2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yarın tekrar cilt doktoruna götüreceğim. bakalım ne diyecek. çok kötü oluyor kaşınıyor garibim kaşımaya çalışıyor bi görsen halini o saydıklarından ben sadece süt yapsın diye helvayı yiyordum birde ara sıra çikolata. yarın götüreyimde bu arada helvayla çikolatayı da keseyim.

bende helva çikolata hergün yerdim ve süt içerdim bunları kestim...kızarıklarda geçti birden..
sende bi dene kesin senin sütünden oluyodur.
özellikle nutella ekmek çok yerdim artık ağzıma sürmüyom :26: sen bol bol su iç en güzeli.

unibaby yenidoğan kullanıyordum doktr ılık su pamuk dedi ve krem olarak kesinlikle popolin omega
ya kızlar öpmyin diyolar ama ben öpüyorum mıncıra mıncıra onun da sesi çıkmıyo siz napoyosunuz

Son düzenleme:
unibaby yenidoğan kullanıyordum doktr ılık su pamuk dedi ve krem olarak kesinlikle popolin omega
ya kızlar öpmyin diyolar ama ben öpüyorum mıncıra mıncıra onun da sesi çıkmıyo siz napoyosunuz

bende öpüyorum canım ya dayanamıyorum kii

bu arada kıslar biliyosunuz dimi sütte gaz yapıyor hatta süt ve süt ürünlerii

Son düzenleme:
kızlar cok moralım bozuk daha yenı 2 senesı dolan camısr makınamın bugun 500 tl lık tamıre ıhtıyacı oldugunu ogrendım ve sınırlıyım sakın ama sakın samsung kullanmayın ben hem kurutmsı var dıye almıdım ama cok pısman oldum bı makınanın talburu nasıl bozulur aklım almıyor bu konuyla ılgılı avukat tutucam kendıme o derece sınırlıyım

zaten uykusuzum ve bıtkınım benım 2 oglumda sagolsun benım dıbımden ayrılmıyor kendıme bakmaktan gectım artık zaten onu anlatmıyorum bıle...

bı arkadas yazmıs 17 aylık bı oglu varmıs hayata bakıs acısını ve gunlerını nasıl gecırıyor mrk edıyorum ben bı kaltıgımı bılıyorum bıde aksam yatısımı hos yatmıyorum sadece kalkıyorum desem daha dogru olucak..ay cok bunalımdayım bu arada efenınde dogdugunda yuzu cok kotuydu alerjık bı cocouktu 3 aylıkken bı gecede egzema dokmustu yuzu ıcın babe nın omega 3 lu bı kremı vardı o gecırmıstı..

Selam anneler bol sütlü akşamlar =))

Bişey sormak istiyorum..9 gün sonra tam 2 aylık olacağız amaaa bende akıntı var yeşil renkte..? Bu durumda olan var mı ? doktorumu aradım normal dedi..Eğer koku kaşıntı ve akıntı miktarında artma olur ise muayne olmak için gelirsin dedi ?

Kiziltoprakta muayenehanesi dr murat kandemiri kesinlikle cok tavsiye ederim
Buyuk oglumu hep ona gotururdum cok memnundum
İkinci bebegimle henuz ona baslamadim ilk bikac ay dogum yaptigim acibadem hastanesindeki dr'umuza gidiyoruz tahliller vs icin, ama sonrasinda mutlaka murat beye devam edecegiz

