2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bebek bir aydan büyükse bu bir şans , hiçbir şey olmaz meraklanmamalısın, ben doktora sordum 1. aydan sonra uyandırmaya gerek yok dedi..

benimkide 8 mart doğumlu akşam kaçta uyursa uyusun 21,22 gibi , gece 2.30 -3 gibi kalkıyor sonrada sabah 6- 6.30 gibi.. şimdide ingaa ingaa ingaaaa...

melisaya gelsin valla ben doktora sormayı bile düşünmüyorum daldırcam hemen bu yaz denize çok özeniyorum babası gibi yüzücü olsun kızım şimdiden alışşsın bence doktorunu beyen diysen hiç değiştirme usg her yerde çekiliyo zaten çektiriverirsin doktor çok önemli bende hastanemizi pek beyenmedim ama doktoru çok tavsiye ettiler bugün götürdüm bende çok memnun kaldım gerçekten

canım ben daha kulanmıyorum ama mutlaka kullanıcam ablamın kızı şimdi 3 yaında ama olabilecek en huysuz bebekti 24 saat ağlardı şimdi bu kadar tatlı olucağınaı ozaman söyleselerdi inanmazdım çok çektirdi ama milupanın o çayıyla rahatladı ablam çok şükretti ona bence kullan yani

bebek bir aydan büyükse bu bir şans , hiçbir şey olmaz meraklanmamalısın, ben doktora sordum 1. aydan sonra uyandırmaya gerek yok dedi..

bana 5 6 saat uyuyabilir dedi doktorlarımız ama sorun olmaz herhalde bir iki saat fazlası
avm yasak ama denize izin var temiz yer olması şartıyla hatta tam tatil yapılacak zaman kap kacak sorunu da yok dedi
bir de iki doktorumuz da rezene papatya hiçbirini kullandırmıyor ne zmaan sorsam yok vermeyeceksin diyorlar ama işe yarıyorsa kullanılmalı tabi zararı olsa üretilmez herhalde belki ihtiyaca göredir benimki fazla gazlı değil

Son düzenleme:
canım bu kadına bi faydamız dokunur mu acaba kabul eder mi ne bileyim bi ihtiyacını falan karşılayabiliriz sorarsan sevinirim

arkadaşlar arkadaşımın kocası amerikadan yeni getirdi o yastıktan şimdi kafam karıştı kullanmayalım mı biz bunu offf amaaan ne karmaşık işler bunlar acaba bu yastık yan yatırmaya yarayan mı yoksa çocuğun başını biraz dik tutandan mı?? Bilgi verirsen canım ona göre ben de bırakayım

Son düzenleme:
merhaba kızlar. umarım herkesin keyfi yerinde bebişleri usludur ben dün akşam bişey keşfettim hemen sizinle paylaşayım dedim. eğer bebişinde pamukçuk olup benim gibi silmeyi beceremeyen varsa ben dün akşam kulak pamuğuna temiz tülbenti doladım onu karbonatlı suya batırdım incecik olduğu için ağzının her tarafını rahatça temizledim. sadece dudaklarının kenarında minicik iki nokta kaldı artık sıkılmıştı o yüzden onları da bu akşam silmek üzere bıraktım. yalnız bişey söyleyeceğim araştırdığım kadarıyla karbonat bu mantar hastalığının sadece görünen yüzünü temizliyormuş yani mantarın kökü kalıyormuş dolayısıyla tekrarlıyormuş. bu yüzden temizledikten sonra 2 damla yine mikostatin verdim. sabah ve akşam olmak üzere sadece 2 damla veriyorum. bir yandan da karbonatla temizlemiş oluyorum. kızlar eğer sizde de varsa sakın ihmal etmeyin. çünkü bebeğe ağrı yapıyormuş emmesini engelliyormuş bi süre sonrada emmeyi bırakıyormuş allah korusun

kızlar facebooktaki 2011 mart anneleri grubumuza bi bakın acil duvarımıza abuk sabuk şeyler yazmışlar

Canım dün doktor bana 1 yaşına kadar yastık kullanma ve çok yumaşak olmayan düz bir yatakta yatır kafasının altına kesinlikle yastık koyma dedi. Ben de yan yatırıyorum güvenli yatış yastığı almıştım doğduğundan beri onunla yatırıyorum dedim o da sakın kullanma sırt üstü yastıksız yatır arada kafasını çevir dedi. omiriliğine zarar verebilirmiş bebeklerin yan yatması inşallah bişey olmamıştır düşününce haklı küçücük bebek yan durunca vücudu rahat bir pozisyonda değil(
Benim kayınvalidem de uyarmıştı beni o da amerikada yaşıyor görümcem ilk kızında kullanmış ama şimdi doktoru kullanma demiş sen de kullanma dedi ben dinlemedim ( sen yine kendi doktoruna sor ona göre kullan canım.

