bizim bugün 40mızdı
40mızıda uçurduk, bıcımızıda aldık :82:
oğluşumun doğumgününü kutlamışım gibi hissediyorum
Hayırlı olsun kırkınız, darısı doğumgünlerine olsun
Sonuna geldiniz artık inşallah. az kaldı canım yavrucuğuna kavuşmana..
hatice çok az kaldı biraz daha sabır annesi.. hep aklımızda ve dualarımızdasınız..
hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım bu kadına bi faydamız dokunur mu acaba kabul eder mi ne bileyim bi ihtiyacını falan karşılayabiliriz sorarsan sevinirim
evet teyzesi dr sürpriz yaptı yarın edayı veriyor bize servise almayacakmış gayet iyi dedi
günaydın cnm gözün aydın çok sevindim senin için kuzuna kavuşuyorsunrabbim bir daha ayırmasın sizi kurban olduğum allahım evlatlarımızla sınamasın bizi
canım bunca vakit senle ağladık ama bugün gülme sevinme vakti artık allahım bi daha göstermesin inşallah bunu unutturmasın yavrunu sana bağışlasın çoooooooook geçmiş olsun tekrar tekrar canım ama sakın kötü bi deneyimin olduğu için tedirgin olma bu herkesin başına gelebilecek türden bi kazaydı bi sınavdı ona en iyi bakacak olan kişi hala sensin annesi
canı hiçsorma dün dr da söyledim nasıl yenecem bu korkuyu diye oda aynı şeyi söyledi yaşadın çok talihsiz bir olay dedi ama birda yaşayacaksın diyede korkma dedi ama gel bana sor bide kiben çocuk esirgeme kurumunda çalıştım eğitim alarak 23tane bebeğim vardı benim 10dakikada 3bebek yıkıyordum ama kendi bebeğimde acemi oldum işte çok korkuyorum çok rabbim birda asla yaşatmasın ömrümden 10 yıl gitti yemin edrim 11gündür canım yanıyor kızımın aşıları duruyor kalça usgsi çekilecek çok işimiz var çok yorulmak istiyorum kızımla kızımı banyo yaptırırken çok acıkmıştı çok ağladı banyodan sonra emziririm diye meme vermemiştim içime oturdu inşallah tutar memeyi
evet teyzesi dr sürpriz yaptı yarın edayı veriyor bize servise almayacakmış gayet iyi dedi
maşallah melisa prensesegünaydın arkadaşlar,
biz de dün hem kontrol olduk hem aşı kızım çok ağladı topuk aşısında bile ağlamamıştı.
bu arada sadece 850gr almışızbiraz az.. gerçi doğduktan hemen sonraki gün 150gr kaybetmişti yani 1 kilo almış oluyor doktor çok güzel dedi emzirmeye devam edin dedi. ben burayla kıyasladım benim kızınm zayıf neyse sağlıklı olsunlar da en önemlisi o..maşallah sağlığı yerinde ama
Dün başka bir doktor buldum bundan sonra ona gitmeye karar verdik gibi adamın özel pediatri kliniği var çok güzel ama size bişey danışacağım hamileliğimde ben doktorun muayenehanesine gidiyodum ama hastanede çalışan bir doktorum olsaydı daha rahat ederdim testlerim ve resmi işlemlerim için falan daha kolay olurdu.ben testleri falan başka özel bir laboratuvara gidip orda yaptırıyordum şimdi kızımı da doktorun muayenehanesine götürmeyi düşünüyoruz doktor beyi çok beğendik rahat da oluyor çocukla gece gündüz ilgilenirler ama mesela dün kalça çıkıklığı filmi istedi ben kendim bu filmi çeken bir yer bulmak zorundayım şimdi de.. acaba doğum yaptığım hastaneye mi devam etseydim uff ordaki doktorlara da istediğin zaman ulaşamıyorsun cep nolarını vermiyorlar böyle bire bir ilgilenemiyorlar. sizler nasıl yapıyorsunuz hangisi bebeğim ve bizim için daha rahat ve iyi olur?
