2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dogum sonrası ilişkisevgili anneler 45 gün oldu normal yolla dogum yapalı.40 gün cinsel ilişki yaşadık malum.40 gün sonunda denedik ama ben cok korktugum için olmadı bişey.dün gidip rahim içi araç taktırdım dr 10 gün ilişki yok dedi suanda kasıkllarımda agrı var yeni dogum yapmışım gibi.ben eşimle olmaya cok korkar oldum.canım cok yancak gibi hissediyorum.10 gün daha beklicem ama sonunda olcak yani.normal dogum yapan anneler sizdede varmı böyle bir korku

cnm ben doğum yapalı 2 ayı geçti 3 kez birlikte olduk eşimle ben sezeryanla doğum yaptım 3 aylık iğneyle korunuyorum bende çok korkuyorum çünkü hala çok canım acıyo allahtan eşim çok anlayışlı bu konuda

2 çocukla biraz zor oluyor canım. benim de 2. kızım bu. genel olarak rahatsız edici bir kıskançlık durumu olmadı bizde ama bebeğin eşyalarını kullanma isteğinin önüne geçemiyoruz. kullansın birşey demicem ama kg sınırı var bazı eşyalarda, kırılıp ona birşey olucak diye korkuyorum..

var canım daha doğrusu vardı. birkaç kereden sonra geçiyor ama.. stres yapma bence. rahim içi araç bile taktırabildiysen :) ben çok korkyorum o işlemden diye hiç yanaşmıyorum öyle şeylere :78:

Yaa rüymda da bizimki dönüp duruyodu.. Ama daha bi yandan bi yana dönmüyor bizimkisi.. başlayacak mı yani yakında... Geçmiş olsun size ..

sağol canım. büyük kızım bu kadar küçükken dönemezdi. küçük biraz güçlü çıktı sanırım. ee anca altından kalkar ablanın

Son düzenleme:
bizde aşımızı olduk geldik ama biz sona kalan bebeklerden olduğumuz için daha 1. ay aşımızdı hiç ağlamadı kızım maşallah 1 kilo almış büyüyo bebğim kıyamam ben ona

ben sezaryenle doğum yaptım ve aynı korkular bende de vardı canım da yandı gerçekten ilk gece sendromu gibi oldu çoook kötü bir durumdayım.

ben hala burda nasıl yeni konu açılıyor bulamadım bilen ve söylemek isteyen varmıııııııııııııııı:92::92:

kızlar utana sıkıla sorucam ama 2 gun sonra 40 ımız doluyor. 40ı dolup sezeryanla doğum yapanlardan eşiyle beraber olup canı acımayan var mı? canım acıdı dıyenlerden ötürü korktum da. bi de neresi acıyo ya anlamadım

bende acıyanlar gurubundayım cnm valla benim içerilerde bi yerler acıyo ve ayrıca yanıyooo biber sürmüş gibi

kızlar selam. umarım herkes iyidir. bende canı yananlardanım hatta evet benimkide yanıyor biraz.

emziren annelerde kuruluk oluyormuş can yanması o yüzden sanırım.bende hiç olmadı ilki bir olsa... ben psikolojik korkuyorum. canım acırmı o bile bilemiyorum şimdi

bu konuyu bende sorcaktım ama çekiniyodum hazır konu açılmışken yazayım dedim 40 ımız çıkınca bizde bikere beraber olduk ama sanki ilk günkü gibi çok ağrı çektim şimdi korkuyorum eşimede bi haftadır yok diyorum ama eninde sonunda olcak ..bundan sonrakilerdede ağrı olurmu acabaki

Son düzenleme:
ya kızlar bebişinde pamukçuk olup mikostatin damla kullanan var mı? bi arkadaş kullanıyodu önceki gün konuşmuştuk hatırlayamadım şimdi geçirdi mi acaba nasıl oldu merak ettim. bizimki hala devam ediyor. karbonatla silinmiyor minicik zaten ağzı insan parmağını bile sokamıyor ki kafayı yicem.

cnm benim kızımda var kullanıyorum mikostatin 3 gündür çok az kaldı dilinde ben karbonatla silmeye kıyamadım zaten huylu benimki ağzından burnundan

bizde 3 kere oldu hepsinde de yandı cnm

cnm benim kızımda var kullanıyorum mikostatin 3 gündür çok az kaldı dilinde ben karbonatla silmeye kıyamadım zaten huylu benimki ağzından burnundan

canım sadece dilinde mi var benim bebişin ağzının içinde kenarlarda öbek öbek beyazlıklar var. ben aldığım gün kullandım tadı biraz buruk herhalde pek sevmedi kustu eşimde tutturdu bu ilaçtan oluyor verme diye. araştırdım başka çaresi de yok. vermeye başladım tekrar. dili bir günde temizlendi ama ağız içinde hala var.

kızlar işimiz ne kadar zor ben daha olmadan korkuyorum.olunca canım yandı diye korkcam kaçıcam.sonra bebişlerimiz bizi uykusuz bırakıyor fırsat olunca uyuyakalcaz.bebişten sonra cinsel hayatımızda önemli ölçüde azalıyor sanırım.

Eki Görüntüle 186912
canım güle güle kullansın bebişin bizde dün bu salıncağı aldık kol bacak kalmamıştı bende anakucağında sallamaktan şimdi keyfine diyecek yok kuzumun
hayırlı olsun canım güle güle kullanın.

Bence normal mama verme bosuna...

Benim efde öyleydi Cnm bence birazdaha dayan çünkü 3-4 ay sonra hersey düzelcek bu günlerine özlersin ..

Ya. Cok dikkat et ben Cok korkarım böle seylerden Cnm ya...
İnşallah canım yaaa. İnşallaaaaah.

canım benim kızımda vardı ağzının her yerinde. mikostatinle geçti. dün kaynanamlara gittik kalabalıktı. bi geldim ağzında pamukçuk. sabah baktım poposu pişik olmuş. ve dünden beri nerdeyse hiç uyumadı. ayrıca sabah baktım benimde telefonum bozulmu. bu ne yaaa. mikostatine ve hametana tekrar başladık bakalım. karbonat fayda etmedi bize. kussun canım zaten yutmaması lazım daha iyi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…