2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkeseeee KızLar 3 gün sonra evlilik yıldönümümüz :) 3 gun sonra bir yıLLık evLi 2.5 ayLık bebek sahibi bir insan olacağım hızıma maşallah istiyorum

ay canım nası sağıyosun benim göğsümü sağma daha çok acıttı...elektrikliyle denedim sen neyle sağıyosun?emzirmeni tavsiye ederim çünkü emzirdikçe sertleşecek.sık sık ama kısa süreli emzir canım alışsın göğsün bence..

kızlar sizin bebişler emerken cok cok diye ses çıkarıyo mu??benim bi göğsmü emerken ses gelio emdiini anlıyorum ama öbüründen gelmiyo..üstelik ses gelmeyen göğsümde süt daha fazla o göğsüm devamlı akıyoo..akmayan göğsümden ses gelio..teknik bi hata var ama neayy nası anlıcam emdiğini..emzirmeden sıkıyorum süt gelio.ama yutuyomu boş mu emiyo anlayamıyorum ve bu göğsümü emerken hep sinirlenio..ama emzirme bittikten sonra bakıyorum süt azalmış..yani emmiştir değil mi..hiç de sağmadığım için sütüm ne kadar anlayamıyorum

Günaydın herkeseeee KızLar 3 gün sonra evlilik yıldönümümüz :) 3 gun sonra bir yıLLık evLi 2.5 ayLık bebek sahibi bir insan olacağım hızıma maşallah istiyorum

Amanın maşallah hakikaten

Sütün olmasa sinirlenir ağlar, emmeye devam etmez, hem bir göğsünde süt olup ötekinde olmaması olmaz herhalde ya.. Vardır senin sütün demek ki, süt yapan şeyler içiyor musun, still tee filan, onlar da çok etkiliyor.. Dereotu çayı da tabii ki, Melike arkadaşımıza teşekkürlerimizle.

rabbim çok daha uzun evlilik yıldönümleri yaşatsın ömer kuzeyle annesine ve babasına sağlıkla hep birlikte

merhaba kızlar aslında ben nisanannesiyim aynısını orayada yazdım tecrübeli olarak sizede sormak istiyorum benimde oğlum 20 günlük oldu son 3 gündür oğlum uykuya dalamıyor yaa devamlı ağlıyor mesela 4 te uyanıyor akşam saat 10 da anca uyutabiliyoruz arada dalıyor yatırıyorum hop beş dakika sonra ağlamaya başlıyor ne yapıcam bilmiyorum böle bi sorun yaşayan varmı arkadaşlar yaa çok moralim bozuluyor sütüm ii geliyor emiyorda doyuyorda ama uyuyamayınca tekrar emmek istiyor ama hemen tekrar geri itiyor mememi yada emiyorsa kusuyor uyutmak için her yolu deniyorum kıvranıyor yavrum acaba gazımı var ama gazınıda çıkarıyor bilemedim ki ne olur yardımcı olun

bebeği iki isimli olanlar, hangisiye bebeğinize hitap ediyorsunuz? Hep 2. isim söylenir değil mi?
Benim kızımın adı da Elif Gülce, ikisini aynı anda söylemek biraz zor olur gibime geliyor, tek Gülcee diyecem, çevremdekiler Elif diyen de var Gülce diyen de eee ben Elif diyenlere biz Gülce diyeceğiz diyemiyorum. Çünkü, ben bir arkadaşımın oğlu olmuştu. İsmini Ahmet Ümit koymuşlardı. Bir gün tlf da Ahmet nasıl dedim, herkes Ümit diyor bir tek sen Ahmet diyorsun diyip beni bozmuştu. Ben de içimden o zaman o ismi niye koydunuz dedim(Ahmet'i yani) neyse şimdi aynısını yapsam, bana da bu şekilde düşünen ve söyleyen olacaktır, niye koydunuz o zaman diye. Eeee ben ne yapacam şimdi?
Benim tek ismim olunca iki isme heveslendim düşünemedim böyle olacağını:)
Kızlar herkes lohusa depresyonunu farklı yaşıyor işte, 40 ı atlattık ama ben etkisinden çıkamadım:)
İyice manyadım n'olur yol gösterin banaaaaa.
Bu arada Handancığım sağolsun çok güzel şeyler yazmıştı, tekrar teşekkürler
:)

herkese slm anne annemiz yıkadı kızımı şimdi biraz daha rahat uyuyor burnu tıkalı nefes alışı farklı gerçi dr dinledi sesini iyi dedi ciğerler temiz diyo ama bizde sıkıntılar bitmiyor eda rahatsız olduğundan beri biz yine evimizden uzaktayız eşime boşuna kira veriyoruz çıkalım evden dedim ist anadolu yakasındayım annemler avrupa yakasında şimdi annemlerin orda ev arıyorum uf eşyalar toplanacak:84:edaya annem bakıyor dışarı çıkıp 1 saat arayıp tekrar geliyorum emziriyorum seviyorum tekrar 1 saat dolaşıyorum çok özlüyorum dışardayken kaçdefada tlfonla arıyorum 2gün önce ayağımı burktum şişti morardı okadar ağrıyorki koca karı ilaçları yaptım edamı bırakıp hastaneye gitmemek için havalarda birtürlü ısınmadı mayısın 12de istanbulda doğalgaz yanıyor ev taşıyacam haziranın 19da kızkardeşim evlenecek çeyizler alışveriş ay nasıl yetişecek hiçbir fikrim yok kafayı yemek üzereyim

Son düzenleme:

Canım yeterince emdiyse her ağladığında meme verme, hem dediğin gibi ksuar, hem de asıl derdi halledilmemiş sadce memeyle avunmuş olur, her derdi olduığunda meme vereceksin sanar. Belki gazı vardır, gaz için masaj filan yapıyor musun? Bacaklarını geriye doğru ittir, bakalım rahatlayacak mı, genelde gaz sancıları 3 haftadan sonra başlıyormuş..

