günaydın kızlaaarrrr dicem ama öğlen olmuş, ben anca kalkıp kahvaltımı yapıp bilgisayarı açtım...öff erken başlayamıyorum artık güne, uykumun bölünmesi sebep oluyor buna...dün gece ani bir kararla artık spora başlamam gerektiğini anladım ve internetten pilates seti sipariş ettim bir de dvd ohh iki gün sonra başlıyorum..hem erken kalkarım hem daha zinde olurum ,,çalışmaya alışan insanı ev acayip tembelleştiriyor hem yatmak istiyorum..ben 3ay bitsin diye bekliyecektim aslında ama eniştem kızdı kırkın çıkınca başlamalıydın spora dedi..bizim de neredeyse 3 ay dolacak zaten...böyle bu göbele mutsuzum, bir de 19 mayısta tatile gidicez orda da mutsuz olcam ama belki 15 günde bir mucize olur ve bu göbek gider
o korkuyla yatmışım ısrar ediyorum birde
gökçencim, ilk iki ay birlikte zaman geçirmek için ben de çok düşünmüştüm,maşallah melisa prensese ve maşallah benim oğluma ikisi de sakin ve uykucular böyle olunca ben de zorlanmıştım ama zaten ihityaçları olan da uyku ozmaanlrda...
asıl şimdi biraz biraz birlikte vakit geçiriyoruz çünkü hala iyi uyuyor şükürler olsun
için rahat olsun algısı tepki vermesi, vakit geçirilecek kıvama gelmesi zaten 2 ayı buluyor..ben uyanıkken dönencesini açıyorum, çiğdem gibi evi gezdiriyorum evi anlatıyorum ki çok hoşuna gidiyo her odada yeni renkler keşfediyor sanki.. bir de moozebra zeka kartlarından aldım..kesinlikle onları gösterip anlatırken mest oluyor ...tavsiye ederim Monozebra, 0 - 12 ay zeka gelişim seti, hepsiburadadan aldım..bebek-anne iletişimine katkısı oluyor.
gözün aydın canım, allah biradaha ayırmasın...
geçmiş olsun gamzecim..endişe etme huzursuzlanmayacak, belki azcık ateşi çıkar onda da ilaç verirsin..o da sanki uyku yapıyor..mis gibi uyur kızın...
ben de sarp bir aylıkken, eşime 'yatakta bebek var üsütne yatma demişim'bakmış bakmış yok..ben uykumda ısrar ediyorum dikkat et yatağın içinde diye...eywah demiş yorganın altında ezdi bu çocuğu...korkarak yorganı kaldırmış bişey yok3-4 gün önce gece daldığım 5 dakikalık uykudan aniden sıçrayıp eşime " bebeği yerine koyalım mı" soruma aldığım manasız bakışlar eşliğinde "yerinde zaten "cevabı şuurumu kaybettiğimin göstergesidir artık
lansinoh süt saklama poşeti çok kullanışlı canım...ama tek kullanımlık ve pahalı...ama sütü saklamanın en iyi yolu malesef süt saklama poşetleri...donarken ve çözülürken önemli..diğer kapları pek önermiyorlar.günadın kızlar anne sütünü saklamak için ne kullanıyorsunuz tavsıyelerınıze ıhtıyacım var,ben nuk'un kaplarını almıştım 3 adet vardı içinde onları gunluk kullanıyorum ama şimdi dondurucuda uzun süre saklamak için ne kullanmalıyım
çok geçmiş olsun canım yaa..büyük bela savmışsınız diyelim...aklında olsun ben emzik steril edeceğimde cezveyi falan ocağın üstüne direk koymuyorum...kaynamış suda 1-2 dk bekletiyorum okadar.kızlar az önce resmen ölüm tehlikesi atlattık. kalbim nasıl küt küt atıyor hala. cezveye 2 tane emzik koydum kaynatmak için. ocakta unutmusum yarım saat sonra bı yanık kokusu geldı kostum mutfaga cezve alev almıstı ocak hala yanıyordu. ama öyle az bir alev değil davlumbaza kadar. ocagı sondurdum. her taraf dumandı ve pşlastık kokuyodu. surahıden su doktum sonsun dıye allahtan bayag uzak duruyodum su dokerken alev bır buyudu su dokunce resmen patlar gibi tavana kadar cıktı alev ve hemen söndü. korkudan öldüm resmen ya. evde de bebeğim ve ben yalnızdık ustelık... of uykusuzluk dalgınlık yapıyor cok dıkkatlı olmak lazım cok
günaydın,
canım benim kızım da maşallah doğduğundan beri çok uyuyorgündüzleri uyumuyordu bu hafta sonu hep uyudu. maşallah uyumaları iyi büyürler inşallah. doktor iyi dedi endişenmeye gerek yokmuş.
