2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım okurken gözyaşlarımı tutamadım Rabbim birdaha yaşatmasın, inşallah sağlıkla evinize gelirsiniz...

canım yaa tutamadımkendimi ağlıyorum Rabbim bir daha böle şeyler yaşatmasın çok mutlu oldum alacan evladını kollarına çok şükürrr gözün aydınn

haticesu RABBIM sifa versin,,sabir et diyemicem eminim cok zordur,,oglum uyurken bile özlüyorum,,senin icinin yanmasi cok normal,,ALLAHIM güc versin sana kardesim,,cok üzüldüm inan göz yaslarimi tutamadim,,dualarimiz onunla,,INSALLAH en kisa zamanda dahada saglikli olur edamiz,,olayi annemede anlattim o da acil sifalar diliyo,,inan dualrimiz seninle,,kiyamam yavrulara,

arkadaslar slm herkese,,bende mart annesiyim,,bu gün 40 günümüz doluyo,,siz nasil kirkinizi cikardiniz,,ve bi arkadas sünnet ettirmis,ACABA O DA MI MART ANNesi,,bende simdiden istiyorum sünnet yaptirmayi,,doktorumada sordum daha erken dedi,,ebemizede sorduk tam vakti dedi,,ne yapacagimi bilmiyorum,,acep yaptirsammi?? bide gögüs derdi bende var,,ben dogru dürüst emziremedim bile,,gece gündüz sagiyorum öyle veriyorum ogluma,,ama cok zor oluyo,,bide sütümü artirmak icin cok seyler yaptim,,yemeden icmeden bisey degismedi,,ama evdeyken,ic camasirsiz duruyorum,,ve sütüm dha fazla gelmeye basladi,deneyin belki sizdede degisir,,,ayrica benim gibi pompa yapan arkadaslar var mi? sizde kac ml geliyo? benim her sagmamda toplam 100ml geliyo

canım bizim kırkıncı günümüzde memleketten bir akrabamız gelmişti. ben pek bilmiyordum neler yapılacağını ama o değişik şeyler gösterdi bize :) öncelikle banyo suyunun içine kovaya 1 adet dikiş iğnesi, 1 adet altın veya gümüş ve 1 adet bozuk para atıyorsun. az birşey de zemzem suyu döküyorsun. bebeğe usulen gusül abdesti aldırıyorlar yıkarken. ağzına burnuna suyu elleriyle dokundurdular sadece. o sırada ben de banyo yaptım. öyle olması gerekiyormuş. ikimizin de banyosu bitince bebeği benim sırtıma koyup tuttular, öyle bir odadan diğerine gittik :93::93: bizde böyle yapılıyormuş kırkı. ertesi gün de gezmeye gittik babaannesine, kırkını uçurmaya. ordan ayrılırken bebeğin koynuna, daha doğrusu battaniyenin arasına yumurta ve tatlı birşeyler koydular, 1 paket çikolata gibi birşey olur. arabaya binince çıkardık tabi onları kırılmasınlar diye :) en son olarak da banyo suyuna attığın bozuk parayı sadaka olarak birine veriyorsun canım.. bizde böyle yapılıyormuş canım. hayırlı olsun kırkınız şimdiden

selam kızlar bugün yorucu geçiyor aslında oğlan yormuyor ama moralim bozuk eskidende olan birşey artık daha çok oluyor.

bugünlerde cok mu gazı var anlamadım cok ıkınıyor
,gaz ilacı vermeme ragmen uykudan sancılı uyanıp , sonrada arnırken bile az emiyor(

Fikri olan var mı ? Sizin bebeklerde de oluyor mu?

hatice canımmmmm inan öyle sevindimki anlatamam sana. Allahım bi daha hiiç ayırmasın sizi. başka dert acı göstermesin canım. canım bi kere bişey yaşadın ama yine sen yıkayacaksın edamızı sen annesisin ve çoook güçlü bi annesin. yine memene yapışacak yine şikayet edeceksin. sen annesin bunları unutup kaldığın yerden devam edeceksin. sizi çoook seviyoruzzz

aminnnnnnnnnnn canım nasıl heycanlıyım anlatamam sizlere 30yaşındayım bukadar sabırsızlanmadım

haticesu bitti en sonunda artık uykusuz her gece , ve meme yaralarına hazırlan:))))
Allah sağlık sıhhat versin!! Hem Eda hanımefendiye hemde bizim miniklere!!

kızlar bebeğim 2 gündür kaka yapmıyor ne yapabilirim gece 1 çay kaşığı zeytinyağı verdim ama yapmadı

Son düzenleme:

saolasin canim,,zemzem suyu yok,,senin anlattiklarini annemde anlatti,,bi kismi tuttu annem bana cok uzakta oturuyo,oy üzden yalniz cikarmam gerekecek,,annem 40 bugday da koncak dedi,,para tas,cogu tutuyo,aksama dogru yaptiracaz babasiyla

Doğum sonrasında oluşan çatlaklar bayanların en büyük sorunlarından birisidir. Güzellik uzmanı Suna Dumankaya bu çatlak sorunlarını yaşamamak için hamile kalmadan önce önlem alınması gerektiğini söylüyor. Cildinizi birazda olsa toparlamak için ilk adım banyoda kese yapmanız gerekiyor.

