slm kızlar....neyapsan geçmeyen oğlumu ağlamaktan perişan eden kolik durumu bizde de var
onu o halde görmek mahvediyor beni....bugün biraz hava alsın diye deniz kenarına götürdük babamızla.
oradan dönüşte kuaföre uğradım kendime geldim biraz kaş bıyık doğumdan beri ancak fırsat oldu...gelince de paşamı yıkadık uyudu ama artık birazdan uyanır sanırım 3 saat oldu ...
birşey sorcam arkdaşlar sizlerde gece emzirmek için uyandırıyormusunuz?
doktorumuz 3 saatte bir emzir uyanmazsa uyandır emzir dedi sizlerde durum ne ?
gaz için biogaia damla kullanıyordum ben de ama sanırım onu kullandıkça kaka yaparken zorlanmaya başladı yavrucum bakalım bir kaç gün kullanmıycam düzelicek mi kaka sıkıntımız
birde bizmkisi sadece uyurken yatıyor onun haricinde oto koltuğu(ana kucağı)nda oturmuyor yatağında yatmıyor tavsiyeleriniz ne arkadaşlar uyanıkken hiçbirşey yaptırmıyor sadece onunla ilgilenmemi istiyor
hayırlı olsun canım kırkınız çıkmış bize değmeyen sihirli değnek inşallah size değer de bebişin akıllı uslu gazsız bir bebek olurherkese selam kızlar.nasılsınız?keyifler iyidir inşallah..
Kırkımız çıktıııııüzerimden bi yük kalktı sanki ne alakaysa:44:
perşembe günü de duasını okutcam hayırlısıyla...
oohhh geçmiş olsunn...ben her pırtın sonunda alkış benim oğluma alkış diyoeum burnunun ucuna dokunarak acayip keyifleniyoTebrikler Onurcuk =))))
Oğluşum 5. gün sonunda yaptı kakasınııııııııııııayyy kıpkırmızı oldu zeytinyağlı pamuk yaptı annem çok ağladı bende ağladım.. Kakasını yaparkende çok kızardı ağladımmm dayanamadım ama yaptı sonunda
canım o bence ilk başlar için öle, ama şimdi küçük olsalarda oturdu biraz daha açlık şeyleri, ve sonuçta uyumasıda lazım uyandırma bence, gerçekten aç olduğunda o yaygarayı koparır bence, ben bırakıyorum kendisi bazen 5 saat uyuyo bazen 1 saat sonra tekrar uyanıp istiyo. ondan bebişinin uykusunu bölme bence uyusunda büyüsün diye boşuna dememişler.
bence de haklısın canım gerçi benimki hep aç sanırım hep bişeyler emmek istiyo meme bulursa meme,emzik bulursa emzik ,hiçbişey bulamadı elleriniağzı boş kalmıyo hiç habire şapurdatıyo
bizimki hep öyleydi canımİnşallah çıkmaz canım
Ay amma uğraştırmış oğluş. Geçmiş olsun. Demek eve yağmur yağacaktı
Ya kızlar Defne arsız ağlamalarına başladı, sizinkiler de yapıyor mu? Resmen inadından filan ağlıyo. Yanından gidersem öyle bir basıyor ki çığlığı, sanki çimdikleyip gitmişimŞımarttık mı ne yaptık anlamadım ki.. Susmuyor da bi de.. Beşiğinde sallayayım diyorum, yok.. Kucağa gelince bile neden sonra lütfedip susuyo. :26::26:
ben yoruldum heee okurken dilekcimslm kızlar öğleden önce keremı babanesıne bırakıp pazara gıttım, gelınce uyuttum oğluşu bı yandan salladım bı yandan fasulye ayıkladım o uyur uyumazda benım maraton başladı hemen yemeği ocağa koydum aldıkları yerleştırdım baktım uyanmadıhemen evı supurdum sıldım tozları aldım derken işlerimide bıtırdım bı tek kuzumun utulerı kaldı dum yıkamıştım onuda akşam tv izlerken yaparım artık yoruldum çünkü,temızlık yaparken dua edıp durdum inş uyanmazda bende 10 dk olsa keyif yaparım diye şimdi dondurmamı aldım yanıma sizinleyim
kendiliğinden uyanıyor canım mertslm kızlar....neyapsan geçmeyen oğlumu ağlamaktan perişan eden kolik durumu bizde de var
onu o halde görmek mahvediyor beni....bugün biraz hava alsın diye deniz kenarına götürdük babamızla.
