prensesim artık kollarımda 12günlük hasretin sonunda kavuştuk aşkımla gözyaşım yok artık mutluyum içim içime sığmıyor evim bayram havası oldu sanki bugün doğum yaptım okadar heycanlıyım rabbim birdaha bu acıları yaşatmasın kimseye dualarınız için destekleriniz için edam için dua edcen herkesten rabbim razı olsun biz çok mutluyuz gerçi ilaçlardan eda baygın ama olsun yanımda artık kollarımda
kızlar az önce resmen ölüm tehlikesi atlattık. kalbim nasıl küt küt atıyor hala. cezveye 2 tane emzik koydum kaynatmak için. ocakta unutmusum yarım saat sonra bı yanık kokusu geldı kostum mutfaga cezve alev almıstı ocak hala yanıyordu. ama öyle az bir alev değil davlumbaza kadar. ocagı sondurdum. her taraf dumandı ve pşlastık kokuyodu. surahıden su doktum sonsun dıye allahtan bayag uzak duruyodum su dokerken alev bır buyudu su dokunce resmen patlar gibi tavana kadar cıktı alev ve hemen söndü. korkudan öldüm resmen ya. evde de bebeğim ve ben yalnızdık ustelık... of uykusuzluk dalgınlık yapıyor cok dıkkatlı olmak lazım cok
günaydın,
canım benim kızım da maşallah doğduğundan beri çok uyuyorgündüzleri uyumuyordu bu hafta sonu hep uyudu. maşallah uyumaları iyi büyürler inşallah. doktor iyi dedi endişenmeye gerek yokmuş.
Uyanıkken nasıl zaman geçiriyorsunuz???.
Biz oyun halısının üzerinde oyun oynuyoruz ama sıkılıyor dönencesi var onu çalıştırıyorum klasik müzik dinletiyorum ama hemen uyumak istiyor masal okuyorum sesimi duyunca ağlıyor kucağıma gelmek istiyor kucağıma alınca da uyuyakalıyor. nasıl birlikte vakit geçirebiliriz hiç bilmiyorum ben de gündüzleri birlikte bişeyler yapmak istiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar..
günaydın hanımlar, dün akşam bebeğim iki gün aradan sonra kakasını yaptı.. onuda babası uzun süre karnını ovalamasından sonra yaptı ama normal yaptığının yarısı kadardı... kızım doymuyomu diye düşünmeye başladım :26: sizce doymadığı içinmi az yaptı?
bu evhamlar bende de var bazen ciddi ciddi bunlara kafa yorarken buluyorum kendimi,Allah korusun meleklerimizi tabii ki Allah ın dediği olur hiç şüphesiz kendime bi dur demem lazım benim de,ya ona bi şey olursa korkusu haddinden fazla,haberlerde bi şey izleyeyeim hemen ya benim yavrumun da başına gelirse diyorum.bi de bende şu da var,kendime ne zaman desem ki "ne zamandır boğazım ağrımıyo" abartmıyorum sabahına veya akşamına boğazım ağrıyo geçenlerde aynısını oğluma da yapar oldum,şimdi diyorum ki aklıma gelen hep başıma geliyo(hamilelikte de öyle olmuştu) oğluma bi şey olucak diye çok korkuyorum,biliyorum bu hiiiç normal bi psikoloji değil,acilen kurtulmalıyım ama nasıl bilmiyorum.manyak oldum çıktım
prensesim artık kollarımda 12günlük hasretin sonunda kavuştuk aşkımla gözyaşım yok artık mutluyum içim içime sığmıyor evim bayram havası oldu sanki bugün doğum yaptım okadar heycanlıyım rabbim birdaha bu acıları yaşatmasın kimseye dualarınız için destekleriniz için edam için dua edcen herkesten rabbim razı olsun biz çok mutluyuz gerçi ilaçlardan eda baygın ama olsun yanımda artık kollarımda
kızlar günaydınnn biz aşılarımızı olduk geldik çok ağladı kuzumhala içini çekiyor uykuya dalamıyor bir türlü sürekli sıçrıyor umarım ateş,miz çıkmaz bu gece ne annem ne de eşim olacak yanımda yalnızım 2 kızımla hepsi üstüste geldi 2 gündür kakasını yapmadı kızım birde pamukçuğu tam iyileşmedi dili geçti dudaklarında kaldı bir de üstüne aşılar allah yardımcım olsun bu gece 1500 gr almış kızım ebe gelişimi gayet güzel dedi boyu da 58 cm olmuş şuan tek derdim kakasını yapması napıcam ben poposunu uyarmak istemiyorum kendiliğinden yapsın diye bekliyorum zeytin yağı fayda etmedi aslında gaz çıkardığı zmn üşütmüş gibi kokuyo sanki ama üşütünce ishal olmaz mı çocuk
arkadaslar ayiptir sormasi ama,
tuvalete gidipte agrisi olan var mi?
