2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım o bence ilk başlar için öle, ama şimdi küçük olsalarda oturdu biraz daha açlık şeyleri, ve sonuçta uyumasıda lazım uyandırma bence, gerçekten aç olduğunda o yaygarayı koparır bence, ben bırakıyorum kendisi bazen 5 saat uyuyo bazen 1 saat sonra tekrar uyanıp istiyo. ondan bebişinin uykusunu bölme bence uyusunda büyüsün diye boşuna dememişler.

hayırlı olsun canım kırkınız çıkmış bize değmeyen sihirli değnek inşallah size değer de bebişin akıllı uslu gazsız bir bebek olur
oohhh geçmiş olsunn...ben her pırtın sonunda alkış benim oğluma alkış diyoeum burnunun ucuna dokunarak acayip keyifleniyo

bence de haklısın canım gerçi benimki hep aç sanırım hep bişeyler emmek istiyo meme bulursa meme,emzik bulursa emzik ,hiçbişey bulamadı ellerini ağzı boş kalmıyo hiç habire şapurdatıyo

kızlar bugün dışarı çıktık eşim acayip alışveriş meraklısı biri neyse dedim gidelim tamam madem tshirt almak istiyon alalım gittik bir avm ye..oğluş arabada dolaşırken sallantıdan uyuyakaldı ama sevincimi kursağımda bırakan olay anında başıma geldi zaten bende şans olsa dedim içimden neyse olaya geçeyim yıllardır görmediğim üniversite arkadaşımı gördüm aslında görmezlikten geldim ama nihayetinde o da beni görmüştü selamlaşma faslı geçti aa sen hamile misin demez mihee dedim 2 ay önce oğlumu doğurdum 1 aysonra da kızımı doğuracam dedim eşimde var yanımda kızın dediğine gülümsemesin mi ehh dedim herif ölümlerden ölüm beğen yaktım seni dedim içimdensonra kıza dedim ki ee sen napıyon bu da çocuk doğurmuşta göğüs estetiği bozulmasın diye mama vermiş aferin dedim senin ders notların benimkilerden hep yüksekti bak ben bunu düşünemedim tühhh dedim sonra diyeceğin başka bişey yoksa biz gidelim eee malum doğuma az kaldı bebek içerden tekmeliyo dedim eşim bu sefer yine güldü veee eve geldik 1 tane tshirt için 6 tane denedikten sonra tabi..evde burnundan fitil fitil getirdim anasından emdiği sütü 2 yaşına kadar emmiş o nedenle epey uuzun sürdü getirmek veeee kendi kendime bir karar aldım bu hafta içi havanın güzel olduğu birgün diyetisyene gidicem ve diyet listesi hazırlatıcam acayip hırslandım kızlar..haaa unutmadan ben hep pardesü giyer çıkardım bu kez üst düğmeleri kapanmadığı için hırka giyip çıkmıştım doğum bir kadının ömründen 10 yıl götürürmüş tezi sende doğrulanmış dedi pislik nefret ediyorum yeni doğum yapmış emziren kadının halinden anlamayanlardan

bizimki hep öyleydi canım
ben yoruldum heee okurken dilekcimmaşallah sana
kendiliğinden uyanıyor canım mert

maşallah

veeeee ilk anneler günümüz...
bütün annelerin anneler günü kutlu olsun

ayy evet çok şükür bu sene anneler gününü anne olarak kutluyoruz Rabbim seneye isteyen ve bekleyen herkese bu günü ve bundan sonraki her günü anne olarak geçirmeyi nasip etsin...

kıyamam ben de nefret ediyorum öyle tiplerden teşekkür ederiz bu arada değer inşallah o sihirli değnek bize de

konuşsam ne fayda canım bir kulağından giriyo öbüründen çıkıyo şimdide pipinin yarasını bahane ediyo..havalar ısınsın biraz ben onu hergün dışarı çıkartırım üst kattaki komşumu çağırır musluk suyuyla yıkarım topta alırım düşerse de düşsün nolacak dizi kolu yara olur zaten çocuk dediğin yarasız olmaz der annem..benim ki bugün alışverişini de yaptı umarım depresyondan kurtulmuştur...düşün bak bir gece rüyasında ben okula giderken arabayla kaza yapıyomuşum vee ölüyomuşum rüya deyip geçmek yerine 2 ay araba kullanmayı yasakladı bana her yere taksiyle gidip geldim o da her taksi değil bildiği tanıdığı bir adam hersabah beni okula götürdü çıkışta eve getiirdi

kıyamam ben de nefret ediyorum öyle tiplerden teşekkür ederiz bu arada değer inşallah o sihirli değnek bize de

valla canım bize değneğin ucu değil sapı değdi herhalde çünkü büyüdükçe huyu değişti önceden emer uyurdu yada acıkınca ağlardı şimdi hem emiyo hem ağlıyo inşallah size ucu dokunur

kızlar şu extra gel den alsam karnıma süürsem sonra onun üstünü streçle kapatsam acaba dikişlere zararı olur mu dışarda dikiş falan yok görünürde ama içerde olanlar daha iyileşmemiştir bence..

Anneler günümüz kutlu olsun arkadaşlar.Bn benim ilk anneler günüm.İyiki anne olmuşum.Emirim bugün biraz daha iyi ama geceleri kötüleşiyor.Çok üzülüyorum.Ona olacagına bana olsun.İyileşemezse salı günü aşılaımızı olamıycaz sanırım.

Günaydın arkadaşlar,
Anneler Günümüz kutlu olsun!!
Çok mutluyum bugün.. Bugünleri de görmek çok çok güzel..

anneler günümüz kutlu olsun akadaşlar inş evlatlarımızla sağlıklı mutlu bir ömür geçiririz
darısı isteyenlerin başına.

çok şükür kızımın kalça usg.si çekildi sonuç normal çıktı çok sevindik...

canmm sünnet kolay ileşmiyo benim oğlumun zor geçti yara gibi durdu aylarca...ancak 7ay sonra düzeldi...
maşalah canım gözün aydınn
maşalahh canımmm sizee
canım ya bebenim bebeişte yapamadı 5 gün dr gitik fitille yaptırdıkk(

canım yaa böle dingiller oluncaa salakk bi geçmiş olsun gülw güle büyüt de dimii dengesizlerr
anamm 63 kiloya düştüm benimle dayımın kızı dalga geçiyomuş ya sinir salak herhalde doğumdan çıktıtan sonraki fotomu görmüş inanılmaz şişmiştim melike ne hale gelmiş nasıl kilo almış böle diyomuş sinir oldum ya eski kiloma 5-6 kilo kaldıı ama yaa

canım öncelikle o arkadasının Allah belasını versin kendisini lanetliyorum...
extra jel kesinlikle kullanma canı o deriye sürülüp deriden emilen ve içinde ne oldugu mechul bir ürün. sıradan merhemleri sürmek bile yasak emzirenlere

şekerlerrrr ilk anneler günüm ne güzel bişeymiş ilk hediyemi aldım oğlumdan Rabbim evlatlarımızla sağlıklı sıhhatli hayırlı bol sütlü günler yaşatsın inşalahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…