günaydın anneler,
dun bebeğim saatlerce ağladıktan sonra 22.30 da uyudu normalde hep bu saatlerde uyuyup 00.30 gıbı uyanırdı, bende uykumu alayım dıye o uyuyunca yattım uyudum gece kendılığımden bı uyandım saat 3 olmuş bebeğim hala uyuyordu sızce normalmı
çok saol canımm inşalah canım yaamaşallah canım gözün aydın çok sevindi...
darısı tüm bebeklere.. bebeklere huzurlu mutlu sağlıklı günler..
merhaba cimcime:)
cnm benim kızımda dün gece 11 de uyudu sabah 6 da uyandı ilk defasanırım uykuları düzene giriyo endişelenme uyumayı öğreniyolar artık
Gamzecim,facebookta aldıgın salıncagı gordum,aynısından ben de almak istiyorum ama hala arastırıyorum.sen memnun kaldın mı? özellikleri fln nasıl?bi de yatma pozisyonu var mı?yoksa sadece salıncak amaçlı mı? bilgi verirsen sevinirim cnm
çok saol canımm inşalah canım yaa
değilmi sanki hayatımız düzene giriyorr bizimdee
kıslarr maşalahh tebarekallahh 4 gündür oğlumm gazını kendisi çıkartıyorr ve çok şükür beni hiç üzmüyorr gaz sıkıntımız bitti galibaa karın gurultumuzda gitti çok şüküğrr
kıslar ben 4 gündürr öğlen kimyon içiyorummmm akşam üstü sütmax yada rezene anason karışık çay içiyorum akşam yatarkende dereotu kaynatıp içiyorumm bunların sayesinde oldu galibaaa yada gaz sıkıntı dönemimiz bitti
hatice canım,bebeişin nasıl? çıktı mı hastaneden?? hep dua ettim size..
lütfen cvp verın kızlar
Cnm hamile olduguna eminim çünkü ilk 3 ay hamile çıkarsın testlerde süt verdigin be yeni dogum yaptigin icin prolakfin yüksek çıkıyor hamile gibi gosteiyor testler bizde şimdi yapsak hamile çıkarız bebeği girmişim usg de görmeden bakılayım demesin cnmm yanıltıcı oluyor.... Bu arada bendede siftah yok bi oğlum uyusa teki uyanıyor ve daha oncesinden o acıyı bildiğimden korkuyorum çünkü rahim yumusuyor ve bu yüzden acı oluyor ...
selam annecikler.bebişim 3-4 gündür yeni huy edindi.akşamüstü 6 gibi uyanıp gece 1 den önce uyumuyor ve bu sürede kesintisiz memede,ayırabilene aşkolsun.bi yandan elim kolum koptu deyip sinirleniyorum bi yandan da içten içe hoşuma gidiyor anne kuzusu ayrılamıyor diye seviniyorum.uykusuzluk başıma vurdu galibaama bu gece ayrı bi huzursuzluğu var memede uyurken birden öyle bi çığlıkla ağlıyor ki ne yapacağımı şaşırdım.gazını da çıkardı,altı temiz ama bi huzursuzluk var çok kötü ağlıyor anlamadım gitti.belki faydası olur die buzuki orhanın kolik albümünü dinledik biraz sakinleşti ama durmadı yine.şu an ben diyeyim 10 siz deyin 20. kez "baba bir masal anlat bana"yı dinliyoruz veee kızım uyumak üzere en azından çığlıklar kesildi, zafer benim
yok teyzesi doğumumu beklerken bukadar heycanlanmamıştım çok sabırsızım çok birazdan 2dakikalığınada olsa görmeye gidecem yavrumu RABBİMDEN SABIR DİLİYORUM
kıslarr maşalahh tebarekallahh 4 gündür oğlumm gazını kendisi çıkartıyorr ve çok şükür beni hiç üzmüyorr gaz sıkıntımız bitti galibaa karın gurultumuzda gitti çok şüküğrr
kıslar ben 4 gündürr öğlen kimyon içiyorummmm akşam üstü sütmax yada rezene anason karışık çay içiyorum akşam yatarkende dereotu kaynatıp içiyorumm bunların sayesinde oldu galibaaa yada gaz sıkıntı dönemimiz bitti
slm kızlar negüzel hepiniz bebişlerinizle ilgili konuşuyorsunuz inşallah bizde haftaya aranıza katılacaz bugün sabah dr görüştük önümüzdeki hafta içi duruma göre edayı ya servise alacaz yada taburcu edecez dedi azda olsa içime su serpti geceleri hiç uyumuyorum sürekli süt sağıyorum mama alıp verdik ama sanki ben süt götürmeyince yavrum orda aç kalacakmış gibi çok özledim bebeğimi dün görmeye gittiğimde uyku esnasında eda ben geldim dedim tebessüm etti tabiki meleklere okadar mutlu oldumki rengi simsiyahtı biraz açılmış bu beni mutlu etti besleniyor artık bide yoğun bakımın kapısında beklerken bitanede bayan vardı 25 yaşlarında bitane kızı var 2 yaşında bide kızı yoğun bakımda nezamandır burda dedim 5ay demezmi şok oldum nasıl dayanıyorsun diye doğumu zamanında olmuş ama bebeğin ciğerleri gelişmemiş makinaya bağlı yaşıyormuş makinadan çıkarınca yaşam duruyormuş ve 5aydır hiçbir değişiklik yokmuş ALLAHIM sabır ver yarabbi benim 10gün oldu bugün sanki edamı birda göremeyecem gibi kahroluyorum kadın demezmi haftada bir geliyorum uzaktayım fakirim içim acıdı ve bebek hala doğduğu kilodaymış hiç gelişmemiş ALLAHIM şifa ver yarabbi dedim ve halime gerçekten birkezdaha şükrettim en azından benim yavrum iyileşme göstermeye başladı hafta içi mutlaka buluşacaz kuzumla beterin beteri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?