2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kıyamam yaa geçmiş olsun canım yaniii ne kadar anlayışsz insalar var gripli çocuk getirilirmi hiç inşallah geçer ebrucum emirin hastalığı

Ayy şimdi bende tırstım.Bende degiştirsem mi?

biz rotayı 140 a aldık
bildiğim kadarıyla 6.aya kadar yapılıp bitirilmeliymiş bu aşı
bi de aşı markası olarak iki çeşidi varmış dozlar ona göre değişiyomuş

Kızlar konu özel aşılardan açılmışken,bide sağlık ocağının dışında başka bi aşı yaptırmadık.Rota virüsü drlar mı gerekli gördü ?
Özel hastanelerde mi yaptırdınız?
Başka hangi aşılar var?

kızlar bişey sorucam benim oğlum dışarıda gözlerini açamıyor sizinde öylemi
evet , evde bile kısıyor güneş gelirse

hepatit a var birde sanırım , aşı kartında yazıyor. Doktor aylık kontrollrinde söylüyor

canım bizim doktorlar denize girer dedi tabi belli koşullar altında ve bi de çocuğu 2 dk dan başlayarak ve her gün 2 dk arttırarak kol ve bacaklarını sıyırark güneşlendirin dedi. Tabi tatildeki güneşi kastetmedi burda.Aşırı soğuk değilse rüzgarsız havada dışarı kısa süreli gezme muhakkak olacak temiz hava alacak dediler. Acaba bu deniz işi doktorların ikiye ayrıldıkları bi konu mu?

Son düzenleme:

Canım bence ağrısa bile vemeye çalış memeyi ilk tuş bende hala çok acılı oluyor ama biraz dayanınca geçiyor -10-15 saniye dayanmaya çalış. O acıyı çok iyi biliyorum günde 3 kere krem sürüyorum ancak ağrı azalıyor ama sürmeyince tekrar başa dönüyorum ve bebeğin ilk tutuşu öldürüyor beni de ama ben dayanıyorum çünkü emzirince acı geçiyor.

handancım yatagı nasıl egimli yaptın canım teknıgı anlatırmısın yorganla falan mı destekledin alttan ben de yapıcam da

Benim kızım yatağa koyunca hemen kusuyordu biraz yatağa eğim verdim şimdi kusmuyor çok şükür. Benim kızım şimdilik beşikte benim yanımda yatıyor ve beşiğin döşeği çok kalın değil ben de yatağının altına yastığını koydum. Böyle bebek için daha rahat oldu.

Son düzenleme:
perşembede biz olucaz , inşallah ateş filan olmaz, atlatırsınız. Bu arada 5 li karma , verem birde birşey daha demişti 3 ü nü birden mi oldunuz.
verem aşısını ayın 18inde olucaz o gün verem aşısı günüymüş.bu aşılar zormuş ama verem aşısı çok kolaymış dedi dr...
ahh canım benim gerçekten çok üzüldüm...sakınılan göze çöp batar derler ya sizinki de o hesap olmuş...herzaman içinden felak ve nas surelerini oku bebişine üfle...bizde ne zaman yabancı gelse öyle oluyoruz Allahtan çok kimse gelip gitmiyo.ama şu tlf yok mu beni yalana alıştırdı.ilk aradıklarında iyi emiyo falan dedikçe huzursuzluk diz boyu oldu bende şimdi arayanlara çok huysuz çok huzursuz bir bebek ne uyuyo ne emiyo hep ağlıyo diyorum
özlemcim canım ben aşıdan yarım saat sonra paranox fitil verdim sadece biraz huzursuz oldu ateşide çıkmadı
bize de dr fitil verebilirsin dedi ama ne huzursuzlandı ne de ateşi çıktı hep uyudu sanırım çok ağır bir aşı oldu
nefret edyorum böyle insanlardan sanki zorla yap diyolar..her meslekte var böyle insanlar ama insanı ilgilendiren meslekelrde öğretmenlik ve sağlıkta daha da önemli bunların olmaması lazım...bizim şimdiki gittiğimiz dr maşallah melek gibi kadın çok seviyorum herşeyi anlatıyo neyi nasıl yapacağımızı tarif ediyo popo deliğine kadar bakıyo her muayenede
ohhh sıhhatler olsun..bende kısa saçı severim ama başörtü bağlaması zor oluyo diye kestiremiyorum..
canım inşallah tekrar gerekmez.dilinin bağlı olduğunu nasıl anladınız ben hiç dikkat etmedim şimdiye kadar da:26:

geçmiş olsun canım..Rabbim kimseye hastalık dert vermesin hele hele bebeklere çocuklara hiç vermesin çok zor bizde yaşadık 2 gün neler çekmiştim..dokunsa hasta olur deseydin yaklaştırmasaydın o düşüncesizlik etmiş gelmiş sen de onun bu düşüncesizliğine ortak olmasaydın keşke yüzüne söyleseydin

damlacım geçmiş olsun nazar değmiş Mert Bebeğe Allah nazarlardan korusun ben çok korkarım nazardan sürekli dua okuyorum bazen benim kanım kaynıyor o zamanda okuyorum çünkü anne babanın da nazarı değiyor diyorlar.
Güneşte canım biz bile bakamıyoruz çok normal çok güneşli ortamda bulunmasın bence gölgede hem gözünü açar hem de güneşten zarar görmez çünkü aşırı hassas ciltleri var.

