2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

1 hafta sonra benim bebek 2 aylık olacak.
Bebeği gece kaç kere besliyorsunuz?
Yada beslemeyen var mı ?
Benim beyfendi gece uyanıyor ama doğru düzgün emmiyor , memeyi bir iki çekip bırakıyor. Günü gününü tutmuyor.

bızde oyle bı adet yok ama 40 da mevlut okuttuk o yuzden butun halıları yıkamaya verdım bugun koltuk kılıflarını sökucektım ama kerem musade etmedı akşam babası gelınce artık halleder...yarında annem gelıp bızı alıcak bırazda orda kalıcaz oğlumla çunku babasıyla ne zaman dışarı çıksak kerem sureklı ağlıyo çunku onun ağlama saatlerı var akşam 7 gıbı falan başlıyo bızımde babamızın işten gelıp bızı dışarı çıkarması o saatı buluyo bende anneme kaçıp gunduzlerı dışarı çıkmayı planlıyorum,acaba yerını yadırgarmı o benı endışelendırıyo sonuçta orda beşiği yok ve bız nerdeyse çoğu zamanımızı beşikte sallanarak gecırıyoruz of buraya yazdıkça sorular sorunlar artıyo neyse yarın gıdelımde olmazsa gece babamız gelır alır

anneannesi sallar onu , beşiğe hiçççç gerek kalmaz, hatta annene bırak bol bol gez :)))

canım çok geçmiş olsun hem yangın hem araba için.ben de geçen gün biberonları unuttum ateşte akıl mı kalıyo insanda

aynen canım benim pıtırcıkta gece uyanıyor hatta 2 defa çok az emip yatıyor. bu durum beni de düşündürüyor

çok geçmiş olsun canım. allah bir daha yaşatmasın bence ilk gördüğün fakire sadaka ver.

ayyynneennn ben :)yetişemiyorum hepsine birden bakımsızlığı bırak saçımdaki tokayı çıkarıp saçımı düzelticek vakit olmadığı oluyo yandaki resim gibi:)

çok ilginç 2 gündür bizde öyleyiz..büyüme atakları vs vardı onlara mı denk geldi acaba
canım benimkide hemen hemen 1.5 haftadır uyumuyordu gündüzleri ama çok şükür 2 gündür uyuyorr
aa sen ankaradamısın canımneresinde ankaranınn
kızlar kızım 1 saat aryla tekrar emmke isyr we emdkten sonra yarm saatten fazla uyumaz oldu szce doymuyor mu :26:
canım ya doymasa ağlardı dimi benimlide aynısını yapıyorr
anneannesi sallar onu , beşiğe hiçççç gerek kalmaz, hatta annene bırak bol bol gez :)))
anneanneler şimdi bizleri değil bebişleri özlüyorrr

emillyy canım ya geçmiş olsun çok şükür kötü bişey olmamışş
haticecim şimdi eda hanım kollarında çok şükürr maşalahh Rabbim ayırmasınnn
kıs sen bu kızı nasıl gelin edecenn:))

kızlar hani demişsiniz ya yanyatış yastığı tehlikeli sırtüstü yatırın başını yan çevirin diye. benim bebiş mümkün değil başını o pozisyonda tutmaz ki. yan yatış yastığında bile çoğu zaman düzeliyor kendiğiliğinden. kafası sürekli bi sağa bi sola. yüzüstü yatırdım bi kez zaten genelde ağlıyorda bir seferinde sesi çıkmadı gibi oldu onda da 2 dakika olmadan sıkıldı bi yuvarladı kendini yana az daha koltuktan düşüyordu iyi ki hemen dibindeydim de tuttum hemen.

çoook şükürrr, hoş gelmiş edamız.öpüyo teyzesi

canım ya aman Allah korusunn benimkide hep sırt üstü yatıyor kafa bi sağ bi solda

benimkide aynen yan yatış yastığında da kafayı çeviriyor kusacakta boğazına kaçıracak diye ödüm kopuyo..

anneanneler şimdi bizleri değil bebişleri özlüyorrr[/QUOTE]

evet annem geldiği zaman suratıma bakmıyor, varsa yoksa bebek geçen gün geldi oynadı oynadı oğlanla sonra demez mi aaa kızım seni öpmemişin:)

ben ankarada yaşıyorum canım evim çankayada sen de ankara da yaşıyorsun di mi?
ay canım ya ben seni yurtdışında yaşıyorsun sanıyordum
bende ankarada yaşıyorum yenikentteyim ben wlla süper olur ya buluşmamız
anneanneler şimdi bizleri değil bebişleri özlüyorrr

evet annem geldiği zaman suratıma bakmıyor, varsa yoksa bebek geçen gün geldi oynadı oynadı oğlanla sonra demez mi aaa kızım seni öpmemişin:)[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…