ben ankarada yaşıyorum canım evim çankayada sen de ankara da yaşıyorsun di mi?
Uyumuyor uyumuyor...7 haftada büyüme atağı varmiydi?
kızlar bebek yanımda yatıyor şimdi uykusunda ince ince ağlıyp sonra geri dalıyor gaz mı bu sizce yoksa rüya mı görüyor?? ne yapayım elime alsam uykusu bölünecek??
ay inşalah canımm yaa dün tekrar başlamıştı gaz sıkıntısı ama bugün iyi çok şükürrrsanmıyorum canım bağırsaklar düzene girmediği için ve çıkarmayı bilmedikleri için böyleler :)bağırsaklar düzelince kendi kendilerine çıkarırlar bence
canım tya ben de ilk ayda böyleydim yatakta arıyordum ama çok şükürr artık olmuyoo3-4 gün önce gece daldığım 5 dakikalık uykudan aniden sıçrayıp eşime " bebeği yerine koyalım mı" soruma aldığım manasız bakışlar eşliğinde "yerinde zaten "cevabı şuurumu kaybettiğimin göstergesidir artık
canım ya benimkini gazı olunca sesler çıkartıyor inliyor resmen yavrum ya bi rahat edemiyoo sorunu olmayınca sessiz sakin uyuyor paşammmselaaam kızlar bende bugun zombi gbi dolaşanlardanım
kızım 2 saate bir uyandı sznkler nasıl 3 4 saat uyuyor ya
bi yöntemi warsa paylaşın yaa
yat klak yat kalk sersemledm bide
uykusunda surekli sesler çıkaryr bzmki sznkler nasıl
sessz mı uyuyrlar yoksa bzmki mi bi böle kukreyen ayol
annem gtmişti 1 hafta önce geri çagrdı eşim ayten zorlanyr
bbek bra<z< daha toparlansn anne 1 2 hafta kadr kla dye
4 gun kaldı 40ımızın çıkmasna hesery o gun tamman degsecek mi acaba
Büyüme atakları denen şey olabilir mi? Ya ben bunu da kızım doğudktan sonra öğrendim, şimdiye kadar hiç duymadığımdan gerçek değilmiş gibi geliyor, ama bizimki de son 3 4 gündür böyle..:26:
Ya nasıl fırsat bulacaksın pilatese? Benim de canım çok istiyor, ama fırsat bulamam diye kalkışmıyorum.. İKi mekik bile çekemiyorum, ya bedenim yorgun ya ruhum
Araba için üzüldüm. İnşallah hallederler hemen..
Ben kraftın bir kangurusunu almıştım, modeli milan sanırsam. Koyduk Defne'yi içine, çok bir şikayeti olmadı ama çok komik oldu ya, koca kanguru, içinde Defne minicik. Ben hep 6 7 aylık bebekleri görmüşüm kanguruyla, omuriliğin zarar verir mi diye korktum, dik duramıyor ya.. Sizce?
Aynen ben de çeşit çeşit saçma sapan sözlü şarkılar uyduruyorumve oda oda gezerek evi anlatıyorum. Ama aynı evi aynı odaları milyonuncu kere anlatmaktan biraz sıkıldım Yine de ne kadar konuşursam o kadar iyi diye anlatıp duruyorum. Az kaldı kızım da konuşacak yakında
Çok sevindim, 12de Hatice kızına kavuşacaktı diye hep aklımdaydı ama bir türlü giremedim iki gündür ya, kızım hiç durmadı. İnşallah bundan sonra hep birliktesiniz kızınla, doya doya kokla..
Ya benim ev de öyleBenim koltukların kolçakları deri ve düz, sehpa gibi oluyor ya.. Sayıyorum: Birinin üzerinde emzik kutusu, birinde pamuk poşeti, birinde telsiz, birinde yelek, birinde acı elma yağı.. Yatak desen öğlen 2de ancak toplayabiliyorum, yığın halinde duruyor o saate kadar, bir iki lokma bişi yiyorum, bulaşıkları bekliyor. Makineye çamaşır atıyorum bnbir organizasyonla, ütüyü ne zaman yapcam Allah kerim Eskiler makineye de atmaz, elde yıkarlarmış bezleri filan, Allah'ım nasıl fırsat bulurlarmış
Bir de hiç dışarı çıkmıyorum, üzerimde paspal paspal eşofmanlar.. Arkadaşlar filan geleceğinde en azından biraz düzgün oluyor tipim, o bile bana iyi geliyor.
Ya kızlar benim eşim de çok evhamlı, dışarı çıkıyoruz, rüzgar mı geldi(Çiğdem senin oğlan değil, gerçek rüzgar), üşüdü mü, bir yağmur damlası düştü, çabuk eve.. İngiltere'dekiler napıyor o zaman, çocuklar evd mi büyüyor, zaten montu bilmemnesi üzerinde.. Çocuk asosyal olacak diye korkuyorum, şu kanguruyla çıkmaya başlarsak artık günde yarım saat filan yürürüm en azından , iyi gelir ikimize de..:26:
çiğdemcim ben bugün sağlıklı beslenmeye başladım kesinlikle abur cubur yemeyeceğim ve yarın da kızımla en az 1 saat yürüyüşe gideceğim eski halime dönmek istiyorum. kilo veremeyenler mart anneleri diyet topiği açsak mı motive olurduk..
birde ben ankaralılarla buluşup tanışmak istiyorum bir program yapsak mı ki? ne dersiniz
kızlar bebek yanımda yatıyor şimdi uykusunda ince ince ağlıyp sonra geri dalıyor gaz mı bu sizce yoksa rüya mı görüyor?? ne yapayım elime alsam uykusu bölünecek??
deniz ben adet oldumm bu sabah
perişan oldum kızlarbebeğim kakasını yapamıyo 2 gündür diye sölemiştim bugün 3.gündü aşıdan geldikten sonra bir ağlamaya başladı ama ne ağlamak eşimde gececi uyuyodu evde uyandırdım koştura koştura hastaneye gittik doktor fitil koydu sonra müşadeye aldı orada emzirirken yaptı kakasını çok şükür eve geldik bu defa da biraz ateşi çıktı aşı yerleri ağrımaya başladı sanırım yine çok ağladı emziremedim bile calpol verdim şimdi uyuyor ama bugün ömrümden ömür gitti eşim şimdi işe gitti uykusuz bi şekilde umarım bu huysuzluk gecede devam etmez ne yaparım yoksa ben
canım zor bigün geçirmişsin.gecmişolsun... umarım geceii olur bebişin..
gamzecim inş güzel bir gece geçirirsiniz geçmiş olsun...
mert kollarımda zor şartlar altında yazıyorum
teşekkürler damlacım nuraycım inşallah üzmez annesini bu gece kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?