daha öncede sordum cevap alamadım ama alana kadar devam bu konuda ne kadar beceriksiz olduğumu kabul ederek kk da nasıl yeni konu açılıyor bi bilen söylesin ben bulamadım
o zamannn aramıza hoşgeldiiin =)))))
aynen canım merti dün yıkadım cin gibi oldu uykusu var cebelleşiyorselam annişler ve dünya tatlısı bebişleri giriyorum okuyorum ama tam yazacakken kuzum fırsat vermıyor baktıgımla kalıyorum öyle
feci ötesi yorgunum uykusuluk mahvetti artık
kızım genelde geceleri gec uyuyordu ancak iki üc gündür sabah dört bes Allah ne verdiye sıyırcam artık sürekli de aglıyor huzursuz doktor reflü olabilir demişti bikac gündür cocuk gecelri rahatısz agzına bıseyler gelıyor gibi sürekli gak guk degısık sesler sankı bogazında su kalmıs giib nasıl tarif etsem bilemedim ki gluk gluk cıkaramıyor da yutamıyor da mahvoluyo yavrum sımdı gecelerı böyle e halıyle dalamıyor uyuyacagı varsa da paso aglıyoz sabaha kadar doktorun rahatlatcak dıye verdıgı ılaclara da basldık ama nıye böyle oldu bırden bılmem önceden de kusması vardı ama böyle rahatsızlıgımız yoktu son zamanlarda gece ac da olsa dogru durust yediremiyordum yarıda bırakıyordu hep netten de baktım reflüden böyle tepkiler verebilrmiş bebeler yatagını egımlı yapıyorum ama işe yaramıyor dün kakasını da yapamadı ona da agladı hep bu saat oldu hala tık yok hıc ıstememe ragmen uyarmama ragmen totosunu gene yapamadı ona da aglıyor canı acıyor tabi
ya ben gece gündüzü nasıl tersine cevircem kızlar uyutma metotları sökmuyor bizim kızda banyo yaptırınca daha cinleşiyor karanlık yapınca gözlerini daha bi acıyor sessizlik de yapsan kendi tıkırtısına uyanıyor gündüz uyur gece uyumaz oldu iyice napcamı şaşırdım artık kollarımda derman kalmıyor sallamaktan hayır sessiz sakin dursa bi derece sürekli aglayınca insan napcagnı bılemıyor hem icim gidiyor hem sinirlerim bozulluyor haliyle
ilknurum yahyacıgımda vardı sanırım reflü bi yardım ediverin bize bacım
nolack böyle birden nerden cıktı anlamadım ya bşeyimiz yokt ne güzel öfff
allah kabul etsin neslihancımslm arkadaşlar....
oğluşum için bugün yasin okuttum ...tabii okadar kalabalığı görünce şaşırdı bizim beyfendi :) uykusu şaştı tabi misafirler gidince ancak uyudu ben de kkya bir gireyim dedim sizler nasılsınız
canım benimki de öyle oluyor bazen...dün cevşen alıp taktım...sanki iyi geldi gibi...bakalım birkaçgün içinde daha çok belli olur.....
nerdeyse her bezi kakalıbebekleriniz gündekaç kez kaka yapıyor diye sormuştum;ama kimse cevap vermemiş.Bir günde kaç kez kaka yapmaları normaldir.Lütfen cevaplar mısınız.Bugün hiç yapmadı,endişeleniyorum.
geçmiş olsun edacımKızlar Bizimde bugün aşılarımız vardı olduk geldik ananenin oğlumda gündüzleri uyumuyor Cok az uyuyor geceleride ilk yattığın da 3 saat uyuyor sonra dvmli meme istiyor aycildirmak uzereyim aslında inşallah bu gece rahat gecer
Bu dereotu suumu ben günde 3 bardak fln iciyorum zararı varmidir?
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bizimde doğum tarihimiz 11 martgünaydın kızlarpek kk da cevaplarım sorularım olmasada hamileliğin ilk gününden beri burayı takip ediyor kendimce sorularımada cvp buluyordum:))
benimde 11martta oğlum dünyaya geldi ismi kartal emir.ilk günden beri annemin yanında kalıyordum yardımcılarım çok oldu.bide sütüm az olduğu için formül mamaya başladık sonrada sütüm iyice azaldı şimdide oğlum memeyi alınca öğürmeye başlıyor.doğum zamanı ve sonrası eşim çok az yanımda kalabildi yutdışında çalıştığı için ztn bende doğuma türkiyeye gelmiştim ama o dönem beni olumsuz etkiledi sanırım moral bozukluğundanmu bilmiyorum sütüm yoknerdeyse hiç sızlama yanma doluluk hissetmedim.gerçi şimdi beraberiz eşimle ama bizim oğlanda mamaya alıştı.benim gibi sütü az olan veya olmayan arkadaşlar varmı?hangi mama veriyorsunuz neler yapıyorsunuz?artık her fırsatta yazıcam şimdiden sonra konuşmaya ihtiyacımız olcak ek gıdlaar sorunlar derken..
cevaplarınızı bekliyorum annelerr
off bende bende şöyle yatırsam kendi kendine uyusaCnmm üzülme sen Cok iyi bi annesin .... ama bizde mekanik deilizki efe geceleri memede uyuyan bi çocuktu şimdide batu aynısı Cok isterdim beşiğinde sabaha kadar uyuyan bi cocuk ama sadece hayal samiyorumki...
