arkadaslar bi sorum daha olacak :78:
40kimiz doldu,ertesi günü adet oldum,ama rengi siyahimsi,,sizdede oldumu? yaa korktum,,bide böyle parcacik gibi seylerde geliyo,,normal dogum yaptim,,benim gibi olan varsa nolurrrrr söylesin,,,dr gidecem,,yaaa ne zormus anne olmasi...dogum ayri bi dert,sonrasi ayri bi dert,,ama yinede cok sükür ALLAHIMA ,, yine olsa yine yasarim,,cünkü dünyanin en güzeli anne olmakmis,, kücükken sorduklarinda ne olmak istiyosun diye,bilseydim böyle bambaska sey oldugunu anne olmak derdim
çok güzel olmuş ellerine sağlık canımkızımın ellerine göre, küçük ve yumuşak çıngırak bulamadım. ben de kendim yaptım bakın bunlar
Eki Görüntüle 188718
benimde oluyor mervecim bazenkızlar bişey sorcam ya benim sabahtan beri sağ göğsüm acayip sızlıyo iğne batırıyolar sanki içnde sertlik var hafiften ama ne yapmak gerek sıcak mı koysam acaba?o kadar da emiyo kuzucum şapur şupur süt akıyo memeden:26:
benim bitti canımkızlar bişey soracağım biz 43 günlük olduk benim hala azıcık azıcık kanamam devam ediyor var mı benim gibi olan normalmi bu yaaa:44:
kızlar kimler adet oldu?
Ben daha olmadım uzunnnnn bir süre daha olmak istemiyorum,
ama merak ediyorum.
bu arada sütü az gelen varsa kısır yiyin kızlar , bulgur yeşil soğan kıvırcık bana süt olarak geri döndü sevindirik oldum :))
kızlar kimler adet oldu?
Ben daha olmadım uzunnnnn bir süre daha olmak istemiyorum,
ama merak ediyorum.
bu arada sütü az gelen varsa kısır yiyin kızlar , bulgur yeşil soğan kıvırcık bana süt olarak geri döndü sevindirik oldum :))
bi de pişik için zeytinyağını pişik olmadan kullanmalıymış asitli olduğu için pişik oluştuktan sonra olumsuz etkisi varmış diye biliyorum ama denemedim
ay canım ya bende evdyim bende yürüyüşe başlayım dedim ama yok babiş izin vermiyooYa kızlar siz yürüyüşe filan çıkıyor musunuz, bebişlerinizle yani? Az evvel eşime dedim, yarın bir yarım saat dışarı çıkayım diye, olmaz diye tutturdu, aklı kalırmış, daha çok küçükmüş, aşıları tamam dğilmiş..Şimdi inat edip çıkıcam, mikrop kapacak bişi olacak, benden bilicek Haftasonları çıkıyoruz diyo, sanki haftasonları her yer steril. Kapandım kaldım eve hapis gibi, haftada iki saat iznim var sadece Hep dalga geçtiğim ebeveyn türüne dönecez, habire evde, çouk yabani ve bağışıklık sistemi gelişmemiş, zırt pırt hasta.. Sizler de evde misiniz hep?:26::26::26:
kıss walla bende oğluşumu kıskanırım napcaz biz yaaağlayınca vermem annem diyorum kız kardeşimin düğünü var haziranda edayı seviyorum yok ben kızımı gelin etmem diyorum bacım babası karadenizli vermiyo kızını kimseye
:84::84:bugün oldum..of anlamalıydım aslındda tatlı krizleri,şişkinlik ama konduramadım..oğluşumda bugün 2 aylık oldu..zaman geçiyor:2:ben yaşlanıyorum
zaytinyağının iyi gelmediği bişey var mı ...herşeye zeytinyağı:44:
canim ya öncelikle gözün aydin,,Rabbim ayirmasin,,merak etme gelin gitsede kiz cocuklari hayirli,,bak bize kocaman- olduk ama her ihtiyacimiz oldugunda anamizin evindeyizbenim esimde karadenizli,,siz nerden?
ve cok sinir oldum okurken nasil bi özel hastaneymis,manyak ebeler hic mi dikkat etmemisler,,harAM OLsun o aldiklari paralar,,gittiginde sikayetci ol canim,,yavrum benim nasil aciyodur o simdi,,kiyamam melegime,
haberlerde görüyoz,yogun bakimda kalan bebelere nasil davrandiklarini,vicdan denen bisey kalmamis,ay sabah sabah sinir oldum
Cnm ya Cok güzel yapmissin...senin büyük kız okulda sanırım o yüzden vaktin bol benim 2sidebasimda ve hiç bişeye vaktim yok bende euyorlar efeyi veric okula..
parçaçık felan varsa belki doğumda rahim tam temizlenmemiş olabilir mi acaba canım? adet olmak için de çok erken gibi geldi bana.. doktoruna bir an nce git canım.
annemin başına buna benzer bir olay gelmiş. 40 günün içinde kanması bitmiş sonra birden bire tekrar başlamış, büyük büyük parçalar halinde geliyormuş. dokotra gitmiş tabi. çok tehlikeli bu şimdiye seni zehirlemiş olabilirdi demiş doktor.
seninki büyük ihtimalle farklı bir durumdur canım ama gene de bir an önce doktoruna görün
oğlumu uyutur mu bilmem ama okuduklarım feci derecede uykumu getirdi...
canım kan içerde biraz bekleyince oksitlendiği için rengi koyulaşır yine de danış doktoruna
eşimin babası trabzon akçaabatlı kayınvalidem bartınlı aynen valla allah razı olsun eşimden evim annemlerden uzakta ama eşim sürekli gönderiyor hiç sorma 13de 1 araba parası ödendi ama nasıl bakmışlar yavruma çok kızgınım
neredeyse 2.5 ayLık oLduk haLa gaz sancımız dewam ediyor ne bitmez çileymiş buBuraya girip muhabbet etmeyi çok özledim öyle rahat rahat şuan sıpamı ayağımda sallıyorum ancak öyle bakabiliyorum sizler nasılsınız bebekleriniz ne alemde gerçi faceden de bakıyorum herkese ama burası gibi olmuyor yaa
şöyle sahilde bir elimde kahve bir elimde sigara umurumda mı ki bu dünyaaa keyfi istiyorumm... İstiyorumda istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?