prensesim artık kollarımda 12günlük hasretin sonunda kavuştuk aşkımla gözyaşım yok artık mutluyum içim içime sığmıyor evim bayram havası oldu sanki bugün doğum yaptım okadar heycanlıyım rabbim birdaha bu acıları yaşatmasın kimseye dualarınız için destekleriniz için edam için dua edcen herkesten rabbim razı olsun biz çok mutluyuz gerçi ilaçlardan eda baygın ama olsun yanımda artık kollarımda
selam ütümü geçen sene değiştirdim bayağı bir araştırma yapmıştım en iyisi philips azur serisi üç modeli var (şimdi bilmiyorum)benim ki GC 4410 olanından diğerleri daha üst modeldi.tek keelimeyle süper ütülüyor. tavsiye ederim. ben de oyun halısı için fikir istiyorum....slm kızlar herkes bebişlerden şikayetçi sanırım...bende diyorum oğlum ne derdiin var senin emiyorsun çişini yapıyorsun gazını çıkarıyoruz eee niye uyumuyosun? ama artık oyun oynamak istiyo sanırım çünkü dönencesindeyken ve oyun halısındayken dün epey eğlendi ayakları elleri kıpır kıpırdı yarım saat oynadı sonra yorgunluktan emerken uyuy kaldıilk kez ağzı açık bir şekilde uyudu çok komikti..kızlar ütü almayı düşünüyorum kendime ne tavsiye edersiniz?benimki ısınmıyo çabucak ve ütü epey zaman alıyo..iç çamaşırları bile ütüleme alışkanlığım olduğu için çok yoruluyorum ve benim ki birde çabucak soğuyo..hangi marka hangi model önerirsiniz?
HATİCE canım eda bebek kollarında artık çok şükür..Rabbim bir daha ayrılık göstermesin...
Cnm Cok sevindim edammiz artık kucağında...kızlar oğlum dünden beri uyumuyor nerdeyse 10 dk uyanıp kalkıyor onceden iyiydi ama şimdi neden böle anlamadım off doymuyormu acaba ay Cok uykusuzum bi taraftan bu itimadında Efe'de uyuyorduk moraldiz ve uykusuzum ne yapmaliy im cildirmamak icin sizce....
aynen ya şimdiye kadar gayet güzel uyuyordu iki gündür gündüz hiç uyumuyor max 20 dk niye böyle anlamadım ki karnı tok gazıda yok açda değil uymak istemiyor
aynen bzde böelyz birkaç gundur :84:
Cnm Cok sevindim edammiz artık kucağında...kızlar oğlum dünden beri uyumuyor nerdeyse 10 dk uyanıp kalkıyor onceden iyiydi ama şimdi neden böle anlamadım off doymuyormu acaba ay Cok uykusuzum bi taraftan bu itimadında Efe'de uyuyorduk moraldiz ve uykusuzum ne yapmaliy im cildirmamak icin sizce....
çok ilginç 2 gündür bizde öyleyiz..büyüme atakları vs vardı onlara mı denk geldi acaba
ay bu zeka kartları benimde çok hoşuma gitti, bende şipariş vereceğim. çok teşekkür ederim tavsiyeniz için
kızlar ben oyun halısı ve dönence alsammı diye düşünüyorum. bizimki sevmezse diye biraz tedirginim... siz oyun halısı ve yatağı için dönence aldınızmı? bebeklerinizin ilgisini çekiyormu? benim cimcime çok hareketli maşallah.. altını açıp battaniyesine yatırıyorum, kıpır kıpır durmuyor etrafı inceliyor ama hemen sıkılıyoraceba oyun halısından ve dönencedende sıkılırmı?
sağolun kızlar cevaplarıınız için:) canım o zeka kartlarından hemen sipariş verecem çok teşekkür ederim ayrıca evimizi ben de kızıma tanıtacağım:) teşekkürler önerileriniz için..
bişeyler öğrenmeleri için çok erken değil aslında basit şeyler çok yararlı olur gibi geliyor evet en azından anne-kız iletişimiz güçlenir.
