2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Batıl mı bilmiyorum canım.Eşim batıl degilse merkez bankasına gidip gömerim diyorKoşuşturmadan göbegi unuttuk.Hatırlattıgın iyi oldu.Merkez bankası uzakta.Bari ist. ünv.gidip gömsün.Okusun bari

geçmiş olsun canım. bizde pazartesi gidicez aşılar için. ama ebe bana 3 gün yıkamayacaksın aşılardan sonra ona göre yıka getir demişti:44: sana öle bişi demediler mi?

Saol canım ama dr. hastalandıgıında yıkamadım diye bile kızdı.Genelde dr. yıkayın ertesi günü diyor ama saglık ocaındakiler yıkamayın diyor.Yıkadım bugün ve mışıl mışıl uyuyor.

Benim senin kadar olmada gögüsleri yara oldu.Çok iyi bilirim acısını.Dr. verdigi krem hiç işe yaramadı.Ama arkadaşımın verdigi lansinoh çoookk iyi geldi.Silmeden emzirebiliyorsun.Ben o kremle atlttım çok şükür.Tekrar gögsüme zorda olsa alıştı.Şimdi sadece anne sütü ve kilosu çok iyiİnş.senin yaralarında biran önce iyileşir.

kızlar merhaba,
2 gün önce gece sol göğsüm çok kötü ağrımaya başladı çok feci bir sızı uyutmadı sabaha kadar inletti ağlattı beni dün gece de birden göğsümde süt bitti 1 damla süt gelmedi melisada aç kaldı sanırım çığlık çığlığa ağladı evde mama da yoktu gecenin bir yarısı nöbetçi eczaneden mama geldi zorla bebeği sakinleştirdik( hiçbir şey anlamadım rezene falan içtim sabah sütüm tekrar gelmişti şimdi tekrar o sızı artmaya başladı bu ne şimdi ya ay çok korkuyorum sütüm tekrar gidecek diye

aşı yarınnnn yarınn yarın son kararım fitili aşıdan yarım saat önce atmak, her ne kadar doktor aşıdan bir saat sonra at desede

sizce ne yapayım ?

Kimileri aşıdan önce calpol vermiş iyi gelmiş.Ben tecrübesizdim bişi yapmadım.Ateşi çıkmadıgı halde akşama dogru yarım fitil verdim.Ateşlenmedi ve mışıl mışıl uyudu.

kızlar acil bir cevap verebilit misiniz? eşim eczaneye gidiyor yarın sabah aşımız var doktor paranox fitil demişti ama normal paranox mu paranox s mi verdiniz aşıda siz???

kızlar acil bir cevap verebilit misiniz? eşim eczaneye gidiyor yarın sabah aşımız var doktor paranox fitil demişti ama normal paranox mu paranox s mi verdiniz aşıda siz???
paranox s canım diğeri değil
aşı yarınnnn yarınn yarın son kararım fitili aşıdan yarım saat önce atmak, her ne kadar doktor aşıdan bir saat sonra at desede

sizce ne yapayım ?

ateşi olmayan çocuğa ateş düşürücü verilmez lütfen vermeyin ebenin dediğine bakıp

geçen gün yazdım canım odtü.ye gömüldü oğlumun göbişi batıl inanç ama olsun
yumruklarını yemeğe çalışan ama yiyemeyeceğini anlayınca çığlığı basan oğlum çook komikler yaa bazen...
Eki Görüntüle 193264 Eki Görüntüle 193265 Eki Görüntüle 193266
ayyy o ellerini yerim ben senin maşallah sana
geçmiş olsun

sizce ne yapayım ?
bizimde cuma günü vermicem ateş düşürücü ateşi olmadan

canım bence senin süt kanalların tıkanmış masaj yap göğsüne sıcak havlu koy duşa gir masaj yap pompan varsada sağ arada canım

ateşi olmayan çocuğa ateş düşürücü verilmez lütfen vermeyin ebenin dediğine bakıp[/QUOTE]

evet arkadaşlar doktorum özellikle uyardı ateşlenmeden vermeyin diye bizim ebe de ver dedi hatta 6 saat sonra birdaha ver dedi ben vermedim şükür şu ana kadar olmadı inş olmaz

ben paranox s verdim canım bebeğe başkası verilmez zaten

benide aradılar ama ben istemedim... çok pahalı bence...

