Merhabalar..
Defne'yi emzirirken 15 dakika bir memede, 15 dakika diğer memede emziriyorum. Ama ilk memeyi emdikten sonra diğerini 5 dakika falan emip bırakıyor, istemiyor, zorla vermeye çalışınca da burun kıvırıyor, ağlamaya başlıyor. Doktoruma mı danışsam acaba, yardımcı olursanız sevinirim :26:
bizde de öyle oluyor caım gaayet normal kilo alımı iyi olduğu sürece dakkaların önemi yok benimki 10 dk bile durmuyo ikinci memeyi almadığı da oluyor saymayı çoktan bıraktım ben kendi biliyor ne zan zorlasam kusuyor önemli olan kilo kilo hatta doktor kilosunu alıyor biildiği gibi yapsın bıraK tasayı dedi yalnız böyle yaptığı zaman son verdiğin memeden başlamalısın
selam annecikler.bebişim 3-4 gündür yeni huy edindi.akşamüstü 6 gibi uyanıp gece 1 den önce uyumuyor ve bu sürede kesintisiz memede,ayırabilene aşkolsun.bi yandan elim kolum koptu deyip sinirleniyorum bi yandan da içten içe hoşuma gidiyor anne kuzusu ayrılamıyor diye seviniyorum.uykusuzluk başıma vurdu galibaama bu gece ayrı bi huzursuzluğu var memede uyurken birden öyle bi çığlıkla ağlıyor ki ne yapacağımı şaşırdım.gazını da çıkardı,altı temiz ama bi huzursuzluk var çok kötü ağlıyor anlamadım gitti.belki faydası olur die buzuki orhanın kolik albümünü dinledik biraz sakinleşti ama durmadı yine.şu an ben diyeyim 10 siz deyin 20. kez "baba bir masal anlat bana"yı dinliyoruz veee kızım uyumak üzere en azından çığlıklar kesildi, zafer benim
canım bak bulmuşsun çözümü daha kaç 20 kez dinliceksin ozaman
gerçekten daha kaç kez dinlicez acaba sakinleşti iyice ama en ufak bi uyku belirtisi yok gözler fıldır fıldırkızım her hafta bir huy ediniyor bende çözüm bulmaya çalışıyorum.iki inatçı keçi karşı karşıyayız
selam annecikler.bebişim 3-4 gündür yeni huy edindi.akşamüstü 6 gibi uyanıp gece 1 den önce uyumuyor ve bu sürede kesintisiz memede,ayırabilene aşkolsun.bi yandan elim kolum koptu deyip sinirleniyorum bi yandan da içten içe hoşuma gidiyor anne kuzusu ayrılamıyor diye seviniyorum.uykusuzluk başıma vurdu galibaama bu gece ayrı bi huzursuzluğu var memede uyurken birden öyle bi çığlıkla ağlıyor ki ne yapacağımı şaşırdım.gazını da çıkardı,altı temiz ama bi huzursuzluk var çok kötü ağlıyor anlamadım gitti.belki faydası olur die buzuki orhanın kolik albümünü dinledik biraz sakinleşti ama durmadı yine.şu an ben diyeyim 10 siz deyin 20. kez "baba bir masal anlat bana"yı dinliyoruz veee kızım uyumak üzere en azından çığlıklar kesildi, zafer benim
gerçekten daha kaç kez dinlicez acaba sakinleşti iyice ama en ufak bi uyku belirtisi yok gözler fıldır fıldırkızım her hafta bir huy ediniyor bende çözüm bulmaya çalışıyorum.iki inatçı keçi karşı karşıyayız
iyi geceler kızlar.....
