2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benim kızımda dün gece 11 de uyudu sabah 6 da uyandı ilk defa sanırım uykuları düzene giriyo endişelenme uyumayı öğreniyolar artık

maşallah canım gözün aydın çok sevindi...
darısı tüm bebeklere.. bebeklere huzurlu mutlu sağlıklı günler..

merhaba cimcime:)
çok saol canımm inşalah canım yaa
cnm benim kızımda dün gece 11 de uyudu sabah 6 da uyandı ilk defa sanırım uykuları düzene giriyo endişelenme uyumayı öğreniyolar artık

değilmi sanki hayatımız düzene giriyorr bizimdee

Gamzecim,facebookta aldıgın salıncagı gordum,aynısından ben de almak istiyorum ama hala arastırıyorum.sen memnun kaldın mı? özellikleri fln nasıl?bi de yatma pozisyonu var mı?yoksa sadece salıncak amaçlı mı? bilgi verirsen sevinirim cnm

Gamzecim,facebookta aldıgın salıncagı gordum,aynısından ben de almak istiyorum ama hala arastırıyorum.sen memnun kaldın mı? özellikleri fln nasıl?bi de yatma pozisyonu var mı?yoksa sadece salıncak amaçlı mı? bilgi verirsen sevinirim cnm

evet cnm biraz zor alıştı ama şuan orda uyuyor ben çok memnun kaldım uzaktan kumandalı olması çok güzel 6 kademeli sallanma hızı var 10-20-30 dk ayarlı sallanabiliyor 5 melodi var yattığı yer çok rahat yumuşcık 5 nokta emniyet kemerli 2 pozisyonda kullanılıyo tam yatarı yok ama anakucağı pozisyonunda yatıyor cnm üstünde dönencesi var en azından kendi sallanabilmesi çok iyi oldu tv bile izliyo walla sallanırken

bende çok korktum ters gıden bışeylermı var dıye uykusuzluğa alışmışım artık neyse duzene gırıyoruz inşallah sağolun kızlar sizler olmasanız ben naparım

gözün aydın maşallah darısı başımıza dereotunu süt için mi gaz için mi içiyorsun canım birde nasıl kaynatıyorsun özel bi yöntemi varmı?

dun bı gezmeye gidelım dedık kolık kırizimiz tuttu...sinirlerım bozuldu eşime demedığımı bırakmadım tabıı bundan sonra zor çıkarız dışarı biz :26::26:

slm kızlar negüzel hepiniz bebişlerinizle ilgili konuşuyorsunuz inşallah bizde haftaya aranıza katılacaz bugün sabah dr görüştük önümüzdeki hafta içi duruma göre edayı ya servise alacaz yada taburcu edecez dedi azda olsa içime su serpti geceleri hiç uyumuyorum sürekli süt sağıyorum mama alıp verdik ama sanki ben süt götürmeyince yavrum orda aç kalacakmış gibi çok özledim bebeğimi dün görmeye gittiğimde uyku esnasında eda ben geldim dedim tebessüm etti tabiki meleklere okadar mutlu oldumki rengi simsiyahtı biraz açılmış bu beni mutlu etti besleniyor artık bide yoğun bakımın kapısında beklerken bitanede bayan vardı 25 yaşlarında bitane kızı var 2 yaşında bide kızı yoğun bakımda nezamandır burda dedim 5ay demezmi şok oldum nasıl dayanıyorsun diye doğumu zamanında olmuş ama bebeğin ciğerleri gelişmemiş makinaya bağlı yaşıyormuş makinadan çıkarınca yaşam duruyormuş ve 5aydır hiçbir değişiklik yokmuş ALLAHIM sabır ver yarabbi benim 10gün oldu bugün sanki edamı birda göremeyecem gibi kahroluyorum kadın demezmi haftada bir geliyorum uzaktayım fakirim içim acıdı ve bebek hala doğduğu kilodaymış hiç gelişmemiş ALLAHIM şifa ver yarabbi dedim ve halime gerçekten birkezdaha şükrettim en azından benim yavrum iyileşme göstermeye başladı hafta içi mutlaka buluşacaz kuzumla beterin beteri var

hatice canım,bebeişin nasıl? çıktı mı hastaneden?? hep dua ettim size..

yok teyzesi doğumumu beklerken bukadar heycanlanmamıştım çok sabırsızım çok birazdan 2dakikalığınada olsa görmeye gidecem yavrumu RABBİMDEN SABIR DİLİYORUM

lütfen cvp verın kızlar

canım benim kızım da 1-2 gibi yatıp sabah 8 civarı uyanıyor. kilo alımı da gayet iyi, hatta çok mu kilo aldı diye nedişelenmiştim. bir yerde okumuştum ilk ayın sonunda sanşlı iseniz aralıksız 7 saat uyumaya başlar bebeğiniz yazıyordu. normalmiş yani..

2 çocukla o işler gerçekten zor oluyor her ikisininde uyuduğu bir zamanı ve yakın zamanda da uyanmayacakları kesin olan bir dilimi yakalamak gerekiyor :44::44:

belli bir müzikle uyuması iyi birşey canım. sürekli aynı müziği dinlet ki iyice alışsın ona. büyüdükçe de uyutmak için yatırdığında açarsın müziği onunla uyur. büyük kızımda böyle yaptık çok rahat ettik biz. herkes hayret ederdi kendi kendine uyumasına.

canım sütmax ne oluyor

bugün kızımla başbaşa ilk araba yolculuğumuzu yaptık her şey yolunda gitti çok zevk aldım kızım uslu uslu durdu bi yandanda trafiğe ilk çıktığımda bile böyle heycanlanmamıştım...

bizde dun eko yaptrdk dr klabnde kucuk deilkler var kmi bebkte ilerleyen zamnda kapanyr kendlğnden dedi çok bebek de olyrmş 1 ay sonraya gun werdi kapanmş mı dye bakalım dedi bzmkinin gece uykuları duzene grmedi daha maşşlh szn bebişlere özendm walla kızım bak kardeşlere ne guzel uyuyorlarmş dedim kızıma

canım allah inş. sağlıkla kavuşturcak yavruna dualarımız hep eda bebeğimizle allah sana güç ve sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…