2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet cnm bende evdeyim hep cumartesi annemle birlikte çıktık kızımda hava alsın istedim kızım kakasını yapamayınca eşim benden bildi bak o gün çıkardın dışarı hasta oldu çıkarma bi daha çocuğu dedi bugün bana

Ben 20 günlük olduğundan beri havalar azıcık düzelince hep çıkardım...Doktor AVM gibi kapalı ve kalabalık yerlere sokma yeter demişti...Bugün de Saray Muhallebicisne çağırdı arkadaş kahvaltı için aldım bebişi çıktım=)

bize de özellikle çıkarın aksi takdirde camdan baksa hasta olan çocuklardan olur demişti, giyinmeyi abartan kaynanama da çok biliyorlar onlar demişti kaç çocuğu gaz için verilen ot çöp yzünden ölümden döndürdük diye de bilmediğimiz şeyleri denemememiz için uyarmışlardı yalnız dışarı çıkma işini abartıp saatlerce kalmamak lazım havalar sağlam değil bu arada 2 dakika ile başlayarak hergün 2 dk arttırark kol ve bacaklarını sıyırıp güneşlendireceğiz ama havaların biraz daha ısınması lazım gerçi bugün iyiydi sabah güneşinde başladım ben ama perşemden sonra gene soğuk geri geliyormuş
avm bize de yasak ayrıca denize bile girersiniz hava iyi olsa demişti yani güzelce giydirdikten sonra hiç problem olduğunu sanmıuorum milet tipi varken bile çıkarıyor gerçi o kadarına cesaret edemem ama evin havasıyla gerçek hava bir olur mu hiç çıkaramasam da evi en az 2 saat havalandııyorum

Ne güzel, açık hava kuzuya da iyi geliyordur..

Hehe evet ben de ondan korkuyorum, camdan baksa hasta olan çocuk olmasından Ben de havalandırıyorum odaları. Defnecik'i de balkona çıkarıyorum, ağlıyorsa susuyor balkonda

Şahane organizatör olur bizim kocalardan, ne çok şey biliyolar .geçmiş olsun bu arada..

ben de sabah düzenli ve sağlıklı besleniyorum, geceye doğru işler çığırından çıkıyor mutfakta yiyecek birşeyler araştırıyorum topik konusu çok iyi fikir.. normal doğum yaptım güya 3 haftadan sonra kilo vermem durdu, hatta ara ara aldım verdim aldım verdim. başa döndüm yani..

Ankara buluşması çok güzel fikir. bebeklerle nasıl olcak bilmiyorum ama fikir güzel. keşke doğumdan önce yapsaymışız ya ..

ben çıkıyorum canım haftasonları dışarı, heryere de gidiyorum valla. haftaiçi de çıkarım aslında ama üşeniyorum :) az daha düzene gireyim, kendime geleyim her gün yürüyüşe başlıcam. aslında araba eşimde olmasa Ankaranın altını üstüne getiririm ama dolmuşla, otobüsle zor olur heralde. emicem diye tuttursa bebek açıp emziremem dolmuşta vs. de 5-6 aylık olsalar o kadar çok meme istemezler..

bende çıkıyorum dün çıktık mertle gezindik hava mükemmeldi okadarda iyi geliyorki hemencecik uyuyor avm.yede gittik hatta alışverişe bile çıktık çarşıyaüstünü sıkı sıkı giydirip kafasınada şapka takıyorum çıkarıyorum hatta dün eşim teşvik etti hadi çıkın dedi

yarın öyle bir planımız var..hergün hava durumuna bakıyorum,rüzga'ın hızına..bizim bandırma'nın rüzgarı meşhurdur

ya benim deniz oğlan emerken kucağımda uyuyor beşiğe yatırınca açıyor gözleri.kokuma alıştı deyip çamaşırımı koydum yanınaama yemedi benim cingöz

bak bak sen bıcırığayaa ne meşhur kokuymuş bu benimde durumum böyle tam düzeliyor diyorum gene başa dönüyoruz

biz daha hiç dışarı çıkmadık. en son 7 nisanda aşıya gittik. o gün bugündür evdeyiz hatta ben kapının eşiğinden adımımı bile atmadım. daha da ötesi pijama harici kıyafet daha hiç giymedim . kombiyi 70 derecede yakıyorum dışarıda havadan haberim bile yok... her ihtiyacımı eşim alıyor temizliğe annem ve kızkardeşim geliyor ben sürekli bebekleyim bir de mutfakla ilgileniyorum... acep lohusa depresyonunda mıyım kapadım kendimi içerilere tek dışarı açılan pencerem sizlersiniz....