canım bende de açık yara var..kabuk bağladı ve göğüs ucum resmen düştü kabuk geçen hafta düştü ıldırıyodum acıdan...ama sonra açık yaraya karbonatlı su basarak çare buldum orayı pişirdim yani..biraz acıyo ama 1 dk falan dişimi sıkıp sonra sıcak sulu havluyla kompress yaptım ohh acısıs geçti bunu baya 2 3 gün yaptım baya azaldı acılarım sadece ilk 15 20 sn acıyo...sonra rahat emio bebiş..bide bebanten krem sürüyorum..hücre yenilme özelliği var..üzerinde yazıo zaten emziren anneler kullanır die...yanıkları bile geçirdine göre açık yarayı da iileştiri diye düşündüm...gerçekten ii geldi ama emzirmeden önce iice yıkıyorum canım..bunun dışında aralarda da zeytinyap tahin yağı lansinoh garmastan ayva çekirdeği ne varsa sürüyorum işte kafama göreama en ii çözüm açık yaraya karbonatlı suyla silmek ve bepanten..ben böle fayda gördüm hala tamamen geçmese de...

kalkanlardan bahsedilmiş..kapalı olanlarında sütü biriktirip buzdolabında biberonla saklıyorum ağzı kapalı saklanması lazım bakteri ürer..normalde kalkanlar süt kanalına baskı yaptıından 40 dk dan fazla kullanılmaması lazımmış ama ben yaram olduğu için kullanıyorum çünkü ped yaralarımı mahvediyor...hem baskı da olsa süt aktıına göre demekki çok baskı yok..varsa bile yaralaım iileşene kadar kullanıcam..

kızlar sizin bebişlerde bazen boş boş bakıp gülüo mu..benimki daha 1 aylık bazen bilinçli bakıo bazen içi uyuyor galiba boş boş bakıp gülüyor yahunormal mi??

Evet bizde de öyle bakıyordu boş boş, sonra anlamlanmaya başladı, bir iki hafta beklemen gerekecek sanırsam tam gülmeye başlaması için

Gçmiş olsun canım ya, inşallah bir daha olmaz.. TUhafmış hakikaten:26::26:

Bu arada bugün zeytinyağı ile karbonat yaptık konaklar için.. Bayaca bir kısmı azaldı.. Kızçe çok ağladı ama, sevmedi. Ben olsam ben de sevmem hoş Şimdi banyo sonrası uykusunu uyuyor. Uyanmasın da şu maçı bitirelim

sizce ne yapayım ?

Kimileri aşıdan önce calpol vermiş iyi gelmiş.Ben tecrübesizdim bişi yapmadım.Ateşi çıkmadıgı halde akşama dogru yarım fitil verdim.Ateşlenmedi ve mışıl mışıl uyudu.

paranox s canım diğeri değil

ateşi olmayan çocuğa ateş düşürücü verilmez lütfen vermeyin ebenin dediğine bakıp

evet arkadaşlar doktorum özellikle uyardı ateşlenmeden vermeyin diye bizim ebe de ver dedi hatta 6 saat sonra birdaha ver dedi ben vermedim şükür şu ana kadar olmadı inş olmaz[/QUOTE]

burada da facede de yazdım.aşı olmadan ateşi çıkmaya başlamadan ateş düşürücü vermeyin bebeklerinize diye.tabiki sizin kararınız ama ben yapmadım sizde yapmayın derim:94::94::94:

Maç da bittiii, galibiz oleeeeyyyyyy Hürrem'e bakıp yatıciiz.. İyigeceler mutlu yarınlar kızlar. Diyesiye Hürrem bitti. Yatıyoruz demek ki..

slm canim,benim gögüslerimde cok kötü,,hala emzirmeye korkuyom,,gnde 1 kere emzirebiliyom,,sürekli emziremiyom,cok aciyo,,yaa doguma dayandim,ama buna dayanamiyom
sagip veriyom,genelde hep anne sütü verdim ogluma,,ben de o pedler acitti hep,,evdeyken ben ic camasiri takmiyom,yara kurudu gitti,,su an sadece emzirmek icin verdigmde aciyo,gögüsün hava almasi lazim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…