günaydın annecikler, Anneler gününüz kutlu olsunbizimde ilk anneler günümüz, eşim bana güzel bir süpriz hazırlamış... sabah işten gelince, evin çeşitli bölümlerine çiçekler ve notlar bırakmış.. kızım ve kendi dilinden yazmış notlar... çook duygulandım, sabah sabah ağladım.. Rabbime binlerce şükürler olsun banada annelik duygusunu tattırdığı için
bebişlerimiz büyüyecek ve inşallah bize sarılıp anneler günümüzü kutlayacak... o günü düşündükce çok heyecanlanıyorum
canm çook snrlendm birde kadın kadnın halnden anlar derler hiç de öle olmyr bazenkızlar bugün dışarı çıktık eşim acayip alışveriş meraklısı biri neyse dedim gidelim tamam madem tshirt almak istiyon alalım gittik bir avm ye..oğluş arabada dolaşırken sallantıdan uyuyakaldı ama sevincimi kursağımda bırakan olay anında başıma geldi zaten bende şans olsa dedim içimden neyse olaya geçeyim yıllardır görmediğim üniversite arkadaşımı gördüm aslında görmezlikten geldim ama nihayetinde o da beni görmüştü selamlaşma faslı geçti aa sen hamile misin demez mihee dedim 2 ay önce oğlumu doğurdum 1 aysonra da kızımı doğuracam dedim eşimde var yanımda kızın dediğine gülümsemesin mi ehh dedim herif ölümlerden ölüm beğen yaktım seni dedim içimdensonra kıza dedim ki ee sen napıyon bu da çocuk doğurmuşta göğüs estetiği bozulmasın diye mama vermiş aferin dedim senin ders notların benimkilerden hep yüksekti bak ben bunu düşünemedim tühhh dedim sonra diyeceğin başka bişey yoksa biz gidelim eee malum doğuma az kaldı bebek içerden tekmeliyo dedim eşim bu sefer yine güldü veee eve geldik 1 tane tshirt için 6 tane denedikten sonra tabi..evde burnundan fitil fitil getirdim anasından emdiği sütü 2 yaşına kadar emmiş o nedenle epey uuzun sürdü getirmek veeee kendi kendime bir karar aldım bu hafta içi havanın güzel olduğu birgün diyetisyene gidicem ve diyet listesi hazırlatıcam acayip hırslandım kızlar..haaa unutmadan ben hep pardesü giyer çıkardım bu kez üst düğmeleri kapanmadığı için hırka giyip çıkmıştım doğum bir kadının ömründen 10 yıl götürürmüş tezi sende doğrulanmış dedi pislik nefret ediyorum yeni doğum yapmış emziren kadının halinden anlamayanlardan
wayyy beeeee :86:konuşsam ne fayda canım bir kulağından giriyo öbüründen çıkıyo şimdide pipinin yarasını bahane ediyo..havalar ısınsın biraz ben onu hergün dışarı çıkartırım üst kattaki komşumu çağırır musluk suyuyla yıkarım topta alırım düşerse de düşsün nolacak dizi kolu yara olur zaten çocuk dediğin yarasız olmaz der annem..benim ki bugün alışverişini de yaptı umarım depresyondan kurtulmuştur...düşün bak bir gece rüyasında ben okula giderken arabayla kaza yapıyomuşum vee ölüyomuşum rüya deyip geçmek yerine 2 ay araba kullanmayı yasakladı bana her yere taksiyle gidip geldim o da her taksi değil bildiği tanıdığı bir adam hersabah beni okula götürdü çıkışta eve getiirdi
slm kızlar....neyapsan geçmeyen oğlumu ağlamaktan perişan eden kolik durumu bizde de var
onu o halde görmek mahvediyor beni....bugün biraz hava alsın diye deniz kenarına götürdük babamızla.
oradan dönüşte kuaföre uğradım kendime geldim biraz kaş bıyık doğumdan beri ancak fırsat oldu...gelince de paşamı yıkadık uyudu ama artık birazdan uyanır sanırım 3 saat oldu ...
birşey sorcam arkdaşlar sizlerde gece emzirmek için uyandırıyormusunuz?
doktorumuz 3 saatte bir emzir uyanmazsa uyandır emzir dedi sizlerde durum ne ?
