slm kızlar oğluşumu sünnet ettirdiğimiz için uğrayamadım epeydir nasılsınız;?özellikle hatice nasıl haberiniz varmı?eda nasıl hastanede hala dimi? oğluşumun pipisi iyileşti çok şükür teyzeleri neredeyse hiç sıkıntı zorluk çekmedik ilk gün zor oldu sonrası çok kolaydı çok şükür.bugün kontrolümüz vardı drumuz iyileşmiş maşallah dedi hemen eve geldik banyosunu yaptırdık şimdi uyuyo çok şükür....ayy nasıl rahatladım anlatamam kızlar nasıl bir yüktü omuzlarımda biranda hafifledim..kontrole gittiğimizde 7 yaşındaki bir oğlanda sünnet olacaktı nasıl ağlıyordu korkuyordu tarif edemem gerçekten iyi ki yaptırmışız dedim..
geçmiş olsun canım ne güzel olmuş bencede. bende eşime söylüyorum ama o illaki kendini bilsin anlı şanlı düğünle yaptırcam ben oğlumun sünnetini diyor. çok saçma. şimdi kestir illaki içimde kalmasın diyorsan düğünü yine yap büyüyünce. bence de şimdi yapılması çok daha mantıklı ve çocuğa o korkuyu yaşatmaya hakkımız yok diye düşünüyorum. bu akşam bende yeniden aklına sokmayı deneyeyim bakayım ne diyecek
kızlar bazılarınız bebeğinizin uykusunun artık düzene girdiğini yazmışsınız ya ,maşallah diyim öncelikle, bu işin bi formülü var mı allah aşkına bizimki düzene girsin diye beklerken her geçen gün daha da bozuluyo ne gündüzümüz var ne gecemiz inanın abartmıyorum hep kucakta uykuya dalmıyor bi türlü dalınca sırt üstü bırakamıyorum anında gözler açılıyo yüz üstü bazen yatıyo o da max 15-20 dk.
gece de böyle gece yüz üstü yatırmaya da korkuyorum,hem o uykusuz hem biz bi de tüm gün kucakta yardım edin kızlarr ne oluurrrr(
ben kullanıyorum zten kullanmamak mümkün değil çok ıslanıyo ve uçları hassas oldğu için çamaşırıma değdikçe daha çok acıyor havasızlık benimde canımı sıkıyo emzire sonrsı hemen kapamıyorum ve emzirmeye başlamadanda kısa süre tutuyorum bu arada biraz akıyo tabi yaralarım hala geçmedi benim çok acıyo emzirdikten sonrada acımaya devam ediyor bazen resmen ağlamak istiyorum acıdan anestol kullanıyodum başta iyi geliyodu ama silmek gerek çok sık emdiği için hem zor oluyo hem ileştirmesine fırsat kalmıyo karbonatlı su iyi gelir dediler sürdüm sanki daha hassas oldular en son artık zeytinyağ düşünüyorum göğüs pedine koyup öyle tutmaya başlıcam bugünden itibaren inşallah bu iyi gelir artık çok zor resmen başlarken nefesim kesiliyor canım vermek istemiyo böyle düşününcede vicdanım sızlıyo bide sürekli memede olunca
ben de seni merak ediyordum özlem,kaç gundur nerelerde acaba diye... çok şükür iyiymişsiniz sevindim... :)
hatice'nin bebişi hala hastanede canım... Allahım bir an önce şifalar versin..
ne guzel uyku duzeninden bahsetmişsiniz,bizde hala öyle bi düzen yok,gazdan uyuyamıyo kızım..Colinox diye bi ilaç kullandım,hiç etkili olmadı.. rezene de etkisiz diyebilirim.. karnına masaj ve sıcak havlu biraz rahatlatıyor...
bu arada Damlada girmiyor artık pek..huu huu damlaaa nerdesiiiiiiiiiiiin?
merhaba canım nasılsın? nil nasıl? gökçen teyzesi öpüyor onu annesini üzmesin gazını çıkarsın artık koca kız oldu:)
damlacık yok mu belki hafta sonu için biryerlere gitmişlerdir..
ben de seni merak ediyordum özlem,kaç gundur nerelerde acaba diye... çok şükür iyiymişsiniz sevindim... :)
hatice'nin bebişi hala hastanede canım... Allahım bir an önce şifalar versin..
ne guzel uyku duzeninden bahsetmişsiniz,bizde hala öyle bi düzen yok,gazdan uyuyamıyo kızım..Colinox diye bi ilaç kullandım,hiç etkili olmadı.. rezene de etkisiz diyebilirim.. karnına masaj ve sıcak havlu biraz rahatlatıyor...
bu arada Damlada girmiyor artık pek..huu huu damlaaa nerdesiiiiiiiiiiiin?
özlemcim hoşgeldin,
sünnetiniz olmuş geçmiş olsun.. hayırlı olsun.. oğluşunda iyileşmiş maşallah ona!!!
kıslarr maşalahh tebarekallahh 4 gündür oğlumm gazını kendisi çıkartıyorr ve çok şükür beni hiç üzmüyorr gaz sıkıntımız bitti galibaa karın gurultumuzda gitti çok şüküğrr
kıslar ben 4 gündürr öğlen kimyon içiyorummmm akşam üstü sütmax yada rezene anason karışık çay içiyorum akşam yatarkende dereotu kaynatıp içiyorumm bunların sayesinde oldu galibaaa yada gaz sıkıntı dönemimiz bitti
kızlar bazılarınız bebeğinizin uykusunun artık düzene girdiğini yazmışsınız ya ,maşallah diyim öncelikle, bu işin bi formülü var mı allah aşkına bizimki düzene girsin diye beklerken her geçen gün daha da bozuluyo ne gündüzümüz var ne gecemiz inanın abartmıyorum hep kucakta uykuya dalmıyor bi türlü dalınca sırt üstü bırakamıyorum anında gözler açılıyo yüz üstü bazen yatıyo o da max 15-20 dk.
gece de böyle gece yüz üstü yatırmaya da korkuyorum,hem o uykusuz hem biz bi de tüm gün kucakta yardım edin kızlarr ne oluurrrr(
arkadaşlar biz 44 günlük olduk ama hala göğüs yaram geçmedi göğüs pedi kullanıyordum ama oda havasız kalmasına neden oluyor bugün çıkardım şi,mdide göğüslerim akıyor üzerim ıslanıyor siz ne yapıyorsunuz
canım bnm iyi olmaya calışıyorum.uykusuzuk yorgunluk var... nil de iyi canım,annemi bekliyorum bıcı bıcı yapacak... sonra uyur insallah... gazını cıkarmıyo evet:)) söylerim ona..:)
sen ve melisa nasılsınız??? opuyorum sizi.. buarada ben melisayı cok merak ediyorum canım. fotografını gormek istiyorum.
sağol canım biz iyiyiz çok teşekkürler canım sana bir kaç resmini göndereyim.. eşim foto yayınlamama izin vermiyor(
teşekkür ederim canım evet iyileşti oğluşum çok şükür darısı olmayanlaraÖzlem sünnetiniz hayırlı olsun yeniden, gelmiş geçmiş olsun, zaten de iyileşmiş kuzucuk
kızlar benim bebiş ağlama krizine girmişti bende hareketli diye demet akalınla hadise açtım sustu hemen. çok çapkın benim oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?