2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım geçmiş olsun darısı başımıza inşallah çıkmaz ateşi dua edicem

SelammmmmmmmmmmmM..

Herkese Keyifli ve Bol Sütlü Haftalar Diliyorum..

Nasılsınız Bebişleriniz nasıl..

Günaydınlar,

Bugün kırkımız çıktı artık genç kız oldu Melisacık..

Umarım herkes çok güzel bir anneler günü geçirmiştir.

Benim de bu haftasonu ctesi günü doktor kontrolüm var gitmekte çok fayda var kontrol olmadan normale dönmemek lazım. Açıkcası ben de kontrole falan hiç gidesim yok ama ne durumdayız bakmak lazım bi de bende miyom oluşmuştu hamileliğimde doğumla gider denilmişti bakalım gitmiş mi ne durumdayım İhmal edilmemesi lazım bence. .

Ayy ben yine telefondan girmiştim, ikonlari tutturamamisim. Hale bak, sütü azaltır oley gibi olmuş

bizimkid eline götürüyor canım ğazına
neden gülünsün tatlım
canım verme bence
doktor demeden verme bence canım mamayı bana öyle demişlerdi kafada vrmedim ben doktor diyince verdim
ben gittim karnımdan bakıldı ama sezeryan oldu doğumum
günaydın kızlar balık yağı içiyor musunuz? Ben hamile iken içiyordum , pek balık sevmem, şimdi emzirikende ara sıra içiyorum. Siz içiyor musunuz?
hamileykende içmediim direk balık yedim

inşallah ateşi çıkmaz paşanın özlemcim

perşembede biz olucaz , inşallah ateş filan olmaz, atlatırsınız. Bu arada 5 li karma , verem birde birşey daha demişti 3 ü nü birden mi oldunuz.

anneler gününüz kutlu olsun dün gerçekten çok heycanlandım ilkdefa gerçekten anne olarak anneler günüm kutlandı ama benim huysuz kızım 2gündür çok ağlıyor 2defa acile gittik gece 3de susmadı ağlaya ağlaya helak oldu yoruluyor tam uykuya dalıyor birden bir çığlıkla kriz geçiriyor gaz sancısı dedim oda değil ama gerçekten bu gaz bitirdi bizi evladının karşısında çaresiz olmak ne zormuşya neresi ağrıdığınıda bilemiyosun artık ya bide ben buna inandım nezaman misafirim gelse eda ogün huzursuz oluyor çok düşük bir yıldızımız var bizim çok hemen nazara geliyor

Son düzenleme:
kızlar oğlanı banyo öncesi deli gibi yorduk yüz üstü yatırdı anneannem debelendi durdu:), üstünede aç aç spor yaptırdık,şimdi baygın uyuyor :):)

Fırsat bulmuşken doktoru anlatayım , cumartesi günü 2. ay kontrolü için gittik doktora , yiğit oğluşumu babasının üstüne yazmamışlar onay mı almamışlar ne hastaneye normal ücret ödedik , birde üstüne 1 saat bekledik sıra gelsin diye neyseki sıra geldi, doktorun odasına girdik havalansın diye camı açmış oda buz gibi

selamlaşmanın ardından soydu çocuğu o soğuk odada,anne sütü alıyor değil mi dedi(eşimde çoğunlukla dedi) etti muayeneyi boyunu kilosunu filan söyledi asistanına yazdı kızcağızda tamam iyi dedi, başka tek kelime yok . Ya insan 2 cümle kurar mubarek adam, neyse sanki onu oraya zorla oturtmuşlar gibi ben bir iki soru sordum lütfen cevapladı. En sonunda aşı olacakmış bu ay sağlık ocağında dedim olsun olsun dedi, ateşi filan cıkarmış dedim bakın bunları hep ben diyorum sanki 10 çocuk büyüttüm. Eee ne yapayım dedim bilmem ne fitilinden ver aşıdan bir saat sonra dedi , iyi dedim aklımda nasıl tutayım yazarmısınız dedim, yazdı. ooooo en önemli konuyu unuttum adama uçan tekme atacaktım az kalsın sanki bıngıldağı içeri doğru biraz dedim , adam bir bastırdı çocuğun bıngıldağına başımdan kaynar sular döküldü, eşimde farketmiş çocuk irkildi ama sen pipiriklenme diye demedim dedi.Bu eziyetlerin ardından kalça ultrasonundada ağlamaktan öldü yavrum doktor kıpırdamasın sıkı tut dediği yerleri öyle bir sıktırdı ki kocama oğlanmahvoldu .

Neticede boyu kilosu filan iyi, baş çevresi 38.5 yazmış doğru ölçtü mü bilmem bana az geldi sizin kilerinki kaç?

Sonuç olarak doktordan geldik kusmalarımız arttı, üşüttük, bir sürüde canımız acıdı. Doktora götürmeseydik daha iyi olacaktı dedi eşim. Daha yeni toparlanıyor çocuk.

özlemcim canım ben aşıdan yarım saat sonra paranox fitil verdim sadece biraz huzursuz oldu ateşide çıkmadı

bize dr.günde 3kez 8 er damla ver dedi...
offff ben daha gitmedim :26: hiç te fırsatım yok...ama hiç bi şikayetimde yok olsa giderdim...eşim olmasada şikayetin götürcem seni diyo...
benim kızımda yumruk yapıp emiyo elini çok tatlı oluyo yaa...ama el yada parmak emmek iyi değilmiş bende öyle duymuştum...
benim kızımda hepsi mevcut
KıZlar ben gittim sezeryan olmama rağmen alttan muayene etti ve smear yaptı..
bende sezeryen oldum...

geçmiş olsun benim kızda hiç ateşlenmedi inşallah senin bebişte ateşlenmeden atlatır canmm.

selam güzel annişler gecmiş de olsa anneler günümüz kutlu olsun Rabbim evlatlarımızdan yana güldürsün hep inşallah
dün cok zor bir gece gecırdık sabaha kadar agladı kuzum gazdan bi öğürü kusmuştu biraz sonra bogazında kalıntısı mı kaldı nedır hırıltı öğürme sürekli dilini iteledi durdu uyuyamynca da helak oldu yorgunluktan tabi ben de perişan durumdayım ölüyom uykusuzluktan
sabah da doktor kontrolümüz vardı genel olarak saglıgımız iyi şükür gelişimi de güzel fakat kuzum
bi haftadır gece onla iki arası sürekli aglıyor huzursuz napsak sakinleşmiyo kuzu doktor kolik ya da reflüden şüphelendi probiyotik takviyesi verdi bikac gündür sab simplexsi kesmiştim kabız olmya baslynca ondan mıdır diye doktor da olabılecegını söyledi bitkisel şeylerden önerdi gaz için bu arada sabın içeriği metsil ile aynıymış ama onu pahalıya kakalıyorlar dediboşa kazıklandık dimek aman netcede ilac işte faydadan cok zararı vardr kesin bakalım bu yeni şeyler bişeye yarıycakmı
rota asımızı da olduk amma pahalıymıs yahu o da nyse hersey saglık için saglık olsun

kimdi bilmiyorum ama birisi bahsetmişt biogagia mı ne onu verdi bize de doktor bir de yatagını egmli yapmamızı söyledi bizimkisi de her yeme sonrası kusanlardan olunca reflü olabilir diyince bakalım insallah fayda eder kullananlar işe yaradı mı bi diyivesin

evde de kadın var temizlik günü kaldık odada hepte hapis
ay şu pompadan da gına geldi ya şunun memeye yapısık kalma gibi bi rahatlgı olsaydı keske parmaklarm uyustu tutmaktan yahu

Tebrikler =)))

Canım geçmiş olsun inş. gitmiştir..Evet ne olur ne olmaz die kontrole gitmek gerek en azından için rahat eder..

canmm geçmiş olsun...nazara çok inanırım benim kızda nazara çok geliyo :26: feceye fotolarını koyyom ogün ve gece hep ağlıyo çok ta gösterişli denedim bunu :26: sonra siliyom resimleri...
:26: annemde çok kızıyo koyma şu kızın resimlerini diyo

kalca ultrasonu ıcın de hastaneye ugradık cıkmısken güya özel hastane bi sıra bi kalbalık kayıt ıcın bekle bekle ölduk baktık gelcegı yok sıranın baska yer arastrp önceen randevuyla gideriz diye vazgectık gecıktırmeden onu da yaptırmak lazım

dönüşte de kuaföre ugradık uzun bi süre sonra kuaföre gitmek süper geldi kas bıyık kesim ohhh mis miss esim arabada kızı oyaladı kuaförüm de saolsun yarım saatte ısık hızıyla halletti hepsini bekletmedi kafam rahatladı valla kısacık kestrdim yük kalktı resmen tepemden

geçmiş olsun canmm...bizde dün bütün gün ve gece ağladık uyku yoktu hiç :26: çok yorgunum çooook

usg.yi bizde cumartesi çektirdik...ihmal etme canmm.

ohhhh bide ben gide bilsem kuaföre

aynen hatıcecm biz de öyleyiz dün bizde de misafir vardı gerci günhlarını almayayım dua ettiler hep severken ama etkilemiyor degil ben onu daha cok gezmeye gıttıgmzde farkedıyorum eve gelnce huzurszlugu artıyor
bızımkınde bı haftaır var bu cıglık cıglıga aglamalar gece tutuyor napsan fayda etmıyor caresizlik cok zor ama nedenı nı anlamıs deglm gaz gibi de durmuyor of cok zor ıcım kıyılıyor resmen

Allah ıslah etsin böyle doktorları ne dıyım

geçmiş olsun canmm...bizde dün bütün gün ve gece ağladık uyku yoktu hiç :26: çok yorgunum çooook

aynen azzecim bitmiş durumdayım bi uyuma imkanımız olsa keske ahhh

canım biogaiadan ben bahsetmiştim bizde o da işe yaramadı maalesef(reflü için biz de yatağı eğimli yaptık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…