2haftadir nerdeyse cekiyorum,,arastirmalarima göre hemoroid mis galiba
ne yapmam lazim persembe doktora gidecem,,ya cok kötü bisey,,
genelde normal dogumdan sonra oluyomus,,dogumum cok iyi gecti cok sükür,,kötü yanlarida sanirim bu oluyomus ;((((
selam Allah kolaylık versin , aşıdan önce calpol verdin mi yada fitil ? bu geceyi bir atlattınız mı tamamdır.
merhaba annecikler nasılsınız????
bnm kızım da da kaka yapamama problemi var .sürekli ıkınıoo ıhh ıhhh... uykusundan uyanıyo ıkınmaktan..dun gece ilk defa fitil vermek zorunda kaldım yapsın diye.. cok gazı var yaa bi de. colinox hiç fayda etmedi.om-x duydum onu alacak babsı bugun...
çarsamba da kalca usgsi cekilecek ve kilosuna bakılacak.. umarım kilosu iyidir..bana gore hala cok zayıf
bi de birşey sormak istiyorum:hem bebek bakmak hem de yemek temizlik çamasır ütü bunları birarada nasıl yapıyosunuz??? ben sanırım cok beceriksizim... hiçbi işimi yetiştiremiyorum.. evim cok düzensiz artıkcok üzülüyorum bu duruma... ve ben de cok bakımsızım... (
cnm bende hiçbişe yapamıyorum maalesef ama napalım bebişlerimizden önemli değil ya annem gelip topluyo sağı solu kızım durmuyo kimsenin kucağında bende kendime hayret ediyorum ben bu kadar pismiydim diye söylenip duruyorum kendimede bakamıyorum saç baş darmadağın kuaföre gitmek istiyorum ne mümküüün
canım çook geçmiş olsun. Allah korumuş canım yaaa.kızlar az önce resmen ölüm tehlikesi atlattık. kalbim nasıl küt küt atıyor hala. cezveye 2 tane emzik koydum kaynatmak için. ocakta unutmusum yarım saat sonra bı yanık kokusu geldı kostum mutfaga cezve alev almıstı ocak hala yanıyordu. ama öyle az bir alev değil davlumbaza kadar. ocagı sondurdum. her taraf dumandı ve pşlastık kokuyodu. surahıden su doktum sonsun dıye allahtan bayag uzak duruyodum su dokerken alev bır buyudu su dokunce resmen patlar gibi tavana kadar cıktı alev ve hemen söndü. korkudan öldüm resmen ya. evde de bebeğim ve ben yalnızdık ustelık... of uykusuzluk dalgınlık yapıyor cok dıkkatlı olmak lazım cok
maşallah melisaya canımm. darısı bize olsun. kızıma anlatayımda utansın acık.günaydın,
canım benim kızım da maşallah doğduğundan beri çok uyuyorgündüzleri uyumuyordu bu hafta sonu hep uyudu. maşallah uyumaları iyi büyürler inşallah. doktor iyi dedi endişenmeye gerek yokmuş.
Uyanıkken nasıl zaman geçiriyorsunuz???.
Biz oyun halısının üzerinde oyun oynuyoruz ama sıkılıyor dönencesi var onu çalıştırıyorum klasik müzik dinletiyorum ama hemen uyumak istiyor masal okuyorum sesimi duyunca ağlıyor kucağıma gelmek istiyor kucağıma alınca da uyuyakalıyor. nasıl birlikte vakit geçirebiliriz hiç bilmiyorum ben de gündüzleri birlikte bişeyler yapmak istiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar..
