kızlar annem geldi geçen hafta halıları kaldırdık. evi temizledik. kaynanamlarda kırk çıkınca bütün ev temizlenirmişte. söyleyip duruyorlardı. babam kızıma baktı. bizde temizledik. o yüzden evim acık temiz
bızde oyle bı adet yok ama 40 da mevlut okuttuk o yuzden butun halıları yıkamaya verdım bugun koltuk kılıflarını sökucektım ama kerem musade etmedı akşam babası gelınce artık halleder...yarında annem gelıp bızı alıcak bırazda orda kalıcaz oğlumla çunku babasıyla ne zaman dışarı çıksak kerem sureklı ağlıyo çunku onun ağlama saatlerı var akşam 7 gıbı falan başlıyo bızımde babamızın işten gelıp bızı dışarı çıkarması o saatı buluyo bende anneme kaçıp gunduzlerı dışarı çıkmayı planlıyorum,acaba yerını yadırgarmı o benı endışelendırıyo sonuçta orda beşiği yok ve bız nerdeyse çoğu zamanımızı beşikte sallanarak gecırıyoruz of buraya yazdıkça sorular sorunlar artıyo neyse yarın gıdelımde olmazsa gece babamız gelır alır
kızlar az önce resmen ölüm tehlikesi atlattık. kalbim nasıl küt küt atıyor hala. cezveye 2 tane emzik koydum kaynatmak için. ocakta unutmusum yarım saat sonra bı yanık kokusu geldı kostum mutfaga cezve alev almıstı ocak hala yanıyordu. ama öyle az bir alev değil davlumbaza kadar. ocagı sondurdum. her taraf dumandı ve pşlastık kokuyodu. surahıden su doktum sonsun dıye allahtan bayag uzak duruyodum su dokerken alev bır buyudu su dokunce resmen patlar gibi tavana kadar cıktı alev ve hemen söndü. korkudan öldüm resmen ya. evde de bebeğim ve ben yalnızdık ustelık... of uykusuzluk dalgınlık yapıyor cok dıkkatlı olmak lazım cok
1 hafta sonra benim bebek 2 aylık olacak.
Bebeği gece kaç kere besliyorsunuz?
Yada beslemeyen var mı ?
Benim beyfendi gece uyanıyor ama doğru düzgün emmiyor , memeyi bir iki çekip bırakıyor. Günü gününü tutmuyor.
bir ankaralı olarak evet evet evet diyorum oğlumda güzel kız görsün değil mi canım
bebek arabası pierre carden tavsiye ediyorum çift yonlu ve hafif... hatta damla da sanırım aynısından almıştı Pierre Cardin PS 2010 Çift Yönlü Bebek Arabası
kızlar az önce resmen ölüm tehlikesi atlattık. kalbim nasıl küt küt atıyor hala. cezveye 2 tane emzik koydum kaynatmak için. ocakta unutmusum yarım saat sonra bı yanık kokusu geldı kostum mutfaga cezve alev almıstı ocak hala yanıyordu. ama öyle az bir alev değil davlumbaza kadar. ocagı sondurdum. her taraf dumandı ve pşlastık kokuyodu. surahıden su doktum sonsun dıye allahtan bayag uzak duruyodum su dokerken alev bır buyudu su dokunce resmen patlar gibi tavana kadar cıktı alev ve hemen söndü. korkudan öldüm resmen ya. evde de bebeğim ve ben yalnızdık ustelık... of uykusuzluk dalgınlık yapıyor cok dıkkatlı olmak lazım cok
merhaba annecikler nasılsınız????
bnm kızım da da kaka yapamama problemi var .sürekli ıkınıoo ıhh ıhhh... uykusundan uyanıyo ıkınmaktan..dun gece ilk defa fitil vermek zorunda kaldım yapsın diye.. cok gazı var yaa bi de. colinox hiç fayda etmedi.om-x duydum onu alacak babsı bugun...
çarsamba da kalca usgsi cekilecek ve kilosuna bakılacak.. umarım kilosu iyidir..bana gore hala cok zayıf
bi de birşey sormak istiyorum:hem bebek bakmak hem de yemek temizlik çamasır ütü bunları birarada nasıl yapıyosunuz??? ben sanırım cok beceriksizim... hiçbi işimi yetiştiremiyorum.. evim cok düzensiz artıkcok üzülüyorum bu duruma... ve ben de cok bakımsızım... (
canım benimkide hemen hemen 1.5 haftadır uyumuyordu gündüzleri ama çok şükür 2 gündür uyuyorrçok ilginç 2 gündür bizde öyleyiz..büyüme atakları vs vardı onlara mı denk geldi acaba
aa sen ankaradamısın canımneresinde ankaranınnçiğdemcim ben bugün sağlıklı beslenmeye başladım kesinlikle abur cubur yemeyeceğim ve yarın da kızımla en az 1 saat yürüyüşe gideceğim eski halime dönmek istiyorum. kilo veremeyenler mart anneleri diyet topiği açsak mı motive olurduk..
birde ben ankaralılarla buluşup tanışmak istiyorum bir program yapsak mı ki? ne dersiniz
canım ya doymasa ağlardı dimi benimlide aynısını yapıyorrkızlar kızım 1 saat aryla tekrar emmke isyr we emdkten sonra yarm saatten fazla uyumaz oldu szce doymuyor mu :26:
anneanneler şimdi bizleri değil bebişleri özlüyorrranneannesi sallar onu , beşiğe hiçççç gerek kalmaz, hatta annene bırak bol bol gez :)))
prensesim artık kollarımda 12günlük hasretin sonunda kavuştuk aşkımla gözyaşım yok artık mutluyum içim içime sığmıyor evim bayram havası oldu sanki bugün doğum yaptım okadar heycanlıyım rabbim birdaha bu acıları yaşatmasın kimseye dualarınız için destekleriniz için edam için dua edcen herkesten rabbim razı olsun biz çok mutluyuz gerçi ilaçlardan eda baygın ama olsun yanımda artık kollarımda
kızlar hani demişsiniz ya yanyatış yastığı tehlikeli sırtüstü yatırın başını yan çevirin diye. benim bebiş mümkün değil başını o pozisyonda tutmaz ki. yan yatış yastığında bile çoğu zaman düzeliyor kendiğiliğinden. kafası sürekli bi sağa bi sola. yüzüstü yatırdım bi kez zaten genelde ağlıyorda bir seferinde sesi çıkmadı gibi oldu onda da 2 dakika olmadan sıkıldı bi yuvarladı kendini yana az daha koltuktan düşüyordu iyi ki hemen dibindeydim de tuttum hemen.
:2:
:) evet ya çok hoş olur en azından bir yerde bir kahve içer tanışırız hadi ankaralılar nerdesiniz?
kızlar hani demişsiniz ya yanyatış yastığı tehlikeli sırtüstü yatırın başını yan çevirin diye. benim bebiş mümkün değil başını o pozisyonda tutmaz ki. yan yatış yastığında bile çoğu zaman düzeliyor kendiğiliğinden. kafası sürekli bi sağa bi sola. yüzüstü yatırdım bi kez zaten genelde ağlıyorda bir seferinde sesi çıkmadı gibi oldu onda da 2 dakika olmadan sıkıldı bi yuvarladı kendini yana az daha koltuktan düşüyordu iyi ki hemen dibindeydim de tuttum hemen.
ay canım ya ben seni yurtdışında yaşıyorsun sanıyordumben ankarada yaşıyorum canım evim çankayada sen de ankara da yaşıyorsun di mi?
anneanneler şimdi bizleri değil bebişleri özlüyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?