2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

prensesim artık kollarımda 12günlük hasretin sonunda kavuştuk aşkımla gözyaşım yok artık mutluyum içim içime sığmıyor evim bayram havası oldu sanki bugün doğum yaptım okadar heycanlıyım rabbim birdaha bu acıları yaşatmasın kimseye dualarınız için destekleriniz için edam için dua edcen herkesten rabbim razı olsun biz çok mutluyuz gerçi ilaçlardan eda baygın ama olsun yanımda artık kollarımda

cnm çok şükür gözün aydın çok sevindim

ne büyük bir badire atlaşmışsınız, çok geçmiş olsun ..

maşallah diyeyim o zaman kızlarımıza..

uyanıkken öncelikle karşıma alıyorum kızımı, ona şarkı söylüyorum, ellerine dokunuyorum. bazı renkli ve sesli cisimlerle (çıngırak oalbilir veya onun yerini tutabilecek başka birşey) dikkatini çekmeye çalışıyorum, ellerine dokundurup ellerini farketmesini sağlamaya çalışıyorum. bir de kucağıma alıp gezdiriyorum evde bir yandan da evimizi anlatıyorum, burası mutfak burda yemek yeriz, sen de büyüyünce güzel güzel yemekler yiyeceksin gibi şeyler söylüyorum.birde bol bol öpüpyorum kenndimi tutamayıp

çişini yapıyorsa bol bol o da doyduğunu gösterir. ama en doğru gösterge kilosudur canım, yeterli kilo alıyorsa doyuyordur..

belki inanmayacaksın ama aynı şeyleri bende yaşıyorum akşam anneme çok şükür nezamandır boğazlarım şişmedi acımıyor dedim sabah kalktığımda yutkunamıyorum bukadar olur bademcikler şişti

kızlar günaydınnn biz aşılarımızı olduk geldik çok ağladı kuzum hala içini çekiyor uykuya dalamıyor bir türlü sürekli sıçrıyor umarım ateş,miz çıkmaz bu gece ne annem ne de eşim olacak yanımda yalnızım 2 kızımla hepsi üstüste geldi 2 gündür kakasını yapmadı kızım birde pamukçuğu tam iyileşmedi dili geçti dudaklarında kaldı bir de üstüne aşılar allah yardımcım olsun bu gece 1500 gr almış kızım ebe gelişimi gayet güzel dedi boyu da 58 cm olmuş şuan tek derdim kakasını yapması napıcam ben poposunu uyarmak istemiyorum kendiliğinden yapsın diye bekliyorum zeytin yağı fayda etmedi aslında gaz çıkardığı zmn üşütmüş gibi kokuyo sanki ama üşütünce ishal olmaz mı çocuk

gözünüz aydın. mutlu mutlu günler geçirin inşallah kızınla bir ömür boyu

gözün aydın olsun !!!
yeniden başa döndün em uyu, işe uyan, gazım geldi pırt pırt pırt:))) ingaa ingaa :):):) ohhh al yanına yatağa girin hiç cıkmayın hatice iyice hasret gidr kokla dur.. benim içinde minik ayaklarını bacaklarını öppp eda hanımın

selam Allah kolaylık versin , aşıdan önce calpol verdin mi yada fitil ? bu geceyi bir atlattınız mı tamamdır.

cnm geçmiş olsun o hemoroidden ne çektim ben 2 aydır bi bilsen ağlardım hep wc de tam olarak geçmiş değil ama çözümü dereotu bol bol ye üzerine su iç her defasında faydasını göreceksin bir de kabız olmamaya çalış

benim oğlan ayın sekizinde iki aylık olacak sağlık ocağıda perşembeleri aşıyı yapıyor.
şimdi aşı olabileceği günler 5 mayıs 12 mayıs
ben doktora 7 mayısta 2. ay kontrolüne gidicem.
Sizce aşıyı doktordan önce mi yaptırayım sonra mı ???

selam Allah kolaylık versin , aşıdan önce calpol verdin mi yada fitil ? bu geceyi bir atlattınız mı tamamdır.