Canım Gülce diye seslen, biraz büyüdükten sonra arada Elif Gülce dersin.. Kızın iki adı olduğunu da bilmiş olur, ama ikisiyle birden her zaman seslenmek de zor olur yav Bu arada kızının iki adı da çok güzelmiş, ikisini de çok severim, adıyla yaşasın kızın

kızlarr tünaydın .. :)
aynaya baktıkça ve kıyafetlerim yakışmadıkça,o göbek öyle durdukça sinirlerim zıplıyor.. ben de pilatese karar verdim. bi arkadasımız netten sipariş vermişti pilates seti..ama kimdi unuttum.. bende sipariş verceğim bana yardımcı olurmusunuz???

Son düzenleme:

canım benim yiyenimin adı elif gamze şimdi 19 aylık biz hiç değiştirmedik herkeste elif gaze diyo ama bazen arada sadece gamze diyende var tabiki ama elif gülcede pekala aynı anda kullanılabilir dudağı yormuyor sonuçta gerçi ben edanaz istemiştim eşim nazı bile koymadı sadece eda olacakmış ağır gelirmiş babam eda olsun demişti bende yanına nazı eklemek istedim eğer nazı koysaymış ben naz dermişim babama saygısızlık etmiş olurmuşum çok bilmiş benim bu kocam çok

benimde oğlumun adı yahya alp
biz herkesin aksine 2. değil 1. ismi kullanıyoruz.eee o zaman alp i neden koydunuz dersen ileride eğer kendi yahya ismini sevmezse(eski isim ya)o isterse alp ismini kullanır.üst kat komşumuzun kızının adı elif berra.o ikisini birden söyleyerek çağırıyor kızını.kimileri elif diyor kimileri berra...kız hiçbirini yadırgamıyor her üç durumda bakıyor yani.
lohusalık sendromu için birşey söyleyemeyeceğim bende dipteyim sondayım depresyondayım çünkü

tebrikler canım. allah ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin. bende geçen sene 2 mayısta evlendim temmuzda hamile olduğumu öğrendim. 10 gün önce de ilk evlilik yıldönümümüzü kucağımda 2 aylık bebişimle kutladım

canım bacaklarını geriye doğru ittiriyorum masajda yapıyorum emzirdikten sonra gazınıda çıkarıyor uyurken kakasıyla beraber gazıda çıkıyor ben gaz olduğuna pek ihtimal vermiyorum ama ne bilim yeterli değildir belki çıkardıkları...uykuya dalma problemi var sanırım napacağım bilmiyorum yaa uyku gözünden akıyor ama nafile beş dakkika sonra uyanıyor

canmm benim kızımda 2isimli:)ama biz mecburen koyduk...eşim MERYEM olcak dedi eeee oğlum bi abi olarakta isim koymak çook istedi bizde kıyamadık oğluşumuza:) 2.adınıda oğlum koydu CEREN.
MERYEM CEREN oldu biz alıştık artık...ama eşim CEREN hiç demiyo...hep MERYEM diyo...bende ne dicemi şaşırdım valla habire kızçem diyom arada CEREN diyom
bende merak ediyom hangi ismini kullancak acaba

oğlumun adı EREN kendine uydurdu kardeşinin isminide CEREN

Son düzenleme:

evet tatlım aradığın kişi benim...siparişlerim geldi ben üç gündür yapıyorum bile pilates..sormak istediklerine cevap verebilirim

Sana da maşallah. Bizim Eylül'de 5. senemiz olacak,püüü ne kadar tembelim

Gaz çıkarıyorsa da sancısı olabilir, bizim öyleydi.. Di'li geçmiş zaman kullansam da hala da öyle hatta. Ama bir yandan da ıkınıyordu sürekli.. Akşamları odayı biraz loş tutun, gece ile gündüz farkını anlasın yavaştan, gerçi daha erken de, emzik vermeyi uygun görürsen onu dene bir de, emerek avunacaksa blki işe yarar, uyur.

evet tatlım aradığın kişi benim...siparişlerim geldi ben üç gündür yapıyorum bile pilates..sormak istediklerine cevap verebilirim

ohh buldum seni demek
canım pilates setini nerden aldın,hangisini aldın,memnun musun,detaylı bilgi istiyoruuuum
sonra gitsin kilolar inşallah:82:

bnm oğlumun adıda furkan yağız ben ve babası ikisinide kullandığımız için genelde herkes ikisini bir söylüyor alıştı çoğu kişi ama bazen kısadan furkan dediğimizde oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…