Atasehir sifa polikliniginde dr ceyda ekiz de harika bi doktordur

bende pamukla siliyorum günde 1kezde trosyd kremini sürüyorum pişik olmadı

selam kizlarrrrr,,, benim oglaninda yüzü kipkirmiziydi,,sarisin bi oglum var,ve tenide beyaz,,yavrum kipkirmizi oldu,
öncelikle sunu söylim,o kirmizilik alerji degil,oglum dogar dogmaz,asitli icecekler,cikolata,süt,üzüm yemedim,,hatta dogumdan sonra eve geldigimde,ilk günü kola icmistim,o gün oglum uyumadi,ertesi gün ebem geldi,ve kola,cikolata,süt ,üzüm yasak koydu,,bende agzima almadim,,,o kizariklar anne sütünden dolayi oluyomus,hormonlarla alakali dedi ebemiz...
bende 3 gündür ilik suyla siliyorum,,pamukla degil,yumusak bezle,arkasindan penaten markali krem sürüyom,cildi tertemiz oldu yavrumun,
pisikler icinde,cok sükür hic basimiza gelmedi,,yine ayni markadan pisik önleyici krem ve pudra kullaniyorum ve hic pisik olmadi,,bide SIK SIK altini aciyorum,ve her gün kakadan sonra poposunu ilik suyla yikiyorum,,cok sükür ogluma,ve huzurlu bi bebek,uyuyozda disarida cikiyoz,,daha hic yalniz cikmadik,cesaret edemiyom,ama genelde babayla cikiyoz,hatta ilk haftasi cikip gezdik
oglumdan yana cok sansliyim,sakin cocugum...darisi uyumayan bebislere diyoruz,ve bizede bi Masallah diyelim teyzeleri

Son düzenleme:

selam canim 17 aylik bir oglu olan benim yalniz ikisine bakmam cok zor cunku o zaman buyuk oglum hic ayrilmiyor yanimdan bana hic yardimci olamayan yabanci yardimcilarim oldu degistir degistir artik biktim vallahi simdi yenisi geldi bakalim yardim ederse oglum da ben de rahat edecegiz ben de aynen hic oturmuyorum kucuk uyurken buyukle ilgileniyorum ki kiskanclik var biraz oyun oynuyorum iste avantajim annem yanimda siklikla ugrayip yardim ediyor yemek yapiyor buyuk oglumu gezdiriyor yoksa nartan buyuk oglum hasta olur diye dusunuyorum tatlim benim kucucukten abi oldu yavrucak...

senin annen yaninda yoksa tabi cok zor buyuk cocuklarimiza olan oluyor butun ilgi kucuklere kayiyor cunku daha muhtaclar... senin buyuk oglun kac yasinda canim???

benim bir arkadaşımdada vardı yeşil renkte ama kokusu yoksa korkma demişti dr koku varsada antibiyotikle geçer demişti bakteri olabilir

offf nerelere yazayım nerelere gideyim bilemedim,zaten olan iç sıkıntım bu gece tavan yaptı,küçük oğlan 3 gecedir uyumuyor,büyük olana sivrizeka dedesi dondorma yedirmiş hasta,eşim zavallım bişey yapmasada bana herşeyi batar durumda..ama sanki bişey olmasada mutsuz bir durumda olacaktım,üstünede aylinle-mete tuzbiber ekti onlarla beraber ağlıyorum..dışarı çıkıp avazım çıktığı kadar ağlayasım var..offfffffff yaz gelsin,yağmurlar dinsin,kilolarım gitsin,gazımız bitsin çok şey mi istiyorum ya:84::84:

evet canim aynen ilik su ve pamukla temizliyorum ve krem suruyorum gozum korktu bir kere onceleri useniyordum islak mendille sil gitsin yapiyordum ama simdi usenmiyorum.

ben bebeğime yenidoğanlar için özel ıslak pamuklar var ya ıslak mendile benzer onlardan kullanıyorum sakıncalı mı yoksa onlar?
kızlar pampers beyaz sensitiveden çok memnun kaldım. Tavsiye ederim . Yanımda ne annem var ne de kimse. Bebeği biraz akşamları babasına satıyorum bazende anneannem geliyor. Ay pamukla uğraşamam inşallah pişik filan olmaz, ben sebamed ve nivea sürüyorum bakalım , arasıra popo kızarıyor ama?
ailecek disari cikma olayini yaptik dun bir de 17 aylik oglum var ozgur wiily kivaminda cok ama cok yorulduk bir daha ne zaman cikariz hep beraber bilmiyorum kizlar...
ayyyyyyyy Allah yardım etsin. ikiz arabası al ikisinide arabaya koy ..

