evet teyzesi dr sürpriz yaptı yarın edayı veriyor bize servise almayacakmış gayet iyi dedi
selam kızlar bugün yorucu geçiyor aslında oğlan yormuyor ama moralim bozuk eskidende olan birşey artık daha çok oluyor.
bugünlerde cok mu gazı var anlamadım cok ıkınıyor
,gaz ilacı vermeme ragmen uykudan sancılı uyanıp , sonrada arnırken bile az emiyor(
Fikri olan var mı ? Sizin bebeklerde de oluyor mu?
doktorun verdikleri hiçbir işe yaramadı lansinoh kullanıyorum ama hala geçmedi doğumdan beri zeytinyağını deneyeyim ped kullanıyor musunuz siz
benimde tam tersi,,ilk zamanlar 60 ml geliyodu,,simdi cogaldi biraz,,bende gün 1 yada 2 kez mama vermek zorunda kaliyom ;/ arkadasim sana tavsiyem,,10dk pompa yap,sonra 10dk bekle,sonra yine 10 dk pompa yap,daha fazla sütün geliyo,,tabi masaj yapmayida ihmal etme! benim ne eksik ne fazla hep 100ml,,bazende 120,130ml,,,simdi geceleri 1 kere pompa yapiyom,sabah kalkip yaptigimda 200 ml geldi ,,bende sasirdim,,2 gündür geceleri 1 kez yapiyom,,bide her 3 yada 4 saatte bi pompa yapiyom,,cok zor geliyo ama mecbur,,vicdanim el vermiyo birakmaya ;/ benim sütüm dogumdan sonra hemen gelmedi,1 hafta bekledik nerdeyse,,ebem akupunktur yapti gögüslerime,,bide güzel bi masaj yapti,,tabi canim yandi ama sütümde geldi,,,40 gündür pompa yapiyom,,zor ama sonuna kadar dayancam
benim kızımda çok emyiodu yapışık ikiz gibiydik ve göğüs uçlarım yaradan düştü arttık emiyo emiyo derken 2 gündür zor tutmaya başladı zorla ağzına tıkıyorum sonra emiyo ama alırken zor alıyo saldırmıyo eskisi gibi acaba tok olduğundan mı yoksa nazar mı değdirdim diye üzülüyorum göğüs uçlarım yara olunca ağlayarak emzirdim annem yeter dayanamıyorum diyodum çok üzülüyorum inşallah mememi bırakmaz emiyo gerçi ama...
brakmaz canm o ilk zmanki halleri gecmiştr bi ara çok saldryrlar öle memeye..benm ilk agzna aldgnda bi acyr goğsum delryrm o an sonra bir iki çeknce gecyr acsı...sznklerde braz emdkten sonra uyuyaklyr mu goğsnzde kızlar ben surekli uyaryrm bir iki çekmeye dewam edyr öle..ama goğsmu çekncede brakmyr
benim kızımda 2 gündür kakasını yapamıyor ıkınıyor ağlıyor ama bişe yok birde biz geçen hafta aşılarını yaptıramadık yarına kaldı verem sadece pazartesi günleri yapılıyormuş verem savaşta napıcaz biz bi de üstüne aşıların huysuzluğu eklenicek ateş vs. annemde yok yarın eşimde gececi mahvoldum ben
slm canım sünneti biz ettirdik bizim drumuz tam zamanı demişti gerçi oğluşumun pipisinin ucu epey kapalıydı sünnet derisini geriye çekemiyorduk o nedenle gerekliydi ama bizden sonra 2 günlük bir bebeği sünnet ettirdiler artık çoğu kimse erkenden sünnet ettiriyo valla biz sadece 5 saat kadar huzursuzluğunu çektik sonrasında bezini bağladık rahattık..tavsiye ederim..ama çocuk cerrahında olması önemliymiş çok şükür bizim dr Türkiyenin ilk çocuk cerrahlarından işinin ehli biriydi..hiç bir sorun yaşamadık sonrasında da...arkadaslar slm herkese,,bende mart annesiyim,,bu gün 40 günümüz doluyo,,siz nasil kirkinizi cikardiniz,,ve bi arkadas sünnet ettirmis,ACABA O DA MI MART ANNesi,,bende simdiden istiyorum sünnet yaptirmayi,,doktorumada sordum daha erken dedi,,ebemizede sorduk tam vakti dedi,,ne yapacagimi bilmiyorum,,acep yaptirsammi?? bide gögüs derdi bende var,,ben dogru dürüst emziremedim bile,,gece gündüz sagiyorum öyle veriyorum ogluma,,ama cok zor oluyo,,bide sütümü artirmak icin cok seyler yaptim,,yemeden icmeden bisey degismedi,,ama evdeyken,ic camasirsiz duruyorum,,ve sütüm dha fazla gelmeye basladi,deneyin belki sizdede degisir,,,ayrica benim gibi pompa yapan arkadaslar var mi? sizde kac ml geliyo? benim her sagmamda toplam 100ml geliyo
aynen damlacım bizde ne zaman asansöre binsek uyuyo arabada uyuyo ama kapıyı açıp içeri girince başlıyo ağlamaya..ben geldim kızlar üzerimden tır geçti sankimisafir geldi gitti fazla oturmadılar sağolsun 1.5saat oturup kalktılar huysuz oğlum hiç durmadı en sonunda havada çok güzeldi arabasıyla gezindik apt.girdik başladı ağlamaya nerden anlar anlamamki daha şimdiden parmaklarında oynatıyıorlar vallahi
Merhaba ben Masal Defne..
Yaramaz ama bir o kadar da sevimli bir kızım. Bazen kızdırsam da, annemi çok seviyorum. Şimdi size bir kaç pozumu göstereceğim. Nasıl, güzel çıkmış mıyım?
Eki Görüntüle 187879 Eki Görüntüle 187880 Eki Görüntüle 187881
canm bende başlarda pompa yapyrdm almadı benm kız özellkle geceleri zor olyr brde hazrda sut yoksa o aglyr ben sagyrdm ama şimdi aldı emmyr artık ins sennkide tutar yakn zamnda ben internette okmştm bayann biri 20 ay bu şeklde sutunu wermiş sagarak coçuğuna , demmekki dedkleri gbi azalmayadabiliyormş sagmakla...bebişler doysnda öenmli olan bu ha memedn emmiş ha biberondan çekmiş canımm
Merhaba ben Masal Defne..
Yaramaz ama bir o kadar da sevimli bir kızım. Bazen kızdırsam da, annemi çok seviyorum. Şimdi size bir kaç pozumu göstereceğim. Nasıl, güzel çıkmış mıyım?
Eki Görüntüle 187879 Eki Görüntüle 187880 Eki Görüntüle 187881
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?