2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ohh buldum seni demek
canım pilates setini nerden aldın,hangisini aldın,memnun musun,detaylı bilgi istiyoruuuum
sonra gitsin kilolar inşallah:82:

biraz araştırdım ve hepsiburadadan sipariş verdim..patlamaya karşı direnci olduğu için ebruli pilates topu, kaliteli ve uygun olduğu için delta pilates bantı ve pilates&yoga çemberi sipariş verdim..birde ebru şalllının 1.dvdsini.. top dışındakileri yorumlara bakarak istemiştim dvd de kullanıldığı yazıyordu..ama bant ve çemberi sadece bir harekette kullanıyor..hadi bant olabilir de, çember şu aşama için çok gereksiz bence onu almana gerek yok,haaa kiloları veririz göbeklerimiz fit olur çemberi de formumuzu korumak için kullanırız belki:)
bir de dvd de top hareketlerini de az kullanmış, ben bir ,iiki hafta ısınıp eseneyip top hareketlerini arttırmayı düşünüyorum...etkisi varmı bilmiyorum ama 3 aydır üzerime tam 6 killoo yapışıp kalmıştı..pazartesiden bugüne 1 kilo gitmiş görünüyor.şişlik deil biliyorum çünkü tartı hiç şaşmamıştı
hareketler de çok kolay ve etkili, sabah kalktığımda karnım ve kalçalarım sızlıyor, zaten dvd de söylüyor amacım karnınızı ve kalçalarınızı yakmak diye...eee bizim istediğimiz de bu zaten

umarım yardımcı olmuşumdur canım...

doğum tarihine baktım da biraz erken bence canım,nasıl doğum yapmıştın sezeyansa bence 1 ay daha bekle karnı zorluyor çünkü..aramıza bir ay var, benim bile dikiş yerlerim kaşınıyor hareketlerden sonra..

,
cok tesekkur ederim canım,yardımcı oldun tabi ki..

ben de deltanın setini almaya karar werdim 65cmlik top olan seti.. 51 tl..
hepsiburadada.. sence iyi mi ne dersin?

15martta dogum yaptım canım evet sezaryanla.. yaa beklemem mi gerek 2 ay geçtii bişey olmaz diyordum ben de...(( bekleyeyim mi 1 ay daha şimdi?? nasıl da heveslenmiştim ama :S

15martta dogum yaptım canım evet sezaryanla.. yaa beklemem mi gerek 2 ay geçtii bişey olmaz diyordum ben de...(( bekleyeyim mi 1 ay daha şimdi?? nasıl da heveslenmiştim ama :S

deltanın setide iyi bence..hem içinde minder de var ben almadım ama gerekli valla,alacam sanırım..dvd de alcakmısın.benim de 70liraya falan gelmişti.

bence beklesen olur ama istersen sen siparişlerini ver yavaş yavaş yapmaya başla, kendini zorlayıp zorlamadığına kendin karar verirsin..mesela karın hareketleri zorlarsa kalça hareketlerini yaparsın en azından...:124::124:

Son düzenleme:
ohh buldum seni demek
canım pilates setini nerden aldın,hangisini aldın,memnun musun,detaylı bilgi istiyoruuuum
sonra gitsin kilolar inşallah:82:
hadi bakalım kızlar..siz bi deneyin sonra bizler de başlayalım daha 1 aylığız biz erken sanırım
allah kolaylık versin cnm..

ayyyy...kelin mehemi olsa..kendimi aynada görmek istemiyorum vücuttan geçtim yüzümde topalak gibi..

kızlar dün de sormuştum benim bebişin gözleri açıkken içi geçiyo sonra gözü açık bakıo gülüo gözlerini kaydırıo komik komik...kızım 1 aylık..sizde de olmuşmuydu??içi uyurken boş bakma gülme..kendi kendine gözlerini aşağı yukarı kaydırma..

selam kızlara..bebişler nasıl
biz ortakulak iltihabı olmuşuz malesef..ondan ağlama krizine giriyormuş kuzum..gazlı bebişlere dikkat edin kızlar her ağlama gazdan olmuyor

tamam canım,dediğin gibi yapayım. deltanın setini sipariş veriyorum şimdi.yavas yavas baslarım.baktım zorlanıyorum 2 hafta sonra baslarım... ya da kalça hareketlerini yaparım dediğin gibi..
bi de bnm göbek altı,kalça ve basenlerde kırmızı kırmızı çatlaklar oldu.çok kötü duruyor. yok mu bi çözümü??

