emzirmenin yanında mama verenlere sorum olucak
şu aralar pskolojik olarak iyi diilim bazı sorunlar yaşıyorum, ondan galiba sütümde azalma var, sağdığımda önceden 100 ml oluyodu şimdi 30 40 anca 50ye geliyo. ama bu aralar oğlum daha fazla emmeye başladı ondanmı sağdığımda az oluyo yoksa aç kaldığı içinmi daha çok emiyo bilmiyorum. mama vermelimiyim sizce yoksa sonuna kadar vermemek için dayaniyimmi? aç mı kalıyo doyuyomu anlamıyorum
ben az cıkarsa sütüm , mama verdim ek olarak , ama annesi sensin. Anne sütü aldıktan sonra aç bırakmaya gerek yok bence , emdikten sonra güzel uyuyorsa 2 saat gibi , memeden çekinece ağlamıyorsa filan şimdi yorgunluktan aklıma bunlar geldi doyuyordur. Birde bezleri çişli ise sorun etme , emdiği için bitiriyordur göğsünü. İçine sinmiyorsa her akşam 2 ölçek ver.
ben lansinohun manuel pompasını kullanıyorum canım çokta memnunum bende senin gibi pahalı bişi almak istemedim ve pişmanda diilim. göğsünü o vakum gibi huni yere sokuyosun sonrada tutacak dediğin yerle pompalıyosun rahat bayağı kullanış açısından.
günaydın anneler, onemlı bı sorum var daha doğrusu sorunum; bana dr um 40 çıkınca kontrole gel demıştı zaten gıtmem gerektığını bende biliyorum ama gidemiyorum bre türlü zor bı doğum süreci geçirdim o yüzden benden fobi oluştu korkuyorum aslında korkuda değil nasıl anlatsam bilmiyorum hiç bir şekilde gitmek istemiyorum napıcam ben, doğumdan sonra kontrole giden var mı alttanmı muayene ediyorlar
günaydın bende gitmedim ama gidicez kurtuluşu yok, benm normal doğum oldum , kesin allttan bakacak, hatta smear testi yapacak sanırım .
günaydın kızlar balık yağı içiyor musunuz? Ben hamile iken içiyordum , pek balık sevmem, şimdi emzirikende ara sıra içiyorum. Siz içiyor musunuz?
merhaba kızlar, sizin bebeğinizde ellerini ağızına götürüyormu? kızımın elleri yumruk şeklinde sürekli ağızında, eldivenli eldivensiz farketmiyordişlerimi kaşınıyor diye düşündüm ama çok erken daha galiba :26: acıktığı için olabilirmi? emzik almıyor, ama elini somuruyor sürekli
Kızlar merhaba, bayadır girmiyorum kızım sağolsun..
Bişey sormak istiyorum size, ben göğüs pompası almak istiyorum. Ama haftada 1-2 defa alan kullanıcam, öyle 100 küsür milyonluk bişeye ihtiyacım yok. Lansinoh'un manuel pompasını alıcaktım ama içime kurt düştü ya, bu manuel pompalar nasıl çalışıyor, nasıl sağıyoruz yani?:78: Hani yanında bi tutacağı var, orayı sıkıp bırakıyoruz, o vakum gibi yer de böylece çekiyo sütü memeden dimi? :26:
Gülmeyin ama olur mu? Hiç bi fikrim yok napim? :78:
emzirmenin yanında mama verenlere sorum olucak
şu aralar pskolojik olarak iyi diilim bazı sorunlar yaşıyorum, ondan galiba sütümde azalma var, sağdığımda önceden 100 ml oluyodu şimdi 30 40 anca 50ye geliyo. ama bu aralar oğlum daha fazla emmeye başladı ondanmı sağdığımda az oluyo yoksa aç kaldığı içinmi daha çok emiyo bilmiyorum. mama vermelimiyim sizce yoksa sonuna kadar vermemek için dayaniyimmi? aç mı kalıyo doyuyomu anlamıyorum
günaydın bende gitmedim ama gidicez kurtuluşu yok, benm normal doğum oldum , kesin allttan bakacak, hatta smear testi yapacak sanırım .
KıZlar ben gittim sezeryan olmama rağmen alttan muayene etti ve smear yaptı..
Ben sezaryen oldum ve doktorum alttan bakmayacakti, ama ben kaşıntı hissediyorum gibi gelmişti, ben istedim alttan olsun. Şükür bir şey yokmuş, çok şahane bir his değil tabi ama korkunç da değil, ihmal etme sen degünaydın anneler, onemlı bı sorum var daha doğrusu sorunum; bana dr um 40 çıkınca kontrole gel demıştı zaten gıtmem gerektığını bende biliyorum ama gidemiyorum bre türlü zor bı doğum süreci geçirdim o yüzden benden fobi oluştu korkuyorum aslında korkuda değil nasıl anlatsam bilmiyorum hiç bir şekilde gitmek istemiyorum napıcam ben, doğumdan sonra kontrole giden var mı alttanmı muayene ediyorlar
Içmiyorum ama karı koca çok halsiziz acaba ise yarar mi? Ve de kilo yapar mi?günaydın kızlar balık yağı içiyor musunuz? Ben hamile iken içiyordum , pek balık sevmem, şimdi emzirikende ara sıra içiyorum. Siz içiyor musunuz?
Doktorum üç aylık iğneler çok eski bir yöntem dedi. Sütü de azaltıyormuşben sezeryan oldum smear testımıde daha hamıle kalmadan hemen once yaptırmıştım yaa istemıyorum kesınlıkle hemde, gerçi korunmak için spiral düşünüyorum ama nasıl olcak bilmiyorum şimdi bile tüylerim diken diken oluyo 3 aylık iğnemi yaptırsam acaba
Kilo aldırdı mi canım? Neden bıraktın?canım ben doğumdan sonra çok halsızdim hem emzirdiğim hemde bir anda çok kılo verdiğim için dr umu aradım bana içebileceğimi söyledi bir ay boyunca sürekli kullandım ve inanılmaz iyi hissettim kendımı. bende hıç balık yemem
canım kilo alımına ve durumuna bağlı olarak doktorunla karar vermelisin, mama yüktür bağırsaklara eğer gereksiz ya da yanlış veriliyorsa. kABIZLIK YAPABİLİR, KUSMA YAPABİLİR ÖZELLİKLE ANNE SÜTÜYLE AYNI ANDA AĞIR GELİYOR DİYE BİLİYORUM. Elbette doymuyorsa ver ama buna sen tek başına karar verme derim. Bu arada psikolojin ne kadar bozuk olursa olsun sütü konusunda endişelenme şartla kendini hep olumlu şekilde düşün süt konusunda. Kendini de çok üzme tabi
Ben sezaryen oldum ve doktorum alttan bakmayacakti, ama ben kaşıntı hissediyorum gibi gelmişti, ben istedim alttan olsun. Şükür bir şey yokmuş, çok şahane bir his değil tabi ama korkunç da değil, ihmal etme sen de
Içmiyorum ama karı koca çok halsiziz acaba ise yarar mi? Ve de kilo yapar mi?
Doktorum üç aylık iğneler çok eski bir yöntem dedi. Sütü de azaltıyormuş
Kilo aldırdı mi canım? Neden bıraktın?
balık yağına devam edeyim o zaman, kilo yapmıyor arkadaşlar bir salatalık kadar kalorisi varmış . Hamile iken new life efa daily içiyordum, şimdi koçak farma nın marincap aldım daha ucuz diye .
Ama efada daha çok omega 3 var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?