2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nasılsınız kızlar?
bebişimin sag gözü sulanıyo,akıyo sürekli..ve kızarmış..bu ne şimdi?
endişelenme canım aynı şey benim oğluşta da oldu 3 kere çay ile sildim geçti akıyo-çapaklanıyodu
temiz gazlı bezi çaya batır içten dışa doğru sil-aynı bezle tek bir sefer sil sonra at

burda bahsediyodu galiba kızlar ya,öyle hatırlıyorum,enfeksiyon mu acaba?? (
buarada sağol canım..sen nasılsın?mert nasıl?uyuyabiliyomusun geceleri??? ben hiiiç uyumuyorum...

iyiyiz canım uyuyabiliyorum şükür bu konuda sıkıntım yok karnı doyduğundan beri daha huzurlu uyuyor ama daha demin süt sağdım gene çıkmadı ben bu işi çözemiyorum yaaaaaa su için diyorlar ben acai içiyorum yok yok işte olmuyor

kızlar konusu gene geçmişti ben primadan hiç ama hiç memnun değilim dün 2kez çişi çıkmış çamaşırlarına gece diğer bezleride almaya korkuyorum yaa pişik olucak diye

biz de haftaya kontrole gidecez canım kilosuna bakacak dr.almadıysa bize de mama diyecek... bende sağıyorum 40 50 60 değişiyo hep.dediğin gibi bazen hiç çıkmıyo ama akıyo,geceleri sırılsıklam uyanıyorum,gogus pedi dayanmıyo,gogus kalkanı da aldım hatta bu akıntı yuzunden..ama kilo almıyo kızım.

kızlar konusu gene geçmişti ben primadan hiç ama hiç memnun değilim dün 2kez çişi çıkmış çamaşırlarına gece diğer bezleride almaya korkuyorum yaa pişik olucak diye

canım,ben primadan memnunum.2 saatte bi değiştir canım bezini.bi de bel kısmını iyice yukarıya cek canım..ben beglarken bel kısmı aşağıda kalınca hep belinden çiş kaka çıkıyodu.iyiice cekiyorum artık hiç çıkmıyo sükür. huggies organik aldım berbat bi bez. çok kalın.bacakları ayrık kalıyo,prima gibi ince değil.

bende günde 2 kere mama veriyorum neden sütüm yetmiyor diye üzülüyorum su bende çok içiyorum ama kısmet işte
benimde sütüm göğüs pedlerini dolduruyo o zamanda boşa gitti diye çok üzülüyorum:84:

damlacım primanın normalini mi kullanıyorsun yoksa care olanını mı bizde de başta hep sızıntı oluyordu normaline geçince sorun kalmadı...diğer bezleri de dene hiç belli olmaz belki daha iyi olur

iyigeceler arkadaşlar
benim küçük inatçı erkeğim saat 6dan beri ancak uyudu ama ben de bittim yani...
nezaman düzene girecek bu uykular acaba.....

bende huggies konsunda sana katılıyorum canım çok kalın ve çişi hep beline geçiyordu oğluşumun....prima kullanıyorum şuan ve bende memnunum hem ince hemde çiş çıkmıyor

inşallah almıştır nuraycım kilo bizim anne ve mama takviyesi ile 15günde 810gr almış canım 2saatte 1de değiştirsek çıkıyor kakası bile çıkıyor düşün artıkozamanda önden çıkıyor iyimi anlamadım belkide bizim oğlanda sorun var yaparken taziklimi yapıyor ne
damlacım primanın normalini mi kullanıyorsun yoksa care olanını mı bizde de başta hep sızıntı oluyordu normaline geçince sorun kalmadı...diğer bezleri de dene hiç belli olmaz belki daha iyi olur

yenibebek kullanıyordum canım şuanda normalini kullanıyorum ikisindede aynı problemi yaşadım bakındım ama cesaret edemedim diğer bezlere:26::26::26:dediğin gibi denemektede yarar var

Kızlar merhaba takip etmeye calısıyorum ama yazamyorum pek. Benim sutum yok denecek kadar az 10ml sut cıkıyor sagdıgımda. bu yuzden kızımı mam ile besliyorum. Sut olmadıgı icin emmek istemiyor kızım. Cok uzuluyorum. Bu yuzden depresyona giricem hatta belkide girdim. Heran aglamak istiyorum. Ne kadar kotu bir duygu. Bu yuzden bana dua edin kızlar. Kızımın pazar gunu 40 ı cıkıcak hala sut yok dogru duzgun artık pek umidimde yok. UMarım herkes iyidir. bebisler saglıklıdır. Iyı bakın bebislere.

Bugün 2 oğlumda beni baya bi zorladı batumun inanılmaz gazı vardı acaba ben kanizin diyeni oluyor bu gaz anladım.... Efeninde sesi kisildi ve Cok huyduzdu ve ben her tarafım ağrıyor göğüslerine kadar babamiz gecen hafta Gripti inşallah bize geçmez...

Ya kızlar hala mme verirken göğüsleri acıyanınız var mı? Benim yaralarım geçti ama hala felakt acıyor, ve emzirdikten sonra da öne ğilince filan sızım sızım sızlıyor ya, ağlıcam artık.. Ağzını her kıpırdattığında acıyor yaa Lansinoh süüyorum, Garmastan da var evde ama onu sürmüyorum, her emzirmede temizlemek lazım diye.. Ayh deliricem ya

ebrucum kıyamam üzülme emmedikçede süt gelmiyor napıcaksın canım ek mamayı kim isterki vermek ama mecbur kalınca yapıcak bişeyimiz yokki malesef sende sakın depresyona girme elinde olsa vermezmisin olmayınca olmuyor ne yazıkki

geçmiş olsun minik efeye edacım

benimde göğüslerim sızlıyor çoooooooooooook emzirirken değil öyle salık durunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…