slm canim,benim gögüslerimde cok kötü,,hala emzirmeye korkuyom,,gnde 1 kere emzirebiliyom,,sürekli emziremiyom,cok aciyo,,yaa doguma dayandim,ama buna dayanamiyom
sagip veriyom,genelde hep anne sütü verdim ogluma,,ben de o pedler acitti hep,,evdeyken ben ic camasiri takmiyom,yara kurudu gitti,,su an sadece emzirmek icin verdigmde aciyo,gögüsün hava almasi lazim...
Günaydın herkeseeeeKızLar 3 gün sonra evlilik yıldönümümüz :) 3 gun sonra bir yıLLık evLi 2.5 ayLık bebek sahibi bir insan olacağım hızıma maşallah istiyorum
kızlar sizin bebişler emerken cok cok diye ses çıkarıyo mu??benim bi göğsmü emerken ses gelio emdiini anlıyorum ama öbüründen gelmiyo..üstelik ses gelmeyen göğsümde süt daha fazla o göğsüm devamlı akıyoo..akmayan göğsümden ses gelio..teknik bi hata var ama neayy nası anlıcam emdiğini..emzirmeden sıkıyorum süt gelio.ama yutuyomu boş mu emiyo anlayamıyorum ve bu göğsümü emerken hep sinirlenio..ama emzirme bittikten sonra bakıyorum süt azalmış..yani emmiştir değil mi..hiç de sağmadığım için sütüm ne kadar anlayamıyorum
Günaydın herkeseeeeKızLar 3 gün sonra evlilik yıldönümümüz :) 3 gun sonra bir yıLLık evLi 2.5 ayLık bebek sahibi bir insan olacağım hızıma maşallah istiyorum
merhaba kızlar aslında ben nisanannesiyim aynısını orayada yazdım tecrübeli olarak sizede sormak istiyorum benimde oğlum 20 günlük oldu son 3 gündür oğlum uykuya dalamıyor yaa devamlı ağlıyor mesela 4 te uyanıyor akşam saat 10 da anca uyutabiliyoruz arada dalıyor yatırıyorum hop beş dakika sonra ağlamaya başlıyor ne yapıcam bilmiyorum böle bi sorun yaşayan varmı arkadaşlar yaa çok moralim bozuluyor sütüm ii geliyor emiyorda doyuyorda ama uyuyamayınca tekrar emmek istiyor ama hemen tekrar geri itiyor mememi yada emiyorsa kusuyor uyutmak için her yolu deniyorum kıvranıyor yavrum acaba gazımı var ama gazınıda çıkarıyor bilemedim ki ne olur yardımcı olun
bebeği iki isimli olanlar, hangisiye bebeğinize hitap ediyorsunuz? Hep 2. isim söylenir değil mi?
Benim kızımın adı da Elif Gülce, ikisini aynı anda söylemek biraz zor olur gibime geliyor, tek Gülcee diyecem, çevremdekiler Elif diyen de var Gülce diyen de eee ben Elif diyenlere biz Gülce diyeceğiz diyemiyorum. Çünkü, ben bir arkadaşımın oğlu olmuştu. İsmini Ahmet Ümit koymuşlardı. Bir gün tlf da Ahmet nasıl dedim, herkes Ümit diyor bir tek sen Ahmet diyorsun diyip beni bozmuştu. Ben de içimden o zaman o ismi niye koydunuz dedim(Ahmet'i yani) neyse şimdi aynısını yapsam, bana da bu şekilde düşünen ve söyleyen olacaktır, niye koydunuz o zaman diye. Eeee ben ne yapacam şimdi?
Benim tek ismim olunca iki isme heveslendim düşünemedim böyle olacağını:)
Kızlar herkes lohusa depresyonunu farklı yaşıyor işte, 40 ı atlattık ama ben etkisinden çıkamadım:)
İyice manyadım n'olur yol gösterin banaaaaa.
Bu arada Handancığım sağolsun çok güzel şeyler yazmıştı, tekrar teşekkürler:)
bebeği iki isimli olanlar, hangisiye bebeğinize hitap ediyorsunuz? Hep 2. isim söylenir değil mi?
Benim kızımın adı da Elif Gülce, ikisini aynı anda söylemek biraz zor olur gibime geliyor, tek Gülcee diyecem, çevremdekiler Elif diyen de var Gülce diyen de eee ben Elif diyenlere biz Gülce diyeceğiz diyemiyorum. Çünkü, ben bir arkadaşımın oğlu olmuştu. İsmini Ahmet Ümit koymuşlardı. Bir gün tlf da Ahmet nasıl dedim, herkes Ümit diyor bir tek sen Ahmet diyorsun diyip beni bozmuştu. Ben de içimden o zaman o ismi niye koydunuz dedim(Ahmet'i yani) neyse şimdi aynısını yapsam, bana da bu şekilde düşünen ve söyleyen olacaktır, niye koydunuz o zaman diye. Eeee ben ne yapacam şimdi?
Kızlar herkes lohusa depresyonunu farklı yaşıyor işte, 40 ı atlattık ama ben etkisinden çıkamadım:)
Canım yeterince emdiyse her ağladığında meme verme, hem dediğin gibi ksuar, hem de asıl derdi halledilmemiş sadce memeyle avunmuş olur, her derdi olduığunda meme vereceksin sanar. Belki gazı vardır, gaz için masaj filan yapıyor musun? Bacaklarını geriye doğru ittir, bakalım rahatlayacak mı, genelde gaz sancıları 3 haftadan sonra başlıyormuş..
Canım Gülce diye seslen, biraz büyüdükten sonra arada Elif Gülce dersin.. Kızın iki adı olduğunu da bilmiş olur, ama ikisiyle birden her zaman seslenmek de zor olur yavBu arada kızının iki adı da çok güzelmiş, ikisini de çok severim, adıyla yaşasın kızın
kızlarr tünaydın .. :)
aynaya baktıkça ve kıyafetlerim yakışmadıkça,o göbek öyle durdukça sinirlerim zıplıyor.. ben de pilatese karar verdim. bi arkadasımız netten sipariş vermişti pilates seti..ama kimdi unuttum.. bende sipariş verceğim bana yardımcı olurmusunuz???
tebrikler canım. allah ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin. bende geçen sene 2 mayısta evlendim temmuzda hamile olduğumu öğrendim. 10 gün önce de ilk evlilik yıldönümümüzü kucağımda 2 aylık bebişimle kutladım
canım bacaklarını geriye doğru ittiriyorum masajda yapıyorum emzirdikten sonra gazınıda çıkarıyor uyurken kakasıyla beraber gazıda çıkıyor ben gaz olduğuna pek ihtimal vermiyorum ama ne bilim yeterli değildir belki çıkardıkları...uykuya dalma problemi var sanırım napacağım bilmiyorum yaa uyku gözünden akıyor ama nafile beş dakkika sonra uyanıyor
evet tatlım aradığın kişi benim...siparişlerim geldi ben üç gündür yapıyorum bile pilates..sormak istediklerine cevap verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?