sıcak suyun içinde ısıtıyorumkızlar bi şey sorucam
geçenlerde burda bazılarınız dışarıda rahat etmek için mamayı veya sütü sağıp biberonla verdiğinizi söylemiştiniz peki dışarda verene kadar soğumuyo mu?sıcaklığını nasıl sağlıyosunuz??
valla oturup ayağımda sallamaya razıyım en azından bizde oturmuş olcaz...yok alıştıramadım çok denedim salladım yok istemiyo...
oğlum da oturduğum yerden sallıyodum daha iyi bence. böyle kucakta mahvoluyom bide oturunca ağlıyo illa ayakta gezincen öyle istiyo cim cimem:) maaşallah ağır bidezor oluyo taşımam
Ben de bahsetmiştim biogaiadan bi ara, biz neredeyse ilk kontrolden beri kullanıyoruz, doktor metsil verdiğinde de zincoya geçtiğimizde de biogaiayı kesme dedi, anne sütündeki probiyotik maddelerden varmış içinde, bağırsaklara yerlşiyomuş ve fayda sağlıyormuş düzenli kullanınca. Ama bizim deli gaz sancılarımızın hepsinde de biogaia da kullanıyorduk yani, doktor faydası oluyordur mutlaka diyor, demek onu kullanmasak ne olacakBiz şimdi sab simplexe başladık. Sanki daha çok gaz çıkarıyor gibi kızım normalden, ama daha işe yaradı diyecek kadar çok kullanmadık. İnşallah işe yarar ya:26::26:
Rota aşısını neree vuruldunuz canım ya biz vurulmadık,kaç liraymış sorması ayıp? dışardan alıp mı götürüyoruz?
Ya kızlar bana da hep nazara geliyormuş gibi geliyor, ama her misafirlikten sonra mı nazar oılur, acaba bizim kızlar misaifr mi sevmiyor.. Dışarı çıkıp gelince de sanki huysuzlaşıyor, dün kayınvalidemlerdeydik anneler günü için, bayaca da kalabalıktı, yine hep huzursuzdu kızım akşam. Gazı oluyor da huzursuzlanıyor ama bütün gece de ağlıyor ya, acaba yabani mi oldu..
O değil de , benim kayınvalidem de internetten bakıyormuş bazen gaza ne iyi gelir filan, yazıp da burayı görürse bilecek kesin, bu yazdılarımızı saklmanın yolu yok mu yaNasıl çekiştiricez sonra
kızlar benim bebiş beyaz tenli sarısın cildi cok hassas alerjik kuruyor falan doktor bugün daha önce duymadıgım bişey verdi numune dene bunu faydası olur dedi
adı oilatum junior bath additive
banyo suyuna katıyormusun bebek küvetinde suya bir iki kapak bundan koyuyormussn süngerle vücuduna uygluyormussun haffce kurulayın yazıyor deneyelim bakalım
daha önce duyan kullanana var mıydı aramzda?
bu rota asısı da uyku yapar mı geldigimzde beri uyuyor uyanması lazmdı normalde acıkması da kafama sararım simdi de neden uyuyor diye allam dün neden uyumuyor bugün neden uyuyor sıyırcam yakında
bazı bebekler klabalığı sevmezlermiş ondanda huysuzluk ediyorlardır ama bende nazara inanrım cumartesi dışarıdaydık eşim ve kayınpeder kucağına almıştı ağlayınca millette sormuş o gece ilk defa acaip bir kusma oldu acaip ağladı uykusunda sıçradı ağlayarak...ayy hemde üstüme kustu yavrum gazını çıkarıyım diyince üstüm başım battı
bir günü birgünlerine tutmazmış canım oyüzden takma kafana geçmiş olsun prensesimize
bence de nazar degıyor yavrularımıza kıyamam mert pasama da dün de bizimki öyle kustu epey allahtan halının olmadgı yere geldi bıktım halı silmekten sildirmekten
saolasın damla teyzesi asının yan etikisi mi diye korktum da atesi 37 cıkıyor ama insallah ates yapmaz bu rota asısı
kızlar benim dok 3. ayda rota demişti, siz bu ay hem sağlık ocağı aşıları hemde rotaları mı oldunuz birşey farketmez herhalde.
Bu arada rota yı kaça oldunuz?
Banyo sonrası uyku bitiyooooo bitiyooo benimde keyff bitiyooo
kızlar şu tanıdıkların görme ihtimalinden bahsettiniz de hakikaten google da ne arasan burası çıkıyo e biz de burda her şeyi konuşuyoruz
o yüzden korktum:) ve nickimin altındaki adımı( soyadımın baş harfini yazmıştım bi de) sildim ticker daki oğlumun adını da :))))))
kızlar bişey sorucam benim oğlum dışarıda gözlerini açamıyor sizinde öylemi
haziranda tatile gidicez nasipse doktora sordum deniz yok kesinlikle dedi
güneşe de cıkarmıyorsun dedi öyle güneşlenme falan yok yani
acaba bizim alerjik diye mi öyle dedi aksamüstü yürüyüşlerinden bişey olmaz herhalde güneşin hafif oldugu saatler degil mi?:26:
Damlacım nasılsın?mert nasıl?görüşemedk ne zamandır.Emir güneşe bakamıyor ama alışveriş merkezlerinde gözler fıldır fıldır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?