2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

acaba sütmü birikti sağ sitersenn :44:

Ay bende de var aynısı, oluyor az az kanamam :26:

ne zaman bitecek acaba yaa :97:

kızlar bişey soracağım biz 43 günlük olduk benim hala azıcık azıcık kanamam devam ediyor var mı benim gibi olan normalmi bu yaaa:44:
biz elli günü geçtik hala ara ara kanama gibi olmasa da pembe bi akıntı oluyo onun dışında akıntım var sürekli:44:

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttt beklenen sooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnn viyek viyek viyek benim paşa ağlıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr öpüyorum kızlar hepinizi bebişlerinize ve size bol uykulu gecelerrrrrrrrrr :79:

bebeği nasıl ettiniz canım? ben de özledim valla sinemaya gitmeyi..

aşkımla birlikteyiz ama kızlar hiç tutmuyo memeyi hastaneden geldiğimizden beri aç ağlıyor biberonda almıyor ne veriyolardı yoğunbakımda anlamadımki bide poposu çok kötü pişik olmuş kaç saatte bir açtılar resmen kanıyor ben hiç pişik yapmadım sebamet kullandım bugün kaçsefer ama kanıyor içim gitti yavrumun çetiklerine sonunda beraberiz dünyamla bugün nasıl geçti anlamadım

Son düzenleme:

bebeğine kavuşmuşsun sonunda canım Allah bi daha ayırmasın, sağlık sıhhat wersin hep... en fazla 2 güne oturtursunuz yine bebişinle düzenini, eczaneye söle bi mantar kremi var ama yoğun pişikte weriyolar adı aklıma gelmiyo şuanda, onunla rahatlıyo hemen popuşu..

trosyd veriyorlar canım çok ileri pişiklerde. hametan da rahatlatır ama çok ilerlediyse pişiğiniz yeterli gelmeyebilir. normal pişik kremleri, pişik oluştuktan sonra fayda etmiyor. eğer kullandığın sebamed normal pişik önleyici kremse şu aşamada fayda etmicektir. yazık yavrucuğun canı nasıl yanıyordur. belki canı yandığından ememiyordur memeyi de.. nöbetçi eczane bulma şansınız varsa alın da sürün bari bu gece. kıyamam ya..

Son düzenleme:
ağlayınca vermem annem diyorum kız kardeşimin düğünü var haziranda edayı seviyorum yok ben kızımı gelin etmem diyorum bacım babası karadenizli vermiyo kızını kimseye

sebamed var trosyd hametan hepsi var benim evim site içi olduğu için herzaman alamam acil lazım olur diye almıştım ama mahfolmuş içim acıyo bakamıyorum açık bıraktık annemin eline çiş yaptı çok fena olmuş teyzeleri huyu değişmiş kızımın

canım hem gözün aydın hem geçmiş olsun. pişik için kesinlikle trosyd kullan sabaha bayağı toparlar. beslenmesi için vitaminin damlalığını ya da varsa enjektör kullan muhtemelen öyle beslemişlerdir. aç kalmasın bebeğin....

bak bak sen bıcırığayaa ne meşhur kokuymuş bu benimde durumum böyle tam düzeliyor diyorum gene başa dönüyoruz

valla bana ter basıyor onunla uğraşırken kendimden rahatsız oluyorum ama o bayılır annesinin kuzusu

kızımın ellerine göre, küçük ve yumuşak çıngırak bulamadım. ben de kendim yaptım bakın bunlar

Eki Görüntüle 188718

çooook şeker canım..maşallah vakit bulabilmişsin eşim kitap almış bana daha kapak açamadımneyse abisinden iyi,onda 4 ay internete bakamamıştım

gözünaydın hatice..bugün annemede söyledim bebeğinin yoğunbakımdan çıktığğını çok sevindi,ilk yazdığında okumuştum çok üzülmüştü..şükür iyisiniz annesinin yanında çabucak toparlanır merak etme

çok teşekkür ederiz teyzesi sende meleğini kokla yerime ben eda kucağımda yazıyorum şuanda

trosyd ve hametanı karıştırıp sür o zaman canım, cabuçak toparlansın..

çooook şeker canım..maşallah vakit bulabilmişsin eşim kitap almış bana daha kapak açamadımneyse abisinden iyi,onda 4 ay internete bakamamıştım

daha önce bahsetmiştim çok uyuyor benim kız maşallah diyeyim. ben de ev işini idare edicek kadar yapıp, kendimi eğlendiricek şeyler yapmaya çalışıyorum. yoksa evde sıkıntıdan patlarım. çalışırken birden bire evde kalmak sıktı beni. makina mühendisiyim ama elişini de çok seviyorum, çok alakasız iki uğraşım var yani

sütümü sağıp kaşıkla veriyorum ama itiyor geri anlamadım yarın kontrolu var hem pişiği söyleyecem hemde beslenmeyi bide özel hastanede yattık nasıl şok oldum poposunu görünce bide oyüzden ağladım ama normal bir pişik değil yani okadar derisi yüzülmüşki krem durmuyor üzerinde yavrum nasıl acı çekiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…