ay bende anlamadım. bizim gruba hakaret ediyorlar sanırım çok daikkatli okuyamadım hata verdi kapandı ama işiniz gücünüz yok mu bebeğinizin zartını zurtunu buraya yazıyorsunuz gibisinden bişiler vardı.
denizcim yanlış okumuşsun güzin dedi ki şu blog yapıp bebeğinin her anını int.paylaşan anneler var ya onlara sinir oluyormuş.herşeyi çok iyi biliyorlar bizden daha iyi anneler mi onlar demiş.bizde kendi fikirlerimizi yazdık
ay ilahi deniz,sen ne anladın da bu kadar heycanlandın çok merak ettim doğrusu, Allah iyiliğini versin, orda konuşan bizleriz
:118::118::118::118::118:
yok canım ben baktım sen yanlış anlamışsın sanırım onunla ilgili değil diğer kişisel bloglardan bahsediyorlar hani çocuğuna blog açan bazı anneler var ya onlardan burasıyla ilgisi yok
sağol canıim bendeki sırtı 45 derecelik açıyla dik tutan yastık beslenmeden sonra 15 dk önermişti doktorumuz yan yatışı kullandım ama bıraktım yalnız benim sıpa yüzüstü diye tutturuyor ya napicim ben:44:
kızlar bazılarınız bebeğinizin uykusunun artık düzene girdiğini yazmışsınız ya ,maşallah diyim öncelikle, bu işin bi formülü var mı allah aşkına bizimki düzene girsin diye beklerken her geçen gün daha da bozuluyo ne gündüzümüz var ne gecemiz inanın abartmıyorum hep kucakta uykuya dalmıyor bi türlü dalınca sırt üstü bırakamıyorum anında gözler açılıyo yüz üstü bazen yatıyo o da max 15-20 dk.
gece de böyle gece yüz üstü yatırmaya da korkuyorum,hem o uykusuz hem biz bi de tüm gün kucakta yardım edin kızlarr ne oluurrrr(
aminnnn satdaşım yeni gördüm yazdığını.gelenek bozulmadı bizim kız 1 gibi uyudu daha doğrusu sızdıiyi geceler kızlar.....
sattaşım merhaba
benim paşamda aynı anlattığın gibi canım akşam 6-7de başlıyor geceye kadar ne yapsam olmuyor
çare olamamak beni mahvediyornezaman düzelicek bu durumlar acaba
Allah yrdım etsin bizlere
kızlar bazılarınız bebeğinizin uykusunun artık düzene girdiğini yazmışsınız ya ,maşallah diyim öncelikle, bu işin bi formülü var mı allah aşkına bizimki düzene girsin diye beklerken her geçen gün daha da bozuluyo ne gündüzümüz var ne gecemiz inanın abartmıyorum hep kucakta uykuya dalmıyor bi türlü dalınca sırt üstü bırakamıyorum anında gözler açılıyo yüz üstü bazen yatıyo o da max 15-20 dk.
gece de böyle gece yüz üstü yatırmaya da korkuyorum,hem o uykusuz hem biz bi de tüm gün kucakta yardım edin kızlarr ne oluurrrr(
canım öncelikle Allah yardımcın olsun.gerçekten çok zor.gündüz bi şekilde idare ediyorsun ama gece de durmayınca ve hep kucakta olunca insanın takati kalmıyor.benim kızımda aynı.uyutmak ayrı uyanması ayrı sorun.kucakta olmadan hatta emmeden uyumuyor ağzı hep memede bazen 2-3 saat öylece duruyorum sırf uyusun diye.uyanınca da aynı hengame hooop kucağa ve memeye.aynı seninki gibi yerine yatırınca hemen uyanıyor ama birkaç seferdir elimi tamamen çekmiyorum altından yada biraz yanında durup elini tutuyorum.bazen pışpışlayıp sarılıyorum yattığı yerden öylece dalıyor yavaş yavaş.bi dene istersen.yüzüstü uyuması kolaysa biraz öyle uyusun başında bekle iyice dalınca sırt üstü yatır.inşallah bi an önce düzelirler de biraz uyuyabiliriz
benim bebiş dün saat 22:30 da bizimle yattı sabah 08:00 de bizimle kalktı. aralarda 3-4 kez emmek için uyandı emdi tekrar yattı. ama gündüzleri genelde hep ayakta. bizler gibi sanırım gündüz hep uyanık olduğu için gece uyuyor ister istemez. ben yatacağımız odada gece lambası yakmıyorum. tv nin ışığı ve hafif sesi oluyor yatağımda emziriyorum o arada uyuyor beşiğide hemen yanımda zaten yavaşça yerine koyuyorum hafif sallıyorum hemen uykuya dalıyor. bazen uyanıyor emziğini verip sallamaya devam ediyorum uyuyor. ama genel olarak etken ne yapısından mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama benim uyutma şeklim bu. yarın belki başka şekilde olur bilmiyorum ama neredeyse doğduğundan beri yatma düzeni bu.
arkadaşlar biz 44 günlük olduk ama hala göğüs yaram geçmedi göğüs pedi kullanıyordum ama oda havasız kalmasına neden oluyor bugün çıkardım şi,mdide göğüslerim akıyor üzerim ıslanıyor siz ne yapıyorsunuz
doktorun verdikleri hiçbir işe yaramadı lansinoh kullanıyorum ama hala geçmedi doğumdan beri zeytinyağını deneyeyim ped kullanıyor musunuz siz
canım hafif kabuksu olmuş elle hissdiliyo sizede 3 tane vurdular dimii2.ay aşılarını yaptıranlar verem aşısının yeri ne durumda???
maşallah cnm çok şeker olmuş
maşalahhhhhhhhh
yakışıklı minik paşayaaa
maşallah çok yakışıklı
maşallah efe ye benim oğlum da efe ,ömer efe:) canım bi şey sorucam ben bebeğime göre ayakkabı bulamıyorum siz nerden buluyosunuz??başka birinde daha görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?