günaydın kızlar. bugünden ve geceden nefret ediyorum. dün kaynanamlara gittik kızımla. orası kalabalıktı. kızım akıllı uslu durdu uyudu sürekli. ve eve gelmemizle kabus başladı. bütün gece uyumadı ve yanından bi dakika bile ayrılamadım sürekli ağladı. şimdide kucağımda bıraktığım anda öyle ağlıyorki nefessiz kalıyor. ve ben açlıktan ölüyorum. telefonumda bozuldu gece düştü yoksa annemi arayacaktım gelsinler diye of yaaaaaa ne yapacam ben şimdi yaaa. benim gibi olanların Allah yardımcısı olsun. çok kötüyüm kızlar. dün sabah 5:30dan beri hiç uyumadım. dün öğlene kadar uyumuştu bende uyumuşken temizlik ütüyle uğraştım zaten yorulmuştum. kollarım tutmuyor artık. sırtımda o kadar çok ağrıyorki.
inşallah ben bu yazıyı yazarken elif eylül uyumuştur ve sen burasını açık unutup güzel rahatbir uykuya dalmışsındır.....
oyyy seni çok iyi anlıyorum aynılarını yaşıyorum inan bütün gün aç kaldığım oluyo,Allah yardımcımız olsun
cnm allah kolaylık versin ben henüz yalnız kalmadım yalnız kalsam aynen senin gibi olurum heralde çünkü sürekli ya emmek istiyo bizimkide ya kucakta durmak..
canım inşallah zorlanmam hem ev işi hemde mertle:26::26:Yağmurlu kapalı bir Ankara sabahından herkese Günaydınlar!!
Ne zamandır alıntı yapmaya eriniyordum bugün Melisacık uyumuşken rahat rahat okuyup alıntı yapayım dedim
Ben bir aydır emziriyorum hala krem sürmezsem göğüs uçlarım kanıyor çok ağrıyor hala bebeğin memeyi ilk tutuşunda inanılmaz ağrılar yaşıyorum. Hamilelikte 7.ayda krem sürmeye başlamak gerekirmiş. Ben kullanmadığım için şimdi çok zorlanıyorum ama bana en iyi medela purlan krem iyi geldi.
Canım krem sürüyorsan belki krem etkiliyordur biz de oluyor çünkü kremli kaldıysa memeyi almak istemiyor ben de iyice temizleyip veriyorum.
:)) evet canım çok şanslıyım aslında tecrübelerinizden çok yararlanıyorum gelişimleri aynı gidiyor aramızda 1 hafta var bizde olunca sen çözümünü bulmuş oluyorsun:) teşekkür ederim.. umarımm hiç bir hastalık olumsuzluk yaşamaz bebişlerimiz..
canım arada olur ertesi gün düzene giriyor merak etme.. bebekle başbaşa kalmak daha iyi inan senin çocuğun olduğunu anlıyorsun ben daha yeni yeni alıştım kızım da bana. annemler emzirmeden emzirmeye veriyorlardı geri kalan herşeyini onlar yapıyordu bebek bana alışamadı benim kucağımda ağlıyordu anneanne babanne istiyordu ama şimdi rahatız birbirimizi çok seviyoruz
kıyamam canım ikinizede bazı çocuklar kalabalığı sevmezlermiş demekki elif eylülde öyle orda çok sıkıldıysagünaydın kızlar. bugünden ve geceden nefret ediyorum. dün kaynanamlara gittik kızımla. orası kalabalıktı. kızım akıllı uslu durdu uyudu sürekli. ve eve gelmemizle kabus başladı. bütün gece uyumadı ve yanından bi dakika bile ayrılamadım sürekli ağladı. şimdide kucağımda bıraktığım anda öyle ağlıyorki nefessiz kalıyor. ve ben açlıktan ölüyorum. telefonumda bozuldu gece düştü yoksa annemi arayacaktım gelsinler diye of yaaaaaa ne yapacam ben şimdi yaaa. benim gibi olanların Allah yardımcısı olsun. çok kötüyüm kızlar. dün sabah 5:30dan beri hiç uyumadım. dün öğlene kadar uyumuştu bende uyumuşken temizlik ütüyle uğraştım zaten yorulmuştum. kollarım tutmuyor artık. sırtımda o kadar çok ağrıyorki.