nazar değmesi çok sıkıntı veriyo gerçekten:26:

bu aşıyıda sağlık ocağımı yapıyor?
kızlar bişey sorucam benim oğlum dışarıda gözlerini açamıyor sizinde öylemi

benim kızımda açamıyo...

canım dediğin gibi anne babanında değermiş bildiğin duaları oku diyorlar okuyorum bende...camdan bile bakamıyor canım ondan merak ettim :26:ama bebişler bakamıyormuş kızların yorumundan anladığımla

Bizde dün ne oldu.. Bez küçük geliyordu, dönüşte büyük bez alcaktık zaten, ama daha kayınvalidemlerdeyken kuzu bir kaka yaptı, belinden öyl bir taştı ki.. Bir açtık, omzunakadar çıkmış!!! Benim üzerime kadar da geçti. Hadi onun üzerini değiştirdik, ben moklu moklu ve kadar geldim

biz rotayı 140 a aldık
bildiğim kadarıyla 6.aya kadar yapılıp bitirilmeliymiş bu aşı
bi de aşı markası olarak iki çeşidi varmış dozlar ona göre değişiyomuş
Aa ne pahalıymış ayol..Biz de bu hafta gidicez doktora bakalım..

Aaa ben de paranoyaklık yapıyorum sanıyodum Ben de değiştiriyim kuzunun adını evet iyi fikir

canım dediğin gibi anne babanında değermiş bildiğin duaları oku diyorlar okuyorum bende...camdan bile bakamıyor canım ondan merak ettim :26:ama bebişler bakamıyormuş kızların yorumundan anladığımla

aa tamam canım ben güneşli havada çıkınca sandım ama çok normaldir sanırım daha çok küçük benimki maşallah nereye gitsek sadece uyuyor gerçi evde de genelde uyuyor o yüzden güneşe bakabiliyor mu bilmiyorum canım.

Bu arada sizin bebekler gaz ve kolik olmayanlar günde kaç saat uyuyor? Hala sürekli uyuyan bebek var mı?

Damlacım konuya fransız kaldım ama Öykü nünde cama yaklaştığında gün ışığında gözlerinin kamamaştığını söyleyebilirim canım.

Damlacım konuya fransız kaldım ama Öykü nünde cama yaklaştığında gün ışığında gözlerinin kamamaştığını söyleyebilirim canım.
yok canım fransız kalmamışsın
gökçencim gaz olmamasına rağmen uyumuyordu pek heps göğsümde uyumak istiyordu koyunca uyanıyordu bugün ilgiçtir uyuyor şöyle söyliyim dışarıda uyuyoruz ama arabası durunca karnı acıkınca yada altı pisleniince ağlıyoruz

ayy bizi ne hallere düşürüyorlar

Son düzenleme:
ay canı ye benim paşamda ellerini omzumu kıyafetini heryeri emiyorr
iyi geceler arkadaşlar...oyyyy kızım bütün gün ağladı yaaa yeni uyudu inşallah uyur...
çok yorgunum çoook salak damlalar hiç bi işe yaramıyolar vermicem bidaha veriyom yine gazı var hep aynı :84:
canım yaa Rannim sağlık versin de bitsin gaz sıkıntıları inşalahh
canım bende gidecem bende farklı bişeyler oluyor ya midem bulanıyor kasıklarım ağrıyor sürekli inşalah önemli bişi yokutrr
maşallah size canım inşalah çıkmaz ateşii
canım ya benim bebeişimde öleydi kim gelirse gelsin onlar gttikten sonra durmuyorduu bende gelenlerle oturuyordum ama konuşıulaları dinlemiyorum oğlumu sürekli okuyorum nas ve ayetel kürsiyi okuyun sizlewrde

töbe töbe sinirr yaaaa bizim dr da karnına öle bi bastırıyoki ben maaj yaparken korkuyyorum bişi olacakdie elleri geçti resmen karnıja kıpkırmızı ldu

benim bebişiminde gözleri kaçamşıyorr bakamıyor tam

aaayyy oğlum ilk defa bu kadar bilinçli ben gülünce güldü banaaa yerim ben onu ısırmak istiyorum heryeriniiii ayyy içim neşe dolduuu :81:

Kızlar gecmisi okuma ihtimalim yok teki elimde teki dizimde yken size yazayım dedi
Cok özlüyorum sizleri ama okuyup çıkıyorum ya kızlar Batum gunduzlei hiç uyumuyor sadece memede uyuyor ve sonra geceye kadar ayakta uykuya dalamiyor sizlerinde olemi yorgunun Cok ne yaptım tavsiyesi olan ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…