kızlar oğlanı banyo öncesi deli gibi yorduk yüz üstü yatırdı anneannem debelendi durdu:), üstünede aç aç spor yaptırdık,şimdi baygın uyuyor :):)
Fırsat bulmuşken doktoru anlatayım , cumartesi günü 2. ay kontrolü için gittik doktora , yiğit oğluşumu babasının üstüne yazmamışlar onay mı almamışlar ne hastaneye normal ücret ödedik , birde üstüne 1 saat bekledik sıra gelsin diye neyseki sıra geldi, doktorun odasına girdik havalansın diye camı açmış oda buz gibi
selamlaşmanın ardından soydu çocuğu o soğuk odada,anne sütü alıyor değil mi dedi(eşimde çoğunlukla dedi) etti muayeneyi boyunu kilosunu filan söyledi asistanına yazdı kızcağızda tamam iyi dedi, başka tek kelime yok . Ya insan 2 cümle kurar mubarek adam, neyse sanki onu oraya zorla oturtmuşlar gibi ben bir iki soru sordum lütfen cevapladı. En sonunda aşı olacakmış bu ay sağlık ocağında dedim olsun olsun dedi, ateşi filan cıkarmış dedim bakın bunları hep ben diyorum sanki 10 çocuk büyüttüm. Eee ne yapayım dedim bilmem ne fitilinden ver aşıdan bir saat sonra dedi , iyi dedim aklımda nasıl tutayım yazarmısınız dedim, yazdı. ooooo en önemli konuyu unuttum adama uçan tekme atacaktım az kalsın sanki bıngıldağı içeri doğru biraz dedim , adam bir bastırdı çocuğun bıngıldağına başımdan kaynar sular döküldü, eşimde farketmiş çocuk irkildi ama sen pipiriklenme diye demedim dedi.Bu eziyetlerin ardından kalça ultrasonundada ağlamaktan öldü yavrum doktor kıpırdamasın sıkı tut dediği yerleri öyle bir sıktırdı ki kocama oğlanmahvoldu .
Neticede boyu kilosu filan iyi, baş çevresi 38.5 yazmış doğru ölçtü mü bilmem bana az geldi sizin kilerinki kaç?
Sonuç olarak doktordan geldik kusmalarımız arttı, üşüttük, bir sürüde canımız acıdı. Doktora götürmeseydik daha iyi olacaktı dedi eşim. Daha yeni toparlanıyor çocuk.
aynen hatıcecm biz de öyleyiz dün bizde de misafir vardı gerci günhlarını almayayım dua ettiler hep severken ama etkilemiyor degil ben onu daha cok gezmeye gıttıgmzde farkedıyorum eve gelnce huzurszlugu artıyor
bızımkınde bı haftaır var bu cıglık cıglıga aglamalar gece tutuyor napsan fayda etmıyor caresizlik cok zor ama nedenı nı anlamıs deglm gaz gibi de durmuyor of cok zor ıcım kıyılıyor resmen
Allah ıslah etsin böyle doktorları ne dıyım
aynen azzecim bitmiş durumdayım bi uyuma imkanımız olsa keske ahhh
nerde uyumakkk...şuan bile bi ayakla ana kucağını sallıyombırakınca ıhh lıyo...bacak uyuştu valla...yada uyuşan kol oluyo gitti bizim kollar bacaklar bide beller
canım biogaiadan ben bahsetmiştim bizde o da işe yaramadı maalesef(reflü için biz de yatağı eğimli yaptık
aynı soruyu ben de soracaktım benimkinin 37 çıktı son ölçümde gerçi bilenler var ufak doğduk biz doğduğunda 33 tü zaten.ama bana çok ufak görünüyo hala
kızlar bi şey sorucam
geçenlerde burda bazılarınız dışarıda rahat etmek için mamayı veya sütü sağıp biberonla verdiğinizi söylemiştiniz peki dışarda verene kadar soğumuyo mu?sıcaklığını nasıl sağlıyosunuz??
nerde uyumakkk...şuan bile bi ayakla ana kucağını sallıyombırakınca ıhh lıyo...bacak uyuştu valla...yada uyuşan kol oluyo gitti bizim kollar bacaklar bide beller
ya evet benm en cok omuzlarım ve belim agrıyor ktlenip kalıyorum bazen
ben bitek sallamaya alıstırmadım korkuyorum cok ben yedi yasına kadar sallatmışım da kendimikendi basıma gelirse diye cok korkuyom bi o kaldı zaten alısmadıgı aman kalsın o da kucakta pıspıs bile yeterince cıkarıyor canımı
fatoşçum benim kızımda çok çiş yapıyo yaaa...sidikliler
ayyynen yaa ne kadar uykusuz bi bebeğim var .derin uyku diye bi şey yok gaz desen mahvoldu ve senin de dediğin gibi hiiiiiç işe yaramıyo ilaçlar.inanın kol boyun omurga kemiği bel artık feci halde
canmm geçmiş olsun...nazara çok inanırım benim kızda nazara çok geliyo :26: feceye fotolarını koyyom ogün ve gece hep ağlıyo çok ta gösterişlidenedim bunu :26: sonra siliyom resimleri...
:26: annemde çok kızıyo koyma şu kızın resimlerini diyo
handancım yatagı nasıl egimli yaptın canım teknıgı anlatırmısın yorganla falan mı destekledin alttan ben de yapıcam da
yinede herşeye değer valla...Allah beterinden saklasın sağlıklı olsunlarda annelik işteyavrular için herşeye katlanıyolar...bi gülse sevinçten çıldırıyom gülen yüzüne bakınca canmm kızım benim herşeyin annesi uyumasada olur yeterki kızım iyi olsun
kızlar bi şey sorucam
geçenlerde burda bazılarınız dışarıda rahat etmek için mamayı veya sütü sağıp biberonla verdiğinizi söylemiştiniz peki dışarda verene kadar soğumuyo mu?sıcaklığını nasıl sağlıyosunuz??
selam güzel annişler gecmiş de olsa anneler günümüz kutlu olsun Rabbim evlatlarımızdan yana güldürsün hep inşallah
dün cok zor bir gece gecırdık sabaha kadar agladı kuzum gazdan bi öğürü kusmuştu biraz sonra bogazında kalıntısı mı kaldı nedır hırıltı öğürme sürekli dilini iteledi durdu uyuyamynca da helak oldu yorgunluktan tabi ben de perişan durumdayım ölüyom uykusuzluktan
sabah da doktor kontrolümüz vardı genel olarak saglıgımız iyi şükür gelişimi de güzel fakat kuzum
bi haftadır gece onla iki arası sürekli aglıyor huzursuz napsak sakinleşmiyo kuzu doktor kolik ya da reflüden şüphelendi probiyotik takviyesi verdi bikac gündür sab simplexsi kesmiştim kabız olmya baslynca ondan mıdır diye doktor da olabılecegını söyledi bitkisel şeylerden önerdi gaz için bu arada sabın içeriği metsil ile aynıymış ama onu pahalıya kakalıyorlar dediboşa kazıklandık dimek aman netcede ilac işte faydadan cok zararı vardr kesin bakalım bu yeni şeyler bişeye yarıycakmı
rota asımızı da olduk amma pahalıymıs yahu o da nyse hersey saglık için saglık olsun
kimdi bilmiyorum ama birisi bahsetmişt biogagia mı ne onu verdi bize de doktor bir de yatagını egmli yapmamızı söyledi bizimkisi de her yeme sonrası kusanlardan olunca reflü olabilir diyince bakalım insallah fayda eder kullananlar işe yaradı mı bi diyivesin
evde de kadın var temizlik günü kaldık odada hepte hapis
ay şu pompadan da gına geldi ya şunun memeye yapısık kalma gibi bi rahatlgı olsaydı keske parmaklarm uyustu tutmaktan yahu
canmm geçmiş olsun...nazara çok inanırım benim kızda nazara çok geliyo :26: feceye fotolarını koyyom ogün ve gece hep ağlıyo çok ta gösterişlidenedim bunu :26: sonra siliyom resimleri...
:26: annemde çok kızıyo koyma şu kızın resimlerini diyo
selam güzel annişler gecmiş de olsa anneler günümüz kutlu olsun Rabbim evlatlarımızdan yana güldürsün hep inşallah
dün cok zor bir gece gecırdık sabaha kadar agladı kuzum gazdan bi öğürü kusmuştu biraz sonra bogazında kalıntısı mı kaldı nedır hırıltı öğürme sürekli dilini iteledi durdu uyuyamynca da helak oldu yorgunluktan tabi ben de perişan durumdayım ölüyom uykusuzluktan
sabah da doktor kontrolümüz vardı genel olarak saglıgımız iyi şükür gelişimi de güzel fakat kuzum
bi haftadır gece onla iki arası sürekli aglıyor huzursuz napsak sakinleşmiyo kuzu doktor kolik ya da reflüden şüphelendi probiyotik takviyesi verdi bikac gündür sab simplexsi kesmiştim kabız olmya baslynca ondan mıdır diye doktor da olabılecegını söyledi bitkisel şeylerden önerdi gaz için bu arada sabın içeriği metsil ile aynıymış ama onu pahalıya kakalıyorlar dediboşa kazıklandık dimek aman netcede ilac işte faydadan cok zararı vardr kesin bakalım bu yeni şeyler bişeye yarıycakmı
rota asımızı da olduk amma pahalıymıs yahu o da nyse hersey saglık için saglık olsun
kimdi bilmiyorum ama birisi bahsetmişt biogagia mı ne onu verdi bize de doktor bir de yatagını egmli yapmamızı söyledi bizimkisi de her yeme sonrası kusanlardan olunca reflü olabilir diyince bakalım insallah fayda eder kullananlar işe yaradı mı bi diyivesin
evde de kadın var temizlik günü kaldık odada hepte hapis
ay şu pompadan da gına geldi ya şunun memeye yapısık kalma gibi bi rahatlgı olsaydı keske parmaklarm uyustu tutmaktan yahu
Ben de bahsetmiştim biogaiadan bi ara, bineredeyse ilk kontrolden beri kullanıyoruz, doktor metsil verdiğinde de zincoya geçtiğimizde de biogaiayı kesme dedi, anne sütündeki probiyotik maddelerden varmış içinde, bağırsaklara yerlşiyomuş ve fayda sağlıyormuş düzenli kullanımca. Ama bizim deli gaz sancılarımızın hepsinde de biogaia da kullanıyorduk yani, doktor faydası oluyordur mutlaka diyor, demek onu kullanmasak ne olacakBiz şimdi sab simplexe başladık. Sanki daha çok gaz çıkarıyor gibi kızım normalden, ama daha işe yaradı diyecek kadar çok kullanmadık. İnşallah işe yarar ya:26::26:
Ya kızlar bana da hep nazara geliyormuş gibi geliyoma her misafirliktn sonra mı nazar oılur, acaba bizim kızlar misaifr mi sevmiyor.. Dışarı çıkıp gelince de sanki huysuzlaşıyor, dün kayınvalidemlerdeydik anneler günü için, bayaca da kalabalıktı, yine hep huzursuzdu kızım akşam. Gazı oluyor da huzursuzlanıyor ama bütün gece de ağlıyor ya, acaba yabani mi oldu..
O değil de , benim kayınvalidem de internetten bakıyormuş bazen gaza ne iyi gelir filan, yazıp da burayı görürse bilecek kesin, bu yazdılarımızı saklmanın yolu yok mu yaNasıl çekiştiricez sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?