benimde kızımın yüzünde kızarık gibi şeyler vardı benim sütümden alerji oluyomuş...yediklerime dikkat ediyom bazı besinleri yemiyom ve geçti.
süt,fıstık,fındık,helva,nutella,çikolata,yumurta bunları yemek yok:2:
yarın tekrar cilt doktoruna götüreceğim. bakalım ne diyecek. çok kötü oluyor kaşınıyor garibim kaşımaya çalışıyor bi görsen halinio saydıklarından ben sadece süt yapsın diye helvayı yiyordum birde ara sıra çikolata. yarın götüreyimde bu arada helvayla çikolatayı da keseyim.
unibaby yenidoğan kullanıyordum doktr ılık su pamuk dedi ve krem olarak kesinlikle popolin omega
ya kızlar öpmyin diyolar ama ben öpüyorum mıncıra mıncıra onun da sesi çıkmıyo siz napoyosunuz
Kızlar merhaba hamilelik dönemimde sıkı bir şekilde forumu takip ediyordum fakat bebeğim doğduktan sonra çok az vaktim oluyor Benim bebeğimde hiç uyumayan bir bebek.Artık annemlere taşındık en azından artık yemek yiyebiliyorum.Sizden bir konuda yardım istiyorum arkadaşlar. Ben doğumu medical parkta yaptım orda bir çocuk doktorumuz vardı fakat gereksiz yere bebeğimi hastanede yatırmak istedi.
(İdrar yollarında bir bakteri bulundu fakat başka doktora gittik çok şükür hastanede yatmadan hallettik ) bizde artık ona gitmek istemiyoruz. Anadolu yakasında iyi bir çocuk doktoru arıyorum yardımcı olabilirmisiniz?
unibaby yenidoğan kullanıyordum doktr ılık su pamuk dedi ve krem olarak kesinlikle popolin omega
ya kızlar öpmyin diyolar ama ben öpüyorum mıncıra mıncıra onun da sesi çıkmıyo siz napoyosunuz
kızlar cok moralım bozuk daha yenı 2 senesı dolan camısr makınamın bugun 500 tl lık tamıre ıhtıyacı oldugunu ogrendım ve sınırlıyım sakın ama sakın samsung kullanmayın ben hem kurutmsı var dıye almıdım ama cok pısman oldum bı makınanın talburu nasıl bozulur aklım almıyor bu konuyla ılgılı avukat tutucam kendıme o derece sınırlıyım
zaten uykusuzum ve bıtkınım benım 2 oglumda sagolsun benım dıbımden ayrılmıyor kendıme bakmaktan gectım artık zaten onu anlatmıyorum bıle...
bı arkadas yazmıs 17 aylık bı oglu varmıs hayata bakıs acısını ve gunlerını nasıl gecırıyor mrk edıyorum ben bı kaltıgımı bılıyorum bıde aksam yatısımı hos yatmıyorum sadece kalkıyorum desem daha dogru olucak..ay cok bunalımdayım bu arada efenınde dogdugunda yuzu cok kotuydu alerjık bı cocouktu 3 aylıkken bı gecede egzema dokmustu yuzu ıcın babe nın omega 3 lu bı kremı vardı o gecırmıstı..
Selam anneler bol sütlü akşamlar =))
Bişey sormak istiyorum..9 gün sonra tam 2 aylık olacağız amaaa bende akıntı var yeşil renkte..? Bu durumda olan var mı ? doktorumu aradım normal dedi..Eğer koku kaşıntı ve akıntı miktarında artma olur ise muayne olmak için gelirsin dedi ?
evet canim aynen ilik su ve pamukla temizliyorum ve krem suruyorum gozum korktu bir kere onceleri useniyordum islak mendille sil gitsin yapiyordum ama simdi usenmiyorum.
kızlar pampers beyaz sensitiveden çok memnun kaldım. Tavsiye ederim . Yanımda ne annem var ne de kimse. Bebeği biraz akşamları babasına satıyorum bazende anneannem geliyor. Ay pamukla uğraşamam inşallah pişik filan olmaz, ben sebamed ve nivea sürüyorum bakalım , arasıra popo kızarıyor ama?ben bebeğime yenidoğanlar için özel ıslak pamuklar var ya ıslak mendile benzer onlardan kullanıyorum sakıncalı mı yoksa onlar?
ayyyyyyyy Allah yardım etsin. ikiz arabası al ikisinide arabaya koy ..ailecek disari cikma olayini yaptik dun bir de 17 aylik oglum var ozgur wiily kivaminda cok ama cok yorulduk bir daha ne zaman cikariz hep beraber bilmiyorum kizlar...
Eveettt bende öpüyorummmmmmmmmmm.. heryerini heryerini ......unibaby yenidoğan kullanıyordum doktr ılık su pamuk dedi ve krem olarak kesinlikle popolin omega
Allahım yaaaa bu ne yaa 500 liralık tamir oldukızlar cok moralım bozuk daha yenı 2 senesı dolan camısr makınamın bugun 500 tl lık tamıre ıhtıyacı oldugunu ogrendım ve sınırlıyım sakın ama sakın samsung kullanmayın ben hem kurutmsı var dıye almıdım ama cok pısman oldum bı makınanın talburu nasıl bozulur aklım almıyor bu konuyla ılgılı avukat tutucam kendıme o derece sınırlıyım
zaten uykusuzum ve bıtkınım benım 2 oglumda sagolsun benım dıbımden ayrılmıyor kendıme bakmaktan gectım artık zaten onu anlatmıyorum bıle...
bı arkadas yazmıs 17 aylık bı oglu varmıs hayata bakıs acısını ve gunlerını nasıl gecırıyor mrk edıyorum ben bı kaltıgımı bılıyorum bıde aksam yatısımı hos yatmıyorum sadece kalkıyorum desem daha dogru olucak..ay cok bunalımdayım bu arada efenınde dogdugunda yuzu cok kotuydu alerjık bı cocouktu 3 aylıkken bı gecede egzema dokmustu yuzu ıcın babe nın omega 3 lu bı kremı vardı o gecırmıstı..
Bende aynısını istiyorummm, yaz gelsin göbiş gitsin , gazzzzz bitsiiinn :84:, Allah hepimizin çocuklarına meleklerimize sağlık sıhhat versin.offf nerelere yazayım nerelere gideyim bilemedim,zaten olan iç sıkıntım bu gece tavan yaptı,küçük oğlan 3 gecedir uyumuyor,büyük olana sivrizeka dedesi dondorma yedirmiş hasta,eşim zavallım bişey yapmasada bana herşeyi batar durumda..ama sanki bişey olmasada mutsuz bir durumda olacaktım,üstünede aylinle-mete tuzbiber ekti onlarla beraber ağlıyorum..dışarı çıkıp avazım çıktığı kadar ağlayasım var..offfffffff yaz gelsin,yağmurlar dinsin,kilolarım gitsin,gazımız bitsin çok şey mi istiyorum ya:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?