daha nice 40lara dediğin gibi maşallahkızlarrr günaydııınnnnasılsınızzzzz??bugün kırkımız çıktı sabah kırk banyomuzu yaptık akşamda kırk uçurmak için dışarı çıkacağız...inşallah hepimizin bebişlerinin sağlıklı sıhhatli 40 lı yaşları olsun :87:
amin handancımcanım benim bebeğim de aynen öyle,kayınvalidem burdayken oyalıyordu o gittikten sonra iş başa düştü.işimiz gerçekten çok zor.Allah kollarımıza kuvvet bebişlerimize huzur versin:)
27günde 400gr almış az dedi doktor ekmama ile anne sütü alınca 15günde 810gr almış bence doktor bişey demediyse hiç sıkıntı yapma milletin demesiylemrblar kızlarr furkan yağız uyurken hep girip okuyorum geçmişi ama ben yazana kadar sıpa uyanıyo genelde:)
bende süt problemi var habire bişeyler yiyip içiyorum inş çoğalır arada mama vermek zorunda kalıyorum günde 60 cc filan 1 aylıkken doktora gittiğimizde 4800 olmuştu bebişim 4 kilo doğmuştu ztn dr normal demişti ama arkadaşlar az almış filan dedi üzüldüm sizinkiler ne kdr almıştı
2.ay aşıları bizde çok huzursuzluk yaptı.gitmeden önce calpol vermiştim 6 saat sonra bi daha vermek zorunda kaldım ama sonra vermedim.aşıdan sonra tüm gün ve tüm gece huzursuzdu ve ağladı,önceki huzursuzluklarına artı olarak:))
canım ben hep böyleydim. baştan beri kendim baktım. sağol canım. birde kiloyla ilgili bence iyi. bak 4 doğdu ama 200 gram gitmiştir. 4800 se 1 kg almıştır. iyi yani
Günaydın annecikler
kızımı banyo yaptırmıştık akşam. güzelce de emmiş ve üstüne bolca gazını da çıkarmıştı. sağına doğru yatırıp yanından ayrıldım. sonra ağladığını duyup yanına geldim. bir de ne göreyim. o kadar çok kusmuş ki. soluna dönmüş ve o bölgeyi göl edecek kadar çok kusmuş. yere bile gelmiş kusmukları. sırt üstüyken kussa Allah korusun .. yatırdığım gibi kalmıyor ki kendini çeviriyor.. gözümü üstünden ayırmaya korkar oldum..
selam herkese ;
oğlum gündüzleri sıkıntı yaratmadan uyuyor fakat akşam uyumak nedir bilmiyor. gece 2 yi geçiyor uyuması bizde dün gece yarısı internetten salıncak siparişi verdik. inşallah iyi bişeydir.kollarımızda derman kalmadı sallamaktan .... işte salıncağımız
Yonca Çocuksu Lüx Yatarlı Barlı Tenteli Bebek Salıncak | Ayhan Çocuk Gereçleri
Bunun gri mavi olanını aldık.
Yaa rüymda da bizimki dönüp duruyodu.. Ama daha bi yandan bi yana dönmüyor bizimkisi.. başlayacak mı yani yakında... Geçmiş olsun size ..
Canım hayırlı olsun, inşallah işinize yarar, ama buna 8-24 aylıkbebekler için yazıyor ya?:26:
selam herkese ;
oğlum gündüzleri sıkıntı yaratmadan uyuyor fakat akşam uyumak nedir bilmiyor. gece 2 yi geçiyor uyuması bizde dün gece yarısı internetten salıncak siparişi verdik. inşallah iyi bişeydir.kollarımızda derman kalmadı sallamaktan .... işte salıncağımız
selam herkese ;
Bence normal mama verme bosuna...mrblar kızlarr furkan yağız uyurken hep girip okuyorum geçmişi ama ben yazana kadar sıpa uyanıyo genelde:)
bende süt problemi var habire bişeyler yiyip içiyorum inş çoğalır arada mama vermek zorunda kalıyorum günde 60 cc filan 1 aylıkken doktora gittiğimizde 4800 olmuştu bebişim 4 kilo doğmuştu ztn dr normal demişti ama arkadaşlar az almış filan dedi üzüldüm sizinkiler ne kdr almıştı
Benim efde öyleydi Cnm bence birazdaha dayan çünkü 3-4 ay sonra hersey düzelcek bu günlerine özlersin ..sağol canım ama bunu o kadar isterdimki anlatamam. hala kucağımda ve çoook açımmmm
Günaydın annecikler
kızımı banyo yaptırmıştık akşam. güzelce de emmiş ve üstüne bolca gazını da çıkarmıştı. sağına doğru yatırıp yanından ayrıldım. sonra ağladığını duyup yanına geldim. bir de ne göreyim. o kadar çok kusmuş ki. soluna dönmüş ve o bölgeyi göl edecek kadar çok kusmuş. yere bile gelmiş kusmukları. sırt üstüyken kussa Allah korusun .. yatırdığım gibi kalmıyor ki kendini çeviriyor.. gözümü üstünden ayırmaya korkar oldum..
Eki Görüntüle 186912
canım güle güle kullansın bebişin bizde dün bu salıncağı aldık kol bacak kalmamıştı bende anakucağında sallamaktan şimdi keyfine diyecek yok kuzumun
Cok güzelir fiyatı nasıl ?ve asıl soru benim büyük oğlum asla bindirmez senin kızın sorun yaratiyormu? Biz sallanamtitreyrm bi şey aldık efe kullanıyor kardesi daha henüz binemedi.. Bi şey almaya korkar oldum ama ya nemde efeden dolayı çıldırmak uzereyim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?