2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

daha öncede sordum cevap alamadım ama alana kadar devam bu konuda ne kadar beceriksiz olduğumu kabul ederek kk da nasıl yeni konu açılıyor bi bilen söylesin ben bulamadım

du ben anlatiim canım..

konuyu açacağın başlığın olduğu sayfaya gidiyorsun, mesela bizim konu şu anda MArt Anneleri sayfasında yer alıyor. Sonra sayfada aşağıya doğru indiğinde veya sayfanın en üstünde orada kırmızı olarak büyük harfler yeni konu aç başlığını göreceksin. ona tıklayıp istediğin gibi açıyorsun canım konuyu.. toplam 1 2 3.. sayfa yazan yer var altta, onun hizasında solda.

aynen canım merti dün yıkadım cin gibi oldu uykusu var cebelleşiyor
allah kabul etsin neslihancım
bebekleriniz gündekaç kez kaka yapıyor diye sormuştum;ama kimse cevap vermemiş.Bir günde kaç kez kaka yapmaları normaldir.Lütfen cevaplar mısınız.Bugün hiç yapmadı,endişeleniyorum.
nerdeyse her bezi kakalı
geçmiş olsun edacım
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bizimde doğum tarihimiz 11 mart
Cnmm üzülme sen Cok iyi bi annesin .... ama bizde mekanik deilizki efe geceleri memede uyuyan bi çocuktu şimdide batu aynısı Cok isterdim beşiğinde sabaha kadar uyuyan bi cocuk ama sadece hayal samiyorumki...
off bende bende şöyle yatırsam kendi kendine uyusa
ayy maşallah ne güzel duruyor demekkibizimki rüyasında kahkaha atıyor :26::26:
aç olsa uyaırdı canım üzülme

hoşgeldin

cnm aynı dert bende de var bende büyük kızıma karşı çok tahammülsüz oldum her yaptığı batıyor bana bağırıyorum sonra pişman oluyorum ama biraz da haklıyım sürekli uyuyan çocuğu uyandırıyor oynamak istiyor

bizde birazdan çıkıcaz aşımız var offffffffff offfffffff içim gidiyor

Son düzenleme:

eminönünü tavsiye ederimmm ben mevlüt şekerlerini kapı süslerimi sepetlerimi vs aksesuarlkarını ordan aldım her keseye uygun var çeşit çooooooooook fazla

ayyh kıyamammm

benimde çarşamba imiş gerizekalı hemşire tarihi yanlış yazmışş 12 mayıs yazmış aradım ayyy keşke getirseydin dedi tarihi yanlış yazan sizsiniz dedimmm aaa kusura bakmayın ya haftaya çarşamba muhakkak gelin ama dedi sinir oldummm

valla ben oğluma hiç birkere bile bağırmadım...
çünkü bebek zaten bebek bişey anlamaz. oğlumun bana kardeşim yüzünden bağırıyolar düşüncesini istemem. zaten oğlumda çok akıllı bi abi kardeşi uyusun diye evde çıt çıkarmaz...
sabahları okula gitmeden kardeşini gerekiyosa sallayıp uyutuyo benim işim varsa çok şükür Allahıma.

ooooooooooo süper herkes burda galiba uzun zamandır bu kadar kişi onlıne değildi =))) sevdindirik oldummmm

Hayırlı Cumalaaaaaaaaaaaar =))))

Bugün tam 81 günlük olduk =))

sana da hayırlı cumalar biz de bugün 72 günlük olduk. ama sanki senin hesabın yanlış gibime geldi benden sonra doğum yaptın diye hatırlıyorum. ben 03.03 te doğum yaptım. günleri neden sayıyorum çünkü doğum iznim yakında bitiyor ....

selam kızlar hayırlı cumalar

bebeğimde gaz sorunu var bir yerde duymuştum kimyon yağı göbeğine sürünce rahatlıyor diye acaba deneyen var mı yapsam mı ki? birde şu milıpanın rezene çayını bebeğime günde kaç kere kaç çay kaşığı vermem gerekiyor yardımcı olursanız çok sevineceğim

bendede oldu hatta dün ağlayıp duruyor ne yapsam susmuyor uykusuzluk başına vurdu bağırındım pişman oluyorum ama oan sabır kalmıyor

hangi böl. açacaksan mesela mart anneleri diyelim mart annelerini tıkla sol üst köşede yeni konu butonu var canım tıklayıp açabilirsin..

saolun kızlar bilmemek değil öğrenmemk ayıp dimi ama şöyleki ben hamilelikten önce ingilizce kursuna gidiodum epeyde ilerlemiştim ama şimdi bildiklerimide unutcam die çok korkuyorum çünkü bu benim için çok önemli bende evde bişiler yapmaya karar verdim belki burda karşıma birileri çıkar dedim hatta belki aramızda bile olur fırsat buldukça yazışır birbirimize hatırlatır hatta belki ilerleriz diye olur heralde dim...

eminönünü tavsiye ederimmm ben mevlüt şekerlerini kapı süslerimi sepetlerimi vs aksesuarlkarını ordan aldım her keseye uygun var çeşit çooooooooook fazla

inşallah bizde buluruz gönlümüze ve kesemize göre bişiler saolasın

allah kolaylık versin bizim daha var ama beni şimdiden stres bastı bile valla inşallah çok iyi olur sizin hiç sıkıntı yaşamazsınız anlamadan olup bitiverir çokçok kolay olsun

amin bendede acaip stres oldu

KIzlar biz bir haftaya yakın zamandır sab simplex kullanıyoruz, daha önce denediğim her şeyden daha çok işe yaradı. Akşamları ağlaması bitti, eşim diyor ki akşamları sıkılıyorum, alışmışım kızla uğraşmaya Kabızlık da yapmadı bizde, kaka düzeni pek değişmedi..
Bugün de doktora gidiyoruz kontrole. Ona söylesem mi söylemesem mi bilemeidm, ona sormadan başladık çünkü çaresiz bir akşam.
Bu arada burası (Antalya) felaket, yağmur çamur.. Gök gürlüyor, şimşek çakıyor, yağmur da panjurlara vuruyor, korku filmi gibi Keşke bugün evde oalcak olsaydık, tam çay keyfi yapılacak hava
:86:

Son düzenleme:

Eşşek sıpasının yüzünden evet canım biz 61 günlük olduk aslında ama benim sıpa ağlıyodu yanlış yazmışım bir de nedense bir ay sanki 30 değil de 40 günlük gibi geliyor bana hep ya neden mi çünkü ben bu 40 olayına fena sarmıştım bişey oluyor dışarı gideceğim 40 çıkmadı hep böyle ola ola bende bir ayı 40 günlük hesaplıyorum hey güzel Allah'ım uykusuzluk biraz dalgınlık aklım başımdan gitti iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…