2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şu anda benimde evim eski düzenini kaybetti. hatta bende bazen saçımı başımı doğru düzgün yapamıyorum. yemeği koyana kadar 30 kere emzik düşüyo bi mutfak bi salon koşturuyorum. 10 dak. ozakta olacak yemek 1 saatte ancak oluyo. biz birde hergün dükkana gelip öğleden sonra dükkan bekliyoruz akşam 20:30 a kadar bebişle. gerçi arada geziyoruz ama olsun genelde buradayız.

kızlar bebek yanımda yatıyor şimdi uykusunda ince ince ağlıyp sonra geri dalıyor gaz mı bu sizce yoksa rüya mı görüyor?? ne yapayım elime alsam uykusu bölünecek??

kızlar bebek yanımda yatıyor şimdi uykusunda ince ince ağlıyp sonra geri dalıyor gaz mı bu sizce yoksa rüya mı görüyor?? ne yapayım elime alsam uykusu bölünecek??

benim bebeğim de öyle yapıyor canım rüya görüyorlar bence,bölme uykusunu
gazı olunca daha farklı oluyor çünkü

Merhaba herkese,
Geçen hafta çok yoğundu buralara pek uğrayamadım Bebişimin gazıyla meşguldum sabah akşam=)Ama Edacık iyi olmuş onu öğrendim sevindim...=)
:86:

sanmıyorum canım bağırsaklar düzene girmediği için ve çıkarmayı bilmedikleri için böyleler :)bağırsaklar düzelince kendi kendilerine çıkarırlar bence
ay inşalah canımm yaa dün tekrar başlamıştı gaz sıkıntısı ama bugün iyi çok şükürrr
canım tya ben de ilk ayda böyleydim yatakta arıyordum ama çok şükürr artık olmuyoo
canım ya benimkini gazı olunca sesler çıkartıyor inliyor resmen yavrum ya bi rahat edemiyoo sorunu olmayınca sessiz sakin uyuyor paşammm

bizde kalça usgmizi yaptırdık çok şükür bi sorun çıkmadıı şükürler olsunn darısı sizlere şekerlerr

rüzgar bile karıştırıyor..dışarı çıkıcam diyor dışarda rüzgar var diyorum ama ben evdeyim diyor..geçen gün babannesi deniz boyuna indinmi diye soruyor yok o evde kaldı diyorşaşkoloz oğlan

açalım valla..ben 1 mayısta başlicam dedim,hadi pazartesi olsun dedim şuan pötibör bisküvinin içine ekmek üstü çikolata sürüp yiyorum iyi mi..allahım rejim dedikçe yiyesim geliyor

uyuyorsa elleme canım

perişan oldum kızlar bebeğim kakasını yapamıyo 2 gündür diye sölemiştim bugün 3.gündü aşıdan geldikten sonra bir ağlamaya başladı ama ne ağlamak eşimde gececi uyuyodu evde uyandırdım koştura koştura hastaneye gittik doktor fitil koydu sonra müşadeye aldı orada emzirirken yaptı kakasını çok şükür eve geldik bu defa da biraz ateşi çıktı aşı yerleri ağrımaya başladı sanırım yine çok ağladı emziremedim bile calpol verdim şimdi uyuyor ama bugün ömrümden ömür gitti eşim şimdi işe gitti uykusuz bi şekilde umarım bu huysuzluk gecede devam etmez ne yaparım yoksa ben

bence de elleme ben öyle öyle yatağında yatmaya durmaya alıştırdım farkında olmadan rahat rahat işimi gücümü yapıyorum artık ağlarsa alıyorum ama

canım zor bigün geçirmişsin.gecmişolsun... umarım geceii olur bebişin..

gamzecim inş güzel bir gece geçirirsiniz geçmiş olsun...
mert kollarımda zor şartlar altında yazıyorum

Ya kızlar siz yürüyüşe filan çıkıyor musunuz, bebişlerinizle yani? Az evvel eşime dedim, yarın bir yarım saat dışarı çıkayım diye, olmaz diye tutturdu, aklı kalırmış, daha çok küçükmüş, aşıları tamam dğilmiş.. Şimdi inat edip çıkıcam, mikrop kapacak bişi olacak, benden bilicek Haftasonları çıkıyoruz diyo, sanki haftasonları her yer steril. Kapandım kaldım eve hapis gibi, haftada iki saat iznim var sadece Hep dalga geçtiğim ebeveyn türüne dönecez, habire evde, çouk yabani ve bağışıklık sistemi gelişmemiş, zırt pırt hasta.. Sizler de evde misiniz hep?:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…