2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynı soruyu ben de soracaktım benimkinin 37 çıktı son ölçümde gerçi bilenler var ufak doğduk biz doğduğunda 33 tü zaten.ama bana çok ufak görünüyo hala

kızlar bi şey sorucam
geçenlerde burda bazılarınız dışarıda rahat etmek için mamayı veya sütü sağıp biberonla verdiğinizi söylemiştiniz peki dışarda verene kadar soğumuyo mu?sıcaklığını nasıl sağlıyosunuz??

nerde uyumakkk...şuan bile bi ayakla ana kucağını sallıyom bırakınca ıhh lıyo...bacak uyuştu valla...yada uyuşan kol oluyo gitti bizim kollar bacaklar bide beller

ay doktora soracgım şeylerden birini unutmusum ya benim cimcime iki gündür cok ciş yapıyor normal haline göre yani bezi değişiyom yarım saat demiyor pesine dün oynattı beni resmen neden acaba blemedim sorcaktım unuttum da tüh kafa kalmadı ki

bir de gece huzurszulgundan mı nedir yatmadan önceki beslenmelerimiz cok zorlastı bizim ya mızır mızır yemiyor zorla iteliyorum resmen tükürüyor biberonu itiyor karnı ac ama yemiyor doktor mühim bulmadı huyu suyu degişebilir zaman zaman dedi ama cok sinirim bozuluyor ac uyumasına gönlm razı gelmıyor ugras dur yemiyor de hani büyük cocuklar yemicem krzlerine girer ya onun gibi ama gündüz yemesinde sorun yok hersey gece baslıyor nold da huyu döndü bu cocugun bilmem kolik desek demek icin gec bi dönem degil mi kızlar :26:

hersey asıdan sonra oldu valla cıglık atarak aglamalar hiçbişeyle memnun olmamalar avunmamalar tek güzel yanı agular da asıdan sonra basladı ayy aglarken bile arada aguu demiyor mu zilli gel de yeme şekerparem benim oyy

nerde uyumakkk...şuan bile bi ayakla ana kucağını sallıyom bırakınca ıhh lıyo...bacak uyuştu valla...yada uyuşan kol oluyo gitti bizim kollar bacaklar bide beller

ya evet benm en cok omuzlarım ve belim agrıyor ktlenip kalıyorum bazen
ben bitek sallamaya alıstırmadım korkuyorum cok ben yedi yasına kadar sallatmışım da kendimikendi basıma gelirse diye cok korkuyom bi o kaldı zaten alısmadıgı aman kalsın o da kucakta pıspıs bile yeterince cıkarıyor canımı

canım biogaiadan ben bahsetmiştim bizde o da işe yaramadı maalesef(reflü için biz de yatağı eğimli yaptık

yapma ya tüh umudum vardı bak

aynı soruyu ben de soracaktım benimkinin 37 çıktı son ölçümde gerçi bilenler var ufak doğduk biz doğduğunda 33 tü zaten.ama bana çok ufak görünüyo hala

bizim kafa standarttan yarım cm büyük cıktı 40.5 cm dedi doktor türkiye standartı 40 dedi ama bilmem ki

canım mama icin termosta kynamıs ılık su hazır oluyor hep mamayı biberona koyup icecegi zaman suyunu katıyorum ben sütü de oda sıcaklıgında dört-altı saate kadar tutabılıyorsun ısıtmaya gerek yok zaten havaları ısısı onu belli miktarda tutuyor ısısını

ayyynen yaa ne kadar uykusuz bi bebeğim var .derin uyku diye bi şey yok gaz desen mahvoldu ve senin de dediğin gibi hiiiiiç işe yaramıyo ilaçlar.inanın kol boyun omurga kemiği bel artık feci halde

valla oturup ayağımda sallamaya razıyım en azından bizde oturmuş olcaz...yok alıştıramadım çok denedim salladım yok istemiyo...

