kızlar bişey sorcam ya benim sabahtan beri sağ göğsüm acayip sızlıyo iğne batırıyolar sanki içnde sertlik var hafiften ama ne yapmak gerek sıcak mı koysam acaba?o kadar da emiyo kuzucum şapur şupur süt akıyo memeden:26:
Ay bende de var aynısı, oluyor az az kanamam :26:
ne zaman bitecek acaba yaa :97:
biz elli günü geçtik hala ara ara kanama gibi olmasa da pembe bi akıntı oluyo onun dışında akıntım var sürekli:44:kızlar bişey soracağım biz 43 günlük olduk benim hala azıcık azıcık kanamam devam ediyor var mı benim gibi olan normalmi bu yaaa:44:
Bilmiyorum valla, doktoruma söylesem mi acaba :26:
anlamadım ki özellikle o göğsü daha çok emzirdim bugün hem çok emiyo hem sütün geldiğini görüyorum birikir mi ki yinede?:26:acaba sütmü birikti sağ sitersenn :44:
ne zaman bitecek acaba yaa :97:
biz elli günü geçtik hala ara ara kanama gibi olmasa da pembe bi akıntı oluyo onun dışında akıntım var sürekli:44:
anlamadım ki özellikle o göğsü daha çok emzirdim bugün hem çok emiyo hem sütün geldiğini görüyorum birikir mi ki yinede?:26:
Bugün Çınar Ağacı filmine gittik. Çok beğendim, çok güldüm ama sonu duygusaldı, muhteşemdi. Tavsiye ediyorum, herkes izlemeli :) Bu arada, Makromarket'lerde Pampers ıslak havlular 2 TL'ye düşmüş, toplam 10 tane olmak üzere her çeşidinden aldım
[/I][/B]
aşkımla birlikteyiz ama kızlar hiç tutmuyo memeyi hastaneden geldiğimizden beri aç ağlıyor biberonda almıyor ne veriyolardı yoğunbakımda anlamadımki bide poposu çok kötü pişik olmuş kaç saatte bir açtılar resmen kanıyor ben hiç pişik yapmadım sebamet kullandım bugün kaçsefer ama kanıyor içim gitti yavrumun çetiklerine sonunda beraberiz dünyamla bugün nasıl geçti anlamadım
aşkımla birlikteyiz ama kızlar hiç tutmuyo memeyi hastaneden geldiğimizden beri aç ağlıyor biberonda almıyor ne veriyolardı yoğunbakımda anlamadımki bide poposu çok kötü pişik olmuş kaç saatte bir açtılar resmen kanıyor ben hiç pişik yapmadım sebamet kullandım bugün kaçsefer ama kanıyor içim gitti yavrumun çetiklerine sonunda beraberiz dünyamla bugün nasıl geçti anlamadım
ağlayınca vermem annem diyorum kız kardeşimin düğünü var haziranda edayı seviyorum yok ben kızımı gelin etmem diyorum bacım babası karadenizli vermiyo kızını kimseyeemillyy canım ya geçmiş olsun çok şükür kötü bişey olmamışş
haticecim şimdi eda hanım kollarında çok şükürr maşalahh Rabbim ayırmasınnn
kıs sen bu kızı nasıl gelin edecenn:))
trosyd veriyorlar canım çok ileri pişiklerde. hametan da rahatlatır ama çok ilerlediyse pişiğiniz yeterli gelmeyebilir. normal pişik kremleri, pişik oluştuktan sonra fayda etmiyor. eğer kullandığın sebamed normal pişik önleyici kremse şu aşamada fayda etmicektir. yazık yavrucuğun canı nasıl yanıyordur. belki canı yandığından ememiyordur memeyi de.. nöbetçi eczane bulma şansınız varsa alın da sürün bari bu gece. kıyamam ya..
bak bak sen bıcırığa yaa ne meşhur kokuymuş bu benimde durumum böyle tam düzeliyor diyorum gene başa dönüyoruz
Bugün Çınar Ağacı filmine gittik. Çok beğendim, çok güldüm ama sonu duygusaldı, muhteşemdi. Tavsiye ediyorum, herkes izlemeli :) Bu arada, Makromarket'lerde Pampers ıslak havlular 2 TL'ye düşmüş, toplam 10 tane olmak üzere her çeşidinden aldım
Küçükken annem de geceliğini koyuyomuş yanıma, annem yanımda sanıp mışıl mışıl uyuyormuşum, ben safmışım galiba biraz, şimdikiler cin gibi
kızımın ellerine göre, küçük ve yumuşak çıngırak bulamadım. ben de kendim yaptım bakın bunlar
Eki Görüntüle 188718
sebamed var trosyd hametan hepsi var benim evim site içi olduğu için herzaman alamam acil lazım olur diye almıştım ama mahfolmuş içim acıyo bakamıyorum açık bıraktık annemin eline çiş yaptı çok fena olmuş teyzeleri huyu değişmiş kızımın
valla bana ter basıyor onunla uğraşırken kendimden rahatsız oluyorum ama o bayılır annesinin kuzusu
çooook şeker canım..maşallah vakit bulabilmişsin eşim kitap almış bana daha kapak açamadımneyse abisinden iyi,onda 4 ay internete bakamamıştım
gözünaydın hatice..bugün annemede söyledim bebeğinin yoğunbakımdan çıktığğını çok sevindi,ilk yazdığında okumuştum çok üzülmüştü..şükür iyisiniz annesinin yanında çabucak toparlanır merak etme
sebamed var trosyd hametan hepsi var benim evim site içi olduğu için herzaman alamam acil lazım olur diye almıştım ama mahfolmuş içim acıyo bakamıyorum açık bıraktık annemin eline çiş yaptı çok fena olmuş teyzeleri huyu değişmiş kızımın
çooook şeker canım..maşallah vakit bulabilmişsin eşim kitap almış bana daha kapak açamadımneyse abisinden iyi,onda 4 ay internete bakamamıştım
canım hem gözün aydın hem geçmiş olsun. pişik için kesinlikle trosyd kullan sabaha bayağı toparlar. beslenmesi için vitaminin damlalığını ya da varsa enjektör kullan muhtemelen öyle beslemişlerdir. aç kalmasın bebeğin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?