biraz uzun oldu kızlar ama önemli bilgiler var
gaz sancısı bizdede devammm , üfff hele öğleden sonraları garibimin içine ağlama kaseti koymuşlar gibi , yok mu bir çareeee bu arada saçlarını ne zaman boyatttın?? Ben hilkat garibesi gibi yarı kahve yarı sarı geziniyorum
herkeze slm...
kızım dün çook ağladı hemde çokgaz mahfetti kızımı ne kaka nede gaz çıkaramadı kusup durdu
şimdi iyi çok şükürler olsun.
çok güzel bi pazar günü geçirdik eşimle baş başaannem geldi torunlarınla baş başa kaldılar bizde eşimle 2saat gezdik mağzaları dolaştık kahve içtik çok iyi geldi bana bu gezme :87:
kızımda evden çıktık uyuyodu geldik maaşallahhalen uyuyodu hiç ağlamamış uyanmamıştı annem neden acele ettiniz gelmekte dedi bukadarı bile fazla fazla yetti bize
selam kizlar bir mart annesiyin sizleri ara sira okuyarak takip ediyorum bilgilerinizden yararlaniyorum oglumun dun kirki cikti masallah.. gecen hafta pisik olmustu her alt degistirmede sebamed pisik onleyici kullaniyordum ama bitmisti ogun olan oldu sonra da dr umuz popolin omega onerdi sadece pamukla temizleyip kurulayip kremledim gecti sukur... simdi agladiginda pisik yuzunden aglamadigini biliyorum en azindan....
ben çok çektim pişiktenkesinlikle kaynamış ve ılk su pamukla temizle...ben halen öyle yapıyom ve hiç pişik olmuyo çok şükür hazır ıslak mendil kullanmıyom.dr.demişti.
her alt açışındada pişik kremi sürüyom...popolin.
çok iyi yapmışsın azizecim kıskandım seni vallabiz dışarı çıkmak şöle dursun evde 2 dk yanyana oturamıyoz
evet canim aynen ilik su ve pamukla temizliyorum ve krem suruyorum gozum korktu bir kere onceleri useniyordum islak mendille sil gitsin yapiyordum ama simdi usenmiyorum.
oyyy kıyamam sanavalla biz hep 2çocuk olsada eşim hep dibimde bebiş kucağında oğluşum benim yanımda ailecek dipdibe oturuyoz
ama gerçekten baş başa çıkmak çok iyi geldi
ben bebeğime yenidoğanlar için özel ıslak pamuklar var ya ıslak mendile benzer onlardan kullanıyorum sakıncalı mı yoksa onlar?
dr lar pek onermiyor ama allerji pisik yapmiyorsa kullanabilirsin ben oglumu o mendille buyuttum sorun da olmadi bu oglumun cildi cok hassas teni beyaz o yuzden hassas
benim kızım çok huysuz babasının kucağında bile durmuyo ki
yüzünde kızarıklıklar var ama yüzüne sürmemiştim o mendilden. 3 dr.a götürdük biri bebek egzaması biri isilik biri sütünün yağından dedi. sadece popoya kullandım. 2 kez pişik oldu bugüne kadar. 51 günlük bebişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?