2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok sevindim yavruna kavuşmana, pek yazmıyordum ama takip ediyordum yazdıklarını. Canım benim ya nasıl pişik yaparlar çok sinirlendim. En kısa sürede düzelir inşallah. Memeyide zamanla alır merak etme sen vazgeçme sürekli ver. Allah kimseyi ayırmasın evladından.

canım göğsün için lansinoh varsa evde onuda kullanabilirsin pişik için baya iyi geliyormuş oda.

sorma aynen bende bol bol su iciyom,,,ama dere otunu denemedim,doktora gidecem kontrole,6haftamiz doldu,,,yazik sana,dr falan gitseydin arkdasim,cok zor dayanmasi,,belki bi ilaci neyim vardir,

arkadaslar bi sorum daha olacak :78:
40kimiz doldu,ertesi günü adet oldum,ama rengi siyahimsi,,sizdede oldumu? yaa korktum,,bide böyle parcacik gibi seylerde geliyo,,normal dogum yaptim,,benim gibi olan varsa nolurrrrr söylesin,,,dr gidecem,,yaaa ne zormus anne olmasi...dogum ayri bi dert,sonrasi ayri bi dert,,ama yinede cok sükür ALLAHIMA ,, yine olsa yine yasarim,,cünkü dünyanin en güzeli anne olmakmis,, kücükken sorduklarinda ne olmak istiyosun diye,bilseydim böyle bambaska sey oldugunu anne olmak derdim

canim ya öncelikle gözün aydin,,Rabbim ayirmasin,,merak etme gelin gitsede kiz cocuklari hayirli,,bak bize kocaman- olduk ama her ihtiyacimiz oldugunda anamizin evindeyiz benim esimde karadenizli,,siz nerden?
ve cok sinir oldum okurken nasil bi özel hastaneymis,manyak ebeler hic mi dikkat etmemisler,,harAM OLsun o aldiklari paralar,,gittiginde sikayetci ol canim,,yavrum benim nasil aciyodur o simdi,,kiyamam melegime,
haberlerde görüyoz,yogun bakimda kalan bebelere nasil davrandiklarini,vicdan denen bisey kalmamis,ay sabah sabah sinir oldum

günaydın kızlar..ya gündüz fenaydık ama gece uyuyorduk 3 gecedir oda yok kıpır kıpır sürekli bacaklarını kaldırıp kaldırıp pırtttlatıyor yine olmuyor

bu arada övgü iyiki doğdun canım...doğum günün kutlu olsun

Aynen bende ev kuşu oldum senden farkım yok :)

kızlar bişey soracağım biz 43 günlük olduk benim hala azıcık azıcık kanamam devam ediyor var mı benim gibi olan normalmi bu yaaa:44:
Bende de biraz sürmüştü 3-4 güne kadar geçebilir bekle biraz.

anlamadım ki özellikle o göğsü daha çok emzirdim bugün hem çok emiyo hem sütün geldiğini görüyorum birikir mi ki yinede?:26:
bazen kanallardan süt gelirken oluyormuş öyle, öteki göğsünü bir iki kez fazla emzir sağ göğsün birkaç saat süt üretmesin .

Hatice pişikte geçer hepsi biter , sen bebeğinle olmanın tadını cıkar.
Eminim 2 güne kadar pişiği geçecek, hemde beslenecek. Bu arada dr brown biberon dene hem memeni bırakmaz geri döner, hem beslenir.
Ben bebek bir haftalıkken 2. haftasına kadar hastalandığım iğne olduğum için o biberonla besledim hep mama verdim , sonra mememide aldı. Şimdi bazen sağdığımda kullanıyorum o biberonu ..

kızlar kimler adet oldu?
Ben daha olmadım uzunnnnn bir süre daha olmak istemiyorum,
ama merak ediyorum.

bu arada sütü az gelen varsa kısır yiyin kızlar , bulgur yeşil soğan kıvırcık bana süt olarak geri döndü sevindirik oldum :))

günaydın kızlaaaaaaaar ay şoklardayım benim paşa ilk defa sabah bu satte uyuyor ve 2. saatimize girdik 2 saat oldu uyuyalı inşallah düzeliyordur uykusu uyuyamadıkça huzursuzlanıyor yavrumm...

birde kızlar bir sorum olacak yaaa bizim oğlanın gözünde doğduğundan beri çapak vardı doktor burnunun oraya masaj yap demişti birde damla verdi sağ gözü geçti ama sol gözü hala çapaklanıyor ağlayınca gözyaşı yerine çapak geliyor yaaa bu durumda olan var mı ??

