uzun sürdü hergün ayrı bir heyacan yaşattın bana sonra tam 7 haftada kalp atışlarını gördüm dahada heycanlandım hemen karnım büyüsün istedim seninle heran konuştum sana dinlemeyi karnımdayken öğrettim bebeğim şimdi herkes hatice sen konuşunca eda sana bakıyor diyolar çünkü biz bebeğimle herzaman sohbet ettik baban bizimleydi ama hep yollardaydı ben seni hep yalnız yaşadım 13 haziranda içime düştün annenin rahminde kandine 9aylık yuvanı yaptın aslında sen henüz 61günlüksün ama 11aydır benimlesin annem biz birbirimize okadar çok alıştıkki hiçbirşey senin kadar benim canımı yakmadı annem ben aşkımı çok özlüyorum senbenim bu hayattaki tek yaşam sebebim oldu oysa ben diyordumki babana sensiz asla ama asla yaşayamam anladımki ben herkessiz yaşarım sensiz olamam rabbim seni bana çok görmez inşallah 9aylık yaşam maratonunda seninle hergün ayrı bir serüven yaşadık 2li test 3li test yok kansızlık mide bulantıları iştahsızlık bıktım demiştim doğursamda kurtulsam hep diyodum ben normal doğum istedim hep ama sen yine bana sürpriz yaptın kordonu boynuna doladın ve acilen sezaryan oldum iyiki ogüzel yüzünü annene gösterdin allahım bu benimmi dedim yani kimse almayacakmı ömür boyu benimlemi olacak dedim kal annem bırakma beni sonra senden zeka testi için kan aldılar hemşireye kızdım kızımın canını yakma diye buda bişeymi dedi sen daha çok ağlarsın yıok tahliller yok aşılar meğerse nekadar doğru söylemiş oda bişeymiymiş çok yaktılar kızımın canını bu son olsun annem yanmasın artık canın az kaldı annem kavuşmamıza 6 koca gün daha var bugün koca 7gün oldu senden ayrı olalı yüzünü unutturmak istiyorlar bana ama ben unutmadım yüzünü dr amcan çok dirençli bir kızın var dedi hemşire ablan edayı kucağıma alınca hemen yüzünü mememe yapıştırıyor dedi çok ağladım annem mememi unutursun kokumu hatırlamassın diye ama bak bugün bile beni aramışsın öyle dediler yarın yine gelecem seni 2 dakikada olsa görmeye dünyalar değer şimdi sütümü sağacam kokumu unutmayasın diye benseni çokkkkkkkk seviyorum iyiki doğurdum seni iyiki yavrumsun evlat kokusu cennet kokusu derler cennet kokulu prensesim ben seni çok seviyorum
geçen yıl buzamanlardı yarabbim bana hayırlı bir evlat ver diye yalvarıyodum çünkü canımmmmmmmmmmm yavrum sana kavuşmak için çok yol katettik melek abini cennete yolladıktan sonra seni 4yıl aradık sonra sana hamile olduğumu öğrendim inanamadım bu gerçeğe alışmam çok uzun sürdü hergün ayrı bir heyacan yaşattın bana sonra tam 7 haftada kalp atışlarını gördüm dahada heycanlandım hemen karnım büyüsün istedim seninle heran konuştum sana dinlemeyi karnımdayken öğrettim bebeğim şimdi herkes hatice sen konuşunca eda sana bakıyor diyolar çünkü biz bebeğimle herzaman sohbet ettik baban bizimleydi ama hep yollardaydı ben seni hep yalnız yaşadım 13 haziranda içime düştün annenin rahminde kandine 9aylık yuvanı yaptın aslında sen henüz 61günlüksün ama 11aydır benimlesin annem biz birbirimize okadar çok alıştıkki hiçbirşey senin kadar benim canımı yakmadı annem ben aşkımı çok özlüyorum senbenim bu hayattaki tek yaşam sebebim oldu oysa ben diyordumki babana sensiz asla ama asla yaşayamam anladımki ben herkessiz yaşarım sensiz olamam rabbim seni bana çok görmez inşallah 9aylık yaşam maratonunda seninle hergün ayrı bir serüven yaşadık 2li test 3li test yok kansızlık mide bulantıları iştahsızlık bıktım demiştim doğursamda kurtulsam hep diyodum ben normal doğum istedim hep ama sen yine bana sürpriz yaptın kordonu boynuna doladın ve acilen sezaryan oldum iyiki ogüzel yüzünü annene gösterdin allahım bu benimmi dedim yani kimse almayacakmı ömür boyu benimlemi olacak dedim kal annem bırakma beni sonra senden zeka testi için kan aldılar hemşireye kızdım kızımın canını yakma diye buda bişeymi dedi sen daha çok ağlarsın yıok tahliller yok aşılar meğerse nekadar doğru söylemiş oda bişeymiymiş çok yaktılar kızımın canını bu son olsun annem yanmasın artık canın az kaldı annem kavuşmamıza 6 koca gün daha var bugün koca 7gün oldu senden ayrı olalı yüzünü unutturmak istiyorlar bana ama ben unutmadım yüzünü dr amcan çok dirençli bir kızın var dedi hemşire ablan edayı kucağıma alınca hemen yüzünü mememe yapıştırıyor dedi çok ağladım annem mememi unutursun kokumu hatırlamassın diye ama bak bugün bile beni aramışsın öyle dediler yarın yine gelecem seni 2 dakikada olsa görmeye dünyalar değer şimdi sütümü sağacam kokumu unutmayasın diye benseni çokkkkkkkk seviyorum iyiki doğurdum seni iyiki yavrumsun evlat kokusu cennet kokusu derler cennet kokulu prensesim ben seni çok seviyorum
selam annişler nasılsınız herkesler iyidir umarım aksam yürüyüşümüzü yaptık kuzuma hava aldırdık geldik yalnız bugün bir tuhaflık var ögleden beri sürekli uyuyor tosunum gezmeye gittik geldik gene uyudu dısarda zaten uyuyor genelde bir ara korkmaya basladım hayatta uyumaz gündüz üçten sonra hep uyanık kalır normalde dürte dürte zor uyandırdım şimdi bugün hic kaka yapmadı acaba onla baglantılı olabilir mi ki
ula uyusalar dert uyumusalar dert amma velakin bu gece bize uyku muyku yok o kesin bu kadar uyuduktan sonra zor uyur çitlembigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?