ben hiçbirşey vermedim ebe bana calpol ver demişti gitmeden yarım saat önce dün akşam ilknurcuğuma sordum aşının etkilerini azalttığını öğrenmiş vermicem dedi bende vermedim iyiki de vermemişim veremsavaşta ki hemşireye söledim olurmu öle şey kafanıza göre verilmez dedi belki çocuğun ateşi çıkmıcak dedi haklı da

merhaba annecikler nasılsınız????
bnm kızım da da kaka yapamama problemi var .sürekli ıkınıoo ıhh ıhhh... uykusundan uyanıyo ıkınmaktan..dun gece ilk defa fitil vermek zorunda kaldım yapsın diye.. cok gazı var yaa bi de. colinox hiç fayda etmedi.om-x duydum onu alacak babsı bugun...
çarsamba da kalca usgsi cekilecek ve kilosuna bakılacak.. umarım kilosu iyidir..bana gore hala cok zayıf
bi de birşey sormak istiyorum:hem bebek bakmak hem de yemek temizlik çamasır ütü bunları birarada nasıl yapıyosunuz??? ben sanırım cok beceriksizim... hiçbi işimi yetiştiremiyorum.. evim cok düzensiz artık cok üzülüyorum bu duruma... ve ben de cok bakımsızım... (

cnm bende hiçbişe yapamıyorum maalesef ama napalım bebişlerimizden önemli değil ya annem gelip topluyo sağı solu kızım durmuyo kimsenin kucağında bende kendime hayret ediyorum ben bu kadar pismiydim diye söylenip duruyorum kendimede bakamıyorum saç baş darmadağın kuaföre gitmek istiyorum ne mümküüün

aynen canım yaaa..bnm de annem topluyo,bazen de yardımcı bayan geliyo yapıyo...ama ben de diyorum kendi kendime bu ne dagınıklık diye...( hiçbi aradıgımı yerinde bulamıyorum...bi de sezaryandan sonra herkes heryere girip çıktı ben yatarken,mutfak falan darmadagınık..hiçbişey bıraktıgım yerde değil...

damla canım annen gittimi. of yaaa alışmıştınız. en kötüsüde mert annene alışmıştı ya şimdi daha zor. Allah yardımcın olsun.

canım çook geçmiş olsun. Allah korumuş canım yaaa.

maşallah melisaya canımm. darısı bize olsun. kızıma anlatayımda utansın acık.

hatice canımmm gözümüz aydın. çok şükür kavuştun kuzuna yaa. Allahım başka dert acı göstermesin.

canım geçmş olsun bu gecede Allah yardımcın olsun biz ne yapacaz bakalım.

canım kendini suçlama bizim bebeklerimiz çok huysuz ve yapacak bişey yok. Allah yardımcımız olsun.
nilimin kilosuda iyidir İnşallahta emeklerin boşa gitmez canım

cnm bende mutfağımı tanıyamaz oldum annem kendine göre bi düzen kurmuş gidiyo bakalım nereye kadar

bende doğumdan sonra bir türlü düzen oturtamadım ne kendime ne evime ne eşime vakit kalıyor... kendimi çok kötü hissediyorum bu konuda.. nasıl düzen oturtacağız?

Haticecim gözün aydın canım Allah bir daha hiç bir üzüntü yaşatmasın Allah evlatlarımızı bize bağışlasın..

Öncelikle maşallah ne güzel büyümüş kızınn.. Bu gece için umarım rahat geçirirsiniz hiç kötü bişey düşünme.. ve de çok geçmiş olsun canım..

canım geçmiş olsun umarım yeni ilacı işe yarar..
canım evini de saçını başını da boşver bebeğinle ilgilen sonuçta biraz büyüsün düzene girsin yavaş yavaş hallolur..

çok geçmiş olsun cnım uykusuzluk çok zor....
canım benimkide öyle....valla bizim kırk çıktı ama pek değişen bişey olmadı....öyle bir anlatıyordularki kırkı çıksın hele diye çıktı ama anlattıkları gibi mucizevi bir değişim olmuyor çok heveslenme

gözünaydın arkadaşım....negüzel artık edacık kollarında çok sevindim....Allah bir daha ayırmasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…