Ya kızlar siz yürüyüşe filan çıkıyor musunuz, bebişlerinizle yani? Az evvel eşime dedim, yarın bir yarım saat dışarı çıkayım diye, olmaz diye tutturdu, aklı kalırmış, daha çok küçükmüş, aşıları tamam dğilmiş..Şimdi inat edip çıkıcam, mikrop kapacak bişi olacak, benden bilicek Haftasonları çıkıyoruz diyo, sanki haftasonları her yer steril. Kapandım kaldım eve hapis gibi, haftada iki saat iznim var sadece Hep dalga geçtiğim ebeveyn türüne dönecez, habire evde, çouk yabani ve bağışıklık sistemi gelişmemiş, zırt pırt hasta.. Sizler de evde misiniz hep?:26::26::26:
Ben 20 günlük olduğundan beri havalar azıcık düzelince hep çıkardım...Doktor AVM gibi kapalı ve kalabalık yerlere sokma yeter demişti...Bugün de Saray Muhallebicisne çağırdı arkadaş kahvaltı için aldım bebişi çıktım=)evet cnm bende evdeyim hep cumartesi annemle birlikte çıktık kızımda hava alsın istedim kızım kakasını yapamayınca eşim benden bildibak o gün çıkardın dışarı hasta oldu çıkarma bi daha çocuğu dedi bugün bana
Ya kızlar siz yürüyüşe filan çıkıyor musunuz, bebişlerinizle yani? Az evvel eşime dedim, yarın bir yarım saat dışarı çıkayım diye, olmaz diye tutturdu, aklı kalırmış, daha çok küçükmüş, aşıları tamam dğilmiş..Şimdi inat edip çıkıcam, mikrop kapacak bişi olacak, benden bilicek Haftasonları çıkıyoruz diyo, sanki haftasonları her yer steril. Kapandım kaldım eve hapis gibi, haftada iki saat iznim var sadece Hep dalga geçtiğim ebeveyn türüne dönecez, habire evde, çouk yabani ve bağışıklık sistemi gelişmemiş, zırt pırt hasta.. Sizler de evde misiniz hep?:26::26::26:
Ben 20 günlük olduğundan beri havalar azıcık düzelince hep çıkardım...Doktor AVM gibi kapalı ve kalabalık yerlere sokma yeter demişti...Bugün de Saray Muhallebicisne çağırdı arkadaş kahvaltı için aldım bebişi çıktım=)
bize de özellikle çıkarın aksi takdirde camdan baksa hasta olan çocuklardan olur demişti, giyinmeyi abartan kaynanama da çok biliyorlar onlar demişti kaç çocuğu gaz için verilen ot çöp yzünden ölümden döndürdük diye de bilmediğimiz şeyleri denemememiz için uyarmışlardı yalnız dışarı çıkma işini abartıp saatlerce kalmamak lazım havalar sağlam değil bu arada 2 dakika ile başlayarak hergün 2 dk arttırark kol ve bacaklarını sıyırıp güneşlendireceğiz ama havaların biraz daha ısınması lazım gerçi bugün iyiydi sabah güneşinde başladım ben ama perşemden sonra gene soğuk geri geliyormuş
avm bize de yasak ayrıca denize bile girersiniz hava iyi olsa demişti yani güzelce giydirdikten sonra hiç problem olduğunu sanmıuorum milet tipi varken bile çıkarıyor gerçi o kadarına cesaret edemem ama evin havasıyla gerçek hava bir olur mu hiç çıkaramasam da evi en az 2 saat havalandııyorum
evet cnm bende evdeyim hep cumartesi annemle birlikte çıktık kızımda hava alsın istedim kızım kakasını yapamayınca eşim benden bildibak o gün çıkardın dışarı hasta oldu çıkarma bi daha çocuğu dedi bugün bana
çiğdemcim ben bugün sağlıklı beslenmeye başladım kesinlikle abur cubur yemeyeceğim ve yarın da kızımla en az 1 saat yürüyüşe gideceğim eski halime dönmek istiyorum. kilo veremeyenler mart anneleri diyet topiği açsak mı motive olurduk..
