2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canm aynsı bndede olyr uykuusndan uyanyr bu gaz yuzunden napcaz blmyrm her yolu denyrm :86:

doktorun verdikleri hiçbir işe yaramadı lansinoh kullanıyorum ama hala geçmedi doğumdan beri zeytinyağını deneyeyim ped kullanıyor musunuz siz

canım ben göğüs pedini bırakıp aventin göğüs kalkanlarını aldım inan 4 5 günde farketti..pedler göğüs uçlarını iyice acıtıyomuş..göğüs kalkanları süper hem fazla sütleri toplayıp buzdolabına atıyorum sonra kaşıkla veriyorum sağmama gerek kalmıyo...çok çektim az buz yara değildi göğüs uçlarım düştü resmen benim kabuk bağladı görüntü berbat...ona raağmen ii geldi..her emzirmeden sonra lansinoh yada zeytinyağı boca ediyorum yarıkların üstüne..ilk başta acıyo biraz ama sonra geçiyo..buna da razı oldum ağlayarak emziriyodum

Gaz için Om-x şuruba başladık,biraz daha işe yaradı.İsterseniz deneyin,bu da zinco gibi bitkisel.Bir de karnına ve topuğuna adaçayı yağı(elma yağı diye de geçer)sürün.İnşallah işe yarar.Ben rezene çayı da verdim işe yaramadı.Kendim gene sürekli rezene içiyorum.Günde 2 bardak.Bir de ıhlamur çayı iyi dediler,ama ben denemedim.Allah bebeklerimize şifa versin,gaz çok büyük bir dertmiş gerçekten.

canm bende başlarda pompa yapyrdm almadı benm kız özellkle geceleri zor olyr brde hazrda sut yoksa o aglyr ben sagyrdm ama şimdi aldı emmyr artık ins sennkide tutar yakn zamnda ben internette okmştm bayann biri 20 ay bu şeklde sutunu wermiş sagarak coçuğuna , demmekki dedkleri gbi azalmayadabiliyormş sagmakla...bebişler doysnda öenmli olan bu ha memedn emmiş ha biberondan çekmiş canımm

benim kızımda çok emyiodu yapışık ikiz gibiydik ve göğüs uçlarım yaradan düştü arttık emiyo emiyo derken 2 gündür zor tutmaya başladı zorla ağzına tıkıyorum sonra emiyo ama alırken zor alıyo saldırmıyo eskisi gibi acaba tok olduğundan mı yoksa nazar mı değdirdim diye üzülüyorum göğüs uçlarım yara olunca ağlayarak emzirdim annem yeter dayanamıyorum diyodum çok üzülüyorum inşallah mememi bırakmaz emiyo gerçi ama...

brakmaz canm o ilk zmanki halleri gecmiştr bi ara çok saldryrlar öle memeye..benm ilk agzna aldgnda bi acyr goğsum delryrm o an sonra bir iki çeknce gecyr acsı...sznklerde braz emdkten sonra uyuyaklyr mu goğsnzde kızlar ben surekli uyaryrm bir iki çekmeye dewam edyr öle..ama goğsmu çekncede brakmyr

benimki zaten memede uyuyo canım bu arada gaz için bişeyler yazdım sana ama nisan annelerinebilmem faydası olur mu ama..

benim kızımda 2 gündür kakasını yapamıyor ıkınıyor ağlıyor ama bişe yok birde biz geçen hafta aşılarını yaptıramadık yarına kaldı verem sadece pazartesi günleri yapılıyormuş verem savaşta napıcaz biz bi de üstüne aşıların huysuzluğu eklenicek ateş vs. annemde yok yarın eşimde gececi mahvoldum ben

canm benm yaa ....benm annmede gtti kaldım öle yapayalnz zorlndm eşim tekrar cagrdı anne braz daha gel dye gecelri zorlyr benm bebeiş beni ..canım kaka konuusnda bi kaç gune kadr normal dyrlar bekle braz olmadı dr a gdersn bebiş çok rahatsz olrsa

slm canım sünneti biz ettirdik bizim drumuz tam zamanı demişti gerçi oğluşumun pipisinin ucu epey kapalıydı sünnet derisini geriye çekemiyorduk o nedenle gerekliydi ama bizden sonra 2 günlük bir bebeği sünnet ettirdiler artık çoğu kimse erkenden sünnet ettiriyo valla biz sadece 5 saat kadar huzursuzluğunu çektik sonrasında bezini bağladık rahattık..tavsiye ederim..ama çocuk cerrahında olması önemliymiş çok şükür bizim dr Türkiyenin ilk çocuk cerrahlarından işinin ehli biriydi..hiç bir sorun yaşamadık sonrasında da...
aynen damlacım bizde ne zaman asansöre binsek uyuyo arabada uyuyo ama kapıyı açıp içeri girince başlıyo ağlamaya..