ayy maşallah ne güzel duruyor demekkiGünaydın kızlar
Kahvaltı yaparken kızımı ana kucağına koyup mutfakta yanıma getiriyorum. ben yerken o da yalanıyo, ağzını şapırdatıyorbi lokmacık veresim geliyor ama kendimi tutuyorum. göz hakkı diye bişi var sonuçta
bir de ne zaman bize sesli gülücük vermeye başlayacaklar acaba. gülümsemesi de çok güzel ama sesli kahkalarını duymayı da sabırsızlıkla bekliyorum.
aç olsa uyaırdı canım üzülmegünaydın annecikler, nasılsınız? benim bebişimde tam 2 aylık oldu... bu gece emzirmek için uyanamadım :2: saatım çaldı galiba ben duymadım.. gece 23de yatırdım kızımı, benimde işlerim vardı, onları hallettim sonra yattım... sabah bi uyandım saat 06:00bebişim hala mışıl mışıl uyuyordu... ama kendimi çok suçladım... 7 saattir bebeğim aç kaldı diye göğüslerimde şişmiş, taş gibi olmuş, ilk defa böyle oldular
benim bebişimde artık yan dönüyorbide kendi etrafında dönüyor yani dikey koyuyorum, yatay buluyorum
merhaba arkadaşlar..uzun zamandır sizleri,yaşadıklarınızı okuyarak takip ediyorum ama;yazma fırsatı bulamamıştım..benimde oğluşum mart doğumlu,bi çoğunuzun kafasına takılan sorular benimde başımda yani..sütüm yetiyor mu?niye uyumuyor?niye uyanmıyor bu çocuk?çok uyudu aç kalmaz mı?gibi..çoğunuda eşim soruyor bunların..ben ona göre biraz daha rahatım ama...
bundan sonra fırsat buldukça aranıza katılmak istiyorum..
Selam kzılar off uykusuzluk off
özlemcim aüzme kendini canım valla bazende bende söyleniyorum..herşeyin tam ne istiyorsun annecim diye:18na değilde rüzgar'a karşı çok sabısız oldum ve gereksiz bağırıyorum çocuğa..oysaki sadce 4 yaşında..bana çok ihtiya var..denizden vakit kalsa ilgilenebilsem.ama uykusuzluk bi yandan gaz bi yandan hiç kucağımdan düşmüyor ki..uamarım psikolojisini bozmam çocuğumun..
canım saol sadece şeker almıcam ama hastane mevlüt hediyeleri kapı süsü felan o tarz şeyler yani orda çok var diye duydum beişiktaşda varmı çerkezköyde oturuyorum istanbuldan alıp bursaya götürcem iş olsn uğraşcam durcam işte
bizde birazdan çıkıcaz aşımız var offffffffff offfffffff içim gidiyor
cnm aynı dert bende de var bende büyük kızıma karşı çok tahammülsüz oldum her yaptığı batıyor bana bağırıyorum sonra pişman oluyorum ama biraz da haklıyım sürekli uyuyan çocuğu uyandırıyor oynamak istiyor
ooooooooooo süper herkes burda galiba uzun zamandır bu kadar kişi onlıne değildi =))) sevdindirik oldummmm
Hayırlı Cumalaaaaaaaaaaaar =))))
Bugün tam 81 günlük olduk =))
cnm aynı dert bende de var bende büyük kızıma karşı çok tahammülsüz oldum her yaptığı batıyor bana bağırıyorum sonra pişman oluyorum ama biraz da haklıyım sürekli uyuyan çocuğu uyandırıyor oynamak istiyor
hangi böl. açacaksan mesela mart anneleri diyelim mart annelerini tıkla sol üst köşede yeni konu butonu var canım tıklayıp açabilirsin..
du ben anlatiim canım..
konuyu açacağın başlığın olduğu sayfaya gidiyorsun, mesela bizim konu şu anda MArt Anneleri sayfasında yer alıyor. Sonra sayfada aşağıya doğru indiğinde veya sayfanın en üstünde orada kırmızı olarak büyük harfler yeni konu aç başlığını göreceksin. ona tıklayıp istediğin gibi açıyorsun canım konuyu.. toplam 1 2 3.. sayfa yazan yer var altta, onun hizasında solda.
eminönünü tavsiye ederimmm ben mevlüt şekerlerini kapı süslerimi sepetlerimi vs aksesuarlkarını ordan aldım her keseye uygun var çeşit çooooooooook fazla
ne aşısı olcak canmm?
saolun kızlar bilmemek değil öğrenmemk ayıp dimi ama şöyleki ben hamilelikten önce ingilizce kursuna gidiodum epeyde ilerlemiştim ama şimdi bildiklerimide unutcam die çok korkuyorum çünkü bu benim için çok önemli bende evde bişiler yapmaya karar verdim belki burda karşıma birileri çıkar dedim hatta belki aramızda bile olur fırsat buldukça yazışır birbirimize hatırlatır hatta belki ilerleriz diye olur heralde dim...
inşallah bizde buluruz gönlümüze ve kesemize göre bişiler saolasın
allah kolaylık versin bizim daha var ama beni şimdiden stres bastı bile valla inşallah çok iyi olur sizin hiç sıkıntı yaşamazsınız anlamadan olup bitiverir çokçok kolay olsun
2.ay aşısı tatlım
offff canmm...geçmiş olsun şimdiden.
sakın fitil atma canmm.aşıdan önce.
sana da hayırlı cumalar biz de bugün 72 günlük olduk. ama sanki senin hesabın yanlış gibime geldi benden sonra doğum yaptın diye hatırlıyorum. ben 03.03 te doğum yaptım. günleri neden sayıyorum çünkü doğum iznim yakında bitiyor ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?