hatice canımmm gözümüz aydın. çok şükür kavuştun kuzuna yaa. Allahım başka dert acı göstermesin.prensesim artık kollarımda 12günlük hasretin sonunda kavuştuk aşkımla gözyaşım yok artık mutluyum içim içime sığmıyor evim bayram havası oldu sanki bugün doğum yaptım okadar heycanlıyım rabbim birdaha bu acıları yaşatmasın kimseye dualarınız için destekleriniz için edam için dua edcen herkesten rabbim razı olsun biz çok mutluyuz gerçi ilaçlardan eda baygın ama olsun yanımda artık kollarımda
canım geçmş olsun bu gecede Allah yardımcın olsun biz ne yapacaz bakalım.kızlar günaydınnn biz aşılarımızı olduk geldik çok ağladı kuzumhala içini çekiyor uykuya dalamıyor bir türlü sürekli sıçrıyor umarım ateş,miz çıkmaz bu gece ne annem ne de eşim olacak yanımda yalnızım 2 kızımla hepsi üstüste geldi 2 gündür kakasını yapmadı kızım birde pamukçuğu tam iyileşmedi dili geçti dudaklarında kaldı bir de üstüne aşılar allah yardımcım olsun bu gece 1500 gr almış kızım ebe gelişimi gayet güzel dedi boyu da 58 cm olmuş şuan tek derdim kakasını yapması napıcam ben poposunu uyarmak istemiyorum kendiliğinden yapsın diye bekliyorum zeytin yağı fayda etmedi aslında gaz çıkardığı zmn üşütmüş gibi kokuyo sanki ama üşütünce ishal olmaz mı çocuk
bnm kızım da da kaka yapamama problemi var .sürekli ıkınıoo ıhh ıhhh... uykusundan uyanıyo ıkınmaktan..dun gece ilk defa fitil vermek zorunda kaldım yapsın diye.. cok gazı var yaa bi de. colinox hiç fayda etmedi.om-x duydum onu alacak babsı bugun...
çarsamba da kalca usgsi cekilecek ve kilosuna bakılacak.. umarım kilosu iyidir..bana gore hala cok zayıf
bi de birşey sormak istiyorum:hem bebek bakmak hem de yemek temizlik çamasır ütü bunları birarada nasıl yapıyosunuz??? ben sanırım cok beceriksizim... hiçbi işimi yetiştiremiyorum.. evim cok düzensiz artıkcok üzülüyorum bu duruma... ve ben de cok bakımsızım... (
aynen canım yaaa..bnm de annem topluyo,bazen de yardımcı bayan geliyo yapıyo...ama ben de diyorum kendi kendime bu ne dagınıklık diye...( hiçbi aradıgımı yerinde bulamıyorum...bi de sezaryandan sonra herkes heryere girip çıktı ben yatarken,mutfak falan darmadagınık..hiçbişey bıraktıgım yerde değil...
kızlar günaydınnn biz aşılarımızı olduk geldik çok ağladı kuzumhala içini çekiyor uykuya dalamıyor bir türlü sürekli sıçrıyor umarım ateş,miz çıkmaz bu gece ne annem ne de eşim olacak yanımda yalnızım 2 kızımla hepsi üstüste geldi 2 gündür kakasını yapmadı kızım birde pamukçuğu tam iyileşmedi dili geçti dudaklarında kaldı bir de üstüne aşılar allah yardımcım olsun bu gece 1500 gr almış kızım ebe gelişimi gayet güzel dedi boyu da 58 cm olmuş şuan tek derdim kakasını yapması napıcam ben poposunu uyarmak istemiyorum kendiliğinden yapsın diye bekliyorum zeytin yağı fayda etmedi aslında gaz çıkardığı zmn üşütmüş gibi kokuyo sanki ama üşütünce ishal olmaz mı çocuk
çok geçmiş olsun cnım uykusuzluk çok zor....kızlar az önce resmen ölüm tehlikesi atlattık. kalbim nasıl küt küt atıyor hala. cezveye 2 tane emzik koydum kaynatmak için. ocakta unutmusum yarım saat sonra bı yanık kokusu geldı kostum mutfaga cezve alev almıstı ocak hala yanıyordu. ama öyle az bir alev değil davlumbaza kadar. ocagı sondurdum. her taraf dumandı ve pşlastık kokuyodu. surahıden su doktum sonsun dıye allahtan bayag uzak duruyodum su dokerken alev bır buyudu su dokunce resmen patlar gibi tavana kadar cıktı alev ve hemen söndü. korkudan öldüm resmen ya. evde de bebeğim ve ben yalnızdık ustelık... of uykusuzluk dalgınlık yapıyor cok dıkkatlı olmak lazım cok
canım benimkide öyle....valla bizim kırk çıktı ama pek değişen bişey olmadı....öyle bir anlatıyordularki kırkı çıksın hele diye çıktı ama anlattıkları gibi mucizevi bir değişim olmuyor çok heveslenmeselaaam kızlar bende bugun zombi gbi dolaşanlardanım
kızım 2 saate bir uyandı sznkler nasıl 3 4 saat uyuyor ya
bi yöntemi warsa paylaşın yaa
yat klak yat kalk sersemledm bide
uykusunda surekli sesler çıkaryr bzmki sznkler nasıl
sessz mı uyuyrlar yoksa bzmki mi bi böle kukreyen ayol
annem gtmişti 1 hafta önce geri çagrdı eşim ayten zorlanyr
bbek bra<z< daha toparlansn anne 1 2 hafta kadr kla dye
4 gun kaldı 40ımızın çıkmasna hesery o gun tamman degsecek mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?