günadın kızlar anne sütünü saklamak için ne kullanıyorsunuz tavsıyelerınıze ıhtıyacım var,ben nuk'un kaplarını almıştım 3 adet vardı içinde onları gunluk kullanıyorum ama şimdi dondurucuda uzun süre saklamak için ne kullanmalıyım
Süt saklama poşetleri var bildiğim kadarıyla..tek kullanımlık oluyorlar..
günadın kızlar anne sütünü saklamak için ne kullanıyorsunuz tavsıyelerınıze ıhtıyacım var,ben nuk'un kaplarını almıştım 3 adet vardı içinde onları gunluk kullanıyorum ama şimdi dondurucuda uzun süre saklamak için ne kullanmalıyım
bende bılıyorum yanı gordum canım ama acaba kullanışlımı aklımda sorular var mesela sağdıktan sonra biberondan poşetlere boşaltmak falan kolaymı kullanan arkadaşlardan bılgı almak ıstıyorum
kızlar ya benim kızım sanki biraz fazla uyuyo. hiç saat hesabı yapmadım ama sanki sürekli uyuyor gibi. ne zaman oyun oynıcam, ne zaman sohbet edicem onunla? anormal bir durum mu var acaba diye düşünmeye başladım artık o derece çok uyuyor.. var mı bu sorunu yaşayan acaba?
kızlar az önce resmen ölüm tehlikesi atlattık. kalbim nasıl küt küt atıyor hala. cezveye 2 tane emzik koydum kaynatmak için. ocakta unutmusum yarım saat sonra bı yanık kokusu geldı kostum mutfaga cezve alev almıstı ocak hala yanıyordu. ama öyle az bir alev değil davlumbaza kadar. ocagı sondurdum. her taraf dumandı ve pşlastık kokuyodu. surahıden su doktum sonsun dıye allahtan bayag uzak duruyodum su dokerken alev bır buyudu su dokunce resmen patlar gibi tavana kadar cıktı alev ve hemen söndü. korkudan öldüm resmen ya. evde de bebeğim ve ben yalnızdık ustelık... of uykusuzluk dalgınlık yapıyor cok dıkkatlı olmak lazım cok
kızlar az önce resmen ölüm tehlikesi atlattık. kalbim nasıl küt küt atıyor hala. cezveye 2 tane emzik koydum kaynatmak için. ocakta unutmusum yarım saat sonra bı yanık kokusu geldı kostum mutfaga cezve alev almıstı ocak hala yanıyordu. ama öyle az bir alev değil davlumbaza kadar. ocagı sondurdum. her taraf dumandı ve pşlastık kokuyodu. surahıden su doktum sonsun dıye allahtan bayag uzak duruyodum su dokerken alev bır buyudu su dokunce resmen patlar gibi tavana kadar cıktı alev ve hemen söndü. korkudan öldüm resmen ya. evde de bebeğim ve ben yalnızdık ustelık... of uykusuzluk dalgınlık yapıyor cok dıkkatlı olmak lazım cok
günaydın,
canım benim kızım da maşallah doğduğundan beri çok uyuyorgündüzleri uyumuyordu bu hafta sonu hep uyudu. maşallah uyumaları iyi büyürler inşallah. doktor iyi dedi endişenmeye gerek yokmuş.
Uyanıkken nasıl zaman geçiriyorsunuz???.
Biz oyun halısının üzerinde oyun oynuyoruz ama sıkılıyor dönencesi var onu çalıştırıyorum klasik müzik dinletiyorum ama hemen uyumak istiyor masal okuyorum sesimi duyunca ağlıyor kucağıma gelmek istiyor kucağıma alınca da uyuyakalıyor. nasıl birlikte vakit geçirebiliriz hiç bilmiyorum ben de gündüzleri birlikte bişeyler yapmak istiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar..
selaaam kızlar bende bugun zombi gbi dolaşanlardanım
kızım 2 saate bir uyandı sznkler nasıl 3 4 saat uyuyor ya
bi yöntemi warsa paylaşın yaa
yat klak yat kalk sersemledm bide
uykusunda surekli sesler çıkaryr bzmki sznkler nasıl
sessz mı uyuyrlar yoksa bzmki mi bi böle kukreyen ayol
annem gtmişti 1 hafta önce geri çagrdı eşim ayten zorlanyr
bbek bra<z< daha toparlansn anne 1 2 hafta kadr kla dye
4 gun kaldı 40ımızın çıkmasna hesery o gun tamman degsecek mi acaba
Bizimkiside ilk günlerde fazla uyumuyordu.Meğer doymuyormuş.Kilo alması nasıl?Belki acıkıyordur.Uykuya tam dalmadığı zaman çok kıpırdıyor.Bazen de çok kıpırdıyor.Sanırım rüya falan görüyor
günaydın hanımlar, dün akşam bebeğim iki gün aradan sonra kakasını yaptı.. onuda babası uzun süre karnını ovalamasından sonra yaptı ama normal yaptığının yarısı kadardı... kızım doymuyomu diye düşünmeye başladım :26: sizce doymadığı içinmi az yaptı?
günaydın hanımlar, dün akşam bebeğim iki gün aradan sonra kakasını yaptı.. onuda babası uzun süre karnını ovalamasından sonra yaptı ama normal yaptığının yarısı kadardı... kızım doymuyomu diye düşünmeye başladım :26: sizce doymadığı içinmi az yaptı?
aaaaaaah aaah çok özendm walla tatlımm
dur senn kızı benm kızada anlatayım da azck ders alsn kıskansnmaşşllh d.yeyeim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?