2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:
selam annecikler.bebişim 3-4 gündür yeni huy edindi.akşamüstü 6 gibi uyanıp gece 1 den önce uyumuyor ve bu sürede kesintisiz memede,ayırabilene aşkolsun.bi yandan elim kolum koptu deyip sinirleniyorum bi yandan da içten içe hoşuma gidiyor anne kuzusu ayrılamıyor diye seviniyorum.uykusuzluk başıma vurdu galiba ama bu gece ayrı bi huzursuzluğu var memede uyurken birden öyle bi çığlıkla ağlıyor ki ne yapacağımı şaşırdım.gazını da çıkardı,altı temiz ama bi huzursuzluk var çok kötü ağlıyor anlamadım gitti.belki faydası olur die buzuki orhanın kolik albümünü dinledik biraz sakinleşti ama durmadı yine.şu an ben diyeyim 10 siz deyin 20. kez "baba bir masal anlat bana"yı dinliyoruz veee kızım uyumak üzere en azından çığlıklar kesildi, zafer benim

canım bak bulmuşsun çözümü daha kaç 20 kez dinliceksin ozaman

canım bak bulmuşsun çözümü daha kaç 20 kez dinliceksin ozaman

gerçekten daha kaç kez dinlicez acaba sakinleşti iyice ama en ufak bi uyku belirtisi yok gözler fıldır fıldır kızım her hafta bir huy ediniyor bende çözüm bulmaya çalışıyorum.iki inatçı keçi karşı karşıyayız

napıcan canım bu bebişler herşeyi yaptırıyorlar

iyi geceler kızlar.....

sattaşım merhaba
benim paşamda aynı anlattığın gibi canım akşam 6-7de başlıyor geceye kadar ne yapsam olmuyor
çare olamamak beni mahvediyornezaman düzelicek bu durumlar acaba
Allah yrdım etsin bizlere

arkadaslar bendede ayni problem oldu,,ebemizin dedigine göre boyu uzadigi icin huzursuz oluyolarmis,,gercektende ebenin dedigi gibi 1 kac gün icinde 2cm birden uzamis oglusum bizimisi biraz düzeldi gibi,

ah canım benim çok sağol haziranda 2 haftalığına gitmemiz gerekiyor ama bebiş 2,5 aylık olacak bazı doktorlar izin vermiyor bazıları veriyor bakalım ne yapacağız. çok teşekkür ederim hemen okuyacağım tam ihtiyacıma cevap oldu teşekkürler:)

günaydın arkadaşlar,
biz de dün hem kontrol olduk hem aşı kızım çok ağladı topuk aşısında bile ağlamamıştı.
bu arada sadece 850gr almışız biraz az.. gerçi doğduktan hemen sonraki gün 150gr kaybetmişti yani 1 kilo almış oluyor doktor çok güzel dedi emzirmeye devam edin dedi. ben burayla kıyasladım benim kızınm zayıf neyse sağlıklı olsunlar da en önemlisi o..maşallah sağlığı yerinde ama
Dün başka bir doktor buldum bundan sonra ona gitmeye karar verdik gibi adamın özel pediatri kliniği var çok güzel ama size bişey danışacağım hamileliğimde ben doktorun muayenehanesine gidiyodum ama hastanede çalışan bir doktorum olsaydı daha rahat ederdim testlerim ve resmi işlemlerim için falan daha kolay olurdu.ben testleri falan başka özel bir laboratuvara gidip orda yaptırıyordum şimdi kızımı da doktorun muayenehanesine götürmeyi düşünüyoruz doktor beyi çok beğendik rahat da oluyor çocukla gece gündüz ilgilenirler ama mesela dün kalça çıkıklığı filmi istedi ben kendim bu filmi çeken bir yer bulmak zorundayım şimdi de.. acaba doğum yaptığım hastaneye mi devam etseydim uff ordaki doktorlara da istediğin zaman ulaşamıyorsun cep nolarını vermiyorlar böyle bire bir ilgilenemiyorlar. sizler nasıl yapıyorsunuz hangisi bebeğim ve bizim için daha rahat ve iyi olur?

bu arada kızlar güvenli yatış yastığı amerikada yasaklanmış ben kullanıyordum kullanmayın bebeğin omirliğini, duruşunu bozabilirmiş sakın kullanmayın doktor sırtüstü yatır kafasını bir sağa bir sola belli aralıklarla çevirin dedi.yüzündeki sivilcelere hiç birşey sürme dedi sadece ılık suyla sil dedi. en az 6 ay kesinlikle güneşe çıkarma dedi. tatili sordum gölgede kalabilir aşıları tam olmadığı için denize de sokma dedi ısrar edince kızımın da yarı dalmaçyalı olduğunu duyunca çok az ellerini ayaklarını sokup çıkarabirsiniz dedi

günaydın anneler,
dun bebeğim saatlerce ağladıktan sonra 22.30 da uyudu normalde hep bu saatlerde uyuyup 00.30 gıbı uyanırdı, bende uykumu alayım dıye o uyuyunca yattım uyudum gece kendılığımden bı uyandım saat 3 olmuş bebeğim hala uyuyordu sızce normalmı

evet normal daha fazlada uyuya bilir dün kızımda 12 gibi yattı sabah 5 gibi ıkalktı bazende 3 de kalktığı oluyor değişiyor uyuma süresi

canım çok normalll sıkıntı yapma maşalahh deeeee
canım yaa görmediler mi ya bebeğin korktuğunu ne demek kulağında kalsın ay sinir oluyorum kayganan yaaa

canım bence kilo alması çok güsel maşalahhh

kıslarr maşalahh tebarekallahh 4 gündür oğlumm gazını kendisi çıkartıyorr ve çok şükür beni hiç üzmüyorr gaz sıkıntımız bitti galibaa karın gurultumuzda gitti çok şüküğrr
kıslar ben 4 gündürr öğlen kimyon içiyorummmm akşam üstü sütmax yada rezene anason karışık çay içiyorum akşam yatarkende dereotu kaynatıp içiyorumm bunların sayesinde oldu galibaaa yada gaz sıkıntı dönemimiz bitti

Allah bebeklerinizi huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. bende temmuz annesi olacağım kısmetse.
Temmuz anneleri bölümüne isim anketi açtım oylarsanız sevinirim

çok normal benimki bırakırsam 10da yatıp sabah kalkıyor ama ben gece uyanıp emziriyorum acıkmıştır diye. Ama doktor artık bundan sonra bişey olmaz dedi uyuyabilirmiş artık. Şanslı anneler grubuna giriyormuşuz maşallah bebişlere darısı gece uyumayan bebeklere inşallah

maşallah canım gözün aydın çok sevindi...
darısı tüm bebeklere.. bebeklere huzurlu mutlu sağlıklı günler..

merhaba cimcime:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…