bu arada kızlar güvenli yatış yastığı amerikada yasaklanmış ben kullanıyordum kullanmayın bebeğin omirliğini, duruşunu bozabilirmiş sakın kullanmayın doktor sırtüstü yatır kafasını bir sağa bir sola belli aralıklarla çevirin dedi.yüzündeki sivilcelere hiç birşey sürme dedi sadece ılık suyla sil dedi. en az 6 ay kesinlikle güneşe çıkarma dedi. tatili sordum gölgede kalabilir aşıları tam olmadığı için denize de sokma dediısrar edince kızımın da yarı dalmaçyalı olduğunu duyunca çok az ellerini ayaklarını sokup çıkarabirsiniz dedi
allah tez zamanda kucağına almayı nasip etsin haticecimslm kızlar negüzel hepiniz bebişlerinizle ilgili konuşuyorsunuz inşallah bizde haftaya aranıza katılacaz bugün sabah dr görüştük önümüzdeki hafta içi duruma göre edayı ya servise alacaz yada taburcu edecez dedi azda olsa içime su serpti geceleri hiç uyumuyorum sürekli süt sağıyorum mama alıp verdik ama sanki ben süt götürmeyince yavrum orda aç kalacakmış gibi çok özledim bebeğimi dün görmeye gittiğimde uyku esnasında eda ben geldim dedim tebessüm etti tabiki meleklere okadar mutlu oldumki rengi simsiyahtı biraz açılmış bu beni mutlu etti besleniyor artık bide yoğun bakımın kapısında beklerken bitanede bayan vardı 25 yaşlarında bitane kızı var 2 yaşında bide kızı yoğun bakımda nezamandır burda dedim 5ay demezmi şok oldum nasıl dayanıyorsun diye doğumu zamanında olmuş ama bebeğin ciğerleri gelişmemiş makinaya bağlı yaşıyormuş makinadan çıkarınca yaşam duruyormuş ve 5aydır hiçbir değişiklik yokmuş ALLAHIM sabır ver yarabbi benim 10gün oldu bugün sanki edamı birda göremeyecem gibi kahroluyorum kadın demezmi haftada bir geliyorum uzaktayım fakirim içim acıdı ve bebek hala doğduğu kilodaymış hiç gelişmemiş ALLAHIM şifa ver yarabbi dedim ve halime gerçekten birkezdaha şükrettim en azından benim yavrum iyileşme göstermeye başladı hafta içi mutlaka buluşacaz kuzumla beterin beteri var
kapanmıştır annesi allahında izniylebizde dun eko yaptrdk dr klabnde kucuk deilkler var kmi bebkte ilerleyen zamnda kapanyr kendlğnden dedi çok bebek de olyrmş 1 ay sonraya gun werdi kapanmş mı dye bakalım dedibzmkinin gece uykuları duzene grmedi daha maşşlh szn bebişlere özendm walla kızım bak kardeşlere ne guzel uyuyorlarmş dedim kızıma
çok yakışıklı olmuş oğluşun maşallah sana kocaman
ben de seni merak ediyordum özlem,kaç gundur nerelerde acaba diye... çok şükür iyiymişsiniz sevindim... :)
hatice'nin bebişi hala hastanede canım... Allahım bir an önce şifalar versin..
ne guzel uyku duzeninden bahsetmişsiniz,bizde hala öyle bi düzen yok,gazdan uyuyamıyo kızım..Colinox diye bi ilaç kullandım,hiç etkili olmadı.. rezene de etkisiz diyebilirim.. karnına masaj ve sıcak havlu biraz rahatlatıyor...
bu arada Damlada girmiyor artık pek..huu huu damlaaa nerdesiiiiiiiiiiiin?
kızlarrr gökçeninde dediği gibi dün bütün gün dışarlardaydık giremedim nete bugünde misafir gelcek hemen bir giriyimde geçmişe bakıyım dedim annem gitti yalnız kaldık bakalım ne yapıcaz mert beyle:26::26::26::26:merhaba canım nasılsın? nil nasıl? gökçen teyzesi öpüyor onu annesini üzmesin gazını çıkarsın artık koca kız oldu:)
damlacık yok mu belki hafta sonu için biryerlere gitmişlerdir..
bizim bugün 40mızdı
40mızıda uçurduk, bıcımızıda aldık :82:
oğluşumun doğumgününü kutlamışım gibi hissediyorum
canım eğer o tedirginliği atamazsan işte o zaman bebeğine en büyük zararı verirsin, psikolojik olarak yıpranmaya devam eder kimbilir zaman içinde belki bunu saplantı haline getirir ve kızına sorunlu tedirgin evhamlı bir annelik yapmaya başlarsın ve dolayısıyla ona da zarar verirsin yani olayın zararı öyle sürer gider. Bence bunu burda bırak kızını kollarına alır almaz unut kim ne derse desin bi çocuğa en güzel annesi bakar. Sen zaten çektin çekeceğini, yenlerini ekleme bıcı bıcı yıka gene kızını sakın korkma canım benim. Ben de tüp bebk tedavisi oldum, hamilelikte kanamalarım çok oldu 9 ayda kaç kere usg ye girdim kaç doktora gittim kaç kere gece yarıları acile gittim acaba hala duruyom u diye bi bilsen. Evham adamı mahveder canım bilirim ama doğurdum hepsini bıraktım bakamıcam sanıyordum ama derhal kendimi topladım çünkü kafayı sıyırmaya doğru ilerliyordum daha doğmadan ya bişey olursa diye tasalanmaya başlamıştım okula gidip te düşerse araba çarparsaya kadar vardırdım işi. Çok şükür kendime çabuk geldim biz inançlı insanlarız Allahın dediği olur hiç korkma bu yaşanacakmış ve mutlaka kötü de olsa iyi birşeylere vesile olacaktır beterinden korumuştur böyle düşün öptüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?