evet bende aynı şeyi yaşıyorum.. akşam nedense sütüm çok azalıyor yatmadan mutlaka mama vermek zorunda kalıyorum..kızlar bazen akşam sütüm az geliyor yada gelmiyor, böyle birşey yaşayan yada fikri olan var mı ?
hayırlı olsun canım güle güle kullanın.
İnşallah canım yaaa. İnşallaaaaah.
canım benim kızımda vardı ağzının her yerinde. mikostatinle geçti. dün kaynanamlara gittik kalabalıktı. bi geldim ağzında pamukçuk. sabah baktım poposu pişik olmuş. ve dünden beri nerdeyse hiç uyumadı. ayrıca sabah baktım benimde telefonum bozulmu. bu ne yaaa. mikostatine ve hametana tekrar başladık bakalım. karbonat fayda etmedi bize. kussun canım zaten yutmaması lazım daha iyi yani.
o gün konuştuğum arkadaşa da silin demişler ama ben 2 eczcıya sordum 4 damla kadar verin dedi. silince nasıl olacak silinmiyor ki zaten silebilsem karbonatla silcem. ben direk küçük küçük 4 damlayı damlatıyorum tüm ağzını kaplaması lazımmış zaten o sıvının. sen nasıl kullanıyorsun?
canım çay tabağına koyuyorum yan yatırıp serçe parmağımla iyice ağzının içine sürüyorum. sonrada çay kaşığıyla su koyuyorum ağzında yan yattığı için suyla akıyor. eczanede öyle taif ettiler
kızlar artık bu emzik çıktı ıngaaaa döngüsünden bıktım. ne gündüz ne gece hiç rahat yok. ne ev işi yemek yapabiliyorum ne gece uyuyabiliyorum. tam uyudu diyorum kafamı yastığa koyarken önce bir tık (emzik düşme sesi) ardından koca bir ıngaaaaaa:84: kalkıyorum emziği veriyorum tam geri dönüyorum tık ıngaaaaa. gece gündüz aynı
kızlar karbonatlı suyla temızlmek zor degıl korktugunuz ıcın belkı yapamıyorsunuz temız ince bı mendıl ya da gazlı sterıl bezı serce parmgnıza ıncecık dolayın batırın suya bebegı gözlemleyın agzı acık dili serbest oldugu an dilin gerisinden parmgınızı öne dogru tek hamleyle cekin tamamdır yanaklar için de aynı işlem tekrar
bu temizlik mühim cünkü pamukcuk ilerlerse mideye kadar inrmiş Allah korusun
Merhabalar..
Defne'yi emzirirken 15 dakika bir memede, 15 dakika diğer memede emziriyorum. Ama ilk memeyi emdikten sonra diğerini 5 dakika falan emip bırakıyor, istemiyor, zorla vermeye çalışınca da burun kıvırıyor, ağlamaya başlıyor. Doktoruma mı danışsam acaba, yardımcı olursanız sevinirim :26:
Bu arada, kuzenim de 2 Mart'ta doğum yaptı, Defne'yle aralarında iki hafta falan var. Ama kuzenimin oğlunda doğduktan sonra kilo kaybı yaşandı, anne sütü yetersiz geliyormuş, mamaya başladılar. Sadece mamayla besleniyor. Ve kuzenim bu sabah arayıp hamile olduğunu söylediÇok şaşırdım tabi, daha doğum yapalı 2 ay kadar oldu, nasıl olur falan diye düşünüyorum, ben de korkmaya başladım, ya aynı şey benim başıma da gelirse diye
amanınnn hamile mi bravo valla nasıl becermiş ayol hemen biz daha siftah yapamadık
bu arada ben de 2 martta dogum yaptım okuyunca bi an tırstım valla
Cnm hamile olduguna eminim çünkü ilk 3 ay hamile çıkarsın testlerde süt verdigin be yeni dogum yaptigin icin prolakfin yüksek çıkıyor hamile gibi gosteiyor testler bizde şimdi yapsak hamile çıkarız bebeği girmişim usg de görmeden bakılayım demesin cnmm yanıltıcı oluyor.... Bu arada bendede siftah yok bi oğlum uyusa teki uyanıyor ve daha oncesinden o acıyı bildiğimden korkuyorum çünkü rahim yumusuyor ve bu yüzden acı oluyor ...Merhabalar..