oradan dönüşte kuaföre uğradım kendime geldim biraz kaş bıyık doğumdan beri ancak fırsat oldu...gelince de paşamı yıkadık uyudu ama artık birazdan uyanır sanırım 3 saat oldu ...
birşey sorcam arkdaşlar sizlerde gece emzirmek için uyandırıyormusunuz?
doktorumuz 3 saatte bir emzir uyanmazsa uyandır emzir dedi sizlerde durum ne ?
gaz için biogaia damla kullanıyordum ben de ama sanırım onu kullandıkça kaka yaparken zorlanmaya başladı yavrucum bakalım bir kaç gün kullanmıycam düzelicek mi kaka sıkıntımız
birde bizmkisi sadece uyurken yatıyor onun haricinde oto koltuğu(ana kucağı)nda oturmuyor yatağında yatmıyor tavsiyeleriniz ne arkadaşlar uyanıkken hiçbirşey yaptırmıyor sadece onunla ilgilenmemi istiyor
geçmiş olsun kızlar....
maşallah Defneye
herkese selam kızlar.nasılsınız?keyifler iyidir inşallah..
gözü doymuyo bence seninkinin
veeeee ilk anneler günümüz...
bütün annelerin anneler günü kutlu olsun
ayy evet çok şükür bu sene anneler gününü anne olarak kutluyoruz Rabbim seneye isteyen ve bekleyen herkese bu günü ve bundan sonraki her günü anne olarak geçirmeyi nasip etsin...
hayırlı olsun canım kırkınız çıkmış bize değmeyen sihirli değnek inşallah size değer de bebişin akıllı uslu gazsız bir bebek olur
oohhh geçmiş olsunn...ben her pırtın sonunda alkış benim oğluma alkış diyoeum burnunun ucuna dokunarak acayip keyifleniyo
bence de haklısın canım gerçi benimki hep aç sanırım hep bişeyler emmek istiyo meme bulursa meme,emzik bulursa emzik ,hiçbişey bulamadı elleriniağzı boş kalmıyo hiç habire şapurdatıyo
kızlar bugün dışarı çıktık eşim acayip alışveriş meraklısı biri neyse dedim gidelim tamam madem tshirt almak istiyon alalım gittik bir avm ye..oğluş arabada dolaşırken sallantıdan uyuyakaldı ama sevincimi kursağımda bırakan olay anında başıma geldi zaten bende şans olsa dedim içimden neyse olaya geçeyim yıllardır görmediğim üniversite arkadaşımı gördüm aslında görmezlikten geldim ama nihayetinde o da beni görmüştü selamlaşma faslı geçti aa sen hamile misin demez mihee dedim 2 ay önce oğlumu doğurdum 1 aysonra da kızımı doğuracam dedim eşimde var yanımda kızın dediğine gülümsemesin mi ehh dedim herif ölümlerden ölüm beğen yaktım seni dedim içimdensonra kıza dedim ki ee sen napıyon bu da çocuk doğurmuşta göğüs estetiği bozulmasın diye mama vermiş aferin dedim senin ders notların benimkilerden hep yüksekti bak ben bunu düşünemedim tühhh dedim sonra diyeceğin başka bişey yoksa biz gidelim eee malum doğuma az kaldı bebek içerden tekmeliyo dedim eşim bu sefer yine güldü veee eve geldik 1 tane tshirt için 6 tane denedikten sonra tabi..evde burnundan fitil fitil getirdim anasından emdiği sütü 2 yaşına kadar emmiş o nedenle epey uuzun sürdü getirmek veeee kendi kendime bir karar aldım bu hafta içi havanın güzel olduğu birgün diyetisyene gidicem ve diyet listesi hazırlatıcam acayip hırslandım kızlar..haaa unutmadan ben hep pardesü giyer çıkardım bu kez üst düğmeleri kapanmadığı için hırka giyip çıkmıştım doğum bir kadının ömründen 10 yıl götürürmüş tezi sende doğrulanmış dedi pislik nefret ediyorum yeni doğum yapmış emziren kadının halinden anlamayanlardan
eşin sayesinde çok narin olacak senin yavrun vaaah vaaah şimdiden, biz de musluk suyuyla banyo yaptırıyoruz, bu kadar sakınmasın oğluşunu bence. Top bile almayacakmıymış düşer diye eee ne zaman oynayacak çocuk, yaa başkasının topu kafasına çarpar da düşerse, sen bunları konuşmuyor musun eşinle canım yaa, eşin çok hassas lohusa depresyonu yoksa kocalarda da mı görülüyor:)
kıyamam ben de nefret ediyorum öyle tiplerdenteşekkür ederiz bu arada değer inşallah o sihirli değnek bize de
maşalah canım gözün aydınnçok şükür kızımın kalça usg.si çekildi sonuç normal çıktıçok sevindik...
canmm sünnet kolay ileşmiyo benim oğlumun zor geçti yara gibi durdu aylarca...ancak 7ay sonra düzeldi...
maşalahh canımmm sizeeherkese selam kızlar.nasılsınız?keyifler iyidir inşallah..
canım ya bebenim bebeişte yapamadı 5 gün dr gitik fitille yaptırdıkkTebrikler Onurcuk =))))
Oğluşum 5. gün sonunda yaptı kakasınııııııııııııayyy kıpkırmızı oldu zeytinyağlı pamuk yaptı annem çok ağladı bende ağladım.. Kakasını yaparkende çok kızardı ağladımmm dayanamadım ama yaptı sonunda
kızlar bugün dışarı çıktık eşim acayip alışveriş meraklısı biri neyse dedim gidelim tamam madem tshirt almak istiyon alalım gittik bir avm ye..oğluş arabada dolaşırken sallantıdan uyuyakaldı ama sevincimi kursağımda bırakan olay anında başıma geldi zaten bende şans olsa dedim içimden neyse olaya geçeyim yıllardır görmediğim üniversite arkadaşımı gördüm aslında görmezlikten geldim ama nihayetinde o da beni görmüştü selamlaşma faslı geçti aa sen hamile misin demez mihee dedim 2 ay önce oğlumu doğurdum 1 aysonra da kızımı doğuracam dedim eşimde var yanımda kızın dediğine gülümsemesin mi ehh dedim herif ölümlerden ölüm beğen yaktım seni dedim içimdensonra kıza dedim ki ee sen napıyon bu da çocuk doğurmuşta göğüs estetiği bozulmasın diye mama vermiş aferin dedim senin ders notların benimkilerden hep yüksekti bak ben bunu düşünemedim tühhh dedim sonra diyeceğin başka bişey yoksa biz gidelim eee malum doğuma az kaldı bebek içerden tekmeliyo dedim eşim bu sefer yine güldü veee eve geldik 1 tane tshirt için 6 tane denedikten sonra tabi..evde burnundan fitil fitil getirdim anasından emdiği sütü 2 yaşına kadar emmiş o nedenle epey uuzun sürdü getirmek veeee kendi kendime bir karar aldım bu hafta içi havanın güzel olduğu birgün diyetisyene gidicem ve diyet listesi hazırlatıcam acayip hırslandım kızlar..haaa unutmadan ben hep pardesü giyer çıkardım bu kez üst düğmeleri kapanmadığı için hırka giyip çıkmıştım doğum bir kadının ömründen 10 yıl götürürmüş tezi sende doğrulanmış dedi pislik nefret ediyorum yeni doğum yapmış emziren kadının halinden anlamayanlardan
kızlar şu extra gel den alsam karnıma süürsem sonra onun üstünü streçle kapatsam acaba dikişlere zararı olur mu dışarda dikiş falan yok görünürde ama içerde olanlar daha iyileşmemiştir bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?