trosyd ve hametanı karıştırıp sür o zaman canım, cabuçak toparlansın..
tamam canım şimdi öyle yapacam mızmızlanıyoruz ben hepinizi öpüyorum iyi geceler rabbim huzurlu birgece versin hepinize...........
aşkımla birlikteyiz ama kızlar hiç tutmuyo memeyi hastaneden geldiğimizden beri aç ağlıyor biberonda almıyor ne veriyolardı yoğunbakımda anlamadımki bide poposu çok kötü pişik olmuş kaç saatte bir açtılar resmen kanıyor ben hiç pişik yapmadım sebamet kullandım bugün kaçsefer ama kanıyor içim gitti yavrumun çetiklerine sonunda beraberiz dünyamla bugün nasıl geçti anlamadım
sütümü sağıp kaşıkla veriyorum ama itiyor geri anlamadım yarın kontrolu var hem pişiği söyleyecem hemde beslenmeyi bide özel hastanede yattık nasıl şok oldum poposunu görünce bide oyüzden ağladım ama normal bir pişik değil yani okadar derisi yüzülmüşki krem durmuyor üzerinde yavrum nasıl acı çekiyor
cnm geçmiş olsun o hemoroidden ne çektim ben 2 aydır bi bilsen ağlardım hep wc de tam olarak geçmiş değil ama çözümü dereotu bol bol ye üzerine su iç her defasında faydasını göreceksin bir de kabız olmamaya çalış
aşkımla birlikteyiz ama kızlar hiç tutmuyo memeyi hastaneden geldiğimizden beri aç ağlıyor biberonda almıyor ne veriyolardı yoğunbakımda anlamadımki bide poposu çok kötü pişik olmuş kaç saatte bir açtılar resmen kanıyor ben hiç pişik yapmadım sebamet kullandım bugün kaçsefer ama kanıyor içim gitti yavrumun çetiklerine sonunda beraberiz dünyamla bugün nasıl geçti anlamadım
Aynen bende ev kuşu oldum senden farkım yok :)biz daha hiç dışarı çıkmadık. en son 7 nisanda aşıya gittik. o gün bugündür evdeyiz hatta ben kapının eşiğinden adımımı bile atmadım. daha da ötesi pijama harici kıyafet daha hiç giymedim . kombiyi 70 derecede yakıyorum dışarıda havadan haberim bile yok... her ihtiyacımı eşim alıyor temizliğe annem ve kızkardeşim geliyor ben sürekli bebekleyim bir de mutfakla ilgileniyorum... acep lohusa depresyonunda mıyım kapadım kendimi içerilere tek dışarı açılan pencerem sizlersiniz....
Bende de biraz sürmüştü 3-4 güne kadar geçebilir bekle biraz.kızlar bişey soracağım biz 43 günlük olduk benim hala azıcık azıcık kanamam devam ediyor var mı benim gibi olan normalmi bu yaaa:44:
kızlar bişey sorcam ya benim sabahtan beri sağ göğsüm acayip sızlıyo iğne batırıyolar sanki içnde sertlik var hafiften ama ne yapmak gerek sıcak mı koysam acaba?o kadar da emiyo kuzucum şapur şupur süt akıyo memeden:26:
bazen kanallardan süt gelirken oluyormuş öyle, öteki göğsünü bir iki kez fazla emzir sağ göğsün birkaç saat süt üretmesin .anlamadım ki özellikle o göğsü daha çok emzirdim bugün hem çok emiyo hem sütün geldiğini görüyorum birikir mi ki yinede?:26:
kızımın ellerine göre, küçük ve yumuşak çıngırak bulamadım. ben de kendim yaptım bakın bunlar
süpersin biz ütü yapacak vakit bulamıyoruz, bazen yemeği bile yetiştiremiyorum. Cok becekli gördüm seni:)
Eki Görüntüle 188718
Bende de biraz sürmüştü 3-4 güne kadar geçebilir bekle biraz.
günaydın kızlar..ya gündüz fenaydık ama gece uyuyorduk 3 gecedir oda yok kıpır kıpır sürekli bacaklarını kaldırıp kaldırıp pırtttlatıyor yine olmuyor
bu arada övgü iyiki doğdun canım...doğum günün kutlu olsun
günaydın kızlaaaaaaaaray şoklardayım benim paşa ilk defa sabah bu satte uyuyor ve 2. saatimize girdik 2 saat oldu uyuyalı inşallah düzeliyordur uykusu uyuyamadıkça huzursuzlanıyor yavrumm...
birde kızlar bir sorum olacak yaaa bizim oğlanın gözünde doğduğundan beri çapak vardı doktor burnunun oraya masaj yap demişti birde damla verdi sağ gözü geçti ama sol gözü hala çapaklanıyor ağlayınca gözyaşı yerine çapak geliyor yaaabu durumda olan var mı ??
