2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizim bugün 40mızdı

40mızıda uçurduk , bıcımızıda aldık :82:

oğluşumun doğumgününü kutlamışım gibi hissediyorum

maşallah herkes uyuyor galiba..bu gece nöbet bizde..bir türlü uyumuyor hiç böyle yapmazdı..hayır olsun..ama benim çok uykum var yaaa

hasretle yollarını bekliyorum yavrum kapı eşikliğinde ağlıyorum senbenim ciğerimi emerek büyüdün 9ay nasıl vazgeçerim senden vazgeç deme bana uyan uykudan gel annene mis kokunu cennet kokunu ver annene sensiz günler sene saatler uzun oldu bitmedi yavrum herkes sabret geçecek bitecek diyor ama geçmiyor bağırmak istiyorum son nefesime kadar hastaneye her süt getirdiğimde su bebeğin yanına git kulağına annen seni çok seviyor de diyorum dün gözlerini gözlerime dikip baktın anne beni al götür burdan dergibi içim gitti uyuyorum zaman çabuk geçsin prensesim bana gelsin diye daha sen hastalanmadan birgün önce arkadaşım 3yaşındaki oğlunu memlekete annesine göndermişti nasıl dayanıyorsun dedim ben edamdan 1 saat ayrı kalamam dedim bilemedim 1gün sonra seni
benden alacaklarını 11gün oldu annem ayrı olalı kokunu özledim acıktığın zaman nasıl yapışırdın memeye sabredemezdin açmama bekliyorum yılmıyorum eriyip bitsemde dimdik ayaktayım seni bekliyorum aşkları en masumu en güzeli en safı sadece 1gün kaldı sana kavuşmama yarın saat 12de kollarımdasın kokuna hasret bırakma beni YARABBİM yavrumu esirgeme benden

canım bu kadına bi faydamız dokunur mu acaba kabul eder mi ne bileyim bi ihtiyacını falan karşılayabiliriz sorarsan sevinirim

bende çok istiyorum ama çok çeginken ağzından cımbızla alıyorsun lafı ist avcılar tarafında oturuyormuş hastaneden tlfonunu filan almam lazım istersen hangi hastane olduğunu söylerim canım

evet teyzesi dr sürpriz yaptı yarın edayı veriyor bize servise almayacakmış gayet iyi dedi

canım bunca vakit senle ağladık ama bugün gülme sevinme vakti artık allahım bi daha göstermesin inşallah bunu unutturmasın yavrunu sana bağışlasın çoooooooook geçmiş olsun tekrar tekrar canım ama sakın kötü bi deneyimin olduğu için tedirgin olma bu herkesin başına gelebilecek türden bi kazaydı bi sınavdı ona en iyi bakacak olan kişi hala sensin annesi

günaydın cnm gözün aydın çok sevindim senin için kuzuna kavuşuyorsun rabbim bir daha ayırmasın sizi kurban olduğum allahım evlatlarımızla sınamasın bizi

aminnnnnnnnnnn canım nasıl heycanlıyım anlatamam sizlere 30yaşındayım bukadar sabırsızlanmadım

canı hiçsorma dün dr da söyledim nasıl yenecem bu korkuyu diye oda aynı şeyi söyledi yaşadın çok talihsiz bir olay dedi ama birda yaşayacaksın diyede korkma dedi ama gel bana sor bide kiben çocuk esirgeme kurumunda çalıştım eğitim alarak 23tane bebeğim vardı benim 10dakikada 3bebek yıkıyordum ama kendi bebeğimde acemi oldum işte çok korkuyorum çok rabbim birda asla yaşatmasın ömrümden 10 yıl gitti yemin edrim 11gündür canım yanıyor kızımın aşıları duruyor kalça usgsi çekilecek çok işimiz var çok yorulmak istiyorum kızımla kızımı banyo yaptırırken çok acıkmıştı çok ağladı banyodan sonra emziririm diye meme vermemiştim içime oturdu inşallah tutar memeyi

canım eğer o tedirginliği atamazsan işte o zaman bebeğine en büyük zararı verirsin, psikolojik olarak yıpranmaya devam eder kimbilir zaman içinde belki bunu saplantı haline getirir ve kızına sorunlu tedirgin evhamlı bir annelik yapmaya başlarsın ve dolayısıyla ona da zarar verirsin yani olayın zararı öyle sürer gider. Bence bunu burda bırak kızını kollarına alır almaz unut kim ne derse desin bi çocuğa en güzel annesi bakar. Sen zaten çektin çekeceğini, yenlerini ekleme bıcı bıcı yıka gene kızını sakın korkma canım benim. Ben de tüp bebk tedavisi oldum, hamilelikte kanamalarım çok oldu 9 ayda kaç kere usg ye girdim kaç doktora gittim kaç kere gece yarıları acile gittim acaba hala duruyom u diye bi bilsen. Evham adamı mahveder canım bilirim ama doğurdum hepsini bıraktım bakamıcam sanıyordum ama derhal kendimi topladım çünkü kafayı sıyırmaya doğru ilerliyordum daha doğmadan ya bişey olursa diye tasalanmaya başlamıştım okula gidip te düşerse araba çarparsaya kadar vardırdım işi. Çok şükür kendime çabuk geldim biz inançlı insanlarız Allahın dediği olur hiç korkma bu yaşanacakmış ve mutlaka kötü de olsa iyi birşeylere vesile olacaktır beterinden korumuştur böyle düşün öptüm canım

Son düzenleme:
maşallah melisa prensese
allah tez zamanda kucağına almayı nasip etsin haticecim
kapanmıştır annesi allahında izniyle
teyzelerim yakışıklı olmuş muyum??

Eki Görüntüle 187543
çok yakışıklı olmuş oğluşun maşallah sana kocaman

merhaba canım nasılsın? nil nasıl? gökçen teyzesi öpüyor onu annesini üzmesin gazını çıkarsın artık koca kız oldu:)
damlacık yok mu belki hafta sonu için biryerlere gitmişlerdir..
kızlarrr gökçeninde dediği gibi dün bütün gün dışarlardaydık giremedim nete bugünde misafir gelcek hemen bir giriyimde geçmişe bakıyım dedim annem gitti yalnız kaldık bakalım ne yapıcaz mert beyle:26::26::26::26:
bizim bugün 40mızdı

40mızıda uçurduk , bıcımızıda aldık :82:

oğluşumun doğumgününü kutlamışım gibi hissediyorum

hayırlı olsun kırkınız

bu evhamlar bende de var bazen ciddi ciddi bunlara kafa yorarken buluyorum kendimi,Allah korusun meleklerimizi tabii ki Allah ın dediği olur hiç şüphesiz kendime bi dur demem lazım benim de,ya ona bi şey olursa korkusu haddinden fazla,haberlerde bi şey izleyeyeim hemen ya benim yavrumun da başına gelirse diyorum.bi de bende şu da var,kendime ne zaman desem ki "ne zamandır boğazım ağrımıyo" abartmıyorum sabahına veya akşamına boğazım ağrıyo geçenlerde aynısını oğluma da yapar oldum,şimdi diyorum ki aklıma gelen hep başıma geliyo(hamilelikte de öyle olmuştu) oğluma bi şey olucak diye çok korkuyorum,biliyorum bu hiiiç normal bi psikoloji değil,acilen kurtulmalıyım ama nasıl bilmiyorum.manyak oldum çıktım

öptük sizi kızlar prens ve prensesleride öpüyoruz tabiii misafir gelicek hazırlık yapalım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…