gözün aydın maşallah darısı başımıza dereotunu süt için mi gaz için mi içiyorsun canım birde nasıl kaynatıyorsun özel bi yöntemi varmı?
canım özelinede yazdımm hem süt yapıyor hemde gazı için maşalah sütüm çok iyi özellikle gecelerii
göz kararı kaynatıyorum canım
dun bı gezmeye gidelım dedık kolık kırizimiz tuttu...sinirlerım bozuldu eşime demedığımı bırakmadım tabıı bundan sonra zor çıkarız dışarı biz :26::26:
ay canım ya bizde bi çıktık ama durmak bilmedi bakalım 2. çıkmamızda ne olacakk
canımm maşalahhhh edamızaa sağlıla alcan annesi o bebeğede Rabim şifa versinn
canım sütmax ne oluyor
canım içinde rezene anason çörek otu bir sürü bişeyler var aktardan aldım arada bir bebeğede 1 çay kaşığı kasdar veriyorum rahatlatıyorr
aa süperr fikirmiş wallaa bende az önce silmeye çalıştım beceremedim izin vermedii oğluşumm böle deneyim birdee

birisi bebeğinin zartından zurtuna kadar herşeyi yazmış diyolar hani ben göremedim öyle bişey kimse oraya bişey yazmıyo ki herkes burda

Canım dün doktor bana 1 yaşına kadar yastık kullanma ve çok yumaşak olmayan düz bir yatakta yatır kafasının altına kesinlikle yastık koyma dedi. Ben de yan yatırıyorum güvenli yatış yastığı almıştım doğduğundan beri onunla yatırıyorum dedim o da sakın kullanma sırt üstü yastıksız yatır arada kafasını çevir dedi. omiriliğine zarar verebilirmiş bebeklerin yan yatması inşallah bişey olmamıştır düşününce haklı küçücük bebek yan durunca vücudu rahat bir pozisyonda değil(
Benim kayınvalidem de uyarmıştı beni o da amerikada yaşıyor görümcem ilk kızında kullanmış ama şimdi doktoru kullanma demiş sen de kullanma dedi ben dinlemedim ( sen yine kendi doktoruna sor ona göre kullan canım.

sağol canıim bendeki sırtı 45 derecelik açıyla dik tutan yastık beslenmeden sonra 15 dk önermişti doktorumuz yan yatışı kullandım ama bıraktım yalnız benim sıpa yüzüstü diye tutturuyor ya napicim ben:44:

ayy ben kayıtlı değilim facem yok malesef ne yazmıaşlar merak ettimm:))

ay bende anlamadım. bizim gruba hakaret ediyorlar sanırım çok daikkatli okuyamadım hata verdi kapandı ama işiniz gücünüz yok mu bebeğinizin zartını zurtunu buraya yazıyorsunuz gibisinden bişiler vardı.

ay bende anlamadım. bizim gruba hakaret ediyorlar sanırım çok daikkatli okuyamadım hata verdi kapandı ama işiniz gücünüz yok mu bebeğinizin zartını zurtunu buraya yazıyorsunuz gibisinden bişiler vardı.
denizcim yanlış okumuşsun güzin dedi ki şu blog yapıp bebeğinin her anını int.paylaşan anneler var ya onlara sinir oluyormuş.herşeyi çok iyi biliyorlar bizden daha iyi anneler mi onlar demiş.bizde kendi fikirlerimizi yazdık

kızlar facebooktaki 2011 mart anneleri grubumuza bi bakın acil duvarımıza abuk sabuk şeyler yazmışlar

birisi bebeğinin zartından zurtuna kadar herşeyi yazmış diyolar hani ben göremedim öyle bişey kimse oraya bişey yazmıyo ki herkes burda

ay ilahi deniz,sen ne anladın da bu kadar heycanlandın çok merak ettim doğrusu, Allah iyiliğini versin, orda konuşan bizleriz
:118::118::118::118::118:

hım anladımm canımm
töbe töbe o sayfa zaten bunları paylaşmak için açılmışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…