Eveettt bende öpüyorummmmmmmmmmm.. heryerini heryerini ......
Allahım yaaaa bu ne yaa 500 liralık tamir oldu

Bende aynısını istiyorummm, yaz gelsin göbiş gitsin , gazzzzz bitsiiinn :84:, Allah hepimizin çocuklarına meleklerimize sağlık sıhhat versin.
Bizede mutluluk , huzur ... İyi olan herşeyden:)

kızlar merhaba saç baş yolma durumumdayım. Kızım 2 gündür aşı oluyor. Doktoru 2 özel aşı bugünde sağlık ocağında zorunlu aşıları vuruldu. Sabahtan beri ağlıyor. Yeni uyudu. Bir gaz bir gaz. Devamlı kusuyor. Delirdim resmen. Ne zaman geçecek şu gazlar. Azalacağına arttı sankiÇok mutsuzum. Kendime hiç zaman ayıramıyorum. Annem olmasa evi pislik götürecek. Su içmeye vakit bulamıyorum. Hiç durmuyor ya kızım. Bir haftaya kadar gündüz hiç uyumasada sakindi. Şimdi 3'de mızmızlanmaya başlıyor. Hiç yalnız kalmıyor. Şöyle doya doya gezip tozmayı, kk sohbet etmeyi, şekerleme yapmayı, film izlemeyi, kitap okumayı özledimZaten kızımda alerji var. Unlu mamüller, çikolata, süt herşey yasak bana. Onun sıkıntısıda çabası. Tek karım giden kilolarım. Az bir göbek kaldı o kadar.

anlaşılan herkes ucundan kıyısından buhranlarda bebişler yoruyor haliyle yetişememe pskolojisi de mahvediyor bizleri ben de bakımsızlıktan sikayetciyim anca bi kap yemek cıkarıyorsam ne ala haftada bir de genel temizlik yapabiliyorum o kadar kuzum cok yaramaz degil ama hep yanında olayım istiyor odadan cıktıgımı anlıyor yanındaysam sorun yok o yüzden aynı odada mahkum kalıyorum babamız gelene kadar tek avantajım aksamları dısarı cıkıyoruz artık burada havalar güzel ormanın icindeyiz zaten bahcelerde dolasıyoruz kızı güneşlendiriyoruz ben de bi hava almıs oluyorum en azından bundan bi hafta evvelki cinnet moduna göre daha iyi gibiyim biz de esimle didişiyoruz sürekli uzun bi süredir ayrıydık malum artık ikimiz de tek yasamaya mı alısmısız yoksa ben bebekten sonra lohusalık yorgunluk derken mı tırlattım bilmem ama bi gerilim var devamlı o kesin bana da batıyor napsa valla hos yaptıkları yapamadıkları batmayacak gibi degil ya neyse

herkeste aynı şeyler işte gazdı cazdı derken atlatıcaz bugünleri de böyle böyle az daha sabretmek lazım hele simdi agulamaya da basladılar ya tam ısırmalık minnoslar daha bi sabır veriyor bana artık ne kadar yorulsam uykusuz kalsam da bugün sabah kocaman gülücüklerle karsıladı annesini ilk defa karsılıklı uzun uzun söyleştik keyfle bilincli bişekilde sesler cıkarmya basladık bugün cok özeldi bizim icin yavrum benim masallah subhanalllah hepsine

ya ben en cok saclarımdan sikayetciyim acayip uzadılar bir anda ve feci dökülüyorlar tutam tutam cok rahatsız ediyor gidip kökünü kazıtasım var ama kuaförün yolunu bulan kim
bir de cok kasınıyorum ben ya sacımdan kasıma vücuduma kadar bu süt işi basladı baslayalı var bu kasıntı bende ama bu sıralar acayip yani her gün banyo yapıyorum ama nafile söyle en büyük arzum ne deseler hamama gidip güzel güzel kese olmak demek geciyor valla icimden

diğer topikte de yazmıstım ama göze carpmamıs olablir pişik için bugday nişastasını alın bi kasede suyla karstrın bulanık suyu bebişin poposunu onla silin sonra bıseyle silmenize gerek yok öyle kurusun poposunda her bez degışımnde yapın pişiğe cok iyi geliyor deneyin mutlaka eskilerin büyüklerin usulü ama işe yarıyor cidden

günaydın bi erkenciyiz uyumadık daha eda uyumuyor alışmaya çalışıyor anneye kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…