hasretle yollarını bekliyorum yavrum kapı eşikliğinde ağlıyorum senbenim ciğerimi emerek büyüdün 9ay nasıl vazgeçerim senden vazgeç deme bana uyan uykudan gel annene mis kokunu cennet kokunu ver annene sensiz günler sene saatler uzun oldu bitmedi yavrum herkes sabret geçecek bitecek diyor ama geçmiyor bağırmak istiyorum son nefesime kadar hastaneye her süt getirdiğimde su bebeğin yanına git kulağına annen seni çok seviyor de diyorum dün gözlerini gözlerime dikip baktın anne beni al götür burdan dergibi içim gitti uyuyorum zaman çabuk geçsin prensesim bana gelsin diye daha sen hastalanmadan birgün önce arkadaşım 3yaşındaki oğlunu memlekete annesine göndermişti nasıl dayanıyorsun dedim ben edamdan 1 saat ayrı kalamam dedim bilemedim 1gün sonra seni
benden alacaklarını 11gün oldu annem ayrı olalı kokunu özledim acıktığın zaman nasıl yapışırdın memeye sabredemezdin açmama bekliyorum yılmıyorum eriyip bitsemde dimdik ayaktayım seni bekliyorum aşkları en masumu en güzeli en safı sadece 1gün kaldı sana kavuşmama yarın saat 12de kollarımdasın kokuna hasret bırakma beni YARABBİM yavrumu esirgeme benden
Merhaba ben Masal Defne..
Yaramaz ama bir o kadar da sevimli bir kızım. Bazen kızdırsam da, annemi çok seviyorum. Şimdi size bir kaç pozumu göstereceğim. Nasıl, güzel çıkmış mıyım?
Eki Görüntüle 187879 Eki Görüntüle 187880 Eki Görüntüle 187881
saolasin canim,,zemzem suyu yok,,senin anlattiklarini annemde anlatti,,bi kismi tuttuannem bana cok uzakta oturuyo,oy üzden yalniz cikarmam gerekecek,,annem 40 bugday da koncak dedi,,para tas,cogu tutuyo,aksama dogru yaptiracaz babasiyla
kızlar ya benim kızım sanki biraz fazla uyuyo. hiç saat hesabı yapmadım ama sanki sürekli uyuyor gibi. ne zaman oyun oynıcam, ne zaman sohbet edicem onunla? anormal bir durum mu var acaba diye düşünmeye başladım artık o derece çok uyuyor.. var mı bu sorunu yaşayan acaba?
evet teyzesi dr sürpriz yaptı yarın edayı veriyor bize servise almayacakmış gayet iyi dedi
ya bu havalar da ne zaman ısınacak çocuğa bebek arabası aldık öyle yatıyor odada boş boş ben sokaklarda gezmek istiyem artıkın
kızlar ya benim kızım sanki biraz fazla uyuyo. hiç saat hesabı yapmadım ama sanki sürekli uyuyor gibi. ne zaman oyun oynıcam, ne zaman sohbet edicem onunla? anormal bir durum mu var acaba diye düşünmeye başladım artık o derece çok uyuyor.. var mı bu sorunu yaşayan acaba?
Merhaba ben Masal Defne..
Yaramaz ama bir o kadar da sevimli bir kızım. Bazen kızdırsam da, annemi çok seviyorum. Şimdi size bir kaç pozumu göstereceğim. Nasıl, güzel çıkmış mıyım?
Eki Görüntüle 187879 Eki Görüntüle 187880 Eki Görüntüle 187881
oğlumu tebrik ediyorum doğduğundan beri en huysuz günü pöffffffffffffffffff
bizde edelim ozaman..bizimde dün en huysuz gün ve gecemizdi..
canım bana doktor yapamadığı zaman kulak çubuğuna batırıp zeytinyağını poposuna değdir demişti henüz böyle birşeye gerek kalmadı şükür yapmış değilim ama paylaşmak istedim canım
kıslar popoyu uyarmak iyi değil yapmayın lütfen
birde bebeğin 3 gün kaka yapmaması normalmiş benimkide bugün 3. gündü çok şükür yaptı dün akçam ve sabah zeytinyağı içirdim bugün kakası sırtına kadar çıktıı 3 günün acısını çıkardı bebeği sırt üstü yatırıp göbek deliğine zeytinyağı koyun kıslar nasıl çekiyo içine hiç bi zaraı olmuyo aksie çok faydası oluyor
birde bi kaç kaşık rezene verebilirsinzz
slm kızlar ya bişey soracamm bu kullanılan gaz ilaçları varya tembellik yaparmı yani bebekler o ilacı almadan çıkartamazlarmı gazını
hani kabızlıkta kullanılan ilaçlar tembellik yapıyorya bunlar içinde geçerlimi
Gaz için Om-x şuruba başladık,biraz daha işe yaradı.İsterseniz deneyin,bu da zinco gibi bitkisel.Bir de karnına ve topuğuna adaçayı yağı(elma yağı diye de geçer)sürün.İnşallah işe yarar.Ben rezene çayı da verdim işe yaramadı.Kendim gene sürekli rezene içiyorum.Günde 2 bardak.Bir de ıhlamur çayı iyi dediler,ama ben denemedim.Allah bebeklerimize şifa versin,gaz çok büyük bir dertmiş gerçekten.
sağol çiğdemcim işimiz var şu 3ayı bi atlatsak rahatlıcaz herhalde bende kırkını bekledim şimdi 3 ayı sonrada 6ayı beklemiyimde:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?