Bitkisel tedavi olarak ise şu yöntemi uygulayabilirsiniz. Geceden bir adet ayvanın çekirdeklerinin üstüne 1 ölçüden fazla kaynar su koyup sabaha kadar bekletin ve sabah süzün.

Süzdükten sonra içine 1 adet hindistancevizinin suyunu koyun ve karıştırın. Hazırladığınız bu karışımı cam kavanozda saklayarak hergün karın bölgenize masaj yaparak yedirin.Bu sayede doğum sonrası oluşan çatlaklardan kurtulacaksınız. Kadınca Zayıflama - zayıflama, diyet, kilo verme, kadın, sağlık güzellik, makyaj, moda, çocuk, sağlık

denemekte fayda var

kızlar bebeğim 2 gündür kaka yapmıyor ne yapabilirim gece 1 çay kaşığı zeytinyağı verdim ama yapmadı

canım bana doktor yapamadığı zaman kulak çubuğuna batırıp zeytinyağını poposuna değdir demişti henüz böyle birşeye gerek kalmadı şükür yapmış değilim ama paylaşmak istedim canım

Selammmmmmmm

Ne yapıyorsunuz nasılsınız bebişleriniz nasıl..Artık hiç gelemeiyorum buraya benim huysuz oğluşum durmuyor bütün gün onunla uğraşıyorum..Uyku die bişey yok gündüzleri hiç iş yapamıyorum ne yapacağım böyle bilmiyorum yaff Rabbim yardımcımız olsun inş.

ben varım pompa magduresi basıdnan beri emmedi cimcimem pompayla sagıyorum ben de ama ilaveten mama da veriyorum yetişmiyor süt tek basına eskiden benim de 100 ml kadar geliyrdu simdi 60lara kadar düştü malesef ben de cok ugras verdım ama bebek emmeyince süt cogalmıyor ne yazkk ki pompayla da biyere kadar

benimde tam tersi,,ilk zamanlar 60 ml geliyodu,,simdi cogaldi biraz,,bende gün 1 yada 2 kez mama vermek zorunda kaliyom ;/ arkadasim sana tavsiyem,,10dk pompa yap,sonra 10dk bekle,sonra yine 10 dk pompa yap,daha fazla sütün geliyo,,tabi masaj yapmayida ihmal etme! benim ne eksik ne fazla hep 100ml,,bazende 120,130ml,,,simdi geceleri 1 kere pompa yapiyom,sabah kalkip yaptigimda 200 ml geldi ,,bende sasirdim,,2 gündür geceleri 1 kez yapiyom,,bide her 3 yada 4 saatte bi pompa yapiyom,,cok zor geliyo ama mecbur,,vicdanim el vermiyo birakmaya ;/ benim sütüm dogumdan sonra hemen gelmedi,1 hafta bekledik nerdeyse,,ebem akupunktur yapti gögüslerime,,bide güzel bi masaj yapti,,tabi canim yandi ama sütümde geldi,,,40 gündür pompa yapiyom,,zor ama sonuna kadar dayancam

ben geldim kızlar üzerimden tır geçti sankimisafir geldi gitti fazla oturmadılar sağolsun 1.5saat oturup kalktılar huysuz oğlum hiç durmadı en sonunda havada çok güzeldi arabasıyla gezindik apt.girdik başladı ağlamaya nerden anlar anlamamki daha şimdiden parmaklarında oynatıyıorlar vallahi

aynen benimkide yapmıyor iki gündür havuç suyu denedim işe yaramadı ... napcaz?

kıslar popoyu uyarmak iyi değil yapmayın lütfen
birde bebeğin 3 gün kaka yapmaması normalmiş benimkide bugün 3. gündü çok şükür yaptı dün akçam ve sabah zeytinyağı içirdim bugün kakası sırtına kadar çıktıı 3 günün acısını çıkardı bebeği sırt üstü yatırıp göbek deliğine zeytinyağı koyun kıslar nasıl çekiyo içine hiç bi zaraı olmuyo aksie çok faydası oluyor
birde bi kaç kaşık rezene verebilirsinzz

slm kızlar ya bişey soracamm bu kullanılan gaz ilaçları varya tembellik yaparmı yani bebekler o ilacı almadan çıkartamazlarmı gazını
hani kabızlıkta kullanılan ilaçlar tembellik yapıyorya bunlar içinde geçerlimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…