siparişimi vereyim buarada,ayy heyecanlandım :)))

biz ortakulak iltihabı olmuşuz malesef..ondan ağlama krizine giriyormuş kuzum..gazlı bebişlere dikkat edin kızlar her ağlama gazdan olmuyor

geçmiş olsun öncelikle nasıl anlaşıldı ortakulak enf. olduğu benim oğlumda iki gündür sebebsiz ağlıyor.dışarı falanda çıkmıyoruz rüzgar çarptı desem anlamadım ne olduğunu memeyi de reddediyor çığlık çığlığa ağlıyor. iş arkadaşlarıma resmini mms ile göndermiştim nazar mı değdi ne ....

kızlar ara sıra göğüslerimin ucu batıyo yanıyo gibi oluyo bakıyorum uçlarından süt geliyo bu ne anlama geliyor acaba?

Son düzenleme:
bilmem ki. sütümün olmadığına işaret olmasında neye işaret olursa olsun. pazartesi kontrolümüz var herşey belli olacak bakalım sütüm yaradı mı, yetti mi? umarım yetmiştir.

sütün kesilse hiç gelmezsi bence sıkıntı etme inşallah yaramıştır oğluşuna mamaya gerek kalmaz

sütün kesilse hiç gelmezsi bence sıkıntı etme inşallah yaramıştır oğluşuna mamaya gerek kalmaz

inşallah. bizim dükkanın üst katında oturan komşumuzun kızı evlatlık. annesi doğumda ölmüş. eşinden de ayrıymış baba da istemeyince bizim komşunun bebişi olmuyodu o baktı. şimdi 15 aylık. mamayla büyüdü hep. ama maşallah hem etli butlu bakımlı hemde hiç hasta olmuyor. benim bebiş anne sütü alıyor sadece hem ondan zayıf hemde grip geçirdi. ama yine de hiç ama hiç istemiyorum mama vermek. inşallah dediğin gibi tek başıma yeterim de mamaya gerek kalmaz

evet bende emzik almayı düşünüyorum bakalım işe yarayacakmı bi arkadaş kulak iltihabınan bahsetmiş acaba sıkıntısı bu olabilirimi
jojolo nasıl anladınız kulakta sorun olduğunu davranışları nasıldı ?

kızlar bebeklerimizi yatarak emzirmemeliymişiz yani bebeği kaldırmadan(ilk zamanlar uykusu kaçmasın diye yerinden kaldırmadan üstüne eğilerek ben de emziriyordum) orta kulak enfeksiyonuna sebep olabiliyormuş bu duyduğumdan beri yapmıyorum dikkat edin.
Haa bir de burun tıkanıklığı için kullandığımız erum fizyolojik damlaları damlatırken de dikkat etmek lazımmış bilginize!!!!

Çok açıklayıcı yazmışsın, teşekkür ederiz Günde kaç dakika yapıyorsun ya? Bebişten vakit olacak mı bilemedim de.. Aslında ev işlerine bile fırsat bulamıyorum ama şu göbeğimden de kurtulmak istiyorum, ayrıca habire evde, habire evde kendimi gevşek hissediyorum. Hava da kapalı ooofff..

Aaa geçmiş olsun Çiğdem ya, durmuyor diyordun, tüh yavrucak ya.. Kayınvalidemin annesi Defne çok ağladığında kulağının kenarını, yani kulağın yanağa doğru olan kısmını parmağıyla azıcık ovuyodu, kulaktansa iyice ağlar, belli eder, doktora götürürüz diye. Ben de çok düşük ihtimal görüyodum ne alaka diye.. :44::44: Çok geçmiş olsun, inşallah çabucak iyileşir kuzu.

geçmiş olsun çiğdemcim nasıl anladınız

sağolun kızlar..malesef 2 çocuk annesi olsamda anlamadım diyebilirim.sadece normal ağlamalar gb değildi,çıldırmış gb ağlıyordu..sol mememi 2 gündür zorla emziriyordum yatınca 2 çekip ağlıyordu ki,o kulağının üstüne geliyor..ben idrar yollarımı iltihaplandı filan demiştim.birde ağlarken ayaklarını karnına çekmiyordu ordan şüphelendim asıl bi terslik olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…