Çok teşekkür ederimmm

Canım bizim de aynısıydı, tek gözündeydi bizim, tobrex damla verdim, günde 3 kez damlattık, bi de içten dışa masaj yap dedi. Damlayı bıraktık şimdi, on gün demişti doktor, şimdi sanki yine başlıyor gib. Zaten şimdi gözyaşı akmıyor kuzudan ağlayınca, ama o gözden akıyor gözyaşı deli gibi, ve çapaklanıyor..

Canım zeytinyağı da sürsen mi acaba???

kızımın ellerine göre, küçük ve yumuşak çıngırak bulamadım. ben de kendim yaptım bakın bunlar

Eki Görüntüle 188718

Eline sağlık canım, harika olmuşlar.. Çıngırak sesi için ne koydun canım içine?

Darısı benimkinin başına..

Ya ben daha denemedim onu, ama umutluydum tüh

Ay canım en azından pijamalarını çıkar ya, insana iyi geliyor.. Ben haftasonları çıkıyorum, yine de daralıyorum valla.Düzgün giyinmeye çalışıyorum, pantolonla değilse de eşofmanla.. Bir de dışarı az çıkınca her çıkışımız bir tören oluyor, onu da alsak bunu da mı alsak ne yapsak filan diye biz de panik oluyoruz. Sürekli çıksak rahat oluruz..

mmm kısıra bayılırım içine kimyon atın aazcık gaz yapmasın. bulgur ve soğan gaz yapar çünkü..

benim kızdan gözyaşı gelmiyor ağladığında :44:

parçaçık felan varsa belki doğumda rahim tam temizlenmemiş olabilir mi acaba canım? adet olmak için de çok erken gibi geldi bana.. doktoruna bir an nce git canım.

annemin başına buna benzer bir olay gelmiş. 40 günün içinde kanması bitmiş sonra birden bire tekrar başlamış, büyük büyük parçalar halinde geliyormuş. dokotra gitmiş tabi. çok tehlikeli bu şimdiye seni zehirlemiş olabilirdi demiş doktor.

seninki büyük ihtimalle farklı bir durumdur canım ama gene de bir an önce doktoruna görün

Eline sağlık canım, harika olmuşlar.. Çıngırak sesi için ne koydun canım içine?

sürpriz yumurta kutusunun içine birkaç tane mısır koydum..

birde hışırdayan poşet koydum yapraklardan birinin içine. ona dokounduğunda farklı bir ses çıksın diye. şeklen başka bir çıngırağımız var. özellikleri ondan kopya çektim :)

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar, gerçi öğlen olmuş:)
biz kızımla spora başlayacağız bugün uyanmasını bekliyorum hava da yağmurluydu ama şimdi açtı biraz bakalım nasıl geçecek umaarım herşey yolunda gider birazcık tedirginim ilk defa tek başıma çıkacağız daha önce çok çıktık dün de arabasını denedik güzeldi ama bugün ben ve kızım bakalım ne yapacağız.

Canım çıngaraklar süper olmuş eline sağlık ne şanslı bebiş annesi neler yapıyor maşallah..

Benim doğum sonrası kanamam 3 buçuk hafta sürdü tam 1 ay olunca da regl oldum ama ne regl olma her yarım saatte bir ped dolup taşıyordu bugün azalmış sonunda..Ben doktorla görüştüm 1 ay sonra regl olabilirmişiz çok normalmiş korkacak bişey yokmuş ama benimki normal kanama parça falan gelmedi.

doktor anne sütü ile sil demiş arkadaşıma ..

Cnm ya Cok güzel yapmissin...senin büyük kız okulda sanırım o yüzden vaktin bol benim 2sidebasimda ve hiç bişeye vaktim yok bende euyorlar efeyi veric okula..

oyy yavrum kıyamam
canım en iyi ilaç: poposunu her seferinde ılık suyla yıka yumuşak bi bezle kurut ve zeytinyağı sür poposuna mümkün olduğunca da açıkta tut.yeğenimin poposu resmen et parçaları şeklinde yara olmuştu böyle iyileşti bi süre böyle devam et iyileşince de popolin kullan lanolin içerdiği için daha iyi bi pişik kremi

var canım bizim de öyle ilaç da işe yaramadı masaj yapıyorum arada ben de,izin verirse:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…