hasretle yollarını bekliyorum yavrum kapı eşikliğinde ağlıyorum senbenim ciğerimi emerek büyüdün 9ay nasıl vazgeçerim senden vazgeç deme bana uyan uykudan gel annene mis kokunu cennet kokunu ver annene sensiz günler sene saatler uzun oldu bitmedi yavrum herkes sabret geçecek bitecek diyor ama geçmiyor bağırmak istiyorum son nefesime kadar hastaneye her süt getirdiğimde su bebeğin yanına git kulağına annen seni çok seviyor de diyorum dün gözlerini gözlerime dikip baktın anne beni al götür burdan dergibi içim gitti uyuyorum zaman çabuk geçsin prensesim bana gelsin diye daha sen hastalanmadan birgün önce arkadaşım 3yaşındaki oğlunu memlekete annesine göndermişti nasıl dayanıyorsun dedim ben edamdan 1 saat ayrı kalamam dedim bilemedim 1gün sonra seni
benden alacaklarını 11gün oldu annem ayrı olalı kokunu özledim acıktığın zaman nasıl yapışırdın memeye sabredemezdin açmama bekliyorum yılmıyorum eriyip bitsemde dimdik ayaktayım seni bekliyorum aşkları en masumu en güzeli en safı sadece 1gün kaldı sana kavuşmama yarın saat 12de kollarımdasın kokuna hasret bırakma beni YARABBİM yavrumu esirgeme benden
canım yaa tutamadımkendimi ağlıyorum Rabbim bir daha böle şeyler yaşatmasın çok mutlu oldum alacan evladını kollarına çok şükürrr gözün aydınnhasretle yollarını bekliyorum yavrum kapı eşikliğinde ağlıyorum senbenim ciğerimi emerek büyüdün 9ay nasıl vazgeçerim senden vazgeç deme bana uyan uykudan gel annene mis kokunu cennet kokunu ver annene sensiz günler sene saatler uzun oldu bitmedi yavrum herkes sabret geçecek bitecek diyor ama geçmiyor bağırmak istiyorum son nefesime kadar hastaneye her süt getirdiğimde su bebeğin yanına git kulağına annen seni çok seviyor de diyorum dün gözlerini gözlerime dikip baktın anne beni al götür burdan dergibi içim gitti uyuyorum zaman çabuk geçsin prensesim bana gelsin diye daha sen hastalanmadan birgün önce arkadaşım 3yaşındaki oğlunu memlekete annesine göndermişti nasıl dayanıyorsun dedim ben edamdan 1 saat ayrı kalamam dedim bilemedim 1gün sonra seni
benden alacaklarını 11gün oldu annem ayrı olalı kokunu özledim acıktığın zaman nasıl yapışırdın memeye sabredemezdin açmama bekliyorum yılmıyorum eriyip bitsemde dimdik ayaktayım seni bekliyorum aşkları en masumu en güzeli en safı sadece 1gün kaldı sana kavuşmama yarın saat 12de kollarımdasın kokuna hasret bırakma beni YARABBİM yavrumu esirgeme benden
arkadaslar slm herkese,,bende mart annesiyim,,bu gün 40 günümüz doluyo,,siz nasil kirkinizi cikardiniz,,ve bi arkadas sünnet ettirmis,ACABA O DA MI MART ANNesi,,bende simdiden istiyorum sünnet yaptirmayi,,doktorumada sordum daha erken dedi,,ebemizede sorduk tam vakti dedi,,ne yapacagimi bilmiyorum,,acep yaptirsammi?? bide gögüs derdi bende var,,ben dogru dürüst emziremedim bile,,gece gündüz sagiyorum öyle veriyorum ogluma,,ama cok zor oluyo,,bide sütümü artirmak icin cok seyler yaptim,,yemeden icmeden bisey degismedi,,ama evdeyken,ic camasirsiz duruyorum,,ve sütüm dha fazla gelmeye basladi,deneyin belki sizdede degisir,,,ayrica benim gibi pompa yapan arkadaslar var mi? sizde kac ml geliyo? benim her sagmamda toplam 100ml geliyo
aminnnnnnnnnnn canım nasıl heycanlıyım anlatamam sizlere 30yaşındayım bukadar sabırsızlanmadım
kızlar bebeğim 2 gündür kaka yapmıyor ne yapabilirim gece 1 çay kaşığı zeytinyağı verdim ama yapmadı
canım bizim kırkıncı günümüzde memleketten bir akrabamız gelmişti. ben pek bilmiyordum neler yapılacağını ama o değişik şeyler gösterdi bize :) öncelikle banyo suyunun içine kovaya 1 adet dikiş iğnesi, 1 adet altın veya gümüş ve 1 adet bozuk para atıyorsun. az birşey de zemzem suyu döküyorsun. bebeğe usulen gusül abdesti aldırıyorlar yıkarken. ağzına burnuna suyu elleriyle dokundurdular sadece. o sırada ben de banyo yaptım. öyle olması gerekiyormuş. ikimizin de banyosu bitince bebeği benim sırtıma koyup tuttular, öyle bir odadan diğerine gittik :93::93: bizde böyle yapılıyormuş kırkı. ertesi gün de gezmeye gittik babaannesine, kırkını uçurmaya. ordan ayrılırken bebeğin koynuna, daha doğrusu battaniyenin arasına yumurta ve tatlı birşeyler koydular, 1 paket çikolata gibi birşey olur. arabaya binince çıkardık tabi onları kırılmasınlar diye :) en son olarak da banyo suyuna attığın bozuk parayı sadaka olarak birine veriyorsun canım.. bizde böyle yapılıyormuş canım. hayırlı olsun kırkınız şimdiden
kızlar bebeğim 2 gündür kaka yapmıyor ne yapabilirim gece 1 çay kaşığı zeytinyağı verdim ama yapmadı
arkadaslar slm herkese,,bende mart annesiyim,,bu gün 40 günümüz doluyo,,siz nasil kirkinizi cikardiniz,,ve bi arkadas sünnet ettirmis,ACABA O DA MI MART ANNesi,,bende simdiden istiyorum sünnet yaptirmayi,,doktorumada sordum daha erken dedi,,ebemizede sorduk tam vakti dedi,,ne yapacagimi bilmiyorum,,acep yaptirsammi?? bide gögüs derdi bende var,,ben dogru dürüst emziremedim bile,,gece gündüz sagiyorum öyle veriyorum ogluma,,ama cok zor oluyo,,bide sütümü artirmak icin cok seyler yaptim,,yemeden icmeden bisey degismedi,,ama evdeyken,ic camasirsiz duruyorum,,ve sütüm dha fazla gelmeye basladi,deneyin belki sizdede degisir,,,ayrica benim gibi pompa yapan arkadaslar var mi? sizde kac ml geliyo? benim her sagmamda toplam 100ml geliyo
ben varım pompa magduresi basıdnan beri emmedi cimcimem pompayla sagıyorum ben de ama ilaveten mama da veriyorum yetişmiyor süt tek basına eskiden benim de 100 ml kadar geliyrdu simdi 60lara kadar düştü malesef ben de cok ugras verdım ama bebek emmeyince süt cogalmıyor ne yazkk ki pompayla da biyere kadar
aynen benimkide yapmıyor iki gündürhavuç suyu denedim işe yaramadı ... napcaz?
canım bana doktor yapamadığı zaman kulak çubuğuna batırıp zeytinyağını poposuna değdir demişti henüz böyle birşeye gerek kalmadı şükür yapmış değilim ama paylaşmak istedim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?