2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende molfiksi hiç beyenmiyom...bende kızımı bugün yıkadım ama musluk suyuyla yıkıyom...hiçte bişey olmuyo...

herkeze iyi hafta sonu arkadaşlar

kısmetse bugün saat 2 de...kızımı hastaneye götürcez randevumuzu aldık kalça usg.si çekilcek :26: inşallah bişey çıkmaz :26:

çıkmaz inşallah canım korkma hem çıksa bile tedavisi çok kolay üzme kendini..azize senin oğlan sünnet olduğunda büyüktü ama bişey sorucam şimdi dikiş falan düştü bizde ama sanki pipi hala yaralı gibi görünüyo zaman geçmesi mi gerekiyo acaba:26:düzelmesi için normal mi bu?

bende molfiksi hiç beyenmiyom...bende kızımı bugün yıkadım ama musluk suyuyla yıkıyom...hiçte bişey olmuyo...

bende diyorum bişey olmaz ama eşim dinlemiyo 2 günde 2 damacana su alıyoz sucular kapımızın önünde yakında nöbet tutacak.ben bu kadar korumacı olunmasına karşıyım çocuk bu düşe kalka büyüyecek diyorum eşimin gözleri doluyo..top bile almayacakmış düşer diye...benim öğrenciler kış günü atletsiz sadece okul gömleği giyiyolar bişey olmuyo alışsın oğlum istiyorum narin olmasın istiyorum ama nerdeeee

canım geçmiş olsun bebişine, vaaay bu arada sözüne bayıldım inek ve kaka takipçisisin haa:)
ben ne zaman yeşil renkli yemek yesem(taze fasulye, kabak) bebiş ertesi gün yeşil renkli yapıyor, bazıları buna anlık üşütme de diyor ben de anlayamadım gitti
:)

eşin sayesinde çok narin olacak senin yavrun vaaah vaaah şimdiden, biz de musluk suyuyla banyo yaptırıyoruz, bu kadar sakınmasın oğluşunu bence. Top bile almayacakmıymış düşer diye eee ne zaman oynayacak çocuk, yaa başkasının topu kafasına çarpar da düşerse, sen bunları konuşmuyor musun eşinle canım yaa, eşin çok hassas lohusa depresyonu yoksa kocalarda da mı görülüyor:)

canım biz 3 numaraya geçtik şimdi taşmıyor demek küçük geliyorda taşıyormuş maşallah defne bebişe

özlemcim bizde musluk suyuyla yıkıyoruz sonra hastalıkla uğraşmayalım bağışıklık sistemi güçsüz olur bir belgesel izlemiştim taşı bile ağzına alsın diyordu güçleniyormuş bağışıklık sistemi ozaman

çok sağol teşekkür ederim. zaten şuan çok iyi durumda umarım tekrarlamaz.

kısmetse bugün saat 2 de...kızımı hastaneye götürcez randevumuzu aldık kalça usg.si çekilcek :26: inşallah bişey çıkmaz :26:

İnşallah çıkmaz canım

Ay amma uğraştırmış oğluş. Geçmiş olsun. Demek eve yağmur yağacaktı

Ya kızlar Defne arsız ağlamalarına başladı, sizinkiler de yapıyor mu? Resmen inadından filan ağlıyo. Yanından gidersem öyle bir basıyor ki çığlığı, sanki çimdikleyip gitmişim Şımarttık mı ne yaptık anlamadım ki.. Susmuyor da bi de.. Beşiğinde sallayayım diyorum, yok.. Kucağa gelince bile neden sonra lütfedip susuyo. :26::26:

iyi çıkar inşallah biz dün yaptırdık hiçbirşey çıkmadı herşey yolunda sizinde iyi çıkar

selam annecikler geçmişi okudum herkesde herşey yolunda. aman aman öyle olsun inşallah hep. ben de bugun kendı dr uma muayeneye gittim. dikiş izleri yok cok guzel dedi begendi. 10 kg verip 5 kgı hala vermemiş olmamı normal karşıladı. acele etme hepsi gidecek dedi. yalnız kesinlkikle eve koşu bandı alın her kadının bir koşu bandı olmalı dedi. benim de kafama yattı şimdi hepsi burada dan bakıyorum