sattaşım merhaba
benim paşamda aynı anlattığın gibi canım akşam 6-7de başlıyor geceye kadar ne yapsam olmuyor
çare olamamak beni mahvediyornezaman düzelicek bu durumlar acaba
Allah yrdım etsin bizlere
Uyku, uykunun mayasıdır | SlingoMOM ...anne, çoluk-coluk ve diğerleri
bu sitede çeşitli konular var benim hoşuma gitti bi bakın isterseniz hatta gökçencim ben okumadm ama bebekle amerikaya yolculuk diye bir yazı vardı aklıma geldin belki işe yarar bişeyler vardır
günaydın anneler,
dun bebeğim saatlerce ağladıktan sonra 22.30 da uyudu normalde hep bu saatlerde uyuyup 00.30 gıbı uyanırdı, bende uykumu alayım dıye o uyuyunca yattım uyudum gece kendılığımden bı uyandım saat 3 olmuş bebeğim hala uyuyordu sızce normalmı
canım çok normalll sıkıntı yapma maşalahh deeeeegünaydın anneler,
dun bebeğim saatlerce ağladıktan sonra 22.30 da uyudu normalde hep bu saatlerde uyuyup 00.30 gıbı uyanırdı, bende uykumu alayım dıye o uyuyunca yattım uyudum gece kendılığımden bı uyandım saat 3 olmuş bebeğim hala uyuyordu sızce normalmı
canım yaa görmediler mi ya bebeğin korktuğunu ne demek kulağında kalsın ay sinir oluyorum kayganan yaaakızlar ben hala aynı durumdayım ve artık kollarımda derman kalmadı. sanırım neden olduğunu anladım. dün kaynanamlarda deli gibi bağırarak konuşuyorlardı. gerizekalı görümcemde çocuğu kucağına aldı bağırarak konuşuyordu kaynanamda konuş konuş sesin kulağında kalsın diyordu. çocuk sürekli korkuyor. kucağımda uyuyor sadece onda bile sürekli korkuyor. ne oldu yavruma yaa. dua edin ne olur uyumamaya razıyım ama nasıl korkuyor görseniz.
günaydın arkadaşlar,
biz de dün hem kontrol olduk hem aşı kızım çok ağladı topuk aşısında bile ağlamamıştı.
bu arada sadece 850gr almışızbiraz az.. gerçi doğduktan hemen sonraki gün 150gr kaybetmişti yani 1 kilo almış oluyor doktor çok güzel dedi emzirmeye devam edin dedi. ben burayla kıyasladım benim kızınm zayıf neyse sağlıklı olsunlar da en önemlisi o..maşallah sağlığı yerinde ama
Dün başka bir doktor buldum bundan sonra ona gitmeye karar verdik gibi adamın özel pediatri kliniği var çok güzel ama size bişey danışacağım hamileliğimde ben doktorun muayenehanesine gidiyodum ama hastanede çalışan bir doktorum olsaydı daha rahat ederdim testlerim ve resmi işlemlerim için falan daha kolay olurdu.ben testleri falan başka özel bir laboratuvara gidip orda yaptırıyordum şimdi kızımı da doktorun muayenehanesine götürmeyi düşünüyoruz doktor beyi çok beğendik rahat da oluyor çocukla gece gündüz ilgilenirler ama mesela dün kalça çıkıklığı filmi istedi ben kendim bu filmi çeken bir yer bulmak zorundayım şimdi de.. acaba doğum yaptığım hastaneye mi devam etseydim uff ordaki doktorlara da istediğin zaman ulaşamıyorsun cep nolarını vermiyorlar böyle bire bir ilgilenemiyorlar. sizler nasıl yapıyorsunuz hangisi bebeğim ve bizim için daha rahat ve iyi olur?
bu arada kızlar güvenli yatış yastığı amerikada yasaklanmış ben kullanıyordum kullanmayın bebeğin omirliğini, duruşunu bozabilirmiş sakın kullanmayın doktor sırtüstü yatır kafasını bir sağa bir sola belli aralıklarla çevirin dedi.yüzündeki sivilcelere hiç birşey sürme dedi sadece ılık suyla sil dedi. en az 6 ay kesinlikle güneşe çıkarma dedi. tatili sordum gölgede kalabilir aşıları tam olmadığı için denize de sokma dediısrar edince kızımın da yarı dalmaçyalı olduğunu duyunca çok az ellerini ayaklarını sokup çıkarabirsiniz dedi
Allah bebeklerinizi huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. bende temmuz annesi olacağım kısmetse.
Temmuz anneleri bölümüne isim anketi açtım oylarsanız sevinirim
günaydın anneler,
kıslarr maşalahh tebarekallahh 4 gündür oğlumm gazını kendisi çıkartıyorr ve çok şükür beni hiç üzmüyorr gaz sıkıntımız bitti galibaa karın gurultumuzda gitti çok şüküğrr
kıslar ben 4 gündürr öğlen kimyon içiyorummmm akşam üstü sütmax yada rezene anason karışık çay içiyorum akşam yatarkende dereotu kaynatıp içiyorumm bunların sayesinde oldu galibaaa yada gaz sıkıntı dönemimiz bitti
merhaba cimcime:)selam kızlaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?