Bugün Çınar Ağacı filmine gittik. Çok beğendim, çok güldüm ama sonu duygusaldı, muhteşemdi. Tavsiye ediyorum, herkes izlemeli :) Bu arada, Makromarket'lerde Pampers ıslak havlular 2 TL'ye düşmüş, toplam 10 tane olmak üzere her çeşidinden aldım

Küçükken annem de geceliğini koyuyomuş yanıma, annem yanımda sanıp mışıl mışıl uyuyormuşum, ben safmışım galiba biraz, şimdikiler cin gibi

Son düzenleme:

sıkılmıyormusun canım yaaa ben dışarıya çıktığım halde patlıyorum yaniiiii

baya geride kalmışım kimin filmi :26::26::26::26:biz evde izliyoruz film ama eşim takip ediyor yeni çıkan filmleri...şimdikiler teknoloji bebeleri ayolllbizler safmışız

bende ankarada yaşıyorum,nerede ne zaman buluşuyorsunuz kızlarrrrr

ben ankarada yaşıyorum canım evim çankayada sen de ankara da yaşıyorsun di mi?

bende ankaradayım kızlarr :79:daaa benim arsız oğluşla nasıl gelirim bilmiyorum birde havalar daha düzelmedi yaaa hep bulanık yağmurlu...

off bende bugün pijamalrımı koydummm yemediiii :86: hatta yüzüne koydumm bizimki uykuya dalarken yüzü kapalı uyuyorr ...

bu arada merhaba kızlar...yaa benim oğluşşş bugün sabah 6:30 dan beri toplamda sadece 2 saat anca uyudu o da bölük pörçük

bu arada bugün bende yürüyüşe başladımmm eşim işten gelince paşayı emzirip hemen çıktımmm...hatt ageçtiğimiz pazar da dışarı çıkmıştım sosyete pazarına gittim eşime bırakıppp..

sıkılmıyormusun canım yaaa ben dışarıya çıktığım halde patlıyorum yaniiiii

Ben de evde bunalıyorum, Defne benden çok sıkılıyor evde, alışveriş merkezine gittiğimizde sesi kesiliyor Bugün alışveriş merkezinde vitrinlere bakarken bi elbise gördüm çok hoşuma gitti, deneyim dedim, Defne'yi de yalnız bırakamıyorum tabi, soyunma kabinine bebek arabasıyla girdik Bir grup kokona genç kız vardı 15-16 yaşlarında, benden çok makyaj suratlarında, topuklu ayakkabılar, kabinden çıktığımızda 'Aaa bebek arabasıyla girmiş kabine' dedi bi tanesi, diğerleri de başladı gülmeye! Ben sinirden çatlıyorum tabi, 'Anne olunca anlarsınız güzelim!' deyip gittim, mağazada çalışan görevli kız da gülünce bana, elbiseyi almadan çıktım

baya geride kalmışım kimin filmi :26::26::26::26:biz evde izliyoruz film ama eşim takip ediyor yeni çıkan filmleri...şimdikiler teknoloji bebeleri ayolllbizler safmışız

http://www.sinemalar.com/film/92778/Cinar-Agaci/ Linkini vereyim, incele canım :)

Son düzenleme:
kızlar bişey soracağım biz 43 günlük olduk benim hala azıcık azıcık kanamam devam ediyor var mı benim gibi olan normalmi bu yaaa:44:

kızlar bişey sorcam ya benim sabahtan beri sağ göğsüm acayip sızlıyo iğne batırıyolar sanki içnde sertlik var hafiften ama ne yapmak gerek sıcak mı koysam acaba?o kadar da emiyo kuzucum şapur şupur süt akıyo memeden:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…