2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu gece bi icat daha yaptım..davul çalsan uyanmayan rüzgarımı tualete kaldıramıyorsum sezeryan sonrası olacak gb değil bu gece kaldırmadan şu şişesine yaptırdım çişini
anneler gününde bana ya oyuncak alacakmış hediye yada gazoz

bizimde nerde yattığımız belli değildi..gece heryeri geziyorduk..bakalım bu gece nasıl olacak..gerçi gece sallamıyorum ben emiyor uyuyor..gündüz çok problemdi..ama heryere taşınabilir..valla ben artık eve salıncak kurmayı bile düşünüyordum..

aynen çigdemcim gece yahyada pek sallanmak istemiyor ama bu beşiğe o kadar çok alıştı ki birgece diğerinde yatıralım dedik gecenin yarısında yine buna dönmek zorunda kaldık

aynısını oturma odasında kullanmak için bizde almıştık.şimdi sadece onda uyuyor.dolayısyla bende onunla beraber oturma odasında uyuyorumçünkü yatak odasında diğer beşik tüm odayı kaplıyor

Canım benim bende bulurum seniNasılsın oğluşun doğmuş sağlıkla büyüsün yahya paşa

Bahsettiğiniz beşikten bizdede var,ilk doğduğunda almıştık,gözünüzü korkutmak istemem ama 11 aylık olduk halen onda uyuyoruz yatağında en fazla 30 dk.uyuyor.Artık büyüdü ve tehlikeli olmayada başladı uyanınca direk ayağa kalkıyoruzda

o yönünü düşünmedim..demekki gece alıştırmamak lazım..belirli bi aya kadar hiç değilse

Yağmurlu kapalı bir Ankara sabahından herkese Günaydınlar!!

Ne zamandır alıntı yapmaya eriniyordum bugün Melisacık uyumuşken rahat rahat okuyup alıntı yapayım dedim

kızlar göğüs uçlarınız ne alemde??gerçi sizin bebişler daha büyük ben daha 18 günlüğüm ama geçmedi göğüs ucum artık geçsin yaa üstelik kızım hep emmek istiyooo

Ben bir aydır emziriyorum hala krem sürmezsem göğüs uçlarım kanıyor çok ağrıyor hala bebeğin memeyi ilk tutuşunda inanılmaz ağrılar yaşıyorum. Hamilelikte 7.ayda krem sürmeye başlamak gerekirmiş. Ben kullanmadığım için şimdi çok zorlanıyorum ama bana en iyi medela purlan krem iyi geldi.

Canım krem sürüyorsan belki krem etkiliyordur biz de oluyor çünkü kremli kaldıysa memeyi almak istemiyor ben de iyice temizleyip veriyorum.

gökcenciğim bak yine aynı problemi yaşamışız. bugun yazmıstım buraya benim kızımda da yuzunde o seylerden cıktı. vaselin pure surdum 3 gunde gecti

:)) evet canım çok şanslıyım aslında tecrübelerinizden çok yararlanıyorum gelişimleri aynı gidiyor aramızda 1 hafta var bizde olunca sen çözümünü bulmuş oluyorsun:) teşekkür ederim.. umarımm hiç bir hastalık olumsuzluk yaşamaz bebişlerimiz..

bugün mert bey çooooooooook huysuz uyanıkken ağlıyoruz genelde hiç oyanlanmadıannem varda dinlenebiliyorum oda gidiyor artık ne yapıcam ben kara kara düşünüyorum

canım arada olur ertesi gün düzene giriyor merak etme.. bebekle başbaşa kalmak daha iyi inan senin çocuğun olduğunu anlıyorsun ben daha yeni yeni alıştım kızım da bana. annemler emzirmeden emzirmeye veriyorlardı geri kalan herşeyini onlar yapıyordu bebek bana alışamadı benim kucağımda ağlıyordu anneanne babanne istiyordu ama şimdi rahatız birbirimizi çok seviyoruz

haticecim kızın nasıl oldu sen nasılsın canım? yarın çıkacak inşallah eda bebek hep dualarımız sizinle canım..