emelcim canım bebek arabanıza da üzüldüm geçmiş olsun umarım hemen yenisini gönderirler. Biz de bu akşam ilk defa kızımın arabasıyla çıkacağız bişeyler almamız lazım 40ı pazartesi çıkıyor ama çok geç olur bari bugün çıkalım dedik. yanımda eşim olursa daha rahat ederim. yarın da kızım ve ben spora başlayacağız artık onu yürüyüş parkuruna yürüyüşe götüreceğim:)
13 kilo kaldı bende de((( nasıl gider bilmiyorum birde melisa yatıyor ben yatıyorum ikimiz de büyüyeceğiz :))
bugün seçim kampanyaları mı başladı bu ne gürültü böyle yaaaa!!! tüm partilerin otobüsleri tek tek geçiyor..(
sonunda uyuduu
kızlar kızım 1 saat aryla tekrar emmke isyr we emdkten sonra yarm saatten fazla uyumaz oldu szce doymuyor mu :26:
günaydın kızlaaarrrr dicem ama öğlen olmuş, ben anca kalkıp kahvaltımı yapıp bilgisayarı açtım...öff erken başlayamıyorum artık güne, uykumun bölünmesi sebep oluyor buna...dün gece ani bir kararla artık spora başlamam gerektiğini anladım ve internetten pilates seti sipariş ettim bir de dvd ohh iki gün sonra başlıyorum..hem erken kalkarım hem daha zinde olurum ,,çalışmaya alışan insanı ev acayip tembelleştiriyor hem yatmak istiyorum..ben 3ay bitsin diye bekliyecektim aslında ama eniştem kızdı kırkın çıkınca başlamalıydın spora dedi..bizim de neredeyse 3 ay dolacak zaten...böyle bu göbele mutsuzum, bir de 19 mayısta tatile gidicez orda da mutsuz olcam ama belki 15 günde bir mucize olur ve bu göbek gider
Araba için üzüldüm. İnşallah hallederler hemen..kızlar dun 40ımız cıktı dıye bebek arabası ıle parkta yuruyuse cıkalım dedık. dahakarsıma cıkan ilk kladırıma soyle bır arabanın onunu kaldırıp cıkarıyım dedım kı arabanın tutma kolunun arabaya montelı kısmı çat kırıldı ve kolu bır taraftan cıkıverdı. kraft ın lite modelıydı. ilk kullanımda kırılırmı ya yuh artık. bebegın yuzu bana donuk pozısyonda ayaralamıstım. o şekilde taşımadı kol arabayı. iyi de o zaman neden 2 yonlu yapıyosunuz arabayı.... bugun eşim aldıgımız yere özelcana götürmüş. onşar da ıstanbula yollucaz bır haftaya gelır demiş. ben de bu modelı 5.5 kg dıye tercıh etmıstım.
bu sefer de artık kanguruya kaldık anlasılan. aranızda kanguru kullanmaya başlayan varmı? chicconunkını aldım ama daha kullanmadım. 0+ ay yazıyor ustunde acaba 6 haftalık bebekle dısarda yuruyuste kullanmak rahat olurmu? yoksa hareketsızlıkten bu kilolar gitmicek aksine artıcak. 15 kg almıştım 10unu verdım. ama tekrar 1 kg almışım
uyanıkken öncelikle karşıma alıyorum kızımı, ona şarkı söylüyorum, ellerine dokunuyorum. bazı renkli ve sesli cisimlerle (çıngırak oalbilir veya onun yerini tutabilecek başka birşey) dikkatini çekmeye çalışıyorum, ellerine dokundurup ellerini farketmesini sağlamaya çalışıyorum. bir de kucağıma alıp gezdiriyorum evde bir yandan da evimizi anlatıyorum, burası mutfak burda yemek yeriz, sen de büyüyünce güzel güzel yemekler yiyeceksin gibi şeyler söylüyorum.birde bol bol öpüpyorum kenndimi tutamayıp
prensesim artık kollarımda 12günlük hasretin sonunda kavuştuk aşkımla gözyaşım yok artık mutluyum içim içime sığmıyor evim bayram havası oldu sanki bugün doğum yaptım okadar heycanlıyım rabbim birdaha bu acıları yaşatmasın kimseye dualarınız için destekleriniz için edam için dua edcen herkesten rabbim razı olsun biz çok mutluyuz gerçi ilaçlardan eda baygın ama olsun yanımda artık kollarımda
merhaba annecikler nasılsınız????
bnm kızım da da kaka yapamama problemi var .sürekli ıkınıoo ıhh ıhhh... uykusundan uyanıyo ıkınmaktan..dun gece ilk defa fitil vermek zorunda kaldım yapsın diye.. cok gazı var yaa bi de. colinox hiç fayda etmedi.om-x duydum onu alacak babsı bugun...
