2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Bizimde bugün aşılarımız vardı olduk geldik ananenin oğlumda gündüzleri uyumuyor Cok az uyuyor geceleride ilk yattığın da 3 saat uyuyor sonra dvmli meme istiyor aycildirmak uzereyim aslında inşallah bu gece rahat gecer
Bu dereotu suumu ben günde 3 bardak fln iciyorum zararı varmidir?

bebekleriniz gündekaç kez kaka yapıyor diye sormuştum;ama kimse cevap vermemiş.Bir günde kaç kez kaka yapmaları normaldir.Lütfen cevaplar mısınız.Bugün hiç yapmadı,endişeleniyorum.

Cnm benim oglum3-4 kez yapıyor fakat 3gune kadar kaka yapmayanilirlermis bu normalmiş bi kaç ark bebeğinin 2 gün yapmadığı olmustu.. Eğer bebeğin huzursuz deilse sorun etme Cnm
..

bebekleriniz gündekaç kez kaka yapıyor diye sormuştum;ama kimse cevap vermemiş.Bir günde kaç kez kaka yapmaları normaldir.Lütfen cevaplar mısınız.Bugün hiç yapmadı,endişeleniyorum.

3 gune kadar yapmamaları normal dıye okudum burda canım, benımkı genelde bır kez yapıyor...

geçmiş olsun kuzucuğuna canım benim.evet reflümüz son hız sürüyor malesef.gaviscon şase kullanıyoruz mamasına karıştıruyoruz günde iki kez her beslenmeden sonra mümkün oluğunca yatırmadan düz tutmaya çalışıyoruz birde yatağını reflü için sevi bebenin çok fonksiyonu yatağı var onu aldık fiyatıda uygun hem.nispeten azaldı kusmaları yahyacığın.
inşallah sizde biran evvel sağlığınıza kavuşursunuz...
yahya alpte ilk onuncu günden itibaren yatağın içinde fır dönüyor gazdan.düz yatırıp yan bulduğum çok oldu.iteleye iteleye kendini yatağın ucuna kadar varıyor her gece

önerilerin icin tesekkurler canım hem anne sütü hem mama alıyoruz cogunluk mamadan yana bu kabızlık olayı da yenı yenı var genelde bu kadar uzun sürmezdi ama su saat itibariyle iki gün oldu zeytınyagı popo uyarma masaj hıcbısey kar etmedı bu defa acaba fitili mi denesem kullanan arkadaslar vardı fitilin adını yazarlarsa sevinirim
uyku konusuna gelince benım kız cins biraz bugün uyansın diye kulagının dibinde cıngırak bile salladım eger uyanmıycaksa asla baska metodlarla uyanmıyor öyle alt acma ses yapma mıncıklama gıdıklama nafile yani ama gel gör ki uyu diye gözünün icine bakınca da uyumuyor öyle de bi ters metotları az cok denedim bi düzen tutturamadık cünkü kendi kendiyle de ters hatun bazen top atsan uyanmıyor bazen kendi sesinden uyanıyor
beni endişelndiren iki gündür gündüz hep uyuması bugün hele nerdeyse beslnme dısında hıc uyanmadı diyebilirim normalde gündüz uyusa da gece bu saatler ortalıgı yıkardı bu saat oldu hala uyuyor bir derdi bi rahatszlıgı mı var korkmaya basladım acıkcası
kaka yapamama uyku yapar mı acaba ya of asabım bozuldu uykusu acılsın dıye banyo ettırdım normalde banyodan sonra cinleşen cocuk gene sızdı yaa

önceleri günde iki üc defa yapıyordu son iki haftadır günde bire düştü o da gece saatlerinde ama bu ikinci oluyor yapamadıgı 24 saati de astı dört gözle mıcmasını beklıyorum inanki ben de acayip endişeliyim her yolu denedim hala tık yok

sahi birde mamasını reflü için özel olan AR mamalardan kullanıyoruz canım.gerçi kabızlık sorunumuzda başladı bu mamadan sonra ama yapacak birşeyde yok

Bizimki her emişinde yapıyor.Kendinizden pay biçin.Siz 3 gün çıkmayın bakalım noluyo

Sağolun kızlar,insan benzer durumu yaşayan birilerinin daha olduğunu duyunca rahatlıyor.24saati geçti kzızım hala yapamadı.İnş gece yapar.Allahım korusun bebeklerimizi.

of canım ya bu gazdan da beter bişey kusuyodu ona alısıktım ama böyle sürekli bogazında bıseler canı yanıyor rahatsız oluyor ona üzülüyorum cok beslenmeden sonra ben de yatrmıyorum kustug ıcın baya dık konumda tutuyordum yatagını da ayarladım mamakonusunda aptamılın büyük kutusunu alıyorduk üzerinde prebiyotik yazandan gecen kücük kutu denk geldi onu aldım onun üstnde baska bısey yazıyor acaba ondan mı oldu böyle cocuk doktor biogagia verdi prebiyotik takviyesi bir de omix verdi bitkisel gaz ilacıymıs rahatltcak bunlar dedı ama cıks nafile valla