sebamed var trosyd hametan hepsi var benim evim site içi olduğu için herzaman alamam acil lazım olur diye almıştım ama mahfolmuş içim acıyo bakamıyorum açık bıraktık annemin eline çiş yaptı çok fena olmuş teyzeleri huyu değişmiş kızımın
kızımın ellerine göre, küçük ve yumuşak çıngırak bulamadım. ben de kendim yaptım bakın bunlar
Eki Görüntüle 188718
bende çıkıyorum dün çıktık mertle gezindik hava mükemmeldi okadarda iyi geliyorki hemencecik uyuyor avm.yede gittik hatta alışverişe bile çıktık çarşıyaüstünü sıkı sıkı giydirip kafasınada şapka takıyorum çıkarıyorum hatta dün eşim teşvik etti hadi çıkın dedi
yarın öyle bir planımız var..hergün hava durumuna bakıyorum,rüzga'ın hızına..bizim bandırma'nın rüzgarı meşhurdur
ya benim deniz oğlan emerken kucağımda uyuyor beşiğe yatırınca açıyor gözleri.kokuma alıştı deyip çamaşırımı koydum yanınaama yemedi benim cingöz
biz daha hiç dışarı çıkmadık. en son 7 nisanda aşıya gittik. o gün bugündür evdeyiz hatta ben kapının eşiğinden adımımı bile atmadım. daha da ötesi pijama harici kıyafet daha hiç giymedim . kombiyi 70 derecede yakıyorum dışarıda havadan haberim bile yok... her ihtiyacımı eşim alıyor temizliğe annem ve kızkardeşim geliyor ben sürekli bebekleyim bir de mutfakla ilgileniyorum... acep lohusa depresyonunda mıyım kapadım kendimi içerilere tek dışarı açılan pencerem sizlersiniz....
kızlar kimler adet oldu?
Ben daha olmadım uzunnnnn bir süre daha olmak istemiyorum,
ama merak ediyorum.
bu arada sütü az gelen varsa kısır yiyin kızlar , bulgur yeşil soğan kıvırcık bana süt olarak geri döndü sevindirik oldum :))
günaydın kızlaaaaaaaaray şoklardayım benim paşa ilk defa sabah bu satte uyuyor ve 2. saatimize girdik 2 saat oldu uyuyalı inşallah düzeliyordur uykusu uyuyamadıkça huzursuzlanıyor yavrumm...
birde kızlar bir sorum olacak yaaa bizim oğlanın gözünde doğduğundan beri çapak vardı doktor burnunun oraya masaj yap demişti birde damla verdi sağ gözü geçti ama sol gözü hala çapaklanıyor ağlayınca gözyaşı yerine çapak geliyor yaaabu durumda olan var mı ??
arkadaslar bi sorum daha olacak :78:
40kimiz doldu,ertesi günü adet oldum,ama rengi siyahimsi,,sizdede oldumu? yaa korktum,,bide böyle parcacik gibi seylerde geliyo,,normal dogum yaptim,,benim gibi olan varsa nolurrrrr söylesin,,,dr gidecem,,yaaa ne zormus anne olmasi...dogum ayri bi dert,sonrasi ayri bi dert,,ama yinede cok sükür ALLAHIMA ,, yine olsa yine yasarim,,cünkü dünyanin en güzeli anne olmakmis,, kücükken sorduklarinda ne olmak istiyosun diye,bilseydim böyle bambaska sey oldugunu anne olmak derdim
Eline sağlık canım, harika olmuşlar.. Çıngırak sesi için ne koydun canım içine?
trosyd veriyorlar canım çok ileri pişiklerde. hametan da rahatlatır ama çok ilerlediyse pişiğiniz yeterli gelmeyebilir. normal pişik kremleri, pişik oluştuktan sonra fayda etmiyor. eğer kullandığın sebamed normal pişik önleyici kremse şu aşamada fayda etmicektir. yazık yavrucuğun canı nasıl yanıyordur. belki canı yandığından ememiyordur memeyi de.. nöbetçi eczane bulma şansınız varsa alın da sürün bari bu gece. kıyamam ya..
Cnm ya Cok güzel yapmissin...senin büyük kız okulda sanırım o yüzden vaktin bol benim 2sidebasimda ve hiç bişeye vaktim yok bende euyorlar efeyi veric okula..sürpriz yumurta kutusunun içine birkaç tane mısır koydum..
birde hışırdayan poşet koydum yapraklardan birinin içine. ona dokounduğunda farklı bir ses çıksın diye. şeklen başka bir çıngırağımız var. özellikleri ondan kopya çektim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?