günaydın kızlar. bugünden ve geceden nefret ediyorum. dün kaynanamlara gittik kızımla. orası kalabalıktı. kızım akıllı uslu durdu uyudu sürekli. ve eve gelmemizle kabus başladı. bütün gece uyumadı ve yanından bi dakika bile ayrılamadım sürekli ağladı. şimdide kucağımda bıraktığım anda öyle ağlıyorki nefessiz kalıyor. ve ben açlıktan ölüyorum. telefonumda bozuldu gece düştü yoksa annemi arayacaktım gelsinler diye of yaaaaaa ne yapacam ben şimdi yaaa. benim gibi olanların Allah yardımcısı olsun. çok kötüyüm kızlar. dün sabah 5:30dan beri hiç uyumadım. dün öğlene kadar uyumuştu bende uyumuşken temizlik ütüyle uğraştım zaten yorulmuştum. kollarım tutmuyor artık. sırtımda o kadar çok ağrıyorki.

günaydın canım ay çok üzüldüm inşallah şimdi uyur da sen de dinlenirsin.. biraz ddaha sabır canım azıcık daha büyüsün düzene girer sen de daha rahat edersin. ikinizi de öptüm.

günaydın kızlar nasılsınız.nasıl gidiyor annelik.benim işe başlamama 40 gün kaldı.40 gün daha kızımla olcam inşallah.bide süt izni 3 saat olmuş haberiniz olsun çalışan anneler günde 3 saat süt izni kullanabilriler.doğum izni bitiminden sonraki 6 ay için.

günaydın canım ay çok üzüldüm inşallah şimdi uyur da sen de dinlenirsin.. biraz ddaha sabır canım azıcık daha büyüsün düzene girer sen de daha rahat edersin. ikinizi de öptüm.

sağol canım . çok sağol. inşallah dediğin gibi olur yoksa artık çok yoruldum çookkkk. sen nasılsın melisa nasıl canım. alıştınızmı birbirinize

kızlarrr günaydııınnn nasılsınızzzzz??bugün kırkımız çıktı sabah kırk banyomuzu yaptık akşamda kırk uçurmak için dışarı çıkacağız...inşallah hepimizin bebişlerinin sağlıklı sıhhatli 40 lı yaşları olsun :87:

çok sağol canım.demek yağız paşa öyle yapıyor.o zaman bizede ders olsun geceleri yatırmayalım onda bebeklerimizi.sende çok dikkat et tatlım.Allah korusun gerçekten tehlikeli olmaya başlamış
seni ve yağız abimizi kocamannnn öpüyoruzzz

inşallah ben bu yazıyı yazarken elif eylül uyumuştur ve sen burasını açık unutup güzel rahatbir uykuya dalmışsındır.....

bugün mert bey çooooooooook huysuz uyanıkken ağlıyoruz genelde hiç oyanlanmadıannem varda dinlenebiliyorum oda gidiyor artık ne yapıcam ben kara kara düşünüyorum

canım benim bebeğim de aynen öyle,kayınvalidem burdayken oyalıyordu o gittikten sonra iş başa düştü.işimiz gerçekten çok zor.Allah kollarımıza kuvvet bebişlerimize huzur versin:)

mrblar kızlarr furkan yağız uyurken hep girip okuyorum geçmişi ama ben yazana kadar sıpa uyanıyo genelde:)
bende süt problemi var habire bişeyler yiyip içiyorum inş çoğalır arada mama vermek zorunda kalıyorum günde 60 cc filan 1 aylıkken doktora gittiğimizde 4800 olmuştu bebişim 4 kilo doğmuştu ztn dr normal demişti ama arkadaşlar az almış filan dedi üzüldüm sizinkiler ne kdr almıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…