slm kızlar öğleden önce keremı babanesıne bırakıp pazara gıttım, gelınce uyuttum oğluşu bı yandan salladım bı yandan fasulye ayıkladım o uyur uyumazda benım maraton başladı hemen yemeği ocağa koydum aldıkları yerleştırdım baktım uyanmadı hemen evı supurdum sıldım tozları aldım derken işlerimide bıtırdım bı tek kuzumun utulerı kaldı dum yıkamıştım onuda akşam tv izlerken yaparım artık yoruldum çünkü,temızlık yaparken dua edıp durdum inş uyanmazda bende 10 dk olsa keyif yaparım diye şimdi dondurmamı aldım yanıma sizinleyim

slmm kizlar herkes iyidir INSALLAH,,
cok sükür hemoroid derdinden kurtuldum
tabi dere otu faydasiyla
sütümde cok iyi ALLAHIMA sükür
sipamda iyi karnini doyurdum gazini cikardim,beni izleye izleye uyudu...ya benim bu sipa cok enterasan,salincak aldik,hem kendi sallaniyo,hemde muzikli,beyfendi begenmiyo,agladiginda koyuyom susmuyo,kucagima aliyom agliyo
cok komik,,araba koltuguna koyunca hemen susuyo,gülücükler atiyo
cok sipa cokkk
birazdanda cikip biraz dolancaz hünkarim ve sehzademle

ay bende çok severima ma pişiremiyorum yaa(((((((
ben boyattım canım bebeişide yanımöda götürdüm diğer oda da anneanemizle keyif yaptıı sıpamm
ohh maşalhh canımm
canım benimmm bu arada ismim melike
ohh yarasınnnn
canım yaageçmiş olsun
ha bugün ha yarın kalıyo valla...burda okuyunca bende korkuyom :26:
normal kontrollerde anlaşılmıyomu ki?
canım bebeişin bacak çizgilerinde de anlaşılıyo
hahh bugün bunları yağpıyoo
canım geçmiş olsunn

ohh maşalahhhhhhhhhhh

slm kızlar....neyapsan geçmeyen oğlumu ağlamaktan perişan eden kolik durumu bizde de var
onu o halde görmek mahvediyor beni....bugün biraz hava alsın diye deniz kenarına götürdük babamızla.
oradan dönüşte kuaföre uğradım kendime geldim biraz kaş bıyık doğumdan beri ancak fırsat oldu...gelince de paşamı yıkadık uyudu ama artık birazdan uyanır sanırım 3 saat oldu ...
birşey sorcam arkdaşlar sizlerde gece emzirmek için uyandırıyormusunuz?
doktorumuz 3 saatte bir emzir uyanmazsa uyandır emzir dedi sizlerde durum ne ?
gaz için biogaia damla kullanıyordum ben de ama sanırım onu kullandıkça kaka yaparken zorlanmaya başladı yavrucum bakalım bir kaç gün kullanmıycam düzelicek mi kaka sıkıntımız
birde bizmkisi sadece uyurken yatıyor onun haricinde oto koltuğu(ana kucağı)nda oturmuyor yatağında yatmıyor tavsiyeleriniz ne arkadaşlar uyanıkken hiçbirşey yaptırmıyor sadece onunla ilgilenmemi istiyor

geçmiş olsun kızlar....

maşallah Defneye

canımm ben gece kaldırmıyorum kendi arada bi kalkıyor bazen sabaha kadar hiç kalkmıyo acaba kaldırsammı zararı olurmu dr soruyum bi
bu arada bende ghiç bişey yapamıyorum sadece benimle ilgilen diorr

çok şükür kızımın kalça usg.si çekildi sonuç normal çıktı çok sevindik...

canmm sünnet kolay ileşmiyo benim oğlumun zor geçti yara gibi durdu aylarca...ancak 7ay sonra düzeldi...

herkese selam kızlar.nasılsınız?keyifler iyidir inşallah..

Kırkımız çıktııııı üzerimden bi yük kalktı sanki ne alakaysa:44:
perşembe günü de duasını okutcam hayırlısıyla...

Tebrikler Onurcuk =))))

Oğluşum 5. gün sonunda yaptı kakasınıııııııııııı ayyy kıpkırmızı oldu zeytinyağlı pamuk yaptı annem çok ağladı bende ağladım.. Kakasını yaparkende çok kızardı ağladımmm dayanamadım ama yaptı sonunda

tebrikler bebişine

bi yazı okumuştum "anne olmadan önce birinin gaz çıkarmasının bu kadar mutluluk vericeğini bilmezdim" diye. bizim halimizde aynen böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…