bebekleriniz gündekaç kez kaka yapıyor diye sormuştum;ama kimse cevap vermemiş.Bir günde kaç kez kaka yapmaları normaldir.Lütfen cevaplar mısınız.Bugün hiç yapmadı,endişeleniyorum.
bebekleriniz gündekaç kez kaka yapıyor diye sormuştum;ama kimse cevap vermemiş.Bir günde kaç kez kaka yapmaları normaldir.Lütfen cevaplar mısınız.Bugün hiç yapmadı,endişeleniyorum.
selam annişler ve dünya tatlısı bebişleri giriyorum okuyorum ama tam yazacakken kuzum fırsat vermıyor baktıgımla kalıyorum öyle
feci ötesi yorgunum uykusuluk mahvetti artık
kızım genelde geceleri gec uyuyordu ancak iki üc gündür sabah dört bes Allah ne verdiye sıyırcam artık sürekli de aglıyor huzursuz doktor reflü olabilir demişti bikac gündür cocuk gecelri rahatısz agzına bıseyler gelıyor gibi sürekli gak guk degısık sesler sankı bogazında su kalmıs giib nasıl tarif etsem bilemedim ki gluk gluk cıkaramıyor da yutamıyor da mahvoluyo yavrum sımdı gecelerı böyle e halıyle dalamıyor uyuyacagı varsa da paso aglıyoz sabaha kadar doktorun rahatlatcak dıye verdıgı ılaclara da basldık ama nıye böyle oldu bırden bılmem önceden de kusması vardı ama böyle rahatsızlıgımız yoktu son zamanlarda gece ac da olsa dogru durust yediremiyordum yarıda bırakıyordu hep netten de baktım reflüden böyle tepkiler verebilrmiş bebeler yatagını egımlı yapıyorum ama işe yaramıyor dün kakasını da yapamadı ona da agladı hep bu saat oldu hala tık yok hıc ıstememe ragmen uyarmama ragmen totosunu gene yapamadı ona da aglıyor canı acıyor tabi
ya ben gece gündüzü nasıl tersine cevircem kızlar uyutma metotları sökmuyor bizim kızda banyo yaptırınca daha cinleşiyor karanlık yapınca gözlerini daha bi acıyor sessizlik de yapsan kendi tıkırtısına uyanıyor gündüz uyur gece uyumaz oldu iyice napcamı şaşırdım artık kollarımda derman kalmıyor sallamaktan hayır sessiz sakin dursa bi derece sürekli aglayınca insan napcagnı bılemıyor hem icim gidiyor hem sinirlerim bozulluyor haliyle
ilknurum yahyacıgımda vardı sanırım reflü bi yardım ediverin bize bacım
nolack böyle birden nerden cıktı anlamadım ya bşeyimiz yokt ne güzel öfff
Eğer mama veriyorsan reflüyü azaltan mamalar var, daha ağır ağza geri gelmiyor, onları deneyebilirsin. Eğer sadece anne sütü alıyorsa tabii yapacak bir şey yok ek gıdalara geçene kadar sabır. Ondan sonra reflüsü geçer, çünkü sıvı olmadığı için ağzına geri gelmeyecek.
Uyku için, Tracy Hogg metoduna göre (ben oğlumu onun yöntemleriyle kendi kendine uyumaya alıştırmıştım), gündüz 2 saatten fazla blok uyumasına ve toplamda 5 saatten fazlasına izin verilmemesi gerekiyormuş, gece gündüzü ayırt edebilmeleri için. 2 saatten sonra uyandırman ve en az 1 saat ayakta tutman lazım, balkona falan çıkarabilirsin, mesela bizimki altını açınca uyumuyor, uyanık kalıyor, öyle şeyler deneyebilirsin. Uyurken de daha huzurlu uyuması için beyaz gürültü deneyebilirsin (Saç kurutma makinesi sesi gibi), ama makineyi sürkli açık tutup hem motoru yakmak hem de manyetik alan yaratmak yerine, bu seslerden internette mp3 olarak var, bunu bir mp3 çalara kaydedip hoperlorden çalabilirsin. Bunlar öneri tabii, benim oğlum hala o sesle uyuyor gündüzleri, çünkü odada o ses çalarken dışarıda ortalığı yıksan duymuyor, o ses dışarıdaki gürültüleri bloke ediyor (kendim de denedim uyurken gayet güzel :) ) kızımı da uyuttuktan sonra o sesi çalıştırıyorum, yoksa abisinin evdeki gürültüsünden hoplayıp zıplıyor, ama ses olunca gelmiyor içerideki gürültü.
3 gune kadar yapmamaları normal dıye okudum burda canım, benımkı genelde bır kez yapıyor...
sahi birde mamasını reflü için özel olan AR mamalardan kullanıyoruz canım.gerçi kabızlık sorunumuzda başladı bu mamadan sonra ama yapacak birşeyde yokgeçmiş olsun kuzucuğuna canım benim.evet reflümüz son hız sürüyor malesef.gaviscon şase kullanıyoruz mamasına karıştıruyoruz günde iki kez her beslenmeden sonra mümkün oluğunca yatırmadan düz tutmaya çalışıyoruz birde yatağını reflü için sevi bebenin çok fonksiyonu yatağı var onu aldık fiyatıda uygun hem.nispeten azaldı kusmaları yahyacığın.
inşallah sizde biran evvel sağlığınıza kavuşursunuz...
