2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm Cok sevindim edammiz artık kucağında...kızlar oğlum dünden beri uyumuyor nerdeyse 10 dk uyanıp kalkıyor onceden iyiydi ama şimdi neden böle anlamadım off doymuyormu acaba ay Cok uykusuzum bi taraftan bu itimadında Efe'de uyuyorduk moraldiz ve uykusuzum ne yapmaliy im cildirmamak icin sizce....

kızlar annem geldi geçen hafta halıları kaldırdık. evi temizledik. kaynanamlarda kırk çıkınca bütün ev temizlenirmişte. söyleyip duruyorlardı. babam kızıma baktı. bizde temizledik. o yüzden evim acık temiz

selam ütümü geçen sene değiştirdim bayağı bir araştırma yapmıştım en iyisi philips azur serisi üç modeli var (şimdi bilmiyorum)benim ki GC 4410 olanından diğerleri daha üst modeldi.tek keelimeyle süper ütülüyor. tavsiye ederim. ben de oyun halısı için fikir istiyorum....

aynen ya şimdiye kadar gayet güzel uyuyordu iki gündür gündüz hiç uyumuyor max 20 dk niye böyle anlamadım ki karnı tok gazıda yok açda değil uymak istemiyor

çok ilginç 2 gündür bizde öyleyiz..büyüme atakları vs vardı onlara mı denk geldi acaba

8. haftada vardı sanki hatırladığım bir büyüme atağı dönemi. normal zamanda eminim gösteriyorsunuz şefkat ama böyle dönemlerinde daha bol bol şefkat göstermek gerekiyormuş..

rüzgara almıştık dönence koliğin babası vardı onda yüzüne bile bakmadı bugün deniz!e çıkardım baya oyalandı...bebekten bebeğe vdeğişiyor demekki..

gökçecim bendede 7 kg kaldı diyordum bugün bi tartıldım ki +3 almışım oldu 10 kg..ye yat olacağı buydu..yaz gelsede yürüsek..

Hala uyumadı uyumuyor of geceleri Efe'de uyumuyorbiz ailece ayaktayix öğlen aynı saate uyumuyorlar ben bu durumda 0 uykuylayim.. Bu atak geçsin bize oyun halısı var tiny love un yağmur adası efey almıştım s ama çıkaramıyorum çünkü efe asla oynatmaz...

kızlar kızım 1 saat aryla tekrar emmke isyr we emdkten sonra yarm saatten fazla uyumaz oldu szce doymuyor mu :26:

Büyüme atakları denen şey olabilir mi? Ya ben bunu da kızım doğudktan sonra öğrendim, şimdiye kadar hiç duymadığımdan gerçek değilmiş gibi geliyor, ama bizimki de son 3 4 gündür böyle..:26:

Ya nasıl fırsat bulacaksın pilatese? Benim de canım çok istiyor, ama fırsat bulamam diye kalkışmıyorum.. İKi mekik bile çekemiyorum, ya bedenim yorgun ya ruhum

Araba için üzüldüm. İnşallah hallederler hemen..
Ben kraftın bir kangurusunu almıştım, modeli milan sanırsam. Koyduk Defne'yi içine, çok bir şikayeti olmadı ama çok komik oldu ya, koca kanguru, içinde Defne minicik. Ben hep 6 7 aylık bebekleri görmüşüm kanguruyla, omuriliğin zarar verir mi diye korktum, dik duramıyor ya.. Sizce?

Aynen ben de çeşit çeşit saçma sapan sözlü şarkılar uyduruyorum ve oda oda gezerek evi anlatıyorum. Ama aynı evi aynı odaları milyonuncu kere anlatmaktan biraz sıkıldım Yine de ne kadar konuşursam o kadar iyi diye anlatıp duruyorum. Az kaldı kızım da konuşacak yakında

Çok sevindim, 12de Hatice kızına kavuşacaktı diye hep aklımdaydı ama bir türlü giremedim iki gündür ya, kızım hiç durmadı. İnşallah bundan sonra hep birliktesiniz kızınla, doya doya kokla..

