2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gözünydın arkadaşım Allah bir daha böyle bir hasret yaşatmasın evladını sana bağışlasın ....

arkadaslar ayiptir sormasi ama,
tuvalete gidipte agrisi olan var mi?
2haftadir nerdeyse cekiyorum,,arastirmalarima göre hemoroid mis galiba
ne yapmam lazim persembe doktora gidecem,,ya cok kötü bisey,,
genelde normal dogumdan sonra oluyomus,,dogumum cok iyi gecti cok sükür,,kötü yanlarida sanirim bu oluyomus ;((((

saolasin canim,,zemzem suyu yok,,senin anlattiklarini annemde anlatti,,bi kismi tuttu annem bana cok uzakta oturuyo,oy üzden yalniz cikarmam gerekecek,,annem 40 bugday da koncak dedi,,para tas,cogu tutuyo,aksama dogru yaptiracaz babasiyla

hayırlı olsun canım. kızların 2 eksik olurmuş aslında, 38 günlükken yapılırmış. annem kızların 2 günü çalınır demişti. sebebini bilmiyordu. ben de kızımın hiçbirşeyi eksik olmasın 40 olunca yapıcam dedim :) öyle de yaptık. akrabamız açıkladı ama sebebini. daha önceden bilseydim ben de 38 de yapardım kırkını. 2 günü çalınırmış ki, çalımlı kız olsun diye :) çalımsız olcak benim kız bu durumda :)

kızlar ya benim kızım sanki biraz fazla uyuyo. hiç saat hesabı yapmadım ama sanki sürekli uyuyor gibi. ne zaman oyun oynıcam, ne zaman sohbet edicem onunla? anormal bir durum mu var acaba diye düşünmeye başladım artık o derece çok uyuyor.. var mı bu sorunu yaşayan acaba?

yok canim anormal degil,benim oglanda hep uyuyo MASALLAH diyelim,,uyuyupta büyücekler,,bizimkisi 2 gündür iyi uyuyo,annesini rahat birakiyo,,sütünü iciyo,gazini cikariyoz,hemen uyuyo,,MASALLAH oglusuma...bu arada 40 isimiz bitti,,ya ben öyle tas mas bisey koymadim,,nette de arastirdim,esimde arastirdi,,hatta diyaneti aradik ama kapaliymis,,dinde böyle bisey gecmiyomus,,aksine günaha giriliyomus,batil inans deniliyo,,bende normal bi boy abdesti aldim,,Yigit Kerimimide yikadim,,o kadar,anneme desem kiyamet koparir olurmu öyle sey diye,,bende söylemicem

evet teyzesi dr sürpriz yaptı yarın edayı veriyor bize servise almayacakmış gayet iyi dedi

oh çok şükür çok sevindim canım.allah birdaha yaşatmasın

ya bu havalar da ne zaman ısınacak çocuğa bebek arabası aldık öyle yatıyor odada boş boş ben sokaklarda gezmek istiyem artıkın

aynennnrüzgar'da sıkıldı" anne denizi arabama koyup çıksak ya dışarı,ben ittiririm" diyor...bahar gelmedi,direk yaza geçicez

:84:canım maşallah de,bizim gb uykusuz anneleri okuyorsun işte,zombi gb geziyoruz.sarılık uyuturmuş yoksa eğer problem yok demektir

arkadaslar meme uclarim basta benum de kotuydu, sonra cozumu buldum: 1ayvanin cekirdeklerini 1 fincan suda beklettim ertedi gun buna biraz zeytinyagi damlattim, o gun surekli degil ama memeleri dinlendirmek amacli biraz mamayla idareettim, 1-2 gunde duzeldim,sizede tavsiye ederim

hmmm deneyeyim canım teşekkür ederim

sanmıyorum canım bağırsaklar düzene girmediği için ve çıkarmayı bilmedikleri için böyleler :)bağırsaklar düzelince kendi kendilerine çıkarırlar bence

ben om-x in ikinci şişesine geçtim işe yaramadı şimdi biogaia kullanıyorum.bakalım etkili olacak mı?

sağol çiğdemcim işimiz var şu 3ayı bi atlatsak rahatlıcaz herhalde bende kırkını bekledim şimdi 3 ayı sonrada 6ayı beklemiyimde:26::26::26:

canım aynen ben de öyle diyorum 40 geçti olmadı 3 ay diyolar bakalım
bu arada annen gitmiş alışırsın inşallah canım.gerçi pek alışılmıyo ben her gün harap ve bitap düşüyorum :)her gün bi önceki günü arar olduk biz.önce hep kucakta geziriyorum diye şikayet ediyodum şimdi kucakta da uyumuyo artık,önce geceleri az uyusa da yerine koyuyodum şimdi assslaaa sırt üstü yatmıyo yani ben şikayetçi oldukça durum kötüleşiyo,iyisi mi sen şikayet etme :)
Allah yardımcın olsun

3-4 gün önce gece daldığım 5 dakikalık uykudan aniden sıçrayıp eşime " bebeği yerine koyalım mı" soruma aldığım manasız bakışlar eşliğinde "yerinde zaten "cevabı şuurumu kaybettiğimin göstergesidir artık

günadın kızlar anne sütünü saklamak için ne kullanıyorsunuz tavsıyelerınıze ıhtıyacım var,ben nuk'un kaplarını almıştım 3 adet vardı içinde onları gunluk kullanıyorum ama şimdi dondurucuda uzun süre saklamak için ne kullanmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…