- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
maşallah iyi snnki durmuş
buna benzer bnde var bi değişiği sallanıyor oda. yatak odamda duuruyor ama ondada bi dk durmuyor bnm oğlum.
oyun halısı veya ana kucağı alıcamm
bakalım onlarda durucakmı
aynısını oturma odasında kullanmak için bizde almıştık.şimdi sadece onda uyuyor.dolayısyla bende onunla beraber oturma odasında uyuyorum
aynısını oturma odasında kullanmak için bizde almıştık.şimdi sadece onda uyuyor.dolayısyla bende onunla beraber oturma odasında uyuyorumçünkü yatak odasında diğer beşik tüm odayı kaplıyor
Canım benim bende bulurum seniNasılsın oğluşun doğmuş sağlıkla büyüsün yahya paşa
Bahsettiğiniz beşikten bizdede var,ilk doğduğunda almıştık,gözünüzü korkutmak istemem ama 11 aylık olduk halen onda uyuyoruz yatağında en fazla 30 dk.uyuyor.Artık büyüdü ve tehlikeli olmayada başladı uyanınca direk ayağa kalkıyoruzda
kızlar göğüs uçlarınız ne alemde??gerçi sizin bebişler daha büyük ben daha 18 günlüğüm ama geçmedi göğüs ucum artık geçsin yaa üstelik kızım hep emmek istiyooo
Benim kız memeyi alırken öğürüyor kızlar ya. emziği verince öyle oluyordu ilk başlarda. şimdi benim mememi de alırken öğürüyor ilk alışta. sadece ucunu verince alışıyor, sonra tamamını alıp emiyor. sizde de var mı böyle bir durum? neden oluyor böyle acaba?
gökcenciğim bak yine aynı problemi yaşamışız. bugun yazmıstım buraya benim kızımda da yuzunde o seylerden cıktı. vaselin pure surdum 3 gunde gecti
bugün mert bey çooooooooook huysuz uyanıkken ağlıyoruz genelde hiç oyanlanmadıannem varda dinlenebiliyorum oda gidiyor artık ne yapıcam ben kara kara düşünüyorum
günaydın kızlar. bugünden ve geceden nefret ediyorum. dün kaynanamlara gittik kızımla. orası kalabalıktı. kızım akıllı uslu durdu uyudu sürekli. ve eve gelmemizle kabus başladı. bütün gece uyumadı ve yanından bi dakika bile ayrılamadım sürekli ağladı. şimdide kucağımda bıraktığım anda öyle ağlıyorki nefessiz kalıyor. ve ben açlıktan ölüyorum. telefonumda bozuldu gece düştü yoksa annemi arayacaktım gelsinler diye of yaaaaaa ne yapacam ben şimdi yaaa. benim gibi olanların Allah yardımcısı olsun. çok kötüyüm kızlar. dün sabah 5:30dan beri hiç uyumadım. dün öğlene kadar uyumuştu bende uyumuşken temizlik ütüyle uğraştım zaten yorulmuştum. kollarım tutmuyor artık. sırtımda o kadar çok ağrıyorki.
günaydın canım ay çok üzüldüm inşallah şimdi uyur da sen de dinlenirsin.. biraz ddaha sabır canım azıcık daha büyüsün düzene girer sen de daha rahat edersin. ikinizi de öptüm.
çok sağol canım.demek yağız paşa öyle yapıyor.o zaman bizede ders olsun geceleri yatırmayalım onda bebeklerimizi.sende çok dikkat et tatlım.Allah korusun gerçekten tehlikeli olmaya başlamışCanım benim bende bulurum seniNasılsın oğluşun doğmuş sağlıkla büyüsün yahya paşa
Bahsettiğiniz beşikten bizdede var,ilk doğduğunda almıştık,gözünüzü korkutmak istemem ama 11 aylık olduk halen onda uyuyoruz yatağında en fazla 30 dk.uyuyor.Artık büyüdü ve tehlikeli olmayada başladı uyanınca direk ayağa kalkıyoruzda
inşallah ben bu yazıyı yazarken elif eylül uyumuştur ve sen burasını açık unutup güzel rahatbir uykuya dalmışsındır.....günaydın kızlar. bugünden ve geceden nefret ediyorum. dün kaynanamlara gittik kızımla. orası kalabalıktı. kızım akıllı uslu durdu uyudu sürekli. ve eve gelmemizle kabus başladı. bütün gece uyumadı ve yanından bi dakika bile ayrılamadım sürekli ağladı. şimdide kucağımda bıraktığım anda öyle ağlıyorki nefessiz kalıyor. ve ben açlıktan ölüyorum. telefonumda bozuldu gece düştü yoksa annemi arayacaktım gelsinler diye of yaaaaaa ne yapacam ben şimdi yaaa. benim gibi olanların Allah yardımcısı olsun. çok kötüyüm kızlar. dün sabah 5:30dan beri hiç uyumadım. dün öğlene kadar uyumuştu bende uyumuşken temizlik ütüyle uğraştım zaten yorulmuştum. kollarım tutmuyor artık. sırtımda o kadar çok ağrıyorki.
bugün mert bey çooooooooook huysuz uyanıkken ağlıyoruz genelde hiç oyanlanmadıannem varda dinlenebiliyorum oda gidiyor artık ne yapıcam ben kara kara düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?