Uyanıkken nasıl zaman geçiriyorsunuz???.
Biz oyun halısının üzerinde oyun oynuyoruz ama sıkılıyor dönencesi var onu çalıştırıyorum klasik müzik dinletiyorum ama hemen uyumak istiyor masal okuyorum sesimi duyunca ağlıyor kucağıma gelmek istiyor kucağıma alınca da uyuyakalıyor. nasıl birlikte vakit geçirebiliriz hiç bilmiyorum ben de gündüzleri birlikte bişeyler yapmak istiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar..
gökçencim, ilk iki ay birlikte zaman geçirmek için ben de çok düşünmüştüm,maşallah melisa prensese ve maşallah benim oğluma ikisi de sakin ve uykucular
asıl şimdi biraz biraz birlikte vakit geçiriyoruz çünkü hala iyi uyuyor şükürler olsun
için rahat olsun algısı tepki vermesi, vakit geçirilecek kıvama gelmesi zaten 2 ayı buluyor..ben uyanıkken dönencesini açıyorum, çiğdem gibi evi gezdiriyorum evi anlatıyorum ki çok hoşuna gidiyo her odada yeni renkler keşfediyor sanki.. bir de moozebra zeka kartlarından aldım..kesinlikle onları gösterip anlatırken mest oluyor ...tavsiye ederim Monozebra, 0 - 12 ay zeka gelişim seti, hepsiburadadan aldım..bebek-anne iletişimine katkısı oluyor.
prensesim artık kollarımda 12günlük hasretin sonunda kavuştuk aşkımla gözyaşım yok artık mutluyum içim içime sığmıyor evim bayram havası oldu sanki bugün doğum yaptım okadar heycanlıyım rabbim birdaha bu acıları yaşatmasın kimseye dualarınız için destekleriniz için edam için dua edcen herkesten rabbim razı olsun biz çok mutluyuz gerçi ilaçlardan eda baygın ama olsun yanımda artık kollarımda
gözün aydın canım, allah biradaha ayırmasın...
kızlar günaydınnn biz aşılarımızı olduk geldik çok ağladı kuzumhala içini çekiyor uykuya dalamıyor bir türlü sürekli sıçrıyor umarım ateş,miz çıkmaz bu gece ne annem ne de eşim olacak yanımda yalnızım 2 kızımla hepsi üstüste geldi 2 gündür kakasını yapmadı kızım birde pamukçuğu tam iyileşmedi dili geçti dudaklarında kaldı bir de üstüne aşılar allah yardımcım olsun bu gece 1500 gr almış kızım ebe gelişimi gayet güzel dedi boyu da 58 cm olmuş şuan tek derdim kakasını yapması napıcam ben poposunu uyarmak istemiyorum kendiliğinden yapsın diye bekliyorum zeytin yağı fayda etmedi aslında gaz çıkardığı zmn üşütmüş gibi kokuyo sanki ama üşütünce ishal olmaz mı çocuk
geçmiş olsun gamzecim..endişe etme huzursuzlanmayacak, belki azcık ateşi çıkar onda da ilaç verirsin..o da sanki uyku yapıyor..mis gibi uyur kızın...