HATİCE canım öyle mutlu oldum ki anlatamam çok şükür eda bebek iyileşmiş..Rabbim nazarlardan ve her türlü kötülüklerden korusun bebişlerimizi...inan aklımdan biran olsun çıkmadın oğlumun pipisinin yarasına baktıkça kötü oluyordum ve her defasında Rabbim hastanede yatan bebişlere acil şifa annelerine de bol bol sabıır ver diye hep dua ettim...Allah başka sıkıntı dert vermesin inşallah artık eda bebişi sadece gelin ederken ağlarsın

Merhaba ben Masal Defne..
Yaramaz ama bir o kadar da sevimli bir kızım. Bazen kızdırsam da, annemi çok seviyorum. Şimdi size bir kaç pozumu göstereceğim. Nasıl, güzel çıkmış mıyım?

Son düzenleme:
denizcim özelden msj atamiyomusum,,cok sacma,, bende burda yazayim

canim benim saolasin,,ne bilim bi iyi diyolar bi kötü,,bizim doktorumuzda daha cok erken yaptirmayin dedi,,ebemizde yaptir dedi,,ben yurt disinda yasiyorum,,ebemiz alman ve böyle seyleri arastiriyomus,,sünnetin saglikli oldugunu söyledi,,ilerde idrari daha cabuk iltihap yapar simdi yaptirirsan iltihap kapma riski olmaz dedi,,doktorumuzda türk,,cok iyi doktorumuz,,, simdilk bekleyim dedigin gibi,,acelemiz yok,, 1yasinda falan yaptirsak sakincasi yok demi,,

canim tutmada sorun yok,,yavrum ne versem aliyo MASALLAH,,sorun bende,,cok canim yaniyo,,inan doguma dayandim ama buna dayanamiyom ;/ süt azalmiyo,,hep ayni bende,,burda okudum,,bide su aventin gögüs kalkanini denicem belki iyi gelir,,

Merhaba

Benim oglumda da kaka yapamama sorunu basladi. Kabiz degil ama yapamiyor
Dun kakasini yapamadigi 3. Gun olunca dr'a gittik (3gun olursa getir burda yaptiririz dedi)
Onceside evde gliserin fitil uygula demisti, denedim uygulayamadim cok agladi
Neyse 3 gun olunca dun dr'a gittim orada incecik bi hortumla serum fizyolojik uyguladilar
Nasil nasil yapti kakasini, ama kabiz gibi degil gayet yumusak
Dr gazli bebeklerin ortak sorunu dedi..
Fakat bunun tehlikeli bi yani varmis ona dikkat et dedi
Fazla ikinip yapamamaktan barsak dugumlenmesi riski dogabilir dedi
Allah korusun
Bugun yalnizca bi kez yapabildi, normalde her emdikten sonra yapardi
Aksamustu cok ugrasti yapamadi cok uzuldum ya
Kipkirmizi oluyor..

Biz normalde gazl icin om-x kullaniyorduk
Dr bunu degistoirdi, zinco ve colinox'a basladik
Ve rezene veriyorum yarim cay bardagi kadar

Bu arada sunnet konusu gecmis, benim iki oglum var
İlkini 9 aylikken sunnet ettirdik, bebegi 2 gunlukken
Doktorlar ya 1 yasina kadar yada 7 yasindan sonra oneriyolar
1-7 arasi psikolojik olarak etkilenebiliyorlarmis
O nedenle bence ne kadar erken olursa o kadar iyi
Cunku oglum 9 aylikken narkozla sunnet oldu
İkincisi ise 2 gunlukken oldugunda hic uyusturmadan agrisiz yaptilar
Ve gobegi dusmeden pipisi iyilesmisti bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…