gaz için biogaia damla kullanıyordum ben de ama sanırım onu kullandıkça kaka yaparken zorlanmaya başladı yavrucum bakalım bir kaç gün kullanmıycam düzelicek mi kaka sıkıntımız
birde bizmkisi sadece uyurken yatıyor onun haricinde oto koltuğu(ana kucağı)nda oturmuyor yatağında yatmıyor tavsiyeleriniz ne arkadaşlar uyanıkken hiçbirşey yaptırmıyor sadece onunla ilgilenmemi istiyor
canm ebnde uyandrmyrm artık eskden uyandryrm ama uykuya da ihtyacları war sonçta bnce
geçmiş olsun kızlar....
maşallah Defneye
maaşllh canm tebrk ederm ben bebiş uyusada bi iş yapamyrm senn kadr [slm kızlar öğleden önce keremı babanesıne bırakıp pazara gıttım, gelınce uyuttum oğluşu bı yandan salladım bı yandan fasulye ayıkladım o uyur uyumazda benım maraton başladı hemen yemeği ocağa koydum aldıkları yerleştırdım baktım uyanmadıhemen evı supurdum sıldım tozları aldım derken işlerimide bıtırdım bı tek kuzumun utulerı kaldı dum yıkamıştım onuda akşam tv izlerken yaparım artık yoruldum çünkü,temızlık yaparken dua edıp durdum inş uyanmazda bende 10 dk olsa keyif yaparım diye şimdi dondurmamı aldım yanıma sizinleyim
selam kızlaar annnneler gunumuz kutlu olsuna
y çok hyecanlandım brdfen nedense
eşim we kıızm bana hedye almşlar eşim bu incinin hedyesi dedi
bugunleride gordk vallaa çok şukur darsı isteyenlern başına.
.bzm kızda bugunlerde uykucu oldu maaşllh mı desem şuphelensem mi anlamadım
kızlar ebnmde sol goğsmde emzrrken coook acyr ama sag goğsm acımıyor anlamadım
acaba tutuş pozsyonmla mı alakalı bu acıma anlamaıdm
annem baktı goğsnde çatlkalr olşmustu dedi hiç yara falan aolmamaştı
bnde lansinoh surdm ama emzrrken felaket acyr
bakyrm emzrme srası sol goğsme gelmiş ödüm kopyr walla
canim sana tavsiyem eger sagabiliyosan 1 gün emzirme va sag sol gögsünü,,o yaralardan ben hala cekiyorum,ve hic emziremiyorum,hep sagiyorum,dün bi emzirim bakim aciyomu diye ama olmuyo,yvrum tutuyo ama cok aciyo,ben cekiyom
annem diyo,cok ic cekersen sütün cekilir,o yüzden korkuyom sütüm gider dye pek vermiyom,hatta dogdu dogali bi kac kez emzirmisimdir,hep sagdim,böylede aliyo bebisim anne sütünü,
birde kızlar benm kız uyurken bişeyleri emyr gbi hreket edyr
uyanmaya yakn genelde sznkilerde yapyr mu
acaba ackyr mu onadan mı yapyr dyrm
emzk de almyr benm inatcı kızım
uyandrmak da istemyrm sonçta uykuya da ihtyacı war dye
Bu arada dün kuzenler bizdeyken defnenin öyle bir gazı oldu, öyle kıvrandı ki.. Kuzene sordum, sizde olmuş muydu diye. Olmadı ama biz almanyadan bir ilaç getirtmistik dedi. Sab simplex mi, evet. Onların da doktoru aynı. Biz ona sormadık alırken dedi. Eşime aldırdım ve bu sabah kullanmaya başladık. Inşallah ise yarar. Bir de krem söyledi kızlar, o da almanyadanmis, pişik için. Bir kez bile pişik olmadı, üstelik yeni bitti, çok bereketli dedi. Sorcam onu da.
canım mert bebişde yapıyor emme reflseksleri kuvvetli olduğu için yapıyorbirde kızlar benm kız uyurken bişeyleri emyr gbi hreket edyr
uyanmaya yakn genelde sznkilerde yapyr mu
acaba ackyr mu onadan mı yapyr dyrm
emzk de almyr benm inatcı kızım
uyandrmak da istemyrm sonçta uykuya da ihtyacı war dye
Teyzeleri emirimin resmlerini ekledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?