yahya alpte ilk onuncu günden itibaren yatağın içinde fır dönüyor gazdan.düz yatırıp yan bulduğum çok oldu.iteleye iteleye kendini yatağın ucuna kadar varıyor her gece
geçmiş olsun kuzucuğuna canım benim.evet reflümüz son hız sürüyor malesef.gaviscon şase kullanıyoruz mamasına karıştıruyoruz günde iki kez her beslenmeden sonra mümkün oluğunca yatırmadan düz tutmaya çalışıyoruz birde yatağını reflü için sevi bebenin çok fonksiyonu yatağı var onu aldık fiyatıda uygun hem.nispeten azaldı kusmaları yahyacığın.
inşallah sizde biran evvel sağlığınıza kavuşursunuz...
yahya alpte ilk onuncu günden itibaren yatağın içinde fır dönüyor gazdan.düz yatırıp yan bulduğum çok oldu.iteleye iteleye kendini yatağın ucuna kadar varıyor her gece
Şaşırdım kızlar valla.Emir her emzirdigimde yapıyor:97:
sahi birde mamasını reflü için özel olan AR mamalardan kullanıyoruz canım.gerçi kabızlık sorunumuzda başladı bu mamadan sonra ama yapacak birşeyde yok
Bizimki her emişinde yapıyor.Kendinizden pay biçin.Siz 3 gün çıkmayın bakalım noluyo
Sağolun kızlar,insan benzer durumu yaşayan birilerinin daha olduğunu duyunca rahatlıyor.24saati geçti kzızım hala yapamadı.İnş gece yapar.Allahım korusun bebeklerimizi.
of canım ya bu gazdan da beter bişey kusuyodu ona alısıktım ama böyle sürekli bogazında bıseler canı yanıyor rahatsız oluyor ona üzülüyorum cok beslenmeden sonra ben de yatrmıyorum kustug ıcın baya dık konumda tutuyordum yatagını da ayarladım mamakonusunda aptamılın büyük kutusunu alıyorduk üzerinde prebiyotik yazandan gecen kücük kutu denk geldi onu aldım onun üstnde baska bısey yazıyor acaba ondan mı oldu böyle cocuk doktor biogagia verdi prebiyotik takviyesi bir de omix verdi bitkisel gaz ilacıymıs rahatltcak bunlar dedı ama cıks nafile valla
masallah de canm baslarda bızım de öyleydı her bez moklu olurdu sonradan böyle tepetaklk oldu işte bir de anne sütüyle mamanın farkından da kaynaklanıyordur canım
of kabızlıkta var su an bizde alt üst ayrı cekiyor yavrum kıyamam ya
aynen tatlım çok üzülüyorum bende ama elden birşey gelmiyor.birde bizim doktorumuz durum düzelmezse 3. ayda ek gıdalara geçeriz dedi.ne kadar katı olursa yediği şeyler o kadar az kusarmış.hiç istemiyorum böyle erkenden ama zorunda kalacağız sanırım.
haaa birde golden goat diye inek sütü değilde keçi sütünden yapılmış bir mama var şimdi onu denemeyi düşünüyorum.anne sütüne biraz daha yakın ya keçi sütü belki kabızlığıı çözerde bari ondan kurtulur yavrucuğum
AR mamalar her mama çeşidinde var hemen hemen canım.reflü için özel katılaştırılmış olduğunu ifade ediyor.golden goatıda bir deneyelim bakalım nasıl olsa öylede böylede kusuyor bari kabızlığı geçse oğluşumun...ben de istemiyorum erkenden gecsin ek gıdaya ınsallah gerek kalmaz canım
ar mama dedigin aptamilin ceşidi mi goatı da bi arastıralm bakalım
insallah kendiliginden düzene girer hersey acı cekmesin yavrularımız
Benim kızım 3-4 gün yapmıyor, 4 gün yapmazsa fitil koyuyorum, sağlık ocağındaki doktor 2 günden sonra fitil öneriyoruz dedi ama internette bir haftaya kadar bile yapmaması normal diye yazıyor, anne sütü alanlar için özellikle. kabızlık denmesi için süre değil kakanın sert olup olmaması önemliymiş, ama ben bir kaç gün geçince huzursuzluğu arttığı için fitil koyuyorum. fitile gerek kalmaması için de zeytinyağı ve su veriyorum.
AR mamalar her mama çeşidinde var hemen hemen canım.reflü için özel katılaştırılmış olduğunu ifade ediyor.golden goatıda bir deneyelim bakalım nasıl olsa öylede böylede kusuyor bari kabızlığı geçse oğluşumun...
iyi akşamlar anneler nasılsınız? benım gıbı çatlakları olan annelere haberlerım var bugun laser seansım vardı gıttığımde çatlaklar için birşey yapılıp yapılmadığını sordum eğer yaptırmayı duşunen varsa kırmızıyken tedavi edilebiliyor beyazlayınca tedavisi yok haberiniz olsun...
kzılar sizin bebişler de benim cadı gibi yatarken yürüyor mu
sırt üstü kaydıra kaydıra kendini resmen ileri gidiyor ya koydugum yerde uyumuyor artık
yatagı da egimli yaptık simdi hepten kaydırak oldu kasla göz arasında kayıverıyor asagı dogru zaptetmek zor oldu
bazı günler yahya alpte öyle çok uyuyor canım.özellikle uzun süren bir kabızlığın ardından kakasını yapmışsa rahatlamış oluyor uzuuuunn uzuuunnnn uyuyor.canım şu fitilin adını yazar mısın
yarına kadar yapmazsa benmk de uc gun olacak da
anladım canm bakalım bi ona da of takatı kalmadı cocugun bugün cok asırı uyudu kızlar ya korkmaya basladım ben bu saalerde ortalıgı yıkardı normalde hala uyukluyor arada bi gözünü acıyor gene kapatıyor sonra bu kadar uyuması da normal degl ki ya nesi var bu cocugun off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?