çarsamba da kalca usgsi cekilecek ve kilosuna bakılacak.. umarım kilosu iyidir..bana gore hala cok zayıf
bi de birşey sormak istiyorum:hem bebek bakmak hem de yemek temizlik çamasır ütü bunları birarada nasıl yapıyosunuz??? ben sanırım cok beceriksizim... hiçbi işimi yetiştiremiyorum.. evim cok düzensiz artıkcok üzülüyorum bu duruma... ve ben de cok bakımsızım... (
benimde tam tersi,,ilk zamanlar 60 ml geliyodu,,simdi cogaldi biraz,,bende gün 1 yada 2 kez mama vermek zorunda kaliyom ;/ arkadasim sana tavsiyem,,10dk pompa yap,sonra 10dk bekle,sonra yine 10 dk pompa yap,daha fazla sütün geliyo,,tabi masaj yapmayida ihmal etme! benim ne eksik ne fazla hep 100ml,,bazende 120,130ml,,,simdi geceleri 1 kere pompa yapiyom,sabah kalkip yaptigimda 200 ml geldi ,,bende sasirdim,,2 gündür geceleri 1 kez yapiyom,,bide her 3 yada 4 saatte bi pompa yapiyom,,cok zor geliyo ama mecbur,,vicdanim el vermiyo birakmaya ;/ benim sütüm dogumdan sonra hemen gelmedi,1 hafta bekledik nerdeyse,,ebem akupunktur yapti gögüslerime,,bide güzel bi masaj yapti,,tabi canim yandi ama sütümde geldi,,,40 gündür pompa yapiyom,,zor ama sonuna kadar dayancam
ben geldim kızlar üzerimden tır geçti sankimisafir geldi gitti fazla oturmadılar sağolsun 1.5saat oturup kalktılar huysuz oğlum hiç durmadı en sonunda havada çok güzeldi arabasıyla gezindik apt.girdik başladı ağlamaya nerden anlar anlamamki daha şimdiden parmaklarında oynatıyıorlar vallahi
arkadaslar meme uclarim basta benum de kotuydu, sonra cozumu buldum: 1ayvanin cekirdeklerini 1 fincan suda beklettim ertedi gun buna biraz zeytinyagi damlattim, o gun surekli degil ama memeleri dinlendirmek amacli biraz mamayla idareettim, 1-2 gunde duzeldim,sizede tavsiye ederim
3-4 gün önce gece daldığım 5 dakikalık uykudan aniden sıçrayıp eşime " bebeği yerine koyalım mı" soruma aldığım manasız bakışlar eşliğinde "yerinde zaten "cevabı şuurumu kaybettiğimin göstergesidir artık
selam ütümü geçen sene değiştirdim bayağı bir araştırma yapmıştım en iyisi philips azur serisi üç modeli var (şimdi bilmiyorum)benim ki GC 4410 olanından diğerleri daha üst modeldi.tek keelimeyle süper ütülüyor. tavsiye ederim. ben de oyun halısı için fikir istiyorum....
çiğdemcim ben bugün sağlıklı beslenmeye başladım kesinlikle abur cubur yemeyeceğim ve yarın da kızımla en az 1 saat yürüyüşe gideceğim eski halime dönmek istiyorum. kilo veremeyenler mart anneleri diyet topiği açsak mı motive olurduk..
birde ben ankaralılarla buluşup tanışmak istiyorum bir program yapsak mı ki? ne dersiniz
canım philips azurlar çok güzel tavsiye ederim.slm kızlar herkes bebişlerden şikayetçi sanırım...bende diyorum oğlum ne derdiin var senin emiyorsun çişini yapıyorsun gazını çıkarıyoruz eee niye uyumuyosun? ama artık oyun oynamak istiyo sanırım çünkü dönencesindeyken ve oyun halısındayken dün epey eğlendi ayakları elleri kıpır kıpırdı yarım saat oynadı sonra yorgunluktan emerken uyuy kaldıilk kez ağzı açık bir şekilde uyudu çok komikti..kızlar ütü almayı düşünüyorum kendime ne tavsiye edersiniz?benimki ısınmıyo çabucak ve ütü epey zaman alıyo..iç çamaşırları bile ütüleme alışkanlığım olduğu için çok yoruluyorum ve benim ki birde çabucak soğuyo..hangi marka hangi model önerirsiniz?
HATİCE canım eda bebek kollarında artık çok şükür..Rabbim bir daha ayrılık göstermesin...
canım arabanın tekerlekleri küçük mü resimden anlayamadım
rüzgara almıştık dönence koliğin babası vardı onda yüzüne bile bakmadı bugün deniz!e çıkardım baya oyalandı...bebekten bebeğe vdeğişiyor demekki..
rüzgar gaz sancısı varken ıkınırken kusar mıydı? benim oğlanda da ağa babası var sanırım :))
gökçecim bendede 7 kg kaldı diyordum bugün bi tartıldım ki +3 almışım oldu 10 kg..ye yat olacağı buydu..yaz gelsede yürüsek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?