Ya benim ev de öyle Benim koltukların kolçakları deri ve düz, sehpa gibi oluyor ya.. Sayıyorum: Birinin üzerinde emzik kutusu, birinde pamuk poşeti, birinde telsiz, birinde yelek, birinde acı elma yağı.. Yatak desen öğlen 2de ancak toplayabiliyorum, yığın halinde duruyor o saate kadar, bir iki lokma bişi yiyorum, bulaşıkları bekliyor. Makineye çamaşır atıyorum bnbir organizasyonla, ütüyü ne zaman yapcam Allah kerim Eskiler makineye de atmaz, elde yıkarlarmış bezleri filan, Allah'ım nasıl fırsat bulurlarmış
Bir de hiç dışarı çıkmıyorum, üzerimde paspal paspal eşofmanlar.. Arkadaşlar filan geleceğinde en azından biraz düzgün oluyor tipim, o bile bana iyi geliyor.

Ya kızlar benim eşim de çok evhamlı, dışarı çıkıyoruz, rüzgar mı geldi(Çiğdem senin oğlan değil, gerçek rüzgar), üşüdü mü, bir yağmur damlası düştü, çabuk eve.. İngiltere'dekiler napıyor o zaman, çocuklar evd mi büyüyor, zaten montu bilmemnesi üzerinde.. Çocuk asosyal olacak diye korkuyorum, şu kanguruyla çıkmaya başlarsak artık günde yarım saat filan yürürüm en azından , iyi gelir ikimize de..:26:

çiğdemcim ben bugün sağlıklı beslenmeye başladım kesinlikle abur cubur yemeyeceğim ve yarın da kızımla en az 1 saat yürüyüşe gideceğim eski halime dönmek istiyorum. kilo veremeyenler mart anneleri diyet topiği açsak mı motive olurduk..
birde ben ankaralılarla buluşup tanışmak istiyorum bir program yapsak mı ki? ne dersiniz

canım inan ben de cok ugrastım cok kahrettim kendime emsin diye ugrastım hep bi yandan da durmadan sagdım sütümü ama cocugum iştahli olunca yetişmedi zaten genelde bi göğsümden süt daha cok geliyor digerinden cok cok az sagılıyor bir ara ciddi artıs vardı miktarda ne zamn ki tek kaldım düzenli beslenememeye basladım süt de o oranda azaldı gibi gene cok sükür var ya yarı yarıya da olsa alıyor anne sütü ona da sükrediyorum pompa gerckten zor ama büyük nimet

haftasonu ben de misafir agırladım hem de geceli gündüzlü iki posta gayet de cok oturdular yaramaz cocuklarından hic bahsetmıyorum bile kuzumu koruyacagım diye canım cıktı cok zor agırlamaktan zıyade bebişleri korumak zor bizim kız da dısarda uyuyor eve gırınce uyanıp aglıyor

ayva cekırdegını bıraz suyla kaynatıp jelleştirip sürmüştüm ben de iyi gelmişti

ay baslarda bende de oluyordu o insan aklını kaybediyor resmen

gözün aydın haticem cok sevindim inan ki RAbbim baska ayrılık göstermesn insallah

ben de azur tavsiye ederim kesinlikle daha önceki ütüm tefaldi tefalin ömrü byerden sonra bitiyor ama phlips azur cidden bu konuda cok cok iyi cok rahat ütülüyorsunuz hemen bitiyor

bir ankaralı olarak evet evet evet diyorum oğlumda güzel kız görsün değil mi canım

canım philips azurlar çok güzel tavsiye ederim.
bu arada kızlar ben hala arabayı almadım. bu travel sistemler kullanışlı oluyormu. en az 7 kilo araba 3kilo oto koltuğu. en az 5 kiloda bebek. çok zor olmaz mı sürmesi. travel sistemler çift yönlü değil ya. ayrı ayrı alsam seçenek daha çok. arabasını kullananlar ne tavsiye eder

biri formül bulursa sevinicem kilolara , yemiyince süt azalıyor hemen. bende oturmaktan 2 kilo aldım doğumdan sonra 8 kilo kalmıştı. 160 boya 10 kilo çok belli ediyorumm.:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…