birde ben ankaralılarla buluşup tanışmak istiyorum bir program yapsak mı ki? ne dersiniz
yarın öyle bir planımız var..hergün hava durumuna bakıyorum,rüzga'ın hızına..bizim bandırma'nın rüzgarı meşhurdur
ya benim deniz oğlan emerken kucağımda uyuyor beşiğe yatırınca açıyor gözleri.kokuma alıştı deyip çamaşırımı koydum yanınaama yemedi benim cingöz
yarın öyle bir planımız var..hergün hava durumuna bakıyorum,rüzga'ın hızına..bizim bandırma'nın rüzgarı meşhurdur
ya benim deniz oğlan emerken kucağımda uyuyor beşiğe yatırınca açıyor gözleri.kokuma alıştı deyip çamaşırımı koydum yanınaama yemedi benim cingöz
biz daha hiç dışarı çıkmadık. en son 7 nisanda aşıya gittik. o gün bugündür evdeyiz hatta ben kapının eşiğinden adımımı bile atmadım. daha da ötesi pijama harici kıyafet daha hiç giymedim . kombiyi 70 derecede yakıyorum dışarıda havadan haberim bile yok... her ihtiyacımı eşim alıyor temizliğe annem ve kızkardeşim geliyor ben sürekli bebekleyim bir de mutfakla ilgileniyorum... acep lohusa depresyonunda mıyım kapadım kendimi içerilere tek dışarı açılan pencerem sizlersiniz....
Bugün Çınar Ağacı filmine gittik. Çok beğendim, çok güldüm ama sonu duygusaldı, muhteşemdi. Tavsiye ediyorum, herkes izlemeli :) Bu arada, Makromarket'lerde Pampers ıslak havlular 2 TL'ye düşmüş, toplam 10 tane olmak üzere her çeşidinden aldım
Küçükken annem de geceliğini koyuyomuş yanıma, annem yanımda sanıp mışıl mışıl uyuyormuşum, ben safmışım galiba biraz, şimdikiler cin gibi
sıkılmıyormusun canım yaaa ben dışarıya çıktığım halde patlıyorum yaniiiii
bende ankarada yaşıyorum,nerede ne zaman buluşuyorsunuz kızlarrrrr
ben ankarada yaşıyorum canım evim çankayada sen de ankara da yaşıyorsun di mi?
sıkılmaya vaktim olmuyor desem yeridir. bol bol internetten alışveriş yapıyorum. hatta teslimat adresini eşimin iş adresini veriyorum ki kargocu geldiğinde emziriyor falan olurum diye ...
biz daha hiç dışarı çıkmadık. en son 7 nisanda aşıya gittik. o gün bugündür evdeyiz hatta ben kapının eşiğinden adımımı bile atmadım. daha da ötesi pijama harici kıyafet daha hiç giymedim . kombiyi 70 derecede yakıyorum dışarıda havadan haberim bile yok... her ihtiyacımı eşim alıyor temizliğe annem ve kızkardeşim geliyor ben sürekli bebekleyim bir de mutfakla ilgileniyorum... acep lohusa depresyonunda mıyım kapadım kendimi içerilere tek dışarı açılan pencerem sizlersiniz....
sıkılmıyormusun canım yaaa ben dışarıya çıktığım halde patlıyorum yaniiiii
baya geride kalmışım kimin filmi :26::26::26::26:biz evde izliyoruz film ama eşim takip ediyor yeni çıkan filmleri...şimdikiler teknoloji bebeleri ayolllbizler safmışız
kızlar bişey soracağım biz 43 günlük olduk benim hala azıcık azıcık kanamam devam ediyor var mı benim gibi olan normalmi bu yaaa:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?