2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oyyy seni çok iyi anlıyorum aynılarını yaşıyorum inan bütün gün aç kaldığım oluyo,Allah yardımcımız olsun

2.ay aşıları bizde çok huzursuzluk yaptı.gitmeden önce calpol vermiştim 6 saat sonra bi daha vermek zorunda kaldım ama sonra vermedim.aşıdan sonra tüm gün ve tüm gece huzursuzdu ve ağladı,önceki huzursuzluklarına artı olarak:))

cnm allah kolaylık versin ben henüz yalnız kalmadım yalnız kalsam aynen senin gibi olurum heralde çünkü sürekli ya emmek istiyo bizimkide ya kucakta durmak..

oyyy seni çok iyi anlıyorum aynılarını yaşıyorum inan bütün gün aç kaldığım oluyo,Allah yardımcımız olsun

hep böyleyim canım. annemlerde biraz rahat ediyorum ama gelince yine aynı. çok yoruldum artık. dinlenmek istiyorum yaa. Allah yardımcımız olsun artık düzelirler inşallah yaaa

cnm allah kolaylık versin ben henüz yalnız kalmadım yalnız kalsam aynen senin gibi olurum heralde çünkü sürekli ya emmek istiyo bizimkide ya kucakta durmak..

canım ben hep böyleydim. baştan beri kendim baktım. sağol canım. birde kiloyla ilgili bence iyi. bak 4 doğdu ama 200 gram gitmiştir. 4800 se 1 kg almıştır. iyi yani

canım inşallah zorlanmam hem ev işi hemde mertle:26::26:
kıyamam canım ikinizede bazı çocuklar kalabalığı sevmezlermiş demekki elif eylülde öyle orda çok sıkıldıysa
daha nice 40lara dediğin gibi maşallah
canım benim bebeğim de aynen öyle,kayınvalidem burdayken oyalıyordu o gittikten sonra iş başa düştü.işimiz gerçekten çok zor.Allah kollarımıza kuvvet bebişlerimize huzur versin:)
amin handancım
27günde 400gr almış az dedi doktor ekmama ile anne sütü alınca 15günde 810gr almış bence doktor bişey demediyse hiç sıkıntı yapma milletin demesiyle

geçmiş olsun handancım

Günaydın annecikler

kızımı banyo yaptırmıştık akşam. güzelce de emmiş ve üstüne bolca gazını da çıkarmıştı. sağına doğru yatırıp yanından ayrıldım. sonra ağladığını duyup yanına geldim. bir de ne göreyim. o kadar çok kusmuş ki. soluna dönmüş ve o bölgeyi göl edecek kadar çok kusmuş. yere bile gelmiş kusmukları. sırt üstüyken kussa Allah korusun .. yatırdığım gibi kalmıyor ki kendini çeviriyor.. gözümü üstünden ayırmaya korkar oldum..

canım ben hep böyleydim. baştan beri kendim baktım. sağol canım. birde kiloyla ilgili bence iyi. bak 4 doğdu ama 200 gram gitmiştir. 4800 se 1 kg almıştır. iyi yani

hımm doğru cnm okumuştum şimdi hatırladım cidden büyük bi iş seninki ben yanımda biriyle zorlanıyorum tek başımayı düşünemiyorum bile...

27günde 400gr almış az dedi doktor ekmama ile anne sütü alınca 15günde 810gr almış bence doktor bişey demediyse hiç sıkıntı yapma milletin demesiyle

inş öyledir cnm

Yaa rüymda da bizimki dönüp duruyodu.. Ama daha bi yandan bi yana dönmüyor bizimkisi.. başlayacak mı yani yakında... Geçmiş olsun size ..

Canım hayırlı olsun, inşallah işinize yarar, ama buna 8-24 aylıkbebekler için yazıyor ya?:26:

Son düzenleme:
kucağa alışmış bizim miniktee..kollarımda uyuyor yerine bıraktığım an uyanıyorr..kollarımda derman kalmadı valla..birkaç ay sonrasını hiççç düşünmek istemiyorum..

ben de tereddüt ettim ama tam yatar pozisyona geliyor şimdilik o şekilde kullanacağım.

Bizim balkabağıda gündüz uyumuyor.Akşamda 8-9 gibi yatıyor 3-4 te kalkıyor sonra yatıp sabah 7-8 gibi tekrar uyanıyor.Ama biz pek sallamıyoruz.Genelde akşamları kendiliğinden dalıyor.

canım güle güle kullansın bebişin bizde dün bu salıncağı aldık kol bacak kalmamıştı bende anakucağında sallamaktan şimdi keyfine diyecek yok kuzumun

Bence normal mama verme bosuna...
sağol canım ama bunu o kadar isterdimki anlatamam. hala kucağımda ve çoook açımmmm
Benim efde öyleydi Cnm bence birazdaha dayan çünkü 3-4 ay sonra hersey düzelcek bu günlerine özlersin ..

Ya. Cok dikkat et ben Cok korkarım böle seylerden Cnm ya...

Eki Görüntüle 186912
canım güle güle kullansın bebişin bizde dün bu salıncağı aldık kol bacak kalmamıştı bende anakucağında sallamaktan şimdi keyfine diyecek yok kuzumun

Cok güzelir fiyatı nasıl ?ve asıl soru benim büyük oğlum asla bindirmez senin kızın sorun yaratiyormu? Biz sallanamtitreyrm bi şey aldık efe kullanıyor kardesi daha henüz binemedi.. Bi şey almaya korkar oldum ama ya nemde efeden dolayı çıldırmak uzereyim ...

209 tl cnm büyük kızım sorun çıkarmıyor tatlım hatta sallanırken karşısına geçip ona soytarılık yapıyor minik kuşumda çok gülüyor nedense ablasına gülücükler atıp sesler çıkarıyor yanından ayrılsın ağlıyor sanırım ablasını çok seviyor

kızlar bazen akşam sütüm az geliyor yada gelmiyor, böyle birşey yaşayan yada fikri olan var mı ?

sonunda doğum hikayemi yazdım,biraz uzun oldu...bebek kucağımda yazdım bazı yerleri yazım hatalarım var, görmeyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…