Defne'yi emzirirken 15 dakika bir memede, 15 dakika diğer memede emziriyorum. Ama ilk memeyi emdikten sonra diğerini 5 dakika falan emip bırakıyor, istemiyor, zorla vermeye çalışınca da burun kıvırıyor, ağlamaya başlıyor. Doktoruma mı danışsam acaba, yardımcı olursanız sevinirim :26:
Bu arada, kuzenim de 2 Mart'ta doğum yaptı, Defne'yle aralarında iki hafta falan var. Ama kuzenimin oğlunda doğduktan sonra kilo kaybı yaşandı, anne sütü yetersiz geliyormuş, mamaya başladılar. Sadece mamayla besleniyor. Ve kuzenim bu sabah arayıp hamile olduğunu söylediÇok şaşırdım tabi, daha doğum yapalı 2 ay kadar oldu, nasıl olur falan diye düşünüyorum, ben de korkmaya başladım, ya aynı şey benim başıma da gelirse diye
güle güle kullanınselam herkese ;
oğlum gündüzleri sıkıntı yaratmadan uyuyor fakat akşam uyumak nedir bilmiyor. gece 2 yi geçiyor uyuması bizde dün gece yarısı internetten salıncak siparişi verdik. inşallah iyi bişeydir.kollarımızda derman kalmadı sallamaktan .... işte salıncağımız
Yonca Çocuksu Lüx Yatarlı Barlı Tenteli Bebek Salıncak | Ayhan Çocuk Gereçleri
Bunun gri mavi olanını aldık.
acıdı malesef benimde:26::26::26:kızlar utana sıkıla sorucam ama 2 gun sonra 40 ımız doluyor. 40ı dolup sezeryanla doğum yapanlardan eşiyle beraber olup canı acımayan var mı? canım acıdı dıyenlerden ötürü korktum da. bi de neresi acıyo ya anlamadım
ayy emziğe alışmasıda kötü olaymış bunu okuyunca:26::26::26:kızlar artık bu emzik çıktı ıngaaaa döngüsünden bıktım. ne gündüz ne gece hiç rahat yok. ne ev işi yemek yapabiliyorum ne gece uyuyabiliyorum. tam uyudu diyorum kafamı yastığa koyarken önce bir tık (emzik düşme sesi) ardından koca bir ıngaaaaaa:84: kalkıyorum emziği veriyorum tam geri dönüyorum tık ıngaaaaa. gece gündüz aynı
merhaba mart anneleri, bebeklerinizi gece uykusuna kaçta yatırıyosunuz? sabah kaçta kalkıyorlar ve gece kaç kere kalkıyorsunuz?
kızım 7 haftalık, şimdiye kadar 23de uyuyordu, gece 4de emiyordu sonra sabah 7-8 arası uyanıyordu.. ben saati biraz daha erkene aldım, bugün 21de uyuttum... merak ediyorum aynı düzen devam edermi aceba? :18:
kızlar ben hala aynı durumdayım ve artık kollarımda derman kalmadı. sanırım neden olduğunu anladım. dün kaynanamlarda deli gibi bağırarak konuşuyorlardı. gerizekalı görümcemde çocuğu kucağına aldı bağırarak konuşuyordu kaynanamda konuş konuş sesin kulağında kalsın diyordu. çocuk sürekli korkuyor. kucağımda uyuyor sadece onda bile sürekli korkuyor. ne oldu yavruma yaa. dua edin ne olur uyumamaya razıyım ama nasıl korkuyor görseniz.
Ayy kızlar Defne uyumak bilmedi bugün yaa.. Sabahtır neredeyse hiç uyumadı, bazen huysuz, bazen gülüyor ama hep uyanık..
Gaz için ve sakinleşmesi için papatya çayı dediler, anneoluncaanladım sitesinde de yazıyor da, deneyen var mı? Milupa'nın varmış papatya çayı, normal papatya kaynatıp verilir mi ki, ya da nasıl oluyor acaba?:82:
günaydın kızlar. bugünden ve geceden nefret ediyorum. dün kaynanamlara gittik kızımla. orası kalabalıktı. kızım akıllı uslu durdu uyudu sürekli. ve eve gelmemizle kabus başladı. bütün gece uyumadı ve yanından bi dakika bile ayrılamadım sürekli ağladı. şimdide kucağımda bıraktığım anda öyle ağlıyorki nefessiz kalıyor. ve ben açlıktan ölüyorum. telefonumda bozuldu gece düştü yoksa annemi arayacaktım gelsinler diye of yaaaaaa ne yapacam ben şimdi yaaa. benim gibi olanların Allah yardımcısı olsun. çok kötüyüm kızlar. dün sabah 5:30dan beri hiç uyumadım. dün öğlene kadar uyumuştu bende uyumuşken temizlik ütüyle uğraştım zaten yorulmuştum. kollarım tutmuyor artık. sırtımda o kadar çok ağrıyorki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?