Şaşırdım kızlar valla.Emir her emzirdigimde yapıyor:97:

masallah de canm baslarda bızım de öyleydı her bez moklu olurdu sonradan böyle tepetaklk oldu işte bir de anne sütüyle mamanın farkından da kaynaklanıyordur canım

sahi birde mamasını reflü için özel olan AR mamalardan kullanıyoruz canım.gerçi kabızlık sorunumuzda başladı bu mamadan sonra ama yapacak birşeyde yok

of kabızlıkta var su an bizde alt üst ayrı cekiyor yavrum kıyamam ya

Bizimki her emişinde yapıyor.Kendinizden pay biçin.Siz 3 gün çıkmayın bakalım noluyo

canım bebeklerin sindirim bagırsak sistemi tam sistemini oturtmadgından üc güne kadar yapmamaları normal kabul ediliyor ama ana yüregi icin almıyor tabi bazı cocuk rahatsz olmazmıs gün asırı yaparms ama benmkı yapamazsa rahatsz oluyor
bu arada ben kendimden pay biçmeyim hic en kötü örnek benimdir ibs yani huzursuz bagırsak sendromu denen bir rahatsızlk yüzünden hatırlamadıgım kadar eskiden beri hep kabızım üstelik buna ne ılac care ne dogal cözümler bagırsakların pskolojisinin bozulması nedeniyle vücut yeri geliyor bi hafta yapamamaya da alısıyor el mahkum
ayy muhabbet cok igrenc oldu affedersiniz kızlar
ama bosaltım sisteminin düzgün calısması büyük nimet Allahım saglık versin herkese özellkle bebelerimize

Sağolun kızlar,insan benzer durumu yaşayan birilerinin daha olduğunu duyunca rahatlıyor.24saati geçti kzızım hala yapamadı.İnş gece yapar.Allahım korusun bebeklerimizi.

bizim su an 48 saat oldu canım ben de dört gözle beklıom ins ikisi de yapar oyy

aynen tatlım çok üzülüyorum bende ama elden birşey gelmiyor.birde bizim doktorumuz durum düzelmezse 3. ayda ek gıdalara geçeriz dedi.ne kadar katı olursa yediği şeyler o kadar az kusarmış.hiç istemiyorum böyle erkenden ama zorunda kalacağız sanırım.
haaa birde golden goat diye inek sütü değilde keçi sütünden yapılmış bir mama var şimdi onu denemeyi düşünüyorum.anne sütüne biraz daha yakın ya keçi sütü belki kabızlığıı çözerde bari ondan kurtulur yavrucuğum

ben de istemiyorum erkenden gecsin ek gıdaya ınsallah gerek kalmaz canım
ar mama dedigin aptamilin ceşidi mi goatı da bi arastıralm bakalım
insallah kendiliginden düzene girer hersey acı cekmesin yavrularımız

Benim kızım 3-4 gün yapmıyor, 4 gün yapmazsa fitil koyuyorum, sağlık ocağındaki doktor 2 günden sonra fitil öneriyoruz dedi ama internette bir haftaya kadar bile yapmaması normal diye yazıyor, anne sütü alanlar için özellikle. kabızlık denmesi için süre değil kakanın sert olup olmaması önemliymiş, ama ben bir kaç gün geçince huzursuzluğu arttığı için fitil koyuyorum. fitile gerek kalmaması için de zeytinyağı ve su veriyorum.

ben de istemiyorum erkenden gecsin ek gıdaya ınsallah gerek kalmaz canım
ar mama dedigin aptamilin ceşidi mi goatı da bi arastıralm bakalım
insallah kendiliginden düzene girer hersey acı cekmesin yavrularımız
AR mamalar her mama çeşidinde var hemen hemen canım.reflü için özel katılaştırılmış olduğunu ifade ediyor.golden goatıda bir deneyelim bakalım nasıl olsa öylede böylede kusuyor bari kabızlığı geçse oğluşumun...

canım şu fitilin adını yazar mısın
yarına kadar yapmazsa benmk de uc gun olacak da

anladım canm bakalım bi ona da of takatı kalmadı cocugun bugün cok asırı uyudu kızlar ya korkmaya basladım ben bu saalerde ortalıgı yıkardı normalde hala uyukluyor arada bi gözünü acıyor gene kapatıyor sonra bu kadar uyuması da normal degl ki ya nesi var bu cocugun off

offf canım ya ben de bunu arastırıodum karnım catllamadı die sevinirken ic bacağımda catlaklar olmus cok iğrenç görünüyor dediğin gibi kırmızı ücretleri nasıl acaba ya var mı bilgin

iyi akşamlar kızlar...şöyle bi hızla göz gesdirdim yazılara...
bizim gazımızda 2,5 aylık olduk hala devam ediyo hele gündüzleri ağlıyo ve akşamları...şu kucakta taşımak beni çok yoruyo bel rahatsızlığımda var akşam eşim gelince rahatlıyom bi ohhh çekiyom...
hep eşim ilgileniyo ben sadece emziriyom...babası uyutuyo babası kucaklıyo:)
ben oğlumla yatıyorum saat 11 oldummu:) baba kız baş başa kalıyolar...
kızım 11 e doğru uyuyo genelde maaşallah gece 1kez memeye kalkıyo
sabahta 8 oldummu uyanıyo artık...tatlı kızım benim çok şükür Allahıma.

=) canım benim kız da öle valla geri geri emekliyo annemde cabuk yürücek bu kız dio=) valla ben düz yatırıyorum bi bakıyorum yan dönmüs

bazı günler yahya alpte öyle çok uyuyor canım.özellikle uzun süren bir kabızlığın ardından kakasını yapmışsa rahatlamış oluyor uzuuuunn uzuuunnnn uyuyor.
fitilin adı yani bizim kullandığımız fitilin adı spasmo-panalgine canım.yarım koyuyorum kabızlığı üç gün olduğunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…