2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sıcak suyun içinde ısıtıyorum

kolum belim koptu aynısını yaşıyoruz birde kafasını suratıma çarpacak korkusuda cabası

görmesin ayolll benim arkadaşım düşün beni öyle bulmuş nikah salonu için yazı yazmıştım kaç yıl önce oda salonları araştırırken kk çıkmış mert ve contu görüncede sordu evet benim dedim

kızlar benim bebiş beyaz tenli sarısın cildi cok hassas alerjik kuruyor falan doktor bugün daha önce duymadıgım bişey verdi numune dene bunu faydası olur dedi
adı oilatum junior bath additive
banyo suyuna katıyormusun bebek küvetinde suya bir iki kapak bundan koyuyormussn süngerle vücuduna uygluyormussun haffce kurulayın yazıyor deneyelim bakalım

daha önce duyan kullanana var mıydı aramzda?

bu rota asısı da uyku yapar mı geldigimzde beri uyuyor uyanması lazmdı normalde acıkması da kafama sararım simdi de neden uyuyor diye allam dün neden uyumuyor bugün neden uyuyor sıyırcam yakında

bazı bebekler klabalığı sevmezlermiş ondanda huysuzluk ediyorlardır ama bende nazara inanrım cumartesi dışarıdaydık eşim ve kayınpeder kucağına almıştı ağlayınca millette sormuş o gece ilk defa acaip bir kusma oldu acaip ağladı uykusunda sıçradı ağlayarak...ayy hemde üstüme kustu yavrum gazını çıkarıyım diyince üstüm başım battı

bir günü birgünlerine tutmazmış canım oyüzden takma kafana geçmiş olsun prensesimize

valla bu kkda elini sallasan bi tanıdıga akrabaya carpıyor kızlar benm basma geldi daha evel baska bi nickle üyeligim vardı bikac sene kadar önce googleda bisey aratıyorduk arkadsla ne arasan zaten burası cıkıyor ilkdirek benim yazdgım bi mesaj geldi konuyla ilgili kız okudu döndü bana aa bu sensin valla demesin mi yok mok desem de yer mi sonra onu kapttırıp baska üyelik almstm ben de insana bi rahat yok ya özel alanımız kalsın bari burada diymi

bir günü birgünlerine tutmazmış canım oyüzden takma kafana geçmiş olsun prensesimize

bence de nazar degıyor yavrularımıza kıyamam mert pasama da dün de bizimki öyle kustu epey allahtan halının olmadgı yere geldi bıktım halı silmekten sildirmekten

saolasın damla teyzesi asının yan etikisi mi diye korktum da atesi 37 cıkıyor ama insallah ates yapmaz bu rota asısı

kızlar benim dok 3. ayda rota demişti, siz bu ay hem sağlık ocağı aşıları hemde rotaları mı oldunuz birşey farketmez herhalde.

Bu arada rota yı kaça oldunuz?

Banyo sonrası uyku bitiyooooo bitiyooo benimde keyff bitiyooo

amin canım çıkmz inşallah annesi

biz rotayı 140 a aldık
bildiğim kadarıyla 6.aya kadar yapılıp bitirilmeliymiş bu aşı
bi de aşı markası olarak iki çeşidi varmış dozlar ona göre değişiyomuş

kızlar şu tanıdıkların görme ihtimalinden bahsettiniz de hakikaten google da ne arasan burası çıkıyo e biz de burda her şeyi konuşuyoruz
o yüzden korktum:) ve nickimin altındaki adımı( soyadımın baş harfini yazmıştım bi de) sildim ticker daki oğlumun adını da :))))))

Son düzenleme:

istanbuldaki doktorumuz üçüncü ay yazmıs karnemize
simi farklı sehırdeyiz buradaki doktor ikinci ya da ücüncü ayda ilk dozunun yapılması gerektigini söyledi zaten kacırdı mı bir daha baslanmıyormuymus ne yani ücüncü ay dolmadan ilk doz yapılacakmıs biz gitmişken yaptırdık ikinci ay bitti nasılsa ücün icindeyiz diye
asının ilk dozu 140 lira ikinci doz da öyleymiş sanırım
saglık ocagındakı asıları gecen hafta olmstk biz de

kork bence de ben daha önce günlükte yazardım hep icimi dökerdim sonra anlattgm olaydan sonra özelimi anlatmadım bidaha gerci arada insan kaptırıyor dertlesmeye icini dökmeye ama hakkaten ne aratsan cıkıyor burası denk gelse birine sak diye tanır biyerden yakalarsa bişeyini ben mesela cok kişiyi deşifre ettim sülalemden söylemedim onlara ama bişeklde anlıyorsun yazılanlardan tanıdıgın oldugu cıkıyor yani

haziranda tatile gidicez nasipse doktora sordum deniz yok kesinlikle dedi
güneşe de cıkarmıyorsun dedi öyle güneşlenme falan yok yani
acaba bizim alerjik diye mi öyle dedi aksamüstü yürüyüşlerinden bişey olmaz herhalde güneşin hafif oldugu saatler degil mi?:26:

ikimizde güneşden bahsetmişizbende sorıyım denizi bakalım ne dicek

Damlacım nasılsın?mert nasıl?görüşemedk ne zamandır.Emir güneşe bakamıyor ama alışveriş merkezlerinde gözler fıldır fıldır.

iyiyiz ebrucum mertte iyi uyuyor şimdi emir nasıl bir türlü denk gelmiyoruz cidden birden ağlamaya başlıyolar kapıyoruz bilgisayarı

kızlar bu arada biz cumartesi günü oğlumun dil altı bağını kestirdik içim gitti resmen
ama sanki az kesmiş dr.sonra fark ettim.önceden tam ucundan bağlıydı şimdi değil ama yine de çok kısa bi dil ucu var inşallah bi daha kesmeye gerek kalmaz zavallı yavrum benimm

Emirde uyuyor damlacım.Sorma iki gündür hastaÖksürüyor,burnu tıkanıyor hapşuruyor,sümükleri akıyorEşimin gripli minik yegenii geldi ogluma bulaştırdı.Sinir oldum.Yaklaştırmayınca eşim hemen trip attılar bide ay ne kıymetliymiş,dokunsa nolurmuş.Olan oldu işte.Eşimde bende çok kızdık ama bulaştı bi kere.Yarın aşılarımız var.Dr. geçmediyse aşılarını yapamayız dedi.Bakalım dua edin iyilşsin.O öksürdükçe aglayasım geliyor.Annelik böle bişeymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…