2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

posedion boşver aldırma kimseye yaa zamanla mecbur gidecek kilolarımız ömrü billah böyle kalmayacağızyaa.

Kızlar çok yorgunum , geçmişi fazla okuyamadım, umarım her şey yolundadır.
Bugün ilk anneler günüm ama içim biraz buruk , sabak eşim anaokulu açılışına gidecekti, bende uyanıktım , anneler günümü kutlamadı. Evden çıktıktan sonrada çocuk doydumu diye aradı, amagene anneler gününden bahsetmedi. :84:

EE şimdilik oğlanda kutlayamayacağına göre , kendi kendimin vede sizlerin anneler gününüz kutlu olsun . Allah sağlık sıhhat versin ..

günaydın kızlaar herkesin anneler günü kutlu olsunn:))
annemlerin yanındayım ben bir haftadır ve annem ve babam düşünüp bana hediye almışlar oğluşumda verdi nasıl mutlu oldum anlatamam aldığım en güzel ve en anlamlı hediyeydi bu..buarada bnm eşimden de halen tık yok hatırlayacakmı bakalım..

günaydın annecikler, Anneler gününüz kutlu olsun bizimde ilk anneler günümüz, eşim bana güzel bir süpriz hazırlamış... sabah işten gelince, evin çeşitli bölümlerine çiçekler ve notlar bırakmış.. kızım ve kendi dilinden yazmış notlar... çook duygulandım, sabah sabah ağladım.. Rabbime binlerce şükürler olsun banada annelik duygusunu tattırdığı için

bebişlerimiz büyüyecek ve inşallah bize sarılıp anneler günümüzü kutlayacak... o günü düşündükce çok heyecanlanıyorum

çok güzel yaa maşallah çok imrendim.. inşallah benim kızım da büyüyünce kutlar babasından fayda yok

selam kızlaar annnneler gunumuz kutlu olsun a
y çok hyecanlandım brdfen nedense
eşim we kıızm bana hedye almşlar eşim bu incinin hedyesi dedi
bugunleride gordk vallaa çok şukur darsı isteyenlern başına.
.bzm kızda bugunlerde uykucu oldu maaşllh mı desem şuphelensem mi anlamadım
kızlar ebnmde sol goğsmde emzrrken coook acyr ama sag goğsm acımıyor anlamadım
acaba tutuş pozsyonmla mı alakalı bu acıma anlamaıdm
annem baktı goğsnde çatlkalr olşmustu dedi hiç yara falan aolmamaştı
bnde lansinoh surdm ama emzrrken felaket acyr
bakyrm emzrme srası sol goğsme gelmiş ödüm kopyr walla

birde kızlar benm kız uyurken bişeyleri emyr gbi hreket edyr
uyanmaya yakn genelde sznkilerde yapyr mu
acaba ackyr mu onadan mı yapyr dyrm
emzk de almyr benm inatcı kızım
uyandrmak da istemyrm sonçta uykuya da ihtyacı war dye

canm çook snrlendm birde kadın kadnın halnden anlar derler hiç de öle olmyr bazen
wayyy beeeee :86:

maaşllh canm tebrk ederm ben bebiş uyusada bi iş yapamyrm senn kadr [
QUOTE=eclin;19081373]slmm kizlar herkes iyidir INSALLAH,,
cok sükür hemoroid derdinden kurtuldum
tabi dere otu faydasiyla
sütümde cok iyi ALLAHIMA sükür
sipamda iyi karnini doyurdum gazini cikardim,beni izleye izleye uyudu...ya benim bu sipa cok enterasan,salincak aldik,hem kendi sallaniyo,hemde muzikli,beyfendi begenmiyo,agladiginda koyuyom susmuyo,kucagima aliyom agliyo
cok komik,,araba koltuguna koyunca hemen susuyo,gülücükler atiyo
cok sipa cokkk
birazdanda cikip biraz dolancaz hünkarim ve sehzademle [/QUOTE]

bu her derda dewaa dere otunu bnde denedm kızlar gece ytamadan içtm burnumu kapatrak tabi ki de gece mezrmeye kalktgmda sertleşmişti bayagı goğslerm işe yaryr galba

canim sana tavsiyem eger sagabiliyosan 1 gün emzirme va sag sol gögsünü,,o yaralardan ben hala cekiyorum,ve hic emziremiyorum,hep sagiyorum,dün bi emzirim bakim aciyomu diye ama olmuyo,yvrum tutuyo ama cok aciyo,ben cekiyom
annem diyo,cok ic cekersen sütün cekilir,o yüzden korkuyom sütüm gider dye pek vermiyom,hatta dogdu dogali bi kac kez emzirmisimdir,hep sagdim,böylede aliyo bebisim anne sütünü,

canlarim,günaydinnnnnn
hepinizin ANNELER günü kutlu olsun
ALLAHIM bu güneride görecekmiydik diyorum,cok sükür,bu günleri gösterene
benim tosun uyuyo,babasida iste ;( malesef pazar pazar calisiyo ;(((
bakalim hatirlicakmi,,her sene kutlamadigi icin bu sene tongaya düsmeyelim :26:
bi kutlamasin hele küserim

Kızlar sabah girmiştim telefondan, bir sürü şey yazdım, tam göndercem, telefonun sarjı bitti şimdi hatırladıklarımı yazayım. Öncelikle Özlem, keşke deseymişsin ki emzirseymissin keşke, yine de sarkmışlar iğrenç. salak kadın ya, sırf moral bozmaya konuşmuş. Melike memnun oldum, ben de Övgü:87: nesbay ve onurcuk belki sürpriz yapar kocalariniz. Benimki de sabah kutlamadı, hatta dün yarın mi anneler günü filan demisti. Hiç ihtimal vermiyordum, sabah kahvaltı hazırlarken kıza bir bakayım diye yatağına bir geldim, yatakta bir paket. Içinden parfüm çıktı en sevdiğim. Bir de adını unutmuş, bir arkadaşına beni aratmıs, çocuk demişti ki eşime parfüm alcam ne alim. Saf saf söylemiştim ben de bu arada günün neşesi olarak kayinvalidemin dünkü icraatını anlatıyorum:) dün bizdelerdi, kuzenin kızı var 4 yaşında. Danino yiyordu, kayinvalidem de Defnenin emziğini ona batırıp Defneye tadına baktırmaya niyetlendi. Kuzen ve teyze atladı neyse ki, olur mu hiç diye her şeyide o kadar iyi biliyor ki. Bir de adaçayı getirmiş ondan ver kıza diyor, gaza iyi gelirmiş, kullanan duyan var mı?

tamm canımm daha kötu olmadan önlemimi alayım bn en iisi

evet aynısını yapıyor, hatta benim ki uyurken bazen çığlık atıyor, bazen ince ince ağlıyor sanırım gaz bunlar bazende senin kız gibi emme hareketi yapıyor. bir büyüselerde acıktım, doydum , tuvaletim geldi filan deseler dimi ?

Bu arada dün kuzenler bizdeyken defnenin öyle bir gazı oldu, öyle kıvrandı ki.. Kuzene sordum, sizde olmuş muydu diye. Olmadı ama biz almanyadan bir ilaç getirtmistik dedi. Sab simplex mi, evet. Onların da doktoru aynı. Biz ona sormadık alırken dedi. Eşime aldırdım ve bu sabah kullanmaya başladık. Inşallah ise yarar. Bir de krem söyledi kızlar, o da almanyadanmis, pişik için. Bir kez bile pişik olmadı, üstelik yeni bitti, çok bereketli dedi. Sorcam onu da.

evet bende sab simplex kullanıyorum en iyisi o ama ben düzenli kullanmıyorum belki oncan bitemedi gazmız

Allahıma hamdü senalar olsun bize bugünleri gösterdiği için. Rabbim İnşallah isteyen herkese bu mutluluğu tattırır, sağlıkla İnşallah hepiniz öpüldünüz:)

"anne"
dört harflik bir kelime belki ama anlamının derinliğini tarife harfler,kelimeler kifayetsiz.fedakarlığın zirvesi,onu düşünmekten psikopata bağlama,onun geleceğiyle ilgili olmadık endişelerle kendini heba etme,her şeye rağmen bir gülüşüne dünyaları değişememe.....
Allah ıma şükürler olsun yavrumu verdi bu paha biçilemez duyguyu yaşattı
Rabbim isteyen herkese nasip etsin

güzel anneler gününüz,günümüz kutlu olsun

canım mert bebişde yapıyor emme reflseksleri kuvvetli olduğu için yapıyor
Teyzeleri emirimin resmlerini ekledim.

yorumumuzu yaptık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…