oğlum da oturduğum yerden sallıyodum daha iyi bence. böyle kucakta mahvoluyom bide oturunca ağlıyo illa ayakta gezincen öyle istiyo cim cimem:) maaşallah ağır bide zor oluyo taşımam

fatoşçum benim kızımda çok çiş yapıyo yaaa...sidikliler

sormaa valla gerci anası da sidiklidir beri gelemem tuvaletten ben de
normalde de cişi sıktı ama dün astı olayı yani habire ıslattı durdu ondan bi acaba dedim
aman yapsalar dert yapmasalar dert işimiz gücümüz moku çişi gazı oldu ya

handancım yatagı nasıl egimli yaptın canım teknıgı anlatırmısın yorganla falan mı destekledin alttan ben de yapıcam da

ayyynen yaa ne kadar uykusuz bi bebeğim var .derin uyku diye bi şey yok gaz desen mahvoldu ve senin de dediğin gibi hiiiiiç işe yaramıyo ilaçlar.inanın kol boyun omurga kemiği bel artık feci halde

yinede herşeye değer valla...Allah beterinden saklasın sağlıklı olsunlarda annelik işte yavrular için herşeye katlanıyolar...bi gülse sevinçten çıldırıyom gülen yüzüne bakınca canmm kızım benim herşeyin annesi uyumasada olur yeterki kızım iyi olsun

aynen canım annemde çok kızdı bizde çıkardık resimleri

ben çıkıyım hazır uyumuşken makinede çamaşırlar yıkandı asılmayı bekliyolar...işte böyle dinlenmek yok annelere

çok haklısın aynısı bana da oluyoAllah bağışlasın onları

bizimde kaynamış iyi suyu ılıtıp termosa koyuyorum dışarıdada o şekilde veriyorum mamayı

Ben de bahsetmiştim biogaiadan bi ara, biz neredeyse ilk kontrolden beri kullanıyoruz, doktor metsil verdiğinde de zincoya geçtiğimizde de biogaiayı kesme dedi, anne sütündeki probiyotik maddelerden varmış içinde, bağırsaklara yerlşiyomuş ve fayda sağlıyormuş düzenli kullanınca. Ama bizim deli gaz sancılarımızın hepsinde de biogaia da kullanıyorduk yani, doktor faydası oluyordur mutlaka diyor, demek onu kullanmasak ne olacak Biz şimdi sab simplexe başladık. Sanki daha çok gaz çıkarıyor gibi kızım normalden, ama daha işe yaradı diyecek kadar çok kullanmadık. İnşallah işe yarar ya:26::26:

Rota aşısını neree vuruldunuz canım ya biz vurulmadık,kaç liraymış sorması ayıp? dışardan alıp mı götürüyoruz?

Ya kızlar bana da hep nazara geliyormuş gibi geliyor, ama her misafirlikten sonra mı nazar oılur, acaba bizim kızlar misaifr mi sevmiyor.. Dışarı çıkıp gelince de sanki huysuzlaşıyor, dün kayınvalidemlerdeydik anneler günü için, bayaca da kalabalıktı, yine hep huzursuzdu kızım akşam. Gazı oluyor da huzursuzlanıyor ama bütün gece de ağlıyor ya, acaba yabani mi oldu..

O değil de , benim kayınvalidem de internetten bakıyormuş bazen gaza ne iyi gelir filan, yazıp da burayı görürse bilecek kesin, bu yazdılarımızı saklmanın yolu yok mu ya Nasıl çekiştiricez sonra

Son düzenleme:

ağlama krizleri öldürüyor beni ALLAHIM birde gece 2de:84: özellikle pompa mahfetti beni manuel olan kolum boynum hepten tutuldu yara içinde göğsüm ah ne zormuş bu annelikya ma çokta güzel sana ait birşey var mücadelen var

canım ben de sabı kullanıyordum hep devamlı kullanma sen de gazı cıkartıyor az da olsa öyle mucize degil ama biraz faydası var ilk zamanlarda ama sonra ondan da tık yok canım bünye alısıyor demek ki bir de kaka problemi yaptı günde bikac defa rahat yaparken gece bı kez o da zorla yapıyor artık acaba gaz ılaclarından mı dedım kestım denemek ıcın damlayı doktor da bu tip ilaclar kakayı etkileybeiliyor dedi bugün of iki ucu moklu degnek fayda olsun derken zarar vermek de